Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

hello ξανά...

μπαίνω,βγαίνω με το ίντερνετ που έχουμε...μην φάω όλα τα γίγα τις πρώτες μέρες.

τελικά πήρα παπούτσια με γούνα με 15Ε!!!!!

απίστευτες τιμές!!και του παιδιού με 30!!για τα χιόνια!!

σήμερα πήραμε και το λεωφορείο πρώτη φορά,δεν περιμέναμε καθόλου στη στάση!!2-3 λεπτά!!

έπεσε και η μικρή στο σπίτι κι έκανε ένα απίστευτο καρούμπαλο!!πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο στην έλλη.

θα περάσει κι αυτό.

κατά τα άλλα με τα σπίτια δεν προχωράμε και πολύ...ζουν σε αργή κίνηση οι σουηδοί!!!

άντε να δούμε.

φιλάκια σε όλες.

και εμενα ειχε χτυπησει στο δοξα πατρι στη κασα και ειχε κανει ενα ταραστιο καρουμπαλο , θελει αμεσα παγο..μετα απο 3 μερες το αιματωμα κατεβηκε στα ματια και τωρα εχει φυγει το καρουμπαλο αλλα εχει μεινει ενα σημαδι απο το χτυπημα..δεν ξερω.. (απορουμε τι ειναι)

δεν ειναι αργοι οι Σουηδοι.. εμεις ειμαστε γρηγοροι και αρπα κολα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Μπράβο !!δεν ξέρω γιατί μπράβο..ίσως που δεν έπεσε το αεροπλάνο?:tongue: έτσι γενικώς μπράβο!!!

Μαϊ πρίνσες με κούφανες!!!! όντως 14-1 είναι τα γενεθλιά μας!!! Τι μνήμη έχεις κορίτσι????

Εσένα μανταμ (ξερεις εσύ ... ναι σε σενα λέω...) σε έχω στη μπούκα...μα 13/1??? Αφού έχεις έρθει κ στα γενέθλια...:mad::-x

Μαεστρία ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!Μπράβο σου που πήγες έγκαιρα το μωράκι στο νοσοκομείο... εγώ φοβάμαι πως θα το απεφευγα... κ ίσως να καθυστερούσα στη θέση σου...

Διαβασα πεταχτα δεν θυμάμαι άλλα...

φιλιά!!

εσενα (οπως θα εγινε αντιληπτο κιολας :tongue::oops:) γμτ σε ειχα ξεχασει εντελως στον Γεναρη μετα απο τοοοοοοσο καιρο (οχι οτι λειτουργει και σοι το μυαλο μου), η desp το ανεφερε..

μη βαρατε ολοι μαζι.. ενας ενας..:lol:

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Μπράβο !!δεν ξέρω γιατί μπράβο..ίσως που δεν έπεσε το αεροπλάνο?:tongue: έτσι γενικώς μπράβο!!!

Μαϊ πρίνσες με κούφανες!!!! όντως 14-1 είναι τα γενεθλιά μας!!! Τι μνήμη έχεις κορίτσι????

Εσένα μανταμ (ξερεις εσύ ... ναι σε σενα λέω...) σε έχω στη μπούκα...μα 13/1??? Αφού έχεις έρθει κ στα γενέθλια...:mad::-x

Μαεστρία ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!Μπράβο σου που πήγες έγκαιρα το μωράκι στο νοσοκομείο... εγώ φοβάμαι πως θα το απεφευγα... κ ίσως να καθυστερούσα στη θέση σου...

Διαβασα πεταχτα δεν θυμάμαι άλλα...

φιλιά!!

ωχ μανα μου.....τι εχω να ακουσω....:confused::confused::confused::confused:βοηθεια χριστιανοιιιι!!!!!

