Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μιαμαμα εμενα το Ιωαννης μου θυμιζει αδερφη..Συγνωμη κιολας.. Κ η κουμπαρα μου το εχει κανει ετσι κ ολοι την κοροιδευουν.. Η Γιαννης η βγαζεις αλλο ονομα δεν γινονται ολα πια..

Προσπ για μενα θα επρεπε αφου τηρειτε την παραδοση, μια απο τον εναν μια απο τον αλλο.. Δεν ειναι λογικο να εχεις 2 παιδια και κανενα να μην εχει ονομα απο τους δικους σου.. γνωμη μου.. Οποτε προσπαθησε να βγαλεις τον μπαμπα σου.. 2 ονοματα σε αγορι μου φαινεται λιγο περιεργο..

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εντωμεταξυ τον συγχωρεμενο τον ελεγαν Γιαννη αλλα ολοι τον φωναζαν Τζονι απο τον προπαπου του που ηταν Τζον..Αλλα το απεχθανομαι το Τζονις..με τιποτε..

και εμενα δεν μου αρεσουν τα δυο ονοματα αλλα θελω να ικανοποιησω και την λοξα μου για την παραδοση..αλλωστε εξ αρχης συμφωνουσα να πουμε Γιαννη οποιο αγορι κανουμε και την ευαισθησια μου προς τον πατερα μου..

αφηστε που

γενεθλια θα χει 1η Νοεμβρη

γιορτη 30 Νοεμβρη (Ανδρεας)

και γιορτη παλι 7 Γεναρη (Γιαννης)

και ενδοιαμεσα η κορη μου γενεθλια και γιορτη στο ενα της ονομα..

μιλαμε για μαζεμενα πραγματα.. δεν το σωζω απο πουθενα..

η σκεψη μας ειναι (αν και προτιμω το Ανδρεας) να τον αποκαλουμε Γιαννη και ας εχει και το δευτερο ονομα., οπως την μικρη την φωναζουμε μονο με το ενα της ονομα αλλα ξερει και συστηνεται και με τα δυο..

επισης λεμε να μην το μαρτυρησουμε σε κανεναν αλλο πλην της κουνιαδας και να το αφησουμε για εκπληξη στον μπαμπα μου αν και πιστευω οτι μικρη σημασια εχουν ολα αυτα για εκεινον.. ηδη Γιαννη τον αποκαλει και αυτος..

ευχαριστώ Βικάκι μου!!ξεκουράζεσαι ή μπα?

εγώ τα play doh της τα πήρα απρίλη κι έπαιζε στο μπαλκόνι,μετά το φθινόπωρο ευτυχώς δεν είχαμε χαλιά κι έτσι μέσα...περίμενα να ξεραθούν και μετά ηλεκτρική.

τώρα δεν τα έχουμε πάρει μαζί μας,θα αγοράσω κάποια στιγμή,τα σπίτι εδώ έχουν παντού ξύλινο πάτωμα...το σπίτι που νοικιάσαμε,ο ενοικιαστής είχε κάτι χαλιά, δεν θα τα έλεγα καθαρά, και του είπε ο άντρας μου ότι δεν χρησιμοποιούμε χαλιά λόγω του παιδιού...οπότε θα τα μαζέψει!!χιχι

καλύτερα το πάτωμα που καθαρίζεται εύκολα.

έλα καλέ πρινσέσα που θυμίζει αδερφή!!χαχαχαχα

γιατί το Νίκος,που το φωνάζουν Νικόλαο ή Νικόλα?δεν είναι άσχημο.

επιτέλους τελείωσα με την πλύση...τι σύστημα κι αυτό...

να μην υπάρχουν πλυντήρια στα σπίτια...από τις 12 ξεκίνησα και τελείωσα 5!!βαρέθηκα το πάνω κάτω...

βέβαια τώρα έχω 3 πλυντήρια στεγνά και τακτοποιημένα.

άσε που είναι κλεισμένα όλες τις μέρες...παιδί μικρό έχω αν χρειαστώ κάτι θα πλένω στο χέρι...

που να έχεις και νεογέννητο!!

τι να την κάνεις και την παράδοση...

μπορεί τα παιδιά μας να μην συνεχίσουν καν τα επίθετα...

να τα αλλάξουν ή να διαλέξουν άλλο για τα παιδιά τους...της γυναίκας τους!!χαχα

δεν σας ειπα τι εκανα..

σκεφθηκα... αφου εχω κανει τοσο κοπο να επιβαλλω μερικους κανονες μεσα στο σπιτι στη μικρη αλλα και στη θεια ειδικα για το διαστημα που θα αρχισω παλι να πηγαινω στη δουλεια να της (τους εμμεσως) κανω ενα εξτρα δωρο γενεθλιων την Πρωτοχρονια..

