Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Καλημέρα! Πράγματι  έχει καλό εμβρυολογικο το Γένεσις.. που απάντησες κσι στην κοπέλα..αλλά είναι από τα πιο ακριβά κέντρα. Τις ίδιες υπηρεσίες  σε εξίσου καλό ή καλύτερο εμβρυολογικο θα πλήρωνες πολύ λιγότερα.. 

Ερώτηση δική μου αφού πας με δότρια  γτ θέλετε  προεμφυτευτικο?

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

λοιπον μολις μιλησα με Elenada.....

Ολα καλα απλα ειχε κανει format τον υπολογιστη της και γενικως ειναι στο τρεξιμο.Δεν βαζει κωλο κατω μου ειπε!!Θα μπει λιαν συντομως να γραψει!!!

σαμπως βαζει η δικια μου κωλο κατω??? απλά εχω αλλους δυο στο σπιτι που την απασχολουν

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον,

μιαμαμα,ετοιμαζεστε για το παρτυ απ'οτι διαβασα,ε?

ωραια!περαστικα και στον αντρουλη σου!

τζες,υπομονη,και με το καλο να γινει η βαφτιση,και να'χει λιακαδα ευχομαι.

εδω κανει καλο καιρο απο χθες.

προσπ,δεν θα πας δηλαδη στο σπα που κερδισες?

christin,ωραιες οι συμβουλες απο το σεμιναριο που πηγες,και χρησιμες!

εμενα μου εχουν σπασει τα νευρα μου οι γνωστοι που μου τη λενε για το θεμα του υπνου.που κοιμαται δηλαδη μαζι μας,και κανει κακο στο ζευγαρι,και αλλα τετοια!και τους απανταω οτι αμα θελω να κανω κατι με τον αντρα μου,μπορω να το κανω κι εκτος κρεβατιου!αμαν πια!

επισης ακομα δεν αποφασισα τι θα ντυσω την μικρη.

εχουμε κι ενα μασκε παρτυ για μεγαλους,και θα ντυθω emo και ο αντρας μου μαφιοζος!:D:D:D:D

ααα!κι εγω θελω να ερθω στο παρτυ σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-(:-(:-(:-(

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλως την ελενάδα!!

φιλάκια στην αγγιολίνα!!!

προσπ αυτό ακριβώς που είπες είναι "καθοριστική περίοδος"!!!!

η δική μου δεν μπορώ να πω ότι είναι πολύ κινητική!!

γυρωφέρνει στο σαλόνι!!

αλλά βρε κορίτσια τις τελευταίες μέρες δεν ακούει το όχι...χθες το μεσημέρι άνοιξε το ντουλάπι της κουζίνας και σε 1 δυτερόλεπτο έριξε μια ντάνα με κατσαρόλες,πυρεξ,καπάκια γυάλινα...

της έπεσαν στα πόδια της μπροστά, παράτρίχα στο πόδι της!!!

κι ένα καπάκι πυρέξ έσπασε κιόλας!!

δεν χαμπάριασε,την μάλωσε ο μπαμπάς της και την έβαλε στο σαλόνι και καθόταν κι έκλαιγε μόνη της!!!

καλως την ελενάδα!!

φιλάκια στην αγγιολίνα!!!

προσπ αυτό ακριβώς που είπες είναι "καθοριστική περίοδος"!!!!

η δική μου δεν μπορώ να πω ότι είναι πολύ κινητική!!

γυρωφέρνει στο σαλόνι!!

αλλά βρε κορίτσια τις τελευταίες μέρες δεν ακούει το όχι...χθες το μεσημέρι άνοιξε το ντουλάπι της κουζίνας και σε 1 δυτερόλεπτο έριξε μια ντάνα με κατσαρόλες,πυρεξ,καπάκια γυάλινα...

της έπεσαν στα πόδια της μπροστά, παράτρίχα στο πόδι της!!!

κι ένα καπάκι πυρέξ έσπασε κιόλας!!

δεν χαμπάριασε,την μάλωσε ο μπαμπάς της και την έβαλε στο σαλόνι και καθόταν κι έκλαιγε μόνη της!!!

ε,καλα της ειναι ν'αρχισει να κανει καμμια ζημια,να δεις τι ωραια που περναμε κι εμεις.εγω εβαλα ασφαλειες ακομα και στις ντουλαπες μας,γιατι παει και πιανει τα εσωρουχα μου και τα βαζει στο κεφαλι της!ευτυχως που δεν ειχα παρεα τοτε!φανταζεστε?επισης σκαρφαλωνει στο τραπεζακι του σαλονιου!αυτο πως θα της το κοψω?

παντως μιαμαμα,ολα τα μωρακια,θελουν να εξερευνησουν τα παντα,γι'αυτο δεν ακουνε.αστης το ντουλαπι με τα πλαστικα που ειναι και ασφαλες.

Διαφημίσεις

καλημερα!! καλως την elenada μας!!

εγω σιγα μην παω στο Spa.. σε κανα ταβερνακι με τα αφεντικα θα μπεκρουλιαζω παλι..και αυτο Spa ειναι για μενα χαχα!!!

να μην ακους κανεναν elenada στο θεμα του υπνου...και εγω οσο περναει ο καιρος ακουω τα σχολιανα μου απο διαφορους για το οτι κοιμομαστε μαζι και επειδη δεν την εχω παει ακομη στο δικο της δωματιο..

και στην τελικη το προβλημα ειναι δικο μας και οχι δικο τους..σαμπως τους παραπονεθηκαμε??