Λοιπον...αντε να τη φτιαξω σωστα τωρα...:tongue::tongue:

30 Δεκεμβρη:Μελινα (despina100)

1 γεναρη: Χριστουλα-Ευαγγελια (prosperous)

2 γεναρη: Αντζελινα (elenada)

3 γεναρη: Γιωτα (EYA79) & Δαναη (irene555)

5 γεναρη:Μανολος (cristin)

7 γεναρη: Γεωργιτσα (viky1)

11 γεναρη:Ναταλια (my princess)

14 γεναρη: Λυδια (YIOYPI)

17 γεναρη: Γιαννακης (Maestria)

22 γεναρη: Ανδρεινα (Jesgk)

6 φλεβαρη: Ελλη (miamamma)

Ο κουκλος ο μανολος πρεπει να ειναι στις 5 αφου στις 3 απο οτι θυμαμαι ηταν παντα 2 μαμουνια μας... ρε συ προσπ ποτε ειναι δεν θυμασαι???

και τι να κανει αυτη η ψυχη ρε παιδια?? χαθηκε το χριστινακι..

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ;;;;;;;;

ΧΑΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ..

11.1. ΝΑΤΑΛΙΑ!!!

Δεσποινα κοριτσι μου, ποια ειναι η Δαναη καλε μαζι με την Αντζελινα;;;

Η Λυδια ειναι της Γιουπι;; Νομιζω ειναι 14.1 τα γενεθλια της.. ΝΑι ειμαι φοβερη το ξερω..αν δεν κανω λαθος ε;;;;;;;

Επισης Δεσποινα ειδα φωτο απο τη γιορτη κ τρελαθηκα με το φουτανι της κορης σου!!! ΑΠΟ ΠΟΥ; ναι θα ρωτησω, ξενες ειμαστε;

Οσο για τα γενεθλια εγω το χω παρει αποφαση φετος, σε ΠΑΙΔΟΠΟΤΟ!!! Δεν αντεχω τα τερατακια στο σπιτι......

Μιαμαμα πως ειναι τα φιλακια στα Σουηδικα;

τουλαχιστον εγω αμα εβλεπα το ονομα ναταλια θα ελεγα ΠΩΠΩ ΞΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΠΡΙΝΤΣΙΠΕΣΑ!!! Εσυ μαρη ουτε καν θυμοσουν οτι υπαρχει η δαναη??? ΦΤΟΥ ΣΟΥ!!!:tongue::tongue:

Αδικαιολογητες και οι 2 μας φιλεναδα αστα να πανε!!!ντροπη μας!!! καλα με τη γιουπι με εστειλες!!!που το θυμοσουν παιδι μου???

το φουστανι της το ειχε παρει περυσι τα χριστουγεννα η κολλητη μου απο ΖΑRA.και δεν της το ειχα βαλει ποτε η αχρηστη γιατι να πω την αληθεια δεν μου πολυαρεσε!αλλα τελικα της παει πολυ!! ευτυχως που μας ζητησαν να τα ντυσουμε στα κοκκινα και δεν ειχα τιποτε αλλο κοκκινο οποτε τωρα καταλαβα οτι ειναι ωραιο...:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

τουλαχιστον εγω αμα εβλεπα το ονομα ναταλια θα ελεγα ΠΩΠΩ ΞΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΠΡΙΝΤΣΙΠΕΣΑ!!! Εσυ μαρη ουτε καν θυμοσουν οτι υπαρχει η δαναη??? ΦΤΟΥ ΣΟΥ!!!:tongue::tongue:

Αδικαιολογητες και οι 2 μας φιλεναδα αστα να πανε!!!ντροπη μας!!! καλα με τη γιουπι με εστειλες!!!που το θυμοσουν παιδι μου???

το φουστανι της το ειχε παρει περυσι τα χριστουγεννα η κολλητη μου απο ΖΑRA.και δεν της το ειχα βαλει ποτε η αχρηστη γιατι να πω την αληθεια δεν μου πολυαρεσε!αλλα τελικα της παει πολυ!! ευτυχως που μας ζητησαν να τα ντυσουμε στα κοκκινα και δεν ειχα τιποτε αλλο κοκκινο οποτε τωρα καταλαβα οτι ειναι ωραιο...:tongue::tongue:

Αν σου πω οτι την εχω στο μυαλο μου Ειρηνη τι θα μου πεις;;:confused:

ΑΛΛΑ θυμηθηκα τα γενεθλια της Λυδιας...;)

ΚΑΛΕ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ.. Αλλα αφου ειναι περσινο δεν θα μπορω να το βρω..Με συγχυσες τωρα..:tongue: ΦΙΛΑΚΙΑ

yRf6p1.png

λοιπον εκανα ιστορικη ανασκοπηση και βρηκα τα γενεθλια του μανολο!! στις 4 ειναι...διορθωση και παλι λοιπον..