αυτο λοιπον ειναι ενας χειροποιητος, αυτοσχεδιος χρωματιστος πινακας με το καθημερινο προγραμμα της μικρης..

εκατσα εχθες λοιπον και τον εφτιαξα με εξι βασικες δραστηριοτητες συνοδευομενες και με εικονιδια για να ειναι πιο διασκεδαστικο και αντιληπτο και βεβαια με ρολοι με λεπτοδεικτες σε καθε δραστηριοτητα για να εξοικειωνεται και με την ωρα..οπως πχ στις 10.30 τρωω το δεκατιανο μου (αυγο, φρουτο η τοστ) και με τα εικονιδια τους ενδοιαμεσα ωστε να μην παρεκλεινει ειδικα η θεια στον χρονο και στο τι θα φαει το παιδι η στις 14.30 τρωω μαζι με την οικογενεια μου ολο το φαι χωρις βοηθεια (μιας και εχουμε θεμα με το να τρωει μονη της)

η στις 15.30 ξαπλωνω στο κρεβατι μου για να κοιμηθω η να διαβασω τα παραμυθια μου χωρις να ενοχλω κλπ κλπ

στο τελος του πινακα εχω και μια επιπλεον ενοτητα "δεν ξεχνω" συγκεκριμενα

να μην στριγγλιζω για να μπορουν να με καταλαβαινουν

να φερομαι ευγενικα και να συζηταω

να μη χτυπαω τους αλλους οταν θυμωνω

να μαζευω τα παιχνιδια μου οταν τα αφηνω

να βοηθαω οταν μου το ζητανε

τελος παντων εχω τις επιφυλαξεις μου για την σκληροπυρηνικη μου πραξη αλλα νομιζω οτι ειναι το τελευταιο μου χαρτι πριν παω στη δουλεια για να τηρηθει εστω και στοιχειωδως μια ταξη ειδικα απο τη θεια, διοτι η μικρη ειναι παιδι και θελει επαναληψη στο τι πρεπει να κανει.. η θεια ομως παρασυρεται απο την αδυναμια της και επειδη ξερω οτι ειναι ανθρωπος που εχει αναγκες τους νομους και τους κανονες ελπιζω σε αυτη τη πραξη συνεπως οταν η μικρη εχει αντιρρησεις θα επικαλειται τον πινακα της μαμας και του μπαμπα η οταν η ιδια θα χει παρεκλεινει θα τον επικαλουμαστε εμεις..

μη ρωτατε... το μαστιγιο το χω ευκαιρο...:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

ευχαριστώ Βικάκι μου!!ξεκουράζεσαι ή μπα?

εγώ τα play doh της τα πήρα απρίλη κι έπαιζε στο μπαλκόνι,μετά το φθινόπωρο ευτυχώς δεν είχαμε χαλιά κι έτσι μέσα...περίμενα να ξεραθούν και μετά ηλεκτρική.

τώρα δεν τα έχουμε πάρει μαζί μας,θα αγοράσω κάποια στιγμή,τα σπίτι εδώ έχουν παντού ξύλινο πάτωμα...το σπίτι που νοικιάσαμε,ο ενοικιαστής είχε κάτι χαλιά, δεν θα τα έλεγα καθαρά, και του είπε ο άντρας μου ότι δεν χρησιμοποιούμε χαλιά λόγω του παιδιού...οπότε θα τα μαζέψει!!χιχι

καλύτερα το πάτωμα που καθαρίζεται εύκολα.

έλα καλέ πρινσέσα που θυμίζει αδερφή!!χαχαχαχα

γιατί το Νίκος,που το φωνάζουν Νικόλαο ή Νικόλα?δεν είναι άσχημο.

επιτέλους τελείωσα με την πλύση...τι σύστημα κι αυτό...

να μην υπάρχουν πλυντήρια στα σπίτια...από τις 12 ξεκίνησα και τελείωσα 5!!βαρέθηκα το πάνω κάτω...

βέβαια τώρα έχω 3 πλυντήρια στεγνά και τακτοποιημένα.

άσε που είναι κλεισμένα όλες τις μέρες...παιδί μικρό έχω αν χρειαστώ κάτι θα πλένω στο χέρι...

που να έχεις και νεογέννητο!!

γιατι??? εχουν ξεχωριστο πλυσταριο???

φανταζομαι στο νεο σας σπιτι θα βαλεις πλυντηριο!!

εγω εχω ξεκωλωθει να πλενω μερα παρα μερα.. και τωρα με το κρυο τα χω στη τραπεζαρια..και ειμαι σαν τσαντιρι..

πολύ καλή ιδέα!!!!η νταντά του σκάι είχε κάτι τέτοιο!!!

