Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

και η αμαρτια μου ειναι οτι δεν θυμαμαι ολα τα γενεθλια των παιδιων εδω..

νομιζω στις 7 ειναι της Γεωργιτσας και στις 22 ειναι της Τζεσικας..τα αλλα πολυ αφηρημενα και δεν τολμω καν..

αααλοοο....γεια σου σουηντεν μαμα!!!!!!! οντως σαν να μην εφυγες ποτε!!!!

για συμμαζευτειτε με τα ψωνια!!! δεν ειστε διακοπες!!:tongue::tongue: (ζηλευω εγω τωρα):tongue:

σημερα πηγαμε στην χριστουγεννιατικη γιορτη στον παιδικο της μελ και ηταν τελεια!!!:D:D

κοριτσια ειπατε για γενεθλια και συνειδητοποιησα οτι τα δικα μας ειναι σε 2 εβδομαδες και δεν εχω κανει τιποτα!!!:confused::confused:τζιζους!!!!! ποτε εφτασε κιολας ο καιρος!!!

να κανουμε μια λιστα γενεθλιων και φετος???θυμαμαι και εγω καποια αν κανω λαθος διορθωστε!

30 Δεκεμβρη:μελινα

1 γεναρη: χριστουλα

3 γεναρη: αντζελινα & δαναη

7 γεναρη: γεωργιτσα

13 γεναρη: λυδια

17 γεναρη: γιαννακης

22 γεναρη: ανδρεινα

6 φλεβαρη: ελλη

μωρη yioupi δεν ειμαι και πολυ σιγουρη για τα γενεθλια της λυδιας η αχρηστη...:oops::oops::oops::oops::oops:νομιζω 13...ειμαι σχεδον σιγουρη δλδ...λες να το γλυτωσω το κραξιμο???ελπιζω ναι γιατι δεν θα την αντεξω τη γκαριλα σου μετα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ;;;;;;;;

ΧΑΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ..

11.1. ΝΑΤΑΛΙΑ!!!

Δεσποινα κοριτσι μου, ποια ειναι η Δαναη καλε μαζι με την Αντζελινα;;;

Η Λυδια ειναι της Γιουπι;; Νομιζω ειναι 14.1 τα γενεθλια της.. ΝΑι ειμαι φοβερη το ξερω..αν δεν κανω λαθος ε;;;;;;;

Επισης Δεσποινα ειδα φωτο απο τη γιορτη κ τρελαθηκα με το φουτανι της κορης σου!!! ΑΠΟ ΠΟΥ; ναι θα ρωτησω, ξενες ειμαστε;

Οσο για τα γενεθλια εγω το χω παρει αποφαση φετος, σε ΠΑΙΔΟΠΟΤΟ!!! Δεν αντεχω τα τερατακια στο σπιτι......

Μιαμαμα πως ειναι τα φιλακια στα Σουηδικα;

yRf6p1.png

IANOYAΡΙΟΣ

1 ΧΡΙΣΤΟΥΛΑ -ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ!!!

2 Αντζελινα (elenada)

3 Δαναη (irene555)

3 Γιωτα (eva79)

4

5

6

7 viki 1 - Γεωργίτσα

8

9

10

11 Nαταλια (myprincess)

12

13 Λυδία - YIOUPI

14

15

16

17 Γιαννης - maestria

18

19

20 κωνσταντινος (μπουμπουλιθρα)

21

22 Ανδρέινα-Μαρια(jesgk)

23

24

25

26

27

28

29

30 Χρίστος (μαρια 39)

31

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

1

2

3

4

5

6 ΕΛΛΗ (miamama) :) :) :) :)

7

8

9

10

αυτη ειναι η λιστα καπου 3 η 5 πρεπει να ειναι και η cristin

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια...

έχω κολλήσει με τις ημερομηνίες και δεν θυμάμαι καθόλου γενέθλια...

