Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα!

Μαεστρία καλά είναι η ζουζούνα? Απλώς την παρακολουθούν πριν σας διώξουν? παίρνει φαρμακευτική αγωγή?

Αχ μωρέ, ζόρυ τραβάς! Εύχομαι γιορτές να κάνετε στο σπίτι σας με υγεία!

καλημέρα κορίτσια...

πήραμε ασύρματο ίντερνετ,δεν γινόταν χωρίς,ψάχνουμε σπίτι.

καλά είμαστε,2 μέρες τώρα κάναμε διάφορες δουλειές,κάνει αρκετό κρύο 5-6 βαθμούς, χθες βροχή και αέρα.

ωραία πόλη,απίστευτη ηρεμία,τα καταστήματα ανοίγουν 10-11 το πρωί!!!!

το διαμέρισμα μια χαρά,πολύ ζεστό.

αυτά τα λίγα νέα μας,φιλάκια

μαέστρο μου επιστρέψατε?φιλάκια στη μπουμπού.

Διαφημίσεις

καλημερα

ας ξεκινησω με τη Maestria

ελπιζω ολα να πανε απο εδω και στο εξης καλα. Ελπιζω να μαθατε που οφειλοταν η ολη κατασταση της μικρης..

miamama καλως μας βρηκες παλι!! ολα καλα λοιπον!! οποτε μπορεις να μπαινεις να μας λες!!

viki εσυ πως τα πας με την εγκυμοσυνη γενικα? εχεις καμια εξεταση μπροστα?

Καλημέρα!

miamama, σαν μην έφυγες:tongue:

Εύχομαι να βρειτε γρήγορα τους ρυθμούς μας και μια (τουλάχιστον) καλή δουλίτσα!

μαεστρία καλή ξεκούραση και καλή ανάρωση, αν και μάλλον ανάρωσε η τσαπερδόνα στο νοσοκομείο.

Προσπ μια χαρά πάω με την εγκυμοσύνη. προσέχω με τη διατροφή μου για να μην αντιμετωπίζω καούρες και δυσπεψία και επι τη ευκαιρία δεν βάζω και κιλά:tongue: είμαι +2 το πολύ. Απο εξετάσεις τον προηγούμενο μήνα μαζί με το α τεστ έκανα και γενικές ούρων και αίμα. το σάκχαρό μου ήταν φυσιολογογικό (84 νομίζω) έτσι δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνω καμπύλη σύμφωνα με τον γιατρό μου. Επομένως δεν περιμένω άλλες εξετάσεις, το πολύ πολύ μια γενική πριν το τέλος αν μου γράψει δεν ξέρω...

τις προάλλες εξηγούσα στη μικρή οτι θα λείψω κάποιες μέρες στο νοσοκομείο μαζί με το μωρό μας. φάνηκε να μην της άρεσε. της είπα πως το μωρό πρέπει να μείνει για να το παρακολουθούν οι γιατροί και αν επιθυμεί να γυρίσω εγώ στο σπίτι και να το αφήσουμε εκεί μόνο του. Μου άρεσε η αντίδρασή της γιατί κοινώς με κατσάδιασε...:tongue: άρχισε να φωνάζει αρνητικά! κρίμα είναι λέει το μωράκι μας, δεν πρέπει να μείνει μόνο του, και αν μας το πάρουν? Και κατέληξε πως θα μείνει αυτή με τον πατέρα της και θα περιμένει να επιστρέψουμε με το αδερφάκι της. Μακάρι να είναι έτσι προστατευτική και στην πορεία....

Μιαμαμα τι ωραια! 5-6 βαθμοι ειναι μια χαρα για Δεκεμβρη..

Μπραβο κοριτσι.. στειλε φωτο!!!!

Μαεστρια παντα γεροι να ειστε ΟΛΟΙ..καλη ξεκουραση

εγω παιδευομαι με τη μικρη (Δεσποινα ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες) αλλα πλεον της δινω την αντιβιωση με το ζορι. κλαιει 1 λεπτο κ μετα μια χαρα..ε δεν θα τρελαθουμε κιολας...

