Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

να΄μαι κι εγώ...μην λέτε για πλυντήρια...

για την ώρα πλένω στο χέρι...δεν πλυντήριο το διαμέρισμα,και δεν υπάρχουν πλυντήρια όπως στην αγγλία που πήγαινες και έπλενες μόνος σου τα ρούχα με κέρματα.

προσπ το σπίτι είναι πολύ ωραίο,εμάς μας φαίνονται πολλά με τα δεδομένα της ελλάδας και τους μισθούς αυτούς. στην αθήνα για ίδια τετραγωνικά δίναμε 330Ε,βάλε και λογαριασμούς έφτανε στα 500-600Ε τον μήνα...η θέρμανση ήταν πανάκριβη.

εδώ δίνουν 700Ε για δυάρι,αλλά μισθοί μπορεί να μπαίνουν στο σπίτι 2 των 2000-3000Ε.μιλάμε για λεφτά!!

βέβαια εμείς πάμε με το σκεπτικό να παίρνουμε τον κατώτερο μισθό των 1200-1500Ε ο καθένας μας.

πάντως οι περισσότεροι με οικογένεια και καλούς μισθούς μένουν σε μονοκατοικίες μεγάλες.

εγώ δεν ξέρω γρι σουηδικό οπότε θα πάω φροντιστήριο. δεν μπορείς να τα μάθεις μόνος σου.μιλάνε απίστευτα γρήγορα και δεν μπορείς τους καταλάβεις εύκολα,βλέπουμε σουηδική τηλεόραση πάντως!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

Τι κάνετε; Στη Σαλόνικα ΤΡΕΛΗ μουντίλα και έτσι προβλέπεται να πάει όλη η εβδομάδα.

Εμείς περάσαμε ήσυχα το σ/κ, ήρθε ο νονός με δωράκι για τον Γιάννη, συμμαζευτήκαμε, στολίσαμε, τα γνωστά. Ορίστε και το δέντρο μας. Και του χρόνου με υγεία!

404570_342075472474708_100000167749948_1543475_1354079520_n.jpg

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημέρα κορίτσια.

μπράβο μαέστρο μου,και του χρόνου!!!!!

σπίτι σήμερα γιατί αργότερα μετακομίζουμε σε άλλο διαμέρισμα από κάτω πιο φθηνό.

θέλω να μαγειρέψω κιόλας,κάθε μέρα δεν ξέρω τι να φτιάξω...

φάγαμε 2 μέρες λεμονάτο,2 μέρες μακαρόνια με κιμά,2 μέρες κοτόπουλο με ρύζι.

τι άλλο?

ακόμα είμαστε στη ψακτική με τα προιόντα στο σούπερ μάρκετ.

είναι όλα στα σουηδικά,ούτε καν αγγλικά δεν έχουν.

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια.

μπράβο μαέστρο μου,και του χρόνου!!!!!

σπίτι σήμερα γιατί αργότερα μετακομίζουμε σε άλλο διαμέρισμα από κάτω πιο φθηνό.

θέλω να μαγειρέψω κιόλας,κάθε μέρα δεν ξέρω τι να φτιάξω...

φάγαμε 2 μέρες λεμονάτο,2 μέρες μακαρόνια με κιμά,2 μέρες κοτόπουλο με ρύζι.

τι άλλο?

ακόμα είμαστε στη ψακτική με τα προιόντα στο σούπερ μάρκετ.

είναι όλα στα σουηδικά,ούτε καν αγγλικά δεν έχουν.

να σου στελνουμε δεματακια με πραγματα απο εδω αν θες που δεν εχει εκει..

καλα κουραγια με την μετακομιση

τα πάντα έχει,μέχρι και πουράκια παπαδοπούλου βρήκαμε.

τις συσκευασίες δεν μπορείς να διαβάσεις.

θα τα ρίξω όλα μέσα στις βαλίτσες και θα τα πάμε κάτω.

μετά έχει τακτοποίηση.

καλημέρα!

Χθες πήγαμε σε ένα παιδικό πάρτυ σε παιδότοπο και είχαν όλοι γαστρεντερίτιδα:evil::evil:

με το που πάμε να ευχηθούμε μας λένε μην μας φιλάτε έχουμε γαστρεντερίτιδα απο χθες. ρώτησα αν έχει και η μικρή και λέει αυτή μας κόλλησε και την γιαγιά και τον παππού της και μετά ήρθε ένα φιλικό τους ζευγάρι, δίδυμα με γαστρεντερίτιδα και μπαμπάς ομοίως:rolleyes::rolleyes::evil:

την μικρή δεν την άφησα να μπεί μέσα να παίξει, κάποια στιγμή βαρέθηκε στην αγκαλιά μου και έκοβε βόλτες γύρω απο τα τραπέζια.

μέχρι και την τούρτα που φύσηξαν να σβήσουν τα κεράκια προνόησα και άφησα το πάνω μέρος μην έχει κανένα σταγονίδιο εμπλουτισμένο με ιό.