για να δούμε η κουνιάδα τι θα κάνει...

εμάς κοντεύει να διαλυθεί το πρόγραμμα που είχα από μωρό!!!!

τόσες αλλαγές κι ακόμα δεν έχουμε τελειώσει...

στο νέο σπίτι μάλλον θα της βάλουμε στο δωμάτιο της ένα κρεβατάκι,η επόμενη λύση είναι σε ένα σημείο του χωλ που έχει μια εσοχή...η κρεβατοκάμαρα έχει 2 πόρτες...θα κλείσουμε την μία...

γιατί 5 μήνες στο ίδιο δωμάτιο χαθήκαμε!!

και τώρα ήδη πόσο καιρό κοιμάται μαζί μας,2 εβδομάδες.

μετά έχουμε τον παιδικό σταθμό,προσαρμογή,και ξανά μετακόμιση σε άλλο σπίτι,να δούμε πότε θα έχει το δικό της δωμάτιο πάλι.

ήδη τα μεσημέρια δεν κοιμάται πλέον. αν είμαστε έξω μπορεί να την πάρει ο ύπνος στο καρότσι,χθες δεν πήραμε καρότσι,κοιμήθηκε στο λεωφορείο στο κάθισμα.

αν είμαστε σπίτι,παιδεύεται να κοιμηθεί μισή με 1 ώρα.

μετά την ξυπνάμε αναγκαστικά για να κοιμηθεί το βράδυ...

και το βράδυ την βάζουμε για ύπνο 21.30-22 παρά και αργεί πάλι!!!

ναι όλες οι πολυκατοικίες έχουν πλυσταριό στο υπόγειο (που φοβάμαι να πάω μόνη βράδυ!!!)

έχουν πλυντήρια-στεγνωτήρια,και σημειώνεις στον πίνακα αν βρεις κενό βέβαια πότε θα πάς να πλύνεις μόνος σου για να μην κλαπούν ρούχα!!!

έτσι θα είναι και στο επόμενο σπίτι...

εγώ συνήθως 1-2 φορές τη εβδομάδα πλάκωνα όλα τα πλυντήρια για να τελειώνω,μην έχω συνέχεια ασιδέρωτα και ατακτοποίητα ρούχα κάθε μέρα.

τώρα μάλλον θα χρειαστώ πολλά ρούχα για να με βγάζουν 1 εβδομάδα!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Ησυχία σήμερα, πήγε κι ο μικρός παιδικό και ησύχασε το κεφάλι μου, γιατί χθες είχε μια ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ συμπεριφορά, κόντεψα να τον σπάσω στο ξύλο!

Σήμερα λέω να κάνω λίγη χαλαρουίτα, γιατί αύριο θα καθαρίσω το σπίτι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

εγω εδω βαριεμαι.. ολο δουλειες κανω και ολο δουλειες εχω.. μου φαινεται πως οταν γυρισω στη δουλεια θα παρακαμπτω πολλες απο αυτες ενω τωρα ολο τις συνανταω μπροστα μου..

πες κανενα καλο νεο βρε Χριστινακι..σκεφτομουν ποσο ευκολο θα ειναι αργοτερα να συμμετεχετε στα χειμερινα σπορ αφου εκει για αυτους ειναι σαν το ποδοσφαιρο εδω πχ..

ναι θα πηγαίνουμε για σκι και θα έχουμε το δικό μας σαλέ!!!!χαχαχα

για την ώρα ούτε χιόνι δεν έχουμε δει,7 βαθμούς σήμερα.

κανένα νέο για την ώρα...στέλνουμε βιογραφικά,οι περισσότεροι είναι διακοπές... συνέντευξη καμία!!

πήγαμε ξανά στην περιοχή του ικέα σήμερα,έχει καταστήματα με ηλεκτρικά να δούμε για φθηνή τηλεόραση,και πήγαμε ικέα για καφέ και αφήσαμε την έλλη πάλι στον παιδότοπο,δεν ξεκόλαγε,γιατί στην 1 ώρα πρέπει να την πάρεις πίσω. βέβαια σε κάποια φάση μας πήραν τηλ,είχε κατουρηθεί(ατύχημα μετά από πολύ καιρό), δεν τν καταλαβαίνουν για να την πάνε τουαλέτα.της αλλάξαμε ρούχα κι έπαιξε πάλι λίγη ώρα. τους ζητήσαμε και συγνώμη,αλλά πολύ ευγενικοί!!

καφεδάκι χωρίς παιδί πρώτη φορά στα 3 χρόνια!!!με 3.5Ε 2 καφεδάκια reffil και 3 γλυκάκια!!!

ναι θα πηγαίνουμε για σκι και θα έχουμε το δικό μας σαλέ!!!!χαχαχα

για την ώρα ούτε χιόνι δεν έχουμε δει,7 βαθμούς σήμερα.

