Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

βασικα αν της παρουν play doh θα εξαφανισω την δικη τους πλαστελινη και θα βαλω συμβατικη (αν δουλευεται βεβαια στα εργαλεια του) αλλα και παλι της εχω απαγορεψει να παιζει με τετοια τωρα που χω τα χαλια διοτι τρελλενεται να κανει κομματακια μικρα την πλαστελινη και γεμιζει οοοοοοοολο το σπιτι..

απο σποντα χθες βρηκε ενα μικρο κομματακι καπου ξεχασμενο και το βρισκω παντου στο σαλονι..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σας μιλάει η κυρία γκαντέμω!!!

αν θέλετε να σας κάνω ποδαρικό στο σπίτι σας να μου το πείτε!!

είμαστε ακόμα αθήνα,χάλασε το αεροπλάνο,ξαναπήραμε τις βαλίτσες μας,νηστικοί όλη μέρα,ούτε του ποιδιού είχα φαγητό...

θα φύγουμε 02.00 τη νύχτα...μας έδωσαν δωμάτιο στο σοφιτέλ και περιμένουμε να φάμε σε λίγο.

αυτά τα νέα από το μέτωπο!φιλάκια

γιούπι το πήρα το μήν,δεν έχω μονάδες να απαντήσω,σε ευχαριστώ.

και όλες σας βέβαια!!

είμαστε ακόμα αθήνα,χάλασε το αεροπλάνο,ξαναπήραμε τις βαλίτσες μας,νηστικοί όλη μέρα,ούτε του ποιδιού είχα φαγητό...

θα φύγουμε 02.00 τη νύχτα...μας έδωσαν δωμάτιο στο σοφιτέλ και περιμένουμε να φάμε σε λίγο.

και όλες σας βέβαια!!

ωχ!! αν εξαιρεσεις την ταλαιπωρια ολα θα πανε καλα χριστινακι.. ειναι πρωινη η θεια μου που δουλευει στο ξενοδοχειο αλλιως θα της ελεγα να σας εξυπηρετησει σε οτι χρειαστειτε..κριμα που δεν ειναι, τωρα της τηλεφωνησα

μολις φυγετε απο Αθηνα η τυχη θα ναι οοοοοολη με το μερος σας...

ηθικο ακμαιο παρακαλω!!

φάγαμε,τώρα αράξαμε...

μετά τις 22.00 θα πάμε να ξαναφάμε!!νέα ώρα πτήσης 5.00 το πρωί!!στις 3.00 θα πρέπει να είμαστε στο αεροδρόμιο...

όλη η γκαντεμιά είναι λόγω ελληνικού εδάφους!!

χιχι

ευτυχώς που είμαστε σε ξενοδοχειάρα!!!μόνο σπα δεν μπορούμε να κάνουμε!! θα γεμίσω την μπανιέρα όμως!!

Διαφημίσεις

φάγαμε,τώρα αράξαμε...

μετά τις 22.00 θα πάμε να ξαναφάμε!!νέα ώρα πτήσης 5.00 το πρωί!!στις 3.00 θα πρέπει να είμαστε στο αεροδρόμιο...

χιχι

ευτυχώς που είμαστε σε ξενοδοχειάρα!!!μόνο σπα δεν μπορούμε να κάνουμε!! θα γεμίσω την μπανιέρα όμως!!

δε λες καλα που τα πληρωνει η αεροπορικη?? εκμεταλλευθειτε το..ελπιζω η μικρη να χει ξεκουραστει γιατι και το 3 το πρωι θα της ειναι βαρβαρο..θα κοιμαται η θα κουτουλαει.. με το αεροπλανο πως τα πηγε?

αυτο σου πα και εγω πιο πανω, ειναι γκαντεμια λογω..χωρας..χαχα!

και όλες σας βέβαια!!

χριστινακι,μην απογοητευεσαι,συμβαινουν αυτα.ειδικα στο αεροδρομιο μας αυτα συνεβαιναν καθε μερα.ταλαιπωρια βεβαια,αλλα μην απογοητευεσαι.

ευχομαι να ειναι η τελευταια αναποδια σας.φιλια!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

μαεστρια ευχομαι γρηγορα να πατε στο σπιτι σας κι ουτε να ξαναπερασετε απο νοσοκομειο.

Ευχαριστώ ρε κοριτσάρα, να 'σαι καλά!!!

μαρή βίκυ εσύ δεν είπες κάτι για τον αεροδιάδρομο???

παίξε κάνα τζόκερ!!!

Χριστινιώ καλό ταξίδι!!!

Εγώ σήμερα ρεπάρω, ήρθε καθαρίστρια, ξεβρωμίσαμε, κοίμησα τώρα τον μικρό και θ' αράξω μια στάλα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κοριτσια εχω τρελαθει.. Δεν πινει σιροπι ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ομως.. Κ η αντιβιωση δεν ειναι αστειο πραγμα να την παιρνεις οποτε να ναι.. Εχει παθει μεταλλαξη το παιδι μου.. Εδω χτες της ελεγα να παμε να παρουμε δωρο απο το Μουστακα κ εβαλε τα κλαμματα....................................

μαρακι περαστικα!!!και ο μικρος μου τελικα εχει την ιδια ιωση με εσας (και επιπεφυκιτιδα) αλλα ευτυχως δεν εκανε υψηλο πυρετο...

συμβουλη για την αντιβιωση...η μελινα δεν ειχε πιει ΠΟΤΕ σιροπι! πιεζει τον εαυτο της και κανει εμετο πριν καν της το βαλουμε στο στομα..(μιλαμε τετοιο πεισμα δεν εχω ξαναδει..)

το καλοκαιρι λοιπον που χρειαστηκηκε αντιβιωση επειδη επαθε ουρολοιμωξη εγινε μαχη! ΜΙΛΑΜΕ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΧΩΣΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΣΥΡΙΓΓΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ!!!!! ΟΥΡΛΙΑΖΕ!!! εκανε συνεχεια εμετο!!! το παιρνουν αποφαση τελικα και την πινουν μην ανησυχεις..σε πληροφορω πως μετα απο 3 μερες μου τη ζηταγε και μονη της.. (τωρα βεβαια παλι τις ξερναει αλλα ευτυχως υπαρχει και το ντεπον υποθετο για τους πυρετους και δεν εχει χρειαστει να της ξαναδωσω αντιβιωση)!!

πιεσε την πρεπει να την παρει!η αμυγδαλιτιδα ειναι ζορικη!

φάγαμε,τώρα αράξαμε...

χιχι

ρε χριστινα οτι ελεγα οτι δεν μπηκα να σου ευχηθω και θα εχετε φυγει!!!!!!!!

μη μασας!!!ειναι η τελευταια ταλαιπωρια!!!!!! καλη αρχη σουιντενμάμα!!!!ολα να τα βρειτε ροδινα!!!!! μπραβο ρε παιδια που το τολμησατε!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Αχ, βρε χριστίνα, εγώ το είπα, εγώ!!!!:oops::oops::oops:

Μόνο αυτό είχε απομείνει να πάθετε. Αλλά σκέψου να χαλασούσε εναέρια:mrgreen: Άρα η γκαντεμιά γύρισε και σας πήγε καλά που χάλασε στο έδαφος;)

Περιμένουμε νέα!!!!!!!

Προσπ εμείς δεν θέλαμε την ζαχαροπλαστελίνα. τον πίνακα ζωγραφικής 3D ζήτησε η δικιά μου. Συμφωνώ απολυτα οτι όλα αυτά πιάνουν χώρο και όπως έχω ξαναπέι και εμάς δεν μας περισσεύει πλέον. Είμαστε κομπλέ. και εμείς έχουμε το μπουντουάρ, κάθε μέρα με περιποιείται εκεί και με ''υποχρεώνει'' να την αποκαλώ κομμώτρια :tongue: Απο κουζίνα έχουμε μια της fisher price όπου απο την μια είναι ψυγειο και απο την άλλη κουζίνα. ¨εχει και τραγουδάκια και ρεαλιστικούς ήχους τηγανίσματος και βρύσης που τρέχει και της αρέσει πολύ.http://www.toys-shop.gr/product_info.php?products_id=12172

καλημερα

ωραιο παιχνιδι viki...ειχα ξεχασει που χες πει για τον 3d πινακα.. εμενα η δικια μου θα τον ξεκανει..αστο καλυτερα..

βασικα περσι η μανα μου της ειχε παρει ενα ψυγειο για τα κουζινικα της αλλα το χα φυλαξει στην αποθηκη για να μην το σπασει αφου δεν τα προσεχει τα παιχνιδια της ακομη.. και ετσι της το τυλιξα για την πρωτοχρονια..της εχω παρει και ιχνηλασια και ενα παραμυθι και ειναι μια χαρα για φετος.. εχει πηξει στο παιχνιδι και δεν τα νοιαζεται καθολου..γιατι να σπαταλαμε χρηματα??