30 Δεκεμβρη:Μελινα (despina100)

1 γεναρη: Χριστουλα-Ευαγγελια (prosperous)

2 γεναρη: Αντζελινα (elenada)

3 γεναρη: Γιωτα (EYA79) & Δαναη (irene555)

4 γεναρη:Μανολος (cristin)

7 γεναρη: Γεωργιτσα (viky1)

11 γεναρη:Ναταλια (my princess)

14 γεναρη: Λυδια (YIOYPI)

17 γεναρη: Γιαννακης (Maestria)

22 γεναρη: Ανδρεινα (Jesgk)

6 φλεβαρη: Ελλη (miamamma)

Δέσπω, χθες ανέφερες για την γιορτούλα της μικρής. Ποιηματάκια είπαν? Στον δικό μας ποιηματάκια θα πουν και απο οτι κατάλαβα σε θεατρικό στυλ αλλά δεν θα επιτρέψουν να παρακολουθήσουν γονείς γιατί η δασκάλα είπε πως πολλά παιδάκια μπλοκάρουν με την παρουσία του κόσμου και θα βγει αποτυχία το αποτελεσμα:(

και εμάς στα κόκκινα είπαν αλλά φούστα απο ύφασμα ή τούλι και πάνω μπλούζα ή κορμάκι. της έκανε η μαμά μου μια φούστα απο τούλι και αύριο θα της πάρω κανένα κορμάκι μάλλον απο πάνω και τέλος.

θα υπάρχει βίντεο είπαν για όσους γονείς θέλουν...

Δέσπω, χθες ανέφερες για την γιορτούλα της μικρής. Ποιηματάκια είπαν? Στον δικό μας ποιηματάκια θα πουν και απο οτι κατάλαβα σε θεατρικό στυλ αλλά δεν θα επιτρέψουν να παρακολουθήσουν γονείς γιατί η δασκάλα είπε πως πολλά παιδάκια μπλοκάρουν με την παρουσία του κόσμου και θα βγει αποτυχία το αποτελεσμα:(

και εμάς στα κόκκινα είπαν αλλά φούστα απο ύφασμα ή τούλι και πάνω μπλούζα ή κορμάκι. της έκανε η μαμά μου μια φούστα απο τούλι και αύριο θα της πάρω κανένα κορμάκι μάλλον απο πάνω και τέλος.

θα υπάρχει βίντεο είπαν για όσους γονείς θέλουν...

οχι δεν ειπαν ποιημα, αλλα τραγουδια ολα μαζι..τα καλαντα της ικαριας, το τριγωνα καλαντα και το ελατο..

επισης εκαναν ενα μουσικοχορευτικο με ενα πανι σε κυκλο και πανω ενα ροδι και ελεγαν ολα ενα τραγουδακι "ανεβα μηλο κατεβα ροδι κτλ κτλ"..

μετα φωναξαν τις μαμαδες να τραγουδησουν και να χορεψουν μαζι με τα παιδια και στο τελος μας πηγαν σε μια αιθουσα οπου φτιαξαμε με τα παιδια μια χριστουγεννιατικη καρτα με το ρουντολφ το ελαφακι..ειχε πολυ πλακα αυτο γιατι τα παιδια επρεπε να ζωγραφισουν με τεμπερες τα χερια των μαμαδων για να τα αποτυπωσουμε ως κεφαλι του ρουντολφ, και εμεις μετα καναμε το περιγραμμα απο τα χερακια τους σε καφε κανσον και το κοψαμε και κολλησαμε για αυτια!:D και μετα κολλες χρυσοσκονες και τετοια! εγινε πολυ ωραια η καρτα!!!(των αλλων μαμαδων η δικια μου χαλια εγινε!πασαλειφτηκαμε τρελα μανα και κορη!)

