Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

"Αν κινηθείτε σήμερα κάτω από απόλυτη μυστικότητα στα όποια σχέδια έχετε, και δεν ανακοινώσετε τίποτα, τότε θα δείτε τα σχέδιά σας να παίρνουν σάρκα και οστά πολύ σύντομα."

μέχρι και το ζώδιο μου το λέει...κάτι ξέρει,κάτι ξέρει!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κερνάω!!!!κλείνω τα 24!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(από εδώ και πέρα αυτό θα λέω,μην ακούσω αντίρρηση!!!)!!!!

Xρόνια πολλά μικρούλα! Γερή και χαρούμενη κι εσύ και η οικογένειά σου! :D

happy_birthday_cake-1732.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

"Αν κινηθείτε σήμερα κάτω από απόλυτη μυστικότητα στα όποια σχέδια έχετε, και δεν ανακοινώσετε τίποτα, τότε θα δείτε τα σχέδιά σας να παίρνουν σάρκα και οστά πολύ σύντομα."

μέχρι και το ζώδιο μου το λέει...κάτι ξέρει,κάτι ξέρει!!!!

super!!! αντε με το καλο!!χαχα!!

λοιπον εκλεισα ραντεβου και θα παω αυριο το απογευμα σε μια παιδοδερματολογο που μου συνεστησαν απο το parents κοπελες που ειχαν ομοια περιπτωση για να δει το αιμαγγειωμα του μικρου.. ομως καποια εγραψε οτι στο Παιδων για παρομοια περιπτωση κρατησαν το μωρο μεσα μια μερα και ξεκινησαν μια φαρμακευτικη αγωγη που αφορα καρδιοπαθεις (απο στηθαγχη και υπερταση) και η οποια λεει βοηθαει να φυγει το αιμαγγειωμα αυτο αλλα και παλι σε μακρος χρονου (1-2 χρονια) με συνεχη αγωγη.. δεν καταλαβα βεβαια αν υπαρχει συνδεση του αιμαγγειωματος με καρδιακη παθηση καθως υπαρχει και ενα ιστορικο απο τον πατερα του ανδρα μου (ο ανδρας μου την εβδομαδα που μας περασε εκανε συμπτωματικα σχετικες εξετασεις και ολα ηταν πολυ καλα αν εξαιρεσουμε τα τριγλυκεριδια του και οτι καπνιζει) και να πω την αληθεια με αγχωσε λιγο αυτο καθως μια αλλη κοπελα (εκεινη που μου συνεστησε τη δερματολογο) ειπε οτι ειναι στανταρ αγωγη πλεον για την αντιμετωπιση τους..

τελος παντων θα παμε για το δερματολογο αυριο, θα κανουμε και τον υπερηχο εγκεφαλου (ισως να αλλαξω ημερομηνια αναλογα την κριση της γιατρου) και ελπιζω απλα να μας πει να μην κανουμε τιποτε και οτι λογικα θα υοχωρησει.. βεβαια κινητοποιηθηκα επειδη εχει αλλαξει ο ογκος σημαντικα σε σχεση με πριν δυο βδομαδες και αυτο με ανησυχησε..

θα δειξει..

Διαφημίσεις

λοιπον εκλεισα ραντεβου και θα παω αυριο το απογευμα σε μια παιδοδερματολογο που μου συνεστησαν απο το parents κοπελες που ειχαν ομοια περιπτωση για να δει το αιμαγγειωμα του μικρου.. ομως καποια εγραψε οτι στο Παιδων για παρομοια περιπτωση κρατησαν το μωρο μεσα μια μερα και ξεκινησαν μια φαρμακευτικη αγωγη που αφορα καρδιοπαθεις (απο στηθαγχη και υπερταση) και η οποια λεει βοηθαει να φυγει το αιμαγγειωμα αυτο αλλα και παλι σε μακρος χρονου (1-2 χρονια) με συνεχη αγωγη.. δεν καταλαβα βεβαια αν υπαρχει συνδεση του αιμαγγειωματος με καρδιακη παθηση καθως υπαρχει και ενα ιστορικο απο τον πατερα του ανδρα μου (ο ανδρας μου την εβδομαδα που μας περασε εκανε συμπτωματικα σχετικες εξετασεις και ολα ηταν πολυ καλα αν εξαιρεσουμε τα τριγλυκεριδια του και οτι καπνιζει) και να πω την αληθεια με αγχωσε λιγο αυτο καθως μια αλλη κοπελα (εκεινη που μου συνεστησε τη δερματολογο) ειπε οτι ειναι στανταρ αγωγη πλεον για την αντιμετωπιση τους..