καλά κάνετε και τα γράφετε...εμείς όντως 6/02.χιχι

μαρή Δεσπ παίρνουμε γκουμούτσες παπούτσια για κρύο και μπουφάν τεράστια...

όχι τίποτα γουστόζικο.

είχαμε χρόνια να ψωνίσουμε και τώρα με αυτό τον καιρό υπάρχουν ανάγκες...ειδικά το παιδί...

ευτυχώς 26/12 έχουν εκπτώσεις...τα μαγαζιά ανοίγουν και την ημέρα των χριστουγέννων!!!

η έλλη νομίζει ότι είμαστε διακοπές μάλλον...επίσης είναι ανυπάκουη...μέχρι τώρα μόνο αυτή γκρινιάζει έξω...

βαριέται κιόλας να τρέχουμε για δουλειές,βρέχει συνέχεια και δεν μπορούμε να την πάρουμε μέχρι το πάρκο.

kyssar (φιλάκια)

IANOYAΡΙΟΣ

1 ΧΡΙΣΤΟΥΛΑ -ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ!!!

2 Αντζελινα (elenada)

3 Δαναη (irene555)

3 Γιωτα (eva79)

4

5

6

7 viki 1 - Γεωργίτσα

8

9

10

11 Nαταλια (myprincess)

12

13 Λυδία - YIOUPI

14

15

16

17 Γιαννης - maestria

18

19

20 κωνσταντινος (μπουμπουλιθρα)

21

22 Ανδρέινα-Μαρια(jesgk)

23

24

25

26

27

28

29

30 Χρίστος (μαρια 39)

31

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

1

2

3

4

5

6 ΕΛΛΗ (miamama) :) :) :) :)

7

8

9

10

αυτη ειναι η λιστα καπου 3 η 5 πρεπει να ειναι και η cristin

EYXAΡΙΣΤΩ ΜΑΡΗ ΠΟΥ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ!!!!:twisted::twisted::twisted:

EYXAΡΙΣΤΩ ΜΑΡΗ ΠΟΥ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ!!!!:twisted::twisted::twisted:

οοοοοχι βρε!!! καμια σχεση.. απλα την κοπαρα απο μια παλαιοτερη σελιδα και την εβαλα εκει..και να μαι ειλικρινης μονο μια προσθεση εκανα για τη maestria και καποια αλλη συμφωνα με τα λεγομενα της my princess

sorry... :-(:sad::oops::oops::oops::oops::oops:

Μεγάλο το σοκ σίγουρα βρε μαεστρία αλλά τέλος καλό όλα καλά. το πόρισμα λοίμωξη είναι? Μην μου πεις οτι και μια ίωση απλή μπορεί να καταλήξει έτσι....

Tι να σου πω, δεν ξέρω. Συνήθως για να κάνει τέτοιου είδους ταχυκαρδία, πρέπει να 'χεις αυτό το παραπληρωματικό δεμάτιο, όπως το λένε (που η Δανάη μάλλον το 'χει) και με κάποια αφορμή, λοίμωξη, κλπ, καταλήγεις στην ταχυκαρδία, η συγκεκριμένη λέγεται παροξυντική υπερκοιλιακή ταχυκαρδία. Ομορφιές! :-(

Καλημέρα κορίτσια.

Σήμερα ήρθε η μάδερ μου και πήγα στον ΟΑΕΔ, κατέθεσα τα χαρτιά για το οικογενειακό και πήρα και το τελευταίο ταμείο ανεργίας. Τώρα; Το χάος!

Τέσπα, υγεία πάνω απ' όλα. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Tι να σου πω, δεν ξέρω. Συνήθως για να κάνει τέτοιου είδους ταχυκαρδία, πρέπει να 'χεις αυτό το παραπληρωματικό δεμάτιο, όπως το λένε (που η Δανάη μάλλον το 'χει) και με κάποια αφορμή, λοίμωξη, κλπ, καταλήγεις στην ταχυκαρδία, η συγκεκριμένη λέγεται παροξυντική υπερκοιλιακή ταχυκαρδία. Ομορφιές! :-(

Καλημέρα κορίτσια.

