Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΛΑ!!!

λιγο καθηστερημενα..

να την χαιρεσαι προσπ!να εχει παντα υγεια κι ευτυχια!!

χρονια πολλα μιαμαμα!να χαιρεσαι την οικογενεια σου!

χρονια πολλα και στην christine και στο μανολακι της!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσάκια!!ευχαριστώ για τις ευχές!!

χθες είμασταν σπίτι οι 3 μας!!οικογενειακά!!

βάλαμε το προηγούμενο βράδυ μαζί με την έλλη το γάλα και τα μπισκοτα για τον Άη Βασίλη!!

το πρωί εξαφανισμένα,μόνο ψίχουλα μας άφησε!!

τρελάθηκε με τα δώρα της!!!η ταμειακή και τα λεφτά...όλα τα λεφτά!! και τα lego μας επίσης!!

καμία γκρίνια χθες!!

μόνο που τα τουβλάκια τα βρίσκουμε παντού πλέον!!είναι πολύ μικρά τα σκασμένα!!

χθες το μενού είχε χοιρινό στο φούρνο με μπύρα και διάφορα μυρωδικά,baby potatoes!! σαλάτα με καρύδια και μοτσαρέλα.πατζαροσάλατα και μηλόπιτα με παγωτό!!

σήμερα πήγαμε ικέα να πάρουμε παπλώματα,μαξιλάρια,σεντόνια. και βόλτα!1

πάρα πολύ κόσμο!!της τρελής!! αφήσαμε την έλλη στον παιδότοπο μόνη της 45 λεπτά...τους είπαμε ότι είναι 3!!και ότι δεν μιλάει τη γλώσσα,αλλά οκ.

σε κάποια φάση μας φώναξαν από τα μεγάφωνα να την παραλάβουμε,μας ζήτησε και δεν καταλάβαιναν τι τους έλεγε!!

πέρασε ωραία μας είπε!!

μετά πήγαμε να τσιμπίσουμε κάτι...με λιγότερο από 10Ε κεφτεδάκια,πατάτες τηγανιτές και αναψυκτικά refill!!

τρελές τιμές!!

πτώματα γυρίσαμε!!!

αυτά τα νέα μας!!

τι ωραια που μας τα λες βρε miamama.. τα φανταζομαι σα να ειμαι εκει..

εγω ομως δεν θα ενοιωθα ασφαλης να αφησω το παιδι στον παιδοτοπο, ειμαι φοβιτσιαρα και ας εχει φυλακες.. ειδικα καπου που δεν ξερουμε και τη γλωσσα.. μπραβο σας ομως μια χαρα ειστε.. ποτε μετακομιζετε στο νεο σπιτι σας?

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!!

προσπ να σου πω την αλήθεια είχα ένα άγχος γιατί ήταν η πρώτη φορά...

ο άντρας μου επέμενε!!αν είμασταν ελλάδα μπορεί και να μην την άφηνα,αλλά εδώ προσέχουν πολύ τα παδιά,αμέσως μας είπαν να της εξηγήσουμε ότι σε περίπτωση κινδύνου θα βγουν όλοι έξω...

γιατί δεν θα μπορούσαν να την το πουν οι ίδιοι!!

και ήταν κλειστός ο χώρος,κανείς δεν έμπαινε,μόνο τα παιδιά,επίσης μας έβαλαν σφραγίδα στο χέρι και των 3 το ίδιο νούμερο για να την παραλάβουμε.κανείς άλλος δεν τα παίρνει!!

πάντως της άρεσε που έμεινε μόνη της,μας το έλεγε μετά!!

έστειλα και βιογραφικό στο ικέα!!πολύ θα μου άρεσε να δουλεύω εκεί!! οποιαδήποτε θέση!!

εσείς πως τα περάσατε τις γιορτές κορίτσια??

καλημερα κοριτσακια..