Συνειδητοποιειτε οτι ερχονται τα γενεθλιακια μας παλι;;;;;;;

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Όντως θα κλείσουν τα 3, απίστευτο, ε; :shock:

Βίκυ έχουμε δρόμο για την ανάρρωση ακόμα και φαρμακευτική αγωγή, αλλά θέλουμε να είμαστε αισιόδοξοι γενικώς. Αν και κιχ κάνει και τρομάζω, αλλά ακόμα είναι κι απ' το σοκ!

Μιαμάμα με το καλό να συμμαζευτείτε κορίτσι μου.

Μαριώ περαστικά στη μικρή και φυσικά θα της δώσεις το φάρμακο με το ζόρι, αν ήταν να τα ρωτάμε γι' αυτά! Ο Γιάννης το πρωί δεν ήθελε παπούτσια για να πάει στο σχολείο π.χ.. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Όντως θα κλείσουν τα 3, απίστευτο, ε; :shock:

Βίκυ έχουμε δρόμο για την ανάρρωση ακόμα και φαρμακευτική αγωγή, αλλά θέλουμε να είμαστε αισιόδοξοι γενικώς. Αν και κιχ κάνει και τρομάζω, αλλά ακόμα είναι κι απ' το σοκ!

Μιαμάμα με το καλό να συμμαζευτείτε κορίτσι μου.

Μαριώ περαστικά στη μικρή και φυσικά θα της δώσεις το φάρμακο με το ζόρι, αν ήταν να τα ρωτάμε γι' αυτά! Ο Γιάννης το πρωί δεν ήθελε παπούτσια για να πάει στο σχολείο π.χ.. :mrgreen:

Και η δικιά μου έκανε τέτοια τρελά πέισματα αλλά τη βάλαμε στη θέση της και εγώ και ο άντρας μου αφου την βάλαμε κάτω και κουβεντιάσαμε όλοι μαζί σε συνδιασμό με επιπλήξεις, τιμωρίες κλπ....

Μεγάλο το σοκ σίγουρα βρε μαεστρία αλλά τέλος καλό όλα καλά. το πόρισμα λοίμωξη είναι? Μην μου πεις οτι και μια ίωση απλή μπορεί να καταλήξει έτσι....

να μαι πάλι,μου έχει χαλάσει η φωτογραφική γμτ...μου υποσχέθηκε ο άντρας μου ότι θα μου πάρει μία τις επόμενες μέρες. κι εγώ θέλω να βγάλω φώτο,είναι τα πάντα στολισμένα,άφήστε που έχει ένα σωρό καταστήματα,εμπορικά!! παρόλο αυτά παπούτσια με γούνα ψάχνω και δεν βρίσκω του γούστου μου,έχει μόνο γαλότσες. πήρε ο άντρας μου με 50Ε.

καλά σε κάθε γωνιά και h+m!!!

οι αγγελίες με τα σπίτια είναι μόνο με μέηλ οι περισσότερες και κάποια που έχουν τηλ μετά τις 8-9 να πάρουμε το βράδυ τηλ. έχουν τους δικούς τους ρυθμούς.

σαν πόλη είναι ωραία,έχει ποταμάκια,κανάλια,με γέφυρες,θάλασσα δεν έχουμε πάει ακόμα...όλο στο κέντρο γυρνάμε.

αυτά για την ώρα,φιλάκια

όντως σαν να μην έφυγα από εδώ μέσα!!!χιχιχι

Μιαμαμα τι ωραια! 5-6 βαθμοι ειναι μια χαρα για Δεκεμβρη..

Μπραβο κοριτσι.. στειλε φωτο!!!!

Μαεστρια παντα γεροι να ειστε ΟΛΟΙ..καλη ξεκουραση

εγω παιδευομαι με τη μικρη (Δεσποινα ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες) αλλα πλεον της δινω την αντιβιωση με το ζορι. κλαιει 1 λεπτο κ μετα μια χαρα..ε δεν θα τρελαθουμε κιολας...

και η αμαρτια μου ειναι οτι δεν θυμαμαι ολα τα γενεθλια των παιδιων εδω..

νομιζω στις 7 ειναι της Γεωργιτσας και στις 22 ειναι της Τζεσικας..τα αλλα πολυ αφηρημενα και δεν τολμω καν..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...