τελος παντων θα παμε για το δερματολογο αυριο, θα κανουμε και τον υπερηχο εγκεφαλου (ισως να αλλαξω ημερομηνια αναλογα την κριση της γιατρου) και ελπιζω απλα να μας πει να μην κανουμε τιποτε και οτι λογικα θα υοχωρησει.. βεβαια κινητοποιηθηκα επειδη εχει αλλαξει ο ογκος σημαντικα σε σχεση με πριν δυο βδομαδες και αυτο με ανησυχησε..

θα δειξει..

βρε παιδια τι γκαντεμια εχει πεσει στο καφε και ολοι τρεχουμε σε γιατρους τα μικρα?? καρδιολογοι,δερματολογοι αλλεργιολογοι...ποιος μας μάτιασε??

προσπ ευχομαι και εγω να μην χρειαστει αγωγη η μικρη και να υποχωρησει μονο του..οταν λες μεγαλωσε πόσο μεγαλωσε??και πού ακριβως το έχει?? και πως δημιουργειται?? σορρυ που ρωταω αλλα δεν το εχω ξανακουσει...

http://en.wikipedia.org/wiki/Hemangioma

δες αυτο αν εχεις χρονο, ειναι αρκετα κατατοπιστικο

το εχει στα δεξια, μπροστα στο τριχωτο της κεφαλης, οχι στο προσωπο αλλα στο κεφαλι, φαινεται για την ωρα καραμπαμ διοτι δεν εχει και πολλα μαλλια

θα παμε αυριο στην δερματολογο και θα δουμε τι οδο θα ακολουθησουμε.. το μονο που με θορυβει ειναι οτι εχει μεγαλωσει σεβαστα σε λιγες μερες (οντως σαν φραουλα ειναι το χρωμα ) και δεν ξερω μεχρι που θα φθασει η αλλαγη αυτη..

τεσπα ο μεσος ορος λεει οτι απορροφαται μεχρι καποια ηλικια αλλα ακομη κρινω οτι ειναι πολυ νωρις για να ξερουμε..

χρόνια πολλά στην 24αρα της παρέας!

Εύχομαι να μείνεις πάντα 24!

Εγώ απο σήμερα έχω άδεια. Επιστρεφω 2/1/12 στη δουλειά. Σήμερααπο τις 9 στους δρόμους επέστρεψα 3μιση. Πήγαμε και τζαμπο για δωρακια. πηρα την μικρη 2 παζλ και εναν εξυπνούλη-εγκυκλοπαίδεια με κάρτες ερωτήσεων και ένα ''στυλο'' που όταν το βαζεις στην σωστη απάντηση κάνει θόρυβο.

και για το τσουβαλι που θα αφήσει ο αγιος βασίλης τα δώρα πήραμε τον 3d πίνακα που ζήτησε και ένα επιτραπεζιο τον ποντικούλη νομίζω λέγεται, είναι για 2-4 άτομα και έχει έναν ποντικό κρυμμένο σε μια στίβα άχυρα. οι παίχτες τσιμπάνε τα άχυρα με την σειρά και οποιος τσιμπήσει τον ποντικό αυτός πετάγεται. Θα το παίζουμε όλοι μαζί.

και η δικιά μου πριν μια ώρα έκανε 38. έπεσε αμέσως αλλά αύριο θα την κρατήσω σπίτι. Θα παίξουμε με τα καινούρια παιχνίδια οικογενειακώς.

Εν τω μεταξύ και εγώ το στομάχι μου δεν το αισθάνομαι πολύ καλά....Αχ και να με κόλλησαν.....

χρόνια πολλά στην 24αρα της παρέας!

Εύχομαι να μείνεις πάντα 24!

Εγώ απο σήμερα έχω άδεια. Επιστρεφω 2/1/12 στη δουλειά. Σήμερααπο τις 9 στους δρόμους επέστρεψα 3μιση. Πήγαμε και τζαμπο για δωρακια. πηρα την μικρη 2 παζλ και εναν εξυπνούλη-εγκυκλοπαίδεια με κάρτες ερωτήσεων και ένα ''στυλο'' που όταν το βαζεις στην σωστη απάντηση κάνει θόρυβο.

και για το τσουβαλι που θα αφήσει ο αγιος βασίλης τα δώρα πήραμε τον 3d πίνακα που ζήτησε και ένα επιτραπεζιο τον ποντικούλη νομίζω λέγεται, είναι για 2-4 άτομα και έχει έναν ποντικό κρυμμένο σε μια στίβα άχυρα. οι παίχτες τσιμπάνε τα άχυρα με την σειρά και οποιος τσιμπήσει τον ποντικό αυτός πετάγεται. Θα το παίζουμε όλοι μαζί.

και η δικιά μου πριν μια ώρα έκανε 38. έπεσε αμέσως αλλά αύριο θα την κρατήσω σπίτι. Θα παίξουμε με τα καινούρια παιχνίδια οικογενειακώς.