ηρθε μετα και η βοηθος του αη βασιλη και τους εδωσε δωρο βιβλιο με τα καλαντα και ενα τριγωνακι για να τα πουν..

ηπιαμε και σανγκρια φαγαμε και κουλουρακια που εφτιαξαν τα παιδια τις προηγουμενες μερες! γενικα περασαμε πολυ ωραια! ειναι πολυ πολυ κριμα που δεν σας αφηνουν να πατε!!!:-(

Διαφημίσεις

η δασκάλα είπε πως πολλά παιδάκια μπλοκάρουν με την παρουσία του κόσμου και θα βγει αποτυχία το αποτελεσμα:(

..

μα αμα δεν τα δει κανεις πως θα βγει αποτυχια δηλαδη??:confused: και να εβγαινε δηλαδη τι εγινε??? ξερεις τι χαρα εκαναν τα παιδια που εβλεπαν τους γονεις τους στο σχολειο?? η μελινα ειχε ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια και φωναζε ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΠΕΜΠΗ!!!!:D:D ΜΑΜΑ ΕΛΑ ΕΛΑ!!!! ΜΠΑΜΠΑΑΑΑΑΑ!!!!

οχι δεν ειπαν ποιημα, αλλα τραγουδια ολα μαζι..τα καλαντα της ικαριας, το τριγωνα καλαντα και το ελατο..

επισης εκαναν ενα μουσικοχορευτικο με ενα πανι σε κυκλο και πανω ενα ροδι και ελεγαν ολα ενα τραγουδακι "ανεβα μηλο κατεβα ροδι κτλ κτλ"..

μετα φωναξαν τις μαμαδες να τραγουδησουν και να χορεψουν μαζι με τα παιδια και στο τελος μας πηγαν σε μια αιθουσα οπου φτιαξαμε με τα παιδια μια χριστουγεννιατικη καρτα με το ρουντολφ το ελαφακι..ειχε πολυ πλακα αυτο γιατι τα παιδια επρεπε να ζωγραφισουν με τεμπερες τα χερια των μαμαδων για να τα αποτυπωσουμε ως κεφαλι του ρουντολφ, και εμεις μετα καναμε το περιγραμμα απο τα χερακια τους σε καφε κανσον και το κοψαμε και κολλησαμε για αυτια!:D και μετα κολλες χρυσοσκονες και τετοια! εγινε πολυ ωραια η καρτα!!!(των αλλων μαμαδων η δικια μου χαλια εγινε!πασαλειφτηκαμε τρελα μανα και κορη!)

ηρθε μετα και η βοηθος του αη βασιλη και τους εδωσε δωρο βιβλιο με τα καλαντα και ενα τριγωνακι για να τα πουν..

ηπιαμε και σανγκρια φαγαμε και κουλουρακια που εφτιαξαν τα παιδια τις προηγουμενες μερες! γενικα περασαμε πολυ ωραια! ειναι πολυ πολυ κριμα που δεν σας αφηνουν να πατε!!!:-(

ναι είναι κρίμα....και απο οτι κατάλαβα θα κάνουν ωραίο σκηνικό. κάνουν πολύ καίρο πρόβα, αφού η μικρή μου λέει τα ποιηματάκια και άλλων παιδιών:tongue: Μου έλεγε χθες ένα, της λέω και άλλο ποίημα θα πείς? όχι αυτό είναι του Πέτρου λέει. Κάθε απόγευμα πάιρνει το χαρτί με το ποίημά της και προσποιείται πως μου το μαθαίνει. Πατάει ένα κουμπί για να ξεκινήσει η μουσική, λέει έναν στίχο και μου λέει πές το και εσύ, μετά άλλο , ξαναπές το και εσύ, όταν τελειώνει μου κάνε μια υπόκλιση και τώρα κατέβα κάτω. Όταν τα άλλα παιδάκια λέει κάνουν ησυχία αυτή θα αφήσει κάτω το καλαθάκι της και θα πει το ποιήμα στο μικρόφωνο και θα φοράει και στεφανάκι στο κεφάλι. Η δασκάλα μου είπε πως η ίδια θα ντυθεί άγιος βασίλης και θα τους μοιράσει δώρα. ¨εχουν κάνει καλή οργάνωση, κρίμα που δεν θα την καμαρώσουμε...