μολις πεταχτηκα jumbo να εξοφλησω τις υποχρεωσεις μου και γυρισα στο τσακα τσακα για να πεσω στην ωρα που ξυπναει ο μικρος να τον θηλασω.. με τη ψυχη στο στομα πλεον.. τα γνωστα,,

εμεις παραμονη ειχαμε τον αδελφο μου φιλοξενουμενο καθως την επομενη θα εφευγε για Βουλγαρια και φαγαμε στο γιορτινο τραπεζι ολοι μαζι ενω ανημερα πηγαμε στην Παρνηθα για να δει χιονι η μικρης αλλα παροτι ειδε και επαιξε λιγο δυστυχως εγω στενοχωρηθηκα με την κατασταση που επικρατει πλεον εκει μετα τις πυρκαγιες.. μονο να κλαιω ηθελα και τιποτε αλλο..μαυρισε η ψυχη μου.

Το μεσημερι φαγαμε οικογενειακα μεταξυ μας και το απογευμα ηρθε η γιαγια, η θεια μου και η κουμπαρα μου με τα παιδια της και εγινε ο χαμος..συν τα σχολια τι κανω τι δεν κανω σωστα.. ειδικα η συζητηση για το που μοιαζει το παιδι με εξαγριωσε... ποσο προσωπικα τα παιρνουν δεν λεγεται.. και η κουνιαδα επισης..

τεσπα ολα καλα, μπουχτησε η μικρη με τα δωρα και επονται γενεθλια..

χρονια πολλα μαεστρο!

XRONIA POLLA KORITSAKIA!!

Ειδικα σε Χριστουλα κ Μιαμαμα..Δεν μπηκα καθολου αυτες τις μερες..

Εμεις ειχαμε τραπεζι τα Χριστουγεννα λογω συζυγου κ οφειλω να ομολογησω οτι ξεπατωθηκα ΑΛΛΑ εγιναν ολα τελεια..

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ μια απορια; ΠΟΤΕ ερχεται πια ο Αη Βασιλης;;; Αλλοι λενε Χριστουγεννα αλλοι Πρωτοχρονια ! Εσεις τα δωσατε τα δωρα;;; Εμεις της τα δωσαμε πιο πολυ γιατι εγω δεν αντεχα να περιμενω......

Της πηραμε κ μεις την ταμειακη απο τα ELC κ τρελαθηκε!! Μονο με αυτο παιζει.. Κ της πηραμε κ ενα σκυλακι που περπαταει, δεν θυμαμαι πως το λενε..

Μιαμαμα ΤΕΛΕΙΑ μου ακουγονται ολα!!! Εχετε συνηθισει το κλιμα γενικα; Πως ειναι με την ελλειψη ηλιου;; Δηλαδη τι ωρα νυχτωνει εννοω... Μπραβο κοριτσακι.. Δουλιτσα να βρειτε κ ΟΛΑ ΣΟΥΠΕΡ!!! Φιλακια πολλα

yRf6p1.png

καλως την myprincess

στο εξωτερικο τα δινουν τα χριστουγεννα.. αλλα αν δεν με απατα η μνημη μου καποια απο μας και νομιζω η miamama παντα τα δινει τοτε τα δωρα και οχι Πρωτοχρονια οπως συνηθιζουμε γενικοτερα στην Ελλαδα..

εμεις ουτως η αλλως εχουμε και τα γενεθλια της μικρης αρα τοτε θα τα δωσουμε ολα μαζι..

λοιπον σκεφτομαστε να ονομασουμε τον μπεμπη Ιωαννη -Ανδρεα (χαζομαρα εντελως αυτος ο συνδυασμος εστω και ετσι θα προτιμουσα Ανδρεας Ιωαννης) για να ακουστει και το ονομα του συγχωρεμενου πεθερου μου οπου και θα τον φωναζουμε Γιαννη αλλα ξαφνικα θελω να ακουστει και του πατερα μου γιατι σκεφτομαι οτι ειναι ο μονος απο τους παππουδες που ζει, μας βοηθαει, η αδελφη μου ειναι χαμενη για χαμενη, ο αδελφος μου ειναι 18 ετων και δεν ξερουμε τι θα κανει απο αποψη οικογενειας στα επομενα 10-20 χρονια και μου χει ερθει η επιθυμια αυτη να ακουστει και το δικο του ονομα και μαλιστα να το μαθει εκεινη τη στιγμη.. ελπιζω οτι θα χαρει..

Διαφημίσεις

ευχαριστώ πρινσέσα μου!!

να χαίρεσαι κι εσύ τον άντρα σου!!

