Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

BΡΕ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ!!!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Η ΜΙΚΡΗ!!!!!!ΤΡΕΛΟΤΣΑΧΠΙΝΑ!!!!

Σου στελνω και εγω τωρα!

εμένα μου ερχόταν επιστροφή κάθε που το έστελνα:twisted::twisted:

Άρα είναι σωστό, το κρατάω...

πάω να ελέγξω και τα δικά μου τότε...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τωρα μου εκανε εμενα επιστροφη!!!:confused::confused:το ξαναστελνω!

πλάκα μας κάνει μωρέ?:confused::confused:

μόλις τσέκαρα και δεν έλαβα , εγώ να δεις επιστροφές που πήρα:confused:

τώρα με καταλαβαίνεις .....ε?....

Ασυμβατότητα μειλ, τί να πώ?

Θα ξανατσεκάρω αργότερα.

γεια σας κοριτσάκια.

βλέπω γιορτούλες κάνουν τα καμάρια σας.

μπράβο!!

εμείς εδώ τα ίδια,η έλλη έχει απίστευτη γκρίνια καθημερινά πλέον.

αύριο θα πάμε να δούμε ένα σπίτι,κλείσαμε ραντεβού.

σε λίγο θα πάμε σε μια πλατεία που έχει καρουζέλ,άη βασίλη,και διάφορα events!!

αυτά τα λίγα κοριτσάκια...

byeee!!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσάκια.

βλέπω γιορτούλες κάνουν τα καμάρια σας.

μπράβο!!

εμείς εδώ τα ίδια,η έλλη έχει απίστευτη γκρίνια καθημερινά πλέον.

αύριο θα πάμε να δούμε ένα σπίτι,κλείσαμε ραντεβού.

σε λίγο θα πάμε σε μια πλατεία που έχει καρουζέλ,άη βασίλη,και διάφορα events!!

αυτά τα λίγα κοριτσάκια...

byeee!!

καλησπερα

να μας πεις πως τα γιορταζουν εκει τα χριστουγεννα..θα χουν και stand με ζεστα ροφηματα

μηπως την ενοχλει το κρυο την Ελλη?

γυρίσαμε μετά από 2 ωρίτσες περίπου στο κρύο...το οποίο ή το έχουμε συνηθίσει ή είμαστε πολύ καλά ντυμένοι...της έλλης της πήραμε ειδικό μπουφάν και παντελόνι σαν αυτό του σκι που φοράνε πάνω από τα ρούχα,ειδικά μποτάκια για τα χιόνια με γούνα,σκούφο με γούνα,γάντια αδιάβροχα με φλις.

λοιπόν έχουν στους δρόμους "φουφού" δλδ φωτιές για να ζεσταίνεσαι...

περίπτερα με hot dog,κρέπες,ζεστά ροφήματα.

είχε ένα καρουζέλ και ένα μικρό παγοδρόμιο...εγώ με μέση και πόδι έτσι όπως είμαι,δεν έκανα,έκανε ο καλός μου και η έλλη τον κυνηγούσε από πίσω...κι όλο έκανε πως έπεφτε...κυλιόταν στο πάγο...είχε πολύ γέλιο,δεν ήθελε να φύγουμε,ίδρωσε κιόλας από το τρέξιμο.

μάλλον είναι αυτό που λέει η προσπ,όχι τους τελευταίους μήνες δεν κάνει υστερίες...

σήμερα στο σούπερ μάρκετ μας έκανε ρεζίλι...μα μόνο η δική μας να ακούγεται?

τα σουηδόπουλα παναγίτσες!!

λέγατε για παιχνίδια κι εμείς επειδή δεν έχουμε παιχνίδια μαζί μας...της πήραμε τον ανεμόμυλο σπιτάκι από το elc,μόνο που δεν γράφει elc,είναι όμως ολόιδιο...45Ε και είδα τον ελληνικό κατάλογο 65Ε!!!

