Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

δεν είχε ροζ μωράκι της λέω? είχε βλε μαμά αλλά αυτό είναι αγόρι γι'αυτό φοράει μπλέ....και γιατί δεν πήρες κορίτσι? Αφού το μωράκι μας αγόρι είναι......:rolleyes::tongue:

Η ΓΛΥΚΙΑ μου!!!! :D

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

Περιμένω μια φίλη μου παιδική να 'ρθει για καφέ.

Χθες πήγαμε σ' έναν ξακουστό παιδοκαρδιολόγο, μας επιβεβαίωσε όσα μας είπανε και στο νοσοκομείο, οπότε μένουμε στη φαρμακευτική αγωγή και βλέπουμε τι θα γίνει!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χθες πήγαμε σ' έναν ξακουστό παιδοκαρδιολόγο, μας επιβεβαίωσε όσα μας είπανε και στο νοσοκομείο, οπότε μένουμε στη φαρμακευτική αγωγή και βλέπουμε τι θα γίνει!!

Τί να γίνει δηλαδή βρε μαεστρία? βρεφάκι ειναι, ευαίσθητο είναι....

δεν σου είπαν απο ποιά ηλικία και μετά δεν θα ξανασχοληθείτε με αυτό?

η δικιά μου θυμάμαι είχε μια ελαφρυά ομφαλοκύλη. Εγώ ούτε που την κατάλαβα γιατί υπάρχουν περιπτώσεις που ο οφαλός γίνεται σαν καρύδι.ο γιατρός μου είπε οτι ''βαρυές'' μορφές μέχρι την ηλικία των 5 συνήθως υποχωρούν χωρίς καμιά μα καμία επέμβαση.

καλημερα

και εμεις περιμενουμε τον Γεναρη να ελεγξουμε το αιμαγγειωμα το οποιο πλεον δεν ειναι επιπεδο αλλα αναγλυφο και το παρατηρω ποσο μεγαλωνει..

θεωρητικα δεν πρεπει να ειναι κατι και συνηθως υποχωρουν σε 2-3 χρονια αλλα επειδη αλλαζει η μορφη του πρεπει να το δει δερματολογος και να κανω και τον υπερηχο εγκεφαλου για να αποκλειστει περιπτωση εσωτερικου αιματωματος..

σε δουλεια να βρισκομαστε δηλαδη..

κατα τ αλλα υγεια να υπαρχει..:rolleyes:

καλημερα

και εμεις περιμενουμε τον Γεναρη να ελεγξουμε το αιμαγγειωμα το οποιο πλεον δεν ειναι επιπεδο αλλα αναγλυφο και το παρατηρω ποσο μεγαλωνει..

θεωρητικα δεν πρεπει να ειναι κατι και συνηθως υποχωρουν σε 2-3 χρονια αλλα επειδη αλλαζει η μορφη του πρεπει να το δει δερματολογος και να κανω και τον υπερηχο εγκεφαλου για να αποκλειστει περιπτωση εσωτερικου αιματωματος..

σε δουλεια να βρισκομαστε δηλαδη..

κατα τ αλλα υγεια να υπαρχει..:rolleyes:

Γιατί τον γενάρη? Δεν γίνεται τώρα να φεύγει απο το κεφάλι σας? που προφανώς δεν θα είναι τίποτα, δεν νομίζω να το άφηνε έτσι τόσο καιρό ο γιατρός αν συνέτρεχε λόγος για επείγουσες εξετάσεις...αλλά όσο να΄ναι σε αγχώνει...

Γιατί τον γενάρη? Δεν γίνεται τώρα να φεύγει απο το κεφάλι σας? που προφανώς δεν θα είναι τίποτα, δεν νομίζω να το άφηνε έτσι τόσο καιρό ο γιατρός αν συνέτρεχε λόγος για επείγουσες εξετάσεις...αλλά όσο να΄ναι σε αγχώνει...

α) θελω να παω σε συγκεκριμενο διαγνωστικο και θελω να χει πρωτο ραντεβου εμας ωστε να μη μπλεξουμε με αλλα παιδακια λογω οτι ειμαστε ακομη πολυ μικροι και αποφευγουμε τους συνωστισμους λογω ιωσεων..

β) η παιδιατρος μας ειπε καποια στιγμη στους επομενους μηνες να παμε, δεν ειναι κατεπειγον αν και εγω συμφωνω με εσενα οτι θα θελα να φυγει απο το κεφαλι μου..

το ραντεβου για υπερηχο το χω για 18 Γεναρη

στη δερματολογο ισως παμε νωριτερα να μας πει μια γνωμη

σε αυτο το διαστημα θα παρατηρω τυχον αλλοιωσεις η αλλαγες στο μεγεθος..

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια!!

βίκυ θεά η Γεωργίτσα!!!

σιγά σιγά το κατάλαβε ότι δεν μπορεί να το αλλάξει!!χιχι

περαστικά να είναι όλα κοριτσάκια μου στα μπεμπουδάκια σας!!

εμείς εδώ σπίτι,χθες πήγα την έλλη στον παιδότοπο,17.15 είμασταν εκεί και μόλις είχε αδειάσει,μόνες μας είμασταν,τεράστιος παιδότοπος.

ο άντρας μου έμεινε να κάνει την μετακόμιση.το διαμερισμάτακι είναι πιο μικρό,ένας χώρος μόνο,και κάνει κρύο,θα του το πούμε του ιδιοκτήτη.κατά τα άλλα μέτριο. αλλά τουλάχιστον γλιτώνουμε χρήματα.