Εν τω μεταξύ και εγώ το στομάχι μου δεν το αισθάνομαι πολύ καλά....Αχ και να με κόλλησαν.....

Viki καλη αδεια.. ελπιζω.. και να μην κολλησες.. τι να πω???!!:confused::confused:

Προσπ να τον πας, να 'χεις το κεφάλι σου ησυχο! Μην ακούς τώρα τι θα λέει η κάθε μια στο φόρουμ, πολλές περιπτώσεις υπάρχουν, γιατροί δεν είναι. Έλεγξέ το, να ξέρεις κι ότι χρειαστεί θα κάνετε. Μακάρι να 'ναι λάιτ περίπτωση.

Βίκυ κι εγώ σήμερα κατέβηκα το απόγευμα αγορά. Ωραία ήταν!!! Βρήκα και μια φίλη ήπια και τον καφέ μου.

Κορίτσια ξόδεψα τόσα λεφτά, για μένα τπτ δεν πήρα. Πήρα ρουχαλάκια, συμπληρώματα, για τα μωρά, δώρο για τον χάζμπαντ και για μια ανηψιά που μου 'χε μείνει.

Μόνο του δώρο του Αγ. Βασίλη για τον Γιάννη μου 'χει μείνει, δε βρίσκω το Lego Duplo που θέλω γμτ! Θα δούμε, μέχρι την πρωτοχρονιά κάτι θα 'χουμε βρει. Είχαμε σκοπό να παραγγείλουμε απ' το Άμαζον κάτι, αλλά με τις αναποδιές που μας βρήκανε δε προλάβαμε.

Τώρα είμαι ένα ΕΡΕΙΠΙΟ!!

Καλό βράδυ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλημερα

ναι θα τον παω στη γιατρο αλλα ρε γμτ σημερα που χω ραντεβου εχει σκατοκαιρο.. θα δω πως παει η ημερα και το πολυ πολυ να τον κουκουλωσω αφου απο το σπιτι θα μπω στο αυτοκινητο και απο το αυτοκινητο θα περασω στην πολυκατοικια που ναι το ιατρειο της..θα δουμε ειδαλλως αν εχει ιατρειο θα το κανω για την αλλη Τεταρτη η Πεμπτη..

ηταν και ο ανδρας μου να παει εξοχικο με τον ηλεκτρολογο για να διορθωσουν κατι στον πινακα αφου θελουμε να βαλουμε θερμοσιφωνο (δεκα χρονια μαζι το λεω και του το ξαναλεω και τωρα τον επιασε ο πονος.. τεσπα)

παλι καλα συμβαινουν και ωραια πραγματα που δεν γραφονται δημοσια και ανακουφιζομαστε λιγο οικονομικα..

καλημέρα κοριτσάκια.

εμείς εδώ 0 βαθμούς και 1 έχουμε!!

μια χαρά!!

προσπ μην σε ανησυχεί το κρύο,κουκούλωσε το!!δεν θυμάσαι που βγαίναμε κάθε μέρα με την έλλη νεογέννητο φλεβάρη μήνα?4-5 βαθμούς είχε τότε.

όλα καλά να σας πάνε,κάπου το έχω ακούσει κι εγώ ότι φεύγει μόνο του.

βίκυ πως είσαι?κάθησε να ξεκουραστείς τώρα με την άδεια σου.

πήραμε κι εμείς χθες τα δώρα για τον αή βασίλη!! από ένα σουπερμάρκετ πάμφθηνα, ταμειακή μηχανή που κάθε φορά την χάζευε στο τζάμπο.

και τουβλάκια λέγκο πολλά με 9Ε.ενώ σε άλλο μαγαζί έβλεπα 20Ε πολύ λίγα κομμάτια.κάποια έχουν 60-70Ε,έχουν ξεφύγει οι τιμές στα λέγκο.

με 18Ε κάναμε την δουλειά μας.

καλά είναι για φέτος!!ευτυχώς δεν ζητάει τίποτα ακόμα!!

μαέστρο τι κάνει το κορίτσι?ο γιάννης?

γειά σας κορίτσια!

χθες όλο το απόγευμα έκανα εμετό:rolleyes: ευτυχώς το βραδυ κοιμήθηκα καλά αλλά δεν μπορώ να φάω. Με φρυγανιές και κανενα φρούτο είμαι όλη μέρα. Η μικρή δεν ξανανεβασε πυρετό, αυτό ήταν, αλλά σήμερα δεν την έστειλα σχολείο.

Με πήρε η φίλη μου σήμερα τηλ να δει πως ήμαστε γιατί όσοι πήγαν στο πάρτυ τους, όλοι μα όλοι είναι με γαστρεντερίτιδα...

Σήμερα είπα να κάνω και μελομακαρονα να φεύγουν απο το κεφάλι μου. Έμεινε να τα συροπιάσω και βαριέμαι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...