κανένα νέο για την ώρα...στέλνουμε βιογραφικά,οι περισσότεροι είναι διακοπές... συνέντευξη καμία!!

πήγαμε ξανά στην περιοχή του ικέα σήμερα,έχει καταστήματα με ηλεκτρικά να δούμε για φθηνή τηλεόραση,και πήγαμε ικέα για καφέ και αφήσαμε την έλλη πάλι στον παιδότοπο,δεν ξεκόλαγε,γιατί στην 1 ώρα πρέπει να την πάρεις πίσω. βέβαια σε κάποια φάση μας πήραν τηλ,είχε κατουρηθεί(ατύχημα μετά από πολύ καιρό), δεν τν καταλαβαίνουν για να την πάνε τουαλέτα.της αλλάξαμε ρούχα κι έπαιξε πάλι λίγη ώρα. τους ζητήσαμε και συγνώμη,αλλά πολύ ευγενικοί!!

καφεδάκι χωρίς παιδί πρώτη φορά στα 3 χρόνια!!!με 3.5Ε 2 καφεδάκια reffil και 3 γλυκάκια!!!

βρε και εδω το ΙΚΕΑ μια χαρα ειναι απο τιμες.. αφου εχουμε καταντησει μετα την επιλογη του παιδοτοπου να χουμε δευτερη καβατζα εξοδου το ΙΚΕΑ..

και τελικα παιδοτοπος και ΙΚΕΑ με παιδι 3 ετων αλλα και με μωρο βολευουν και συμφερουν γιατι και στα δυο ολοι τρωμε, πινουμε, το μεγαλο παιδι παιζει (εχει εδω και εναν μικρο παιδοτοπο στο εστιατοριο) και για το μωρο και τη μαμα υπαρχουν ανεσεις (σημεια θηλασμου, μερος να αλλαξεις το μωρο)...οπουδηποτε αλλου ειναι απλα ακριβα και ταλαιπωρια..εκτος ισως απο τα εμπορικα κεντρα τα οποια αφενος δεν επισκεπτομαι αφετερου δεν ξερω ποια ειναι φιλικα ειδικα για τα μωρα..

κατσε να περασουν οι γιορτες και σιγα σιγα θα βρεθει ενας ρυθμος και κατι θα γινει με το θεμα δουλειας..

εδω και εμενα ο ανδρας μου περιμενει να ρθει το δευτερο δεκαπενθημερο του Γεναρη για να δει ανακαμψη στη δουλεια του.. τωρα ολοι εχουν απειρους λογαριασμους να πληρωσουν και εξοδα για τις γιορτες..

πλακα πλακα παλι φετος και χωρις να κανουμε παρτυ και εφε εχουμε χαλασει ενα σωρο χρηματα για τις γιορτες και τις υποχρεωσεις.. ενω τα εξοδα για τους λογαριασμους και τα χαρατσια ξεπερασαν τις 2500 ευρω..

για να δουμε του χρονου τετοια εποχη αν θα ειμαστε το ιδιο καλα αφου φετος καπως τη βολεψαμε..βεβαια τα χαρατσια ειναι ασταματητα αφου θα ερχονται το ενα πισω απο το αλλο.. εχουμε ενα τρια ρολογια ΔΕΗ στην Αθηνα, δυο ακομη στο εξοχικο και πληρωνουμε για ολα..συνολικα χωρις την καταναλωση ρευματος ειμαστε στις 2000 ευρω.. και ηδη εχουμε πληρωσει την α δοση.. στους επομενους 2 μηνες ειναι η δευτερη δοση για το 2011 και ΚΑΠΑΚΙ θα αρχισουν τα χαρατσια για το 2012 συν οοοολα τα αλλα..να χεις σπιτι και να μην το χαιρεσαι..

α ξέχασα έχει και στο εστιατόριο χώρους για να παίζουν τα παιδιά και τηλεόραση με παιδικά...επίσης ένα κλουβί τζαμένιο για τους καπνιστές,όπως στο ελευθέριος βενιζέλος!!

σημεία θηλασμού δεν υπάρχουν,θηλάζεις όπου γουστάρεις,συνέχεια βλέπω μαμάδες!!

και οι τουαλέτες είναι για γυναίκες με παιδιά και μπαμπάδες με παιδιά...

συνέχεια βλέπω μπαμπάδες να πηγαίνουν τα μωρά να τα αλλάζουν μόνοι τους στις τουαλέτες!!τελικά ο καλός μου έχει γεννηθεί για την Σουηδία,γεννημένος Σουηδός μπαμπάς!!!

τελικά θα το καθιερώσουμε ως την πιο φθηνή έξοδο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...