τώρα για τα χριστούγεννα θα δούμε,εδώ δεν έχουμε δέντρο...κάτι μικρό ίσως,οι παπούδες εώς τώρα το έπαιξαν κινέζοι για ακόμα μια φορά.κι έτσι όπως τα βλέπω τα πράγματα μετά την πρωτοχρονιά θα μπορούμε να μπούμε σε σπίτι. την δευτέρα αλλάζουμε διαμέρισμα,στο από κάτω όροφο,που είναι πιο οικονομικό...μας έκανε καλύτερη προσφορά αφού 1-2 εβδομάδες σίγουρα ακόμα θα μείνουμε εδώ...μεσολαβούν τα χριστούγεννα και καθυστερούμε τελικά.

Διαφημίσεις

miamama τι εγινε? ειδατε σπιτι? τι στυλ ειναι τα διαμερισματα τους?

εσεις ειστε στην επαρχια οχι Στοκχολμη ετσι δεν ειναι??

φουφου, σταντ με ροφηματα κλπ εχουν και οι γερμανοι τετοια εποχη.. ειναι σουπερ!!

προσωπικα σας ζηλευω.. ακομη ειστε στο χαλαρο δηλαδη η κοιτατε και για δουλειες?

με τη γλωσσα πως τα πατε?

είδαμε 2 σπίτια,το ένα πολύ ωραίο,σαλόνι,1 κρεβατοκάμαρα,κουζίνα,μπάνιο. ωραία γειτονιά, 10 λεπτά με το λεωφορείο από το κέντρο.περιποιημένο.700Ε με όλους τους λογαριασμούς μέσα,ίντερνετ,ρεύμα,νερό,θέρμανση.για 5 μήνες ενοικίαση.

το άλλο χάλια,μακρυά από κέντρο,σε πολυκατοικία σαν εργατικές κατοικίες,9 ορόφους, ένα σωρό διαμερίσματα.κουζίνα,μπάνιο δεν βλεπόντουσαν,κατάθλιψη κόντεψα να πάθω εκεί μέσα.550Ε

μάλλον θα κλείσουμε το πρώτο,αν δεχτεί κι αυτός γιατί είναι νέος εργένης κι εμείς έχουμε παιδί.

τα διαμερισματάκια που κοιτάμε κάποια είναι ανακαινισμένα,τα περισσότερα έπιπλα ικέα!! πως βλέπετε τα έτοιμα σπιτάκια που έχει το ικέα,κάπως έτσι.

σε πόλη με 500.000 κατοίκους περίπου είμαστε.

βιογραφικά στέλνουμε,αλλά τίποτα ακόμα.

με τα αγγλικά συνεννοούμαστε για την ώρα.

γειά σας κορίτσια!

μιαμαμα με το καλό να τακτοποιηθείτε και πάνω απ'όλα να βρειτε δουλίτσα. Έστω για να βγαίνει το μεροκάματο στην αρχή και έχει ο Θεός...

Μα πώς τα καταφέρνω...χθες μέχρι τις 10 το βράδυ έκανα δουλειές για να αφήσω πλυντήρια μόνο για σήμερα και άλλαγμα κρεβατιών και απο τις 7 στο πόδι τώρα κάθησα:rolleyes: Δεν βλέπω μπροστά μου απο την κούραση...

κορίτσια να ρωτήσω...παζλ με πόσα κομμάτια παίρνετε στα ζουζούνια σας? εγώ των 24 κομματιων παίρνω με τα μεγάλα κομμάτια γιατί στο κουτί λέει 3+ αλλά σε 5 λεπτα το έχει κάνει.Νόμιζα οτι απο τις πολλές φορες τα έμαθε απο έξω τα κομμάτια αλλά χθες που της πήρα καινούριο διαπίστωσα οτι τα ψάχνει τα κομμάτια βάση λογικής. Την ακούω να λέει: πού είναι το κεφάλι του γουίνι?Που είναι το πόδι του γκαρυ, Α! εδώ έχει λουλουδάκια, αυτό που μπαίνει?δεν ήρθε μάλλον η ώρα του...έχετε δοκιμάσει με παραπάνω κομμάτια?