επειδή ζήσαμε χρόνια αγγλία δεν μπορώ να πω ότι μου έχει φανεί μεγάλη αλλαγή!!

κρύο κάνει αλλά αν ντύνεσαι σωστά μια χαρά αντέχεις!!

βέβαια είναι πολύ πιο ωραία από αγγλία!!

ήλιο έχουμε δει μόνο μία μέρα για λίγο...έχει μία μόνιμη μουντάδα!!

χθες είχε και ομίχλη,κάθε μέρα σχεδόν βρέχει,ψιλόβροχο δλδ,χιονόνερο.

15.30-16 παρά νυχτώνει.το καλοκαίρι όμως θα νυχτώνει 11!!!χιχι

τώρα μας μένει η δουλειά,αν και όλοι αυτές τις μέρες έχουν πάρει άδεια!!

την κυριακή μετακομίζουμε,1η του μήνα και του χρόνου!!

εμάς από μικρά τα χριστούγεννα μας έδιναν τα δώρα κι έτσι συνεχίζουμε!! στην οικογένεια του άντρα μου δεν έπαιρναν ποτέ δώρα,δεν έκαναν γενέθλια,τίποτα...

κι έτσι το έχουμε αφήσει στα χριστούγεννα!!

προσπ βγάλε και τα 2,ότι θέλεις...γιατί να μην τον φωνάζεις όμως Ιωάννη και όχι Γιάννη,έτσι για να διαφέρει λίγο...

καλά αυτό με το που μοιάζει το παιδί...έτσι τσακώνονται κάθε φορά τα σόια!!

εμάς φέτος κανείς δεν είπε να μας δώσει δώρο πριν φύγουμε,ούτε να στείλουν κάποια χρήματα για την μικρή...κανένας,παπούδες,νονοί,θείοι,τίποτα!!!

φαντάζομαι και στα γενέθλια έτσι θα γίνει!οπότε θα πρέπει να κάνω καβάτζα κάνα φράγκο...ούτως ή άλλως πάρτυ μάλλον δεν θα κάνουμε όπως τις άλλες χρονιές!!

τι να πω βρε miamama για τα σογια μας???τα δικα σας δινουν ρεσιταλ παντως..

βασικα η κουνιαδα μου μ@$$##@ καθως απο την ωρα που γεννηθηκε ο μικρος, ο ανδρας μου, φιλοι και γνωστοι λενε με τη μια οτι ο μικρος μοιαζει στον πατερα μου ενω μοιαζει και με τη μικρη η οποια ομως φερνει περισσοτερο στην οικογενεια του ανδρα μου και αμεσως πεταγεται η τσουτσου και λεει "μοιαζει αρκετα και στον μπαμπα του" μην και μεινει απ εξω το σοι της..

και καπακι οι μισοι δικοι μου την κοιτανε με μισο ματι και η γιαγια μου παιρνει το μερος της μην και θιγει η κουνιαδα μου και ο γαμπρουλης μας.. μη χ@#ω...

το θεικο.. οταν γεννησα στο μαιευτηριο ειχε ερθει η κουνιαδα ωρα που δεν ειχα τον μπεμπη και ρωτουσε που μοιαζει το παιδι.. και της ειπα μαλλον στον πατερα μου..η απαντηση της ηταν "ε, δεν πειραζει.."

βεβαια δεν κρατηθηκα και της ειπα ευθεως.. ¨τι εννοεις δεν πειραζει?? λες και ειναι μιασμα...αν σε ακουσει κανεις ξενος θα το παρει αλλιως.."

ελεος...δεν κοιτανε τις καμπουρες τους..

αλλα οπως συνηθιζω να λεω για ολες τις κυριες και ολους τους κυριους που ξερουν πολλα.. δεν εχει σημασια αν εισαι απο χωριο.. σημασια ειναι αν εχεις το χωριο μεσα σου..αυτο ειναι προβλημα..αλυτο..μονιμο..

χρόνια πολλά και απο μενα! δεν μπήκα καθόλου αυτές τις μέρες...

Ιδιαίτερα στην Χριστίνα και στην χριστούλα!