Σήμερα ήρθε η μάδερ μου και πήγα στον ΟΑΕΔ, κατέθεσα τα χαρτιά για το οικογενειακό και πήρα και το τελευταίο ταμείο ανεργίας. Τώρα; Το χάος!

Τέσπα, υγεία πάνω απ' όλα. :rolleyes:

ααα μαλιστα.. σε ειχα ρωτησει και εγω αλλα δεν θα το ειδες, μαλλον..

οσο για το οικονομικο..ολοι καπως θα την βολεψουμε..οντως υγεια πανω απο ολα αλλα και για την υγεια πλεον χρημα χρειαζεται..δυστυχως.

Καλα να παθεις κοπελια..Μονο εμας θα πετας εξω;;;;:tongue::tongue::tongue:

Καλε τι επαθα με τη Δαναη; κολλησα εντελως..

Το Δαναη ποτε γιορταζει by the way????

Μαεστρια μου περαστικα κ παλι..:P

Η Σουηδια ειναι ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ κ στα φιλακια...;) Μιαμαμα χαιρομαι

απιστευτα για σας!!!!!!

KYSSAR!

yRf6p1.png

γειά σας κορίτσια!

για τα γεννέθλια βλέπω λέτε....

Εγώ φέτος επιφυλάσσομαι να ξοδέψω 300-400 ευρώ σε παιδότοπο...έχουμε και τα γεννητούρια....(αυτά μας μάραναν...)

σκέφτομαι πολύ σοβαρά να της τα κάνω στον παιδικό όπως και πολλοί συμμαθητες της.

Απο 01/01/12 κόβουν τα πλαφόν οι τράπεζες στις επιχειρήσεις. θα γίνει μεγάλο πανηγύρι...δεν θα υπάρχει ρευστό για προμήθειες, τα ράφια στα σούπερ μαρκετς ίσως είναι άδεια....

Όσες είστε στον εμπορικό χώρο θα έχετε διαπιστώσει το σούσουρο που γίνεται σε όλες τις επιχειρήσεις. υγιείς επιχειρήσεις κλαίνε με μαύρο δάκρυ προκαταβολικά....

hello ξανά...

μπαίνω,βγαίνω με το ίντερνετ που έχουμε...μην φάω όλα τα γίγα τις πρώτες μέρες.

τελικά πήρα παπούτσια με γούνα με 15Ε!!!!!

απίστευτες τιμές!!και του παιδιού με 30!!για τα χιόνια!!

σήμερα πήραμε και το λεωφορείο πρώτη φορά,δεν περιμέναμε καθόλου στη στάση!!2-3 λεπτά!!

έπεσε και η μικρή στο σπίτι κι έκανε ένα απίστευτο καρούμπαλο!!πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο στην έλλη.

θα περάσει κι αυτό.

κατά τα άλλα με τα σπίτια δεν προχωράμε και πολύ...ζουν σε αργή κίνηση οι σουηδοί!!!

άντε να δούμε.

φιλάκια σε όλες.

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Μπράβο !!δεν ξέρω γιατί μπράβο..ίσως που δεν έπεσε το αεροπλάνο?:tongue: έτσι γενικώς μπράβο!!!

Μαϊ πρίνσες με κούφανες!!!! όντως 14-1 είναι τα γενεθλιά μας!!! Τι μνήμη έχεις κορίτσι????

Εσένα μανταμ (ξερεις εσύ ... ναι σε σενα λέω...) σε έχω στη μπούκα...μα 13/1??? Αφού έχεις έρθει κ στα γενέθλια...:mad::-x

Μαεστρία ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!Μπράβο σου που πήγες έγκαιρα το μωράκι στο νοσοκομείο... εγώ φοβάμαι πως θα το απεφευγα... κ ίσως να καθυστερούσα στη θέση σου...

Διαβασα πεταχτα δεν θυμάμαι άλλα...

φιλιά!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...