μέχρι να το σιγουρέψουμε δεν το λέμε σε κανέναν...μας απάντησε θετικά αυτός που μας άρεσε το διαμέρισμα του.οπότε εντός των ημερών θα κλείσουμε το θέμα του σπιτιού.συνεχίζουμε το ψάξιμο για δουλειά.

είναι πολύ ωραίο διαμερισματάκι...περιποιημένο με ωραία έπιπλα.έχει ένα μικρό χώρο στη πόρτα μπροστά με το γραφείο και χώρο για μπουφάν και παπούτσια,όλοι βγάζουν τα παπούτσια τους,κι εμείς όταν πήγαμε. μετά έχει το σαλονάκι,ένα δωμάτιο μεγάλο, κουζίνα με ωραίο τραπέζι και καρέκλες.μπάνιο.αυτά.μπαλκονάκι μικρό!!

στον 4ο όροφο είναι.και στον ίδιο όροφο είδαμε ελληνικό όνομα σε ένα άλλο διαμέρισμα.

αυτά...

κοντεύουν τα χριστούγεννα...σκέφτομαι να φτιάξω εορταστικό φαγητό για τους 3 μας.θα είμαστε και σαν τους κούκους εδώ.δεν έχουμε στολίσει κιόλας.

Χριστίνα δεν υπάρχει κανένας οργανισμός τύπου οαεδ που να βοηθάει με το ψάξιμο εργασίας? πιάστε και παρτίδες με τους έλληνες μήπως μπείτε σε κανένα ''κύκλωμα'' και σας βοηθήσουν αυτοί με γνωστούς. γενικά είναι δύσκολο να βρεις δουλειά εκεί?

υπάρχει ο σουηδικός οαέδ,από εκεί κοιτάμε τις αγγελίες...

αλλά δεν είμαστε γραμμένοι σε αυτούς εφόσον δεν έχουμε προσωπικούς αριθμούς,δλδ αμκα!!

οι έλληνες μας έχουν πει ότι είναι περίεργοι εδώ...δεν πολυβοηθάνε...

θα κάνουμε την προσπάθεια μας όμως.

αν ξέραμε σουηδικά θα ήταν πολύ εύκολο...αλλά εμείς πάμε μόνο με αγγλικά...μέχρι να πάρουμε τους αριθμούς και να γραφτούμε στα δωρεάν μαθήματα γλώσσας.

οι έλληνες μας έχουν πει ότι είναι περίεργοι εδώ...δεν πολυβοηθάνε...

.

με άγχωσες τώρα! Αλλά εφόσον έχετε στόχο θα τα καταφέρετε!

δεν πρέπει να γυρίσετε πίσω με τίποτα! ξέρεις πόσοι θα χαρούνε....

τόσοι και τόσοι τα έχουν καταφέρει...

εμείς είμαστε πολύ αισιόδοξοι...εννοείται πως δεν γυρνάμε πίσω με τίποτα.

έχουμε πτυχία που οι περισσότεροι σουηδοί δεν έχουν...

κάτι θα βρούμε.

μου έρχονται στο νου μερικά ονόματα που θα χαρούν!!!

για την ώρα μας παίρνουν οι δικοί μας κάθε μέρα τηλ..."βρήκατε σπίτι?δουλειά?" απίστευτα αγχωτικό...

Διαφημίσεις

"βρήκατε σπίτι?δουλειά?" απίστευτα αγχωτικό...

Φαντάζομαι....

εγώ πιστεύω χρειάζεται θέληση , πίστη , αισιοδοξία, πείσμα (με την καλή ένοια) και όλα γίνονται σιγά σιγά....

βέβαια...αν πηγαίνεις με το άγχος..."και τώρα τι θα κάνω..."...

από το πιο απλό πράγμα...το να μην χαθείς στην πόλη,να συνεννοηθείς με τους ανθρώπους...να κάνεις οποιαδήποτε δουλειά.τόσες μέρες γυρνάμε και δεν έχει χρειαστεί να ρωτήσουμε κάποιον για οδηγίες.

για την ώρα μας παίρνουν οι δικοί μας κάθε μέρα τηλ..."βρήκατε σπίτι?δουλειά?" απίστευτα αγχωτικό...

Έλεος, τίποτα καλύτερο δεν έχουνε να κάνουνε; Ακούς εκεί κάθε μέρα!!!

Κάθομαι και δουλεύω μέσα στη μαύρη νύχτα και με απίστευτη κούραση, γιατί είχα σκοπό να το κάνω αύριο το πρώι χαλαρά, αλλά ο μικρός ανέβασε πυρετό και θα τον κρατήσω σπίτι, οπότε που να δουλέψεις στον υπολογιστή με τον Γιάννη εδώ; Θα θέλει να "γάτσει" κι αυτός! :mrgreen:

Αχ, νύσταξα.. :|

Καλό βράδυ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

1145451gw0veh8z2l.jpg

342936pe8tmve3tw.jpg

καλημέραααα!!!

κερνάω!!!!κλείνω τα 24!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(από εδώ και πέρα αυτό θα λέω,μην ακούσω αντίρρηση!!!)!!!!

ευχαριστώ προσπ για τις ευχές!!να είσαι κι εσύ πάντα καλά!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...