Να την γλιτώσαμε άραγε ή να το περιμένω....και αυριο είναι και η γιορτούλα στο σχολείο αμαρτία να την χάσει και έκανε ένα μήνα πρόβες. μετά πάμε για ''άρρωστα'' χριστούγεννα αν βγει πιο μετά....Αχ μακάρι να τη γλιτώσαμε!

εγώ πάντως αν δεν το ακύρωνα θα ενημέρωνα μια έγκυο με μικρό παιδί τουλάχιστον να φυλαχτούν...

ζωα παιδι μου.. τι να λεμε τωρα.. επειδη σκεφτεσαι εσυ ετσι (και εγω παρομοιως) μην περιμενεις το ιδιο απο τους αλλους..

οι αλλοι συνηθως απαιτουν με τον ενα η τον αλλο τροπο αλλα να κανουν οι ιδιοι..απλα μην περιμενεις..

ουφ.. τοση τελειοτητα δεν την αντεχω ωρες ωρες..χαχα!

επίσης ο άντρας μου άλλο στουρνάρι....

εχει αγοράσει το ηλεκτρονικό τσιγάρο για να κόψει το κάπνισμα και όπου σταθεί και όπου βρεθεί και όποιον έχει μπροστά του καπνιστή του δίνει να δοκιμάσει.

εχθές του έκανα φασαρία. ¨εχει έγκυο γυναίκα , μικρό παιδί και αύριο μεθαύριο ένα βρέφος. Πού ξέρει τί έχει ο καθένας που μπορεί να του το μεταδώσει , απο την χθεσινή γαστρεντερίτιδα μέχρι.....δεν ξέρω και εγώ τι και μετά αυτός με τη σειρά του έρχεται φιλάει εμένα , το παιδί και σε λίγο καιρό το βρέφος! εεεεεεεεε, λίγο να μην του κόβει.....Να πείς οτι θα πάρει και ποσοστά αν το πάρει κανείς άλλος....

μακάρι να τη γλιτώσαμε....Δε ξέρω τί πιθανότητες έχουμε αλλά μακάρι....Ούτε καν τούρτα δεν ήθελα να της δώσω της μικρής αλλά άντε να πεισεις ένα 3χρονο να μην φάει....

Διαφημίσεις

οντως μακαρι να μην κολλησατε.. κανε οτι δεν εγινε τιποτε..:rolleyes:

δεν μπορώ να ηρεμήσω λέμε (σαν παρθενάκι που είμαι:tongue:).....απο το πρωί γκουγκλάρω γαστρεντερίτιδα και κατάλαβα πόσο μα πόσο εύκολα μεταδίδεται....

εντάξει, δεν ζητώ να μην κολλήσουμε ποτέ στη ζωή μας...αλλά όταν μπορείς να προφυλαχτείς ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ???????? αυτό με καίει.....

δεν μπορώ να ηρεμήσω λέμε (σαν παρθενάκι που είμαι:tongue:).....απο το πρωί γκουγκλάρω γαστρεντερίτιδα και κατάλαβα πόσο μα πόσο εύκολα μεταδίδεται....

εντάξει, δεν ζητώ να μην κολλήσουμε ποτέ στη ζωή μας...αλλά όταν μπορείς να προφυλαχτείς ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ???????? αυτό με καίει.....

συμφωνω!

καλά έπεσα κάτω από τα γέλια με το πως τα γράφεις βίκυ!!

έχει απόλυτο δίκιο πάντως!!!

με την γαστρεντερίτιδα πολύ κόσμος πήγε νοσοκομείο φέτος!!

μακάρι να είστε τυχεροί και να μην κολλήσετε!!

καλημέρα!

χριστινάκι, γελάς ε???? εγώ χθες έβραζα απο το κακό μου. Και τον Μάριο πλέον δεν τον βάζω στο σπίτι αν δεν περάσει μια βδομάδα τουλάχιστον και όποιος θέλει ας παρεξηγηθεί....

καλά, χθες η μικρή με κούφανε.....

Τόσο καιρό δεν παραδεχόταν οτι το μωρό ήταν αγόρι, κορίτσι είναι έλεγε πεισματικά. τελευταία το άλλαξε και έλεγε μαμά οτι μωράκι μας δώσει θεούλης, δεν πειράζει....

Χθες πήγε στα τζαμπο με το νονό της να πάρει δώρο. Αγαπημένο της χρώμα τα ροζ. όταν έχει επιλογές ροζ διαλέγει. επιστρέφει λοιπόν με ένα μωρό (τον πυρετούλη) ντυμένο στα μπλέ. δεν είχε ροζ μωράκι της λέω? είχε βλε μαμά αλλά αυτό είναι αγόρι γι'αυτό φοράει μπλέ....και γιατί δεν πήρες κορίτσι? Αφού το μωράκι μας αγόρι είναι......:rolleyes::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...