Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γειά σας κορίτσια!

χθες όλο το απόγευμα έκανα εμετό:rolleyes: ευτυχώς το βραδυ κοιμήθηκα καλά αλλά δεν μπορώ να φάω. Με φρυγανιές και κανενα φρούτο είμαι όλη μέρα. Η μικρή δεν ξανανεβασε πυρετό, αυτό ήταν, αλλά σήμερα δεν την έστειλα σχολείο.

Με πήρε η φίλη μου σήμερα τηλ να δει πως ήμαστε γιατί όσοι πήγαν στο πάρτυ τους, όλοι μα όλοι είναι με γαστρεντερίτιδα...

Σήμερα είπα να κάνω και μελομακαρονα να φεύγουν απο το κεφάλι μου. Έμεινε να τα συροπιάσω και βαριέμαι...

δεν εβρισες τη.. ¨"φιλη" ????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα!!

χρονια πολλα! και με τον καιρο που του αρμοζει..τυχερες εσεις στα βορεια..εδω μονο σπαστικη βροχη..

αλοοοο....

προσπ και εδω μονο σπαστικη βροχη εχει σημερα και πολυ πολυ κρυο...περασμενα μεγαλεια τα χιονια...

βαριεμαι να κουνηθω σημερα και εχω ενα σπιτι @%#@@@%@!!!

ΑΛΛΑ! ειναι παρασκευη πριν τα χριστουγεννα και απο αυριο και για 10 μερουλες θα εχω παρεουλα απο αθηνα και το στεφανι στο σπιτι!!γιουπιιιι!!!!!:D:D

βεβαια το οτι θα εχω κοσμο απο αυριο συνεπαγεται οτι πρεπει να σηκωθω να το καθαρισω το ρημαδι και οχι να χαζολογαω στο παρεντς...:tongue::tongue::tongue::tongue:

βεβαια το οτι θα εχω κοσμο απο αυριο συνεπαγεται οτι πρεπει να σηκωθω να το καθαρισω το ρημαδι και οχι να χαζολογαω στο παρεντς...:tongue::tongue::tongue::tongue:

λεπτομερειες...:tongue::tongue::tongue::tongue:

και για εναν παραξενο λογο οταν θελουμε να κανουμε δουλειες τα μικρα θυμουνται τη μανα και τον πατερα τους...:confused::confused::confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

hello girls!!!

τώρα γυρίσαμε κι εμείς σπίτι,πήγαμε σούπερ μάρκετ και είμασταν 2 ώρες στους διαδρόμους!!τεράστιο!!!

πήραμε ένα καρότσι πράγματα μόνο με 70Ε!!για να φάμε σ-κ-δ!!!και κάποιες βλακιούλες!!εξοπλίζουμε το νοικοκυριό μας σιγά σιγά!!

απίστευτες τιμές!!απίστευτη ποικιλία!!

τώρα θα φάμε και μετά έχω πλυσταριό!!!το απόγευμα δλδ!!

βίκυ καλύτερα σήμερα?

ένα καλό εδώ που μένουμε είναι ότι δεν χρειάζεται να κάνω δουλειές πολλές...μικρό σπίτι είναι,τα ρούχα σε βαλίτσες είναι...επισκέψεις δεν έχω...

φέτος πρώτη φορά θα περάσουμε οι 3 μας τα χριστούγεννα!!έχει και τα καλά του και τα κακά του!!χιχι

Διαφημίσεις

κι εμείς έτσι πιστεύουμε προσπ αλλά στην αρχή όταν ακούς 700Ε...νομίζεις ότι είναι πολλά...

βέβαια είναι δυάρι,αλλά σκέψου πόσα θες τον μήνα για νερό,ρεύμα,θέρμανση,ιντερνετ...

εμείς τα συγκρίναμε με το δυάρι στην αθήνα!!

1η του μήνα μπαίνουμε!!!γιούπι!!!!

κι εμείς έτσι πιστεύουμε προσπ αλλά στην αρχή όταν ακούς 700Ε...νομίζεις ότι είναι πολλά...

βέβαια είναι δυάρι,αλλά σκέψου πόσα θες τον μήνα για νερό,ρεύμα,θέρμανση,ιντερνετ...

εμείς τα συγκρίναμε με το δυάρι στην αθήνα!!

1η του μήνα μπαίνουμε!!!γιούπι!!!!

με το καλο κοριτσι μου.. να παει καλα και η χρονια

Διαφημίσεις

Εγω εντυσα αγιο βασιλη τη μικρη, το μικρο και εμενα και ειπαμε τα καλαντα στη θεια και στον μπαμπα πουρνο πουρνο..

μολις μας ειπαν και τα καλαντα δυο κοριτσακια και η κορη μου τους εστελνε φιλια απο τη πορτα και τους ελεγε "και του χρονου"

με συγκινει αυτο το σκατουλι ωρες ωρες....

και κλασικα για να μη γκρινιαζει και ξεσηκωνει τον κοσμο η απειλη της ημερας ειναι πως αυριο οποιος της φερει δωρο απλα δεν θα το παρει εκεινη..και ετσι για την ωρα ειναι παναγιτσα!!χαχα!

ωραία προσπ!!ωραίες αυτές οι στολές!!δεν έχω αξιωθεί να πάρω μία της μικρής...ίσως του χρόνου.αύριο γιορτάζει και η Χριστούλα ε?

πως πάει?είναι ακόμα παναγίτσα η μικρή?εμάς τελικά δεν πιάνει το κόλπο ότι στα καλά παιδιά φέρνει ο άη Βασίλης δώρα...

γκρίνια για όλα πια!

μάλλον θα της κόψω και τον μεσημεριανό ύπνο,αν κοιμηθεί 40-60 λεπτά για μεσημέρι,το βράδυ δεν κοιμάται πριν τις 23-23.30...αν πάλι δεν κοιμηθεί το μεσημέρι περνάμε ένα απόγευμα χάλια!!γκρίνια!!

πλέον δεν ξέρω τι να κάνω...

κατά τα άλλα σήμερα εδώ είναι ψιλοαργία,τα περισσότερα μαγαζιά είναι κλειστά,έρημοι δρόμοι,μόνο τα σούπερ μάρκετ δουλεύουν τρελά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...