μα αμα δεν τα δει κανεις πως θα βγει αποτυχια δηλαδη??:confused: και να εβγαινε δηλαδη τι εγινε??? ξερεις τι χαρα εκαναν τα παιδια που εβλεπαν τους γονεις τους στο σχολειο?? η μελινα ειχε ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια και φωναζε ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΠΕΜΠΗ!!!!:D:D ΜΑΜΑ ΕΛΑ ΕΛΑ!!!! ΜΠΑΜΠΑΑΑΑΑΑ!!!!

αποτυχία θα βγει αν κομπλάρουν απο τον κόσμο και ξεχνάν λόγια ή πατάν τα κλάματα. Ίσως είχε ανάλογες εμπειρίες στο παρελθόν, τί να πώ?

ναι είναι κρίμα....και απο οτι κατάλαβα θα κάνουν ωραίο σκηνικό. κάνουν πολύ καίρο πρόβα, αφού η μικρή μου λέει τα ποιηματάκια και άλλων παιδιών:tongue: Μου έλεγε χθες ένα, της λέω και άλλο ποίημα θα πείς? όχι αυτό είναι του Πέτρου λέει. Κάθε απόγευμα πάιρνει το χαρτί με το ποίημά της και προσποιείται πως μου το μαθαίνει. Πατάει ένα κουμπί για να ξεκινήσει η μουσική, λέει έναν στίχο και μου λέει πές το και εσύ, μετά άλλο , ξαναπές το και εσύ, όταν τελειώνει μου κάνε μια υπόκλιση και τώρα κατέβα κάτω. Όταν τα άλλα παιδάκια λέει κάνουν ησυχία αυτή θα αφήσει κάτω το καλαθάκι της και θα πει το ποιήμα στο μικρόφωνο και θα φοράει και στεφανάκι στο κεφάλι. Η δασκάλα μου είπε πως η ίδια θα ντυθεί άγιος βασίλης και θα τους μοιράσει δώρα. ¨εχουν κάνει καλή οργάνωση, κρίμα που δεν θα την καμαρώσουμε...

ρε συ ακουγεται παρα πολυ ωραιο αυτο που θα κανουν!!!!! μεχρι και εγω θα ηθελα να παω να τη δω!!!! τουλαχιστον θα εχεις το βιντεακι να την καμαρωνεις:D εμεις οι αχρηστοι ξεχασαμε να φορτισουμε τη βιντεοκαμερα και τωρα πρεπει να ψαξω να βρω βιντεο απο καμια μαμα μονο που δεν γνωριζω καλα καμία! :confused:

ρε συ ακουγεται παρα πολυ ωραιο αυτο που θα κανουν!!!!! μεχρι και εγω θα ηθελα να παω να τη δω!!!! τουλαχιστον θα εχεις το βιντεακι να την καμαρωνεις:D εμεις οι αχρηστοι ξεχασαμε να φορτισουμε τη βιντεοκαμερα και τωρα πρεπει να ψαξω να βρω βιντεο απο καμια μαμα μονο που δεν γνωριζω καλα καμία! :confused:

είσαι απίστευτη!!!!!!!!!! αλλά.....και εγώ ικανή να το πάθω:tongue::tongue:

Να έχουν επαγγελματία άραγε φωτογράφο οι αυτές να καταγράφουν? Δεν σκέφτηκα να ρωτησώ. Απλώς μου είπε θα υπάρχει βίντεο για όσους γονείς θέλουν να το δούν. ε, και ποιός δεν θέλει???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...