Προσπ όσον αφορά το όνομα εγώ είμαι υπέρ των ζωντανών...οι πεθαμένοι ''καλά'' να είναι εκεί που είναι αλλά είναι άδικο να ''στερούν'' την χαρά που δεν μπορούν να νιώσουν απο έναν ζωντανό...

κατα τα άλλα ησυχία...οικογεγειακώς στο σπίτι και τίποτα άλλο. την μικρή η θεία της της πήρε ενα σετακι μαγειρικής με play doh. ε, μου ρίμαξαν το χαλί:evil: Της άρεσε όμως της μικρής, το παίζει αρκετά. Αυτό που παίζει εξαιρετικά πολύ είναι τα παζλ. Τα φτιάχνει όλα απο 2 φορες την ημέρα τουλάχιστον. Τώρα της πήρα των 30 κομματιών με μεγάλα κομμάτια μεν αλλά μικρές κια πούχρωμες φιγούρες. Το ένα ένα έχει θέμα τη φάρμα των ζώων και το άλλο τα άγρια ζώα και ένα μικρότερο με 24 κομμάτια αλλά εξίσου μικρές φιγούρες, τα στρουμφάκια. Σήμερα ενώ έφτιαχνε τα άγρια ζώα κάποια στιγμή την ακούω να αναζητεί το φίδι, πού είναι αυτό το φίδι????? και αφού τα βρίσκει.....Α! να το το snake:tongue: (και το ξέρει απο την ντόρα:tongue:)

χρόνια πολλά και απο μενα! δεν μπήκα καθόλου αυτές τις μέρες...

Ιδιαίτερα στην Χριστίνα και στην χριστούλα!

Προσπ όσον αφορά το όνομα εγώ είμαι υπέρ των ζωντανών...οι πεθαμένοι ''καλά'' να είναι εκεί που είναι αλλά είναι άδικο να ''στερούν'' την χαρά που δεν μπορούν να νιώσουν απο έναν ζωντανό...

κατα τα άλλα ησυχία...οικογεγειακώς στο σπίτι και τίποτα άλλο. την μικρή η θεία της της πήρε ενα σετακι μαγειρικής με play doh. ε, μου ρίμαξαν το χαλί:evil: Της άρεσε όμως της μικρής, το παίζει αρκετά. Αυτό που παίζει εξαιρετικά πολύ είναι τα παζλ. Τα φτιάχνει όλα απο 2 φορες την ημέρα τουλάχιστον. Τώρα της πήρα των 30 κομματιών με μεγάλα κομμάτια μεν αλλά μικρές κια πούχρωμες φιγούρες. Το ένα ένα έχει θέμα τη φάρμα των ζώων και το άλλο τα άγρια ζώα και ένα μικρότερο με 24 κομμάτια αλλά εξίσου μικρές φιγούρες, τα στρουμφάκια. Σήμερα ενώ έφτιαχνε τα άγρια ζώα κάποια στιγμή την ακούω να αναζητεί το φίδι, πού είναι αυτό το φίδι????? και αφού τα βρίσκει.....Α! να το το snake:tongue: (και το ξέρει απο την ντόρα:tongue:)

αστερι η κορη σου!!!

εχεις δικιο αλλα θελω να συναχιστει παραδοσιακα το ονομα του πεθερου μου μιας και ειναι ο τελευταιος των Μοικανων ο συζυγος..

τα play doh αν ξεραθουν στο χαλι την εκατσες

τα play doh αν ξεραθουν στο χαλι την εκατσες

το ξέρω και αυτό γι'αυτό πρώτον δεν την αφήνω να παιξει μόνη της ( σε τέτοια περίπτωση θα ριμάξει και τα χρώματα ανακατευοντάς τα ) και δεύτερον έχω stand by το σκουπάκι και ότι πέσει το μαζεύω αμέσως, αλλά αυτό που έπαθα ήταν να πασαλειφτεί φρέσκια πλαστελίνη στο χαλί και να το βάψει. Μετά απο επιτόπιο και επίμονο τρίψιμο με υγρό απορυπαντικό μπορώ να πω πως καθάρισε ικανοποιητικά αλλά εύχομαι να τα ξεχάσει η μικρή και να μην ξαναζητήσει να παίξει με δαύτα:tongue::mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...