να σας πω κιολας?? αν δεν ειχα σκοπο να κανω και δευτερο παιδακι θα την κραταγαμε στο κρεβατι μαζι μας και ας μη θηλαζε μεχρι να μας φτυσει απο μονη της..χεχε!!

αλλα με μια δευτερη ματια σκεφτομαι οτι η κρεβατοκαμαρα μου χωραει και δευτερη κουνια ανετα αρα μπορω να χω και τα δυο παιδια μου μαζι...καλο εεεε?????!!!!

εμενα δεν αφηνει τιποτε ησυχο αλλα ακομη στα ντουλαπια της κουζινας δεν εχει επεκταθει γιατι απλα δεν την αφηνουμε να αλωνιζει εκει...στο σαλονι το σερβαν ειναι κλειδωμενο, τα διακοσμητικα ειναι ελαχιστα και το μονο που κανει εξαιτιας του μπαμπα της ειναι που του ζηταει να την ανεβαζει και να την χωνει μεσα στη ντουλαπα και να παιζει με τα ρουχα του...τσαμπα δηλαδη σιδερωνω η δουλαρα..

πλακα εχουν..η δικια μου οταν παιρνει φορα περπαταει ασταματητα σαν μεθυσμενο..ενας Ορεστης Μακρης κανω τρελλα γελια!!!Να δειτε πως κοβει τις στροφες!!!

αχ καντε να συμφωνησει ο συζυγος και να παμε Βιεννη τον Μαιο εν οψει εκθεσεως..λεφτα δεν εχουμε αλλα η ψυχολογικη αναγκη μου ειναι υπερ ανω ολων...δεν ειναι????!!!

είπα να μην κλειδώσω τα ντουλάπια γιατί θα την προκαλούν...και να μάθει ότι κάποια πράγματα δεν τα πειράζουμε!!!

η ανηψιά μου δεν πείραζε τίποτα...θα την εκπαιδεύσω κι αυτή...

είναι κι ενιαίος χώρος κουζίνα σαλόνι και δεν μπορώ να την περιορίσω!!!

ωραία εικόνα με τα εσώρουχα στο κεφάλι!!

χαχαχα

κατσαρίδες τα παιδάκια σας???

χεχε

Διαφημίσεις

καλα τα λες προσπ με το θεμα του υπνου.και μια χαρα θα κοιμαστε ολοι μαζι και με το νεο μελος με το καλο.

Βιεννη,ε?ωραια θα ειναι!αντε μακαρι να τον πεισεις,προσπ.

κατσαριδακια,λες,ε?εγω λεω αλεπουδακια!:lol::lol:

μιαμαμα,εγω δεν πιστευω οτι τα μαθαινεις εσυ τα παιδια,σε μερικα πραγματα ναι,αλλα αμα ειναι διαολακι το παιδι,δεν μπορεις να κανεις και πολλα.ευχομαι η δικια σου να ειναι αγγελουδι σαν την ανιψια σου.

αν ειναι πειραχτηρι σαν την δικια μου,πιστευω οτι απο τα πολλα μη,γινονται αντιδραστικα.αποψη μου βεβαια.αλλωστε εγω φημιζομαι για την ελαστικοτητα μου.και σ'αυτο εχω ακουσει πολλα,αλλα τι να κανω,δεν μπορω να την βλεπω να κλαιει χωρις λογο.σε σοβαρα θεματα,ομως,ενταξει.

δεν μπορώ βρε ελενάδα μου να μου διαλύσει και το σπίτι!!

είναι αντιδραστική ήδη,αλλά τι να κάνω?

θα μάθει καποια στιγμή!!

ελαστική δεν μπορώ να πω ότι είμαι !!

η συνάδελφος "χίτλερ" που είναι??(jesgk)

έχει άδεια ε??

ετοιμασίες!!

ειναι εκθεση με φιλοτελισμους και διαφορα σχετικα..

αχ εμας η μικρη θελει συνεχεια να την εχουμε αγκαλια, μπροστα στον καθεπτη και να τη χορευουμε..σημερα το πρωι ηθελε να της βαλουμε ενα καπελο κλοουν στο κεφαλι και να κρατει κατι μαρακες αποκριατικες και να την κουναμε..

ναι εχει αδεια η συναδελφισσα...αυριο ειναι η μεγαλη μερα!! αντε να της πανε ολα καλα και να ηρεμησει και εκεινη..

εγω ειμαι ελαστικη σε πολλα που δεν περιμενα αλλα υπαρχουν κατι φορες που κατι που θα κανει με βγαζει εκτος εαυτου αλλα προσπαθω να μην ξεφευγω και περιοριζομαι σε λιγες φωνες αλλα και αυτο θελω να το κοψω γιατι ξερω οτι δεν εχει αποτελεσμα ποτε..μονο να καταντησω υστερικη μπορει και να μη με παιρνει στα σοβαρα..τιποτε αλλο

δεν μπορώ βρε ελενάδα μου να μου διαλύσει και το σπίτι!!

είναι αντιδραστική ήδη,αλλά τι να κάνω?

θα μάθει καποια στιγμή!!

ελαστική δεν μπορώ να πω ότι είμαι !!

η συνάδελφος "χίτλερ" που είναι??(jesgk)

έχει άδεια ε??

ετοιμασίες!!

σε καταλαβαινω.ειναι κι αναλογως τον χαρακτηρα και τα βιωματα οπως λεει κι η προσπ.

εμενα δεν με νοιαζει το σπιτι μου,με νοιαζουν τα σπιτια των αλλων.

εδω και καιρο παω σε σπιτια με παιδακια μονο,ετσι ωστε να παιζει με τα παιχνιδια,και με τα παιδακια,και να μην πειραζει αλλου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...