πάω να πέσω σαν τούβλο....καληνύχτα!

γειά σας κορίτσια!

μιαμαμα με το καλό να τακτοποιηθείτε και πάνω απ'όλα να βρειτε δουλίτσα. Έστω για να βγαίνει το μεροκάματο στην αρχή και έχει ο Θεός...

Μα πώς τα καταφέρνω...χθες μέχρι τις 10 το βράδυ έκανα δουλειές για να αφήσω πλυντήρια μόνο για σήμερα και άλλαγμα κρεβατιών και απο τις 7 στο πόδι τώρα κάθησα:rolleyes: Δεν βλέπω μπροστά μου απο την κούραση...

κορίτσια να ρωτήσω...παζλ με πόσα κομμάτια παίρνετε στα ζουζούνια σας? εγώ των 24 κομματιων παίρνω με τα μεγάλα κομμάτια γιατί στο κουτί λέει 3+ αλλά σε 5 λεπτα το έχει κάνει.Νόμιζα οτι απο τις πολλές φορες τα έμαθε απο έξω τα κομμάτια αλλά χθες που της πήρα καινούριο διαπίστωσα οτι τα ψάχνει τα κομμάτια βάση λογικής. Την ακούω να λέει: πού είναι το κεφάλι του γουίνι?Που είναι το πόδι του γκαρυ, Α! εδώ έχει λουλουδάκια, αυτό που μπαίνει?δεν ήρθε μάλλον η ώρα του...έχετε δοκιμάσει με παραπάνω κομμάτια?

πάω να πέσω σαν τούβλο....καληνύχτα!

βικυ εμεις εχουμε ή τα διπλά των 25 που ξεχωριζει τα κομματια απο καθε παζλ και κανα δυο των 60 που της παιρνει αρκετη ωρα αλλα τα φτιαχνει...παρε για παραπανω ηλικια..το παιδι σου δειχνει οτι μπορει..απλα αν τη δεις και ζοριζεται με ενα παζλ μεγαλυτερης ηλικιας μην την πιεσεις γιατι θα απογοητευτει και θα τα παρατησει..

εγω σημερα δεν εκανα Τ Ι Π Ο Τ Α!!!! οταν λεμε τιποτα εννοω τιποτα!!!!ηπιαμε καφε το πρωι και κατα τις 12 φυγαμε για ψωνια και μετα στο χριστουγεννιατικο χωριο στην καλαμαρια και γυρισαμε στις 9!!!! μιλαμε αυριο θα φαω μεγαλη πικρα...εχω ενα σπιτι αχουρι και 4 πλυντηρια για σιδερο..και το απογευμα εχουμε τη χριστουγεννιατικη γιορτη της εταιρειας του αντρα μου και εχω να φτιαξω και παστιτσιο για τον παιδικο της μικρης τη δευτερα.....με βλεπω να κοιμαμαι κατα τις 3....

γεια σου σουηδακι!!!:wink:

miamama εναι σουπερ η τιμη για ενα επιπλωμενο διαμερισμα και με ολους τους λογαριασμους μεσα..αρα η μικρη θα κοιμαται στο σαλονι..

δυστυχως απο οτι καταλαβαινω στις χωρες αυτες ενα σπιτι με δυο η τρια υπνοδωματια ειναι πολυτελεια αφου θα ναι πανακριβα..

πρεπει να δουλεψετε ομως τα Σουηδικα σας..

συμφωνω με τη Δεσποινα Βικυ.. παρε με πιο πολλα κομματια και εμεις κανουμε αλλα της παιρνει πιο πολυ ωρα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...