καλημερα

ωραιο παιχνιδι viki...ειχα ξεχασει που χες πει για τον 3d πινακα.. εμενα η δικια μου θα τον ξεκανει..αστο καλυτερα..

βασικα περσι η μανα μου της ειχε παρει ενα ψυγειο για τα κουζινικα της αλλα το χα φυλαξει στην αποθηκη για να μην το σπασει αφου δεν τα προσεχει τα παιχνιδια της ακομη.. και ετσι της το τυλιξα για την πρωτοχρονια..της εχω παρει και ιχνηλασια και ενα παραμυθι και ειναι μια χαρα για φετος.. εχει πηξει στο παιχνιδι και δεν τα νοιαζεται καθολου..γιατι να σπαταλαμε χρηματα??

Της δικιάς μου της αρέσει πολύ να ζωγραφίζει. Κάνει είδη γραμμές για χέρια και πόδια και μέσα στα πρόσωπα βάζει μάτια , μύτη και στόμα. Μην φανταστείτε καμιά καλλιτεχνία , αλλά προσπαθεί και δουλεύει και τη φαντασία της. τώρα ποσο θα το παίξει είναι άλλη ιστορία...Δεν θα έλεγα οτι καταστρέφει πράγματα αλλά βαριέται. εφόσον δεν πιάνει πολύ χώρο και δεν είναι πολύ ακριβό είναι μια καλή λύση για τις γιορτές. την ενθουσιάζει το γεγονός οτι έχει χρώματα και κυρίως γυαλιά! Θα της πάρω και καινούρια παζλ γιατί αυτά που έχει τα κάνει με δεμένα μάτια:tongue:

Της δικιάς μου της αρέσει πολύ να ζωγραφίζει. Κάνει είδη γραμμές για χέρια και πόδια και μέσα στα πρόσωπα βάζει μάτια , μύτη και στόμα. Μην φανταστείτε καμιά καλλιτεχνία , αλλά προσπαθεί και δουλεύει και τη φαντασία της. τώρα ποσο θα το παίξει είναι άλλη ιστορία...Δεν θα έλεγα οτι καταστρέφει πράγματα αλλά βαριέται. εφόσον δεν πιάνει πολύ χώρο και δεν είναι πολύ ακριβό είναι μια καλή λύση για τις γιορτές. την ενθουσιάζει το γεγονός οτι έχει χρώματα και κυρίως γυαλιά! Θα της πάρω και καινούρια παζλ γιατί αυτά που έχει τα κάνει με δεμένα μάτια:tongue:

ενταξει.. στα ιδια επιπεδα κυμαινομαστε.. και μενα εχει αγαπη για τα παζλ και κανει προσωπακια στο χαρτι.. επισης οχι καλλιτεχνιες και της εχει κανει εντυπωση το δακρυ και θελει να κανει δακρυσμενα προσωπα :confused::confused::confused::(.. ελπιζω να μη με κατηγορησουν για αυτο οι παιδοψυχολογοι.. της εχω κανει ενα παιχνιδι με πολλες εκφρασεις και οι λυπημενες την εχουν εντυπωσιασει..

εχω ζητησει να γυρισω το Μαρτιο μεσω mail απο την δουλεια μιας και καθομουν απο τον Μαιο αλλα ακομη δεν εχω απαντηση.. μου ειπε το αφεντικο οτι θα μιλησουμε σε λιγες μερες.. λογικα δεν θα χουν προβλημα..

για την ωρα εν μεσω πολλων σκεφτομαι τη βαπτιση του μικρου.. μια πρωτη σκεψη ειναι να την τελεσουμε σε ενα εξωκλησι παραθαλλασια στο εξοχικο και μετα αντι δεξιωσης να κανω ενα παρτακι στην παιδικη χαρα που ναι η λεσχη με εναν απλο μπουφε (μπομπες, τυροπιτακια, πιτσακια, και τετοια μιας και λογικα θα χω και αρκετο κοσμο απο την περιοχη)

δεν μας παιρνει οικονομικα για κατι πιο γκλαμουρους..

θα δουμε.. η δευτερη λυση ειναι η Αθηνα χωρις τραπεζι..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...