Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΑεστρια μου κουραγιο κ ψυχραιμια! ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ κ η μπουμπου θα γινει περδικι..

Χριστινα μου ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ κοριτσακι..Ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα. Εχω συγκινηθει πολυ. Οτι κανετε ομως ειναι για καλο. Μακαρι να εχουμε κ εμεις την ιδια τυχη καποια στιγμη...

Εγω εχω τη μικρη αρρωστη. Εφτασε 39,9! Πρωτη φορα. Αμυγδαλιτιδα κ επιπεφυκιτιδα στα ματια.. Εχει γινει πολυ γκρινιαρουλα κ δεν θελει ουτε την αντιβιωση να πιει..εχω να κοιμηθω 3 μερες κ σερνομαι γενικα........Φιλακια σε ολες

yRf6p1.png

καλημέρα κορίτσια!

Για τις Αθηναίες, έρχεται θεατρική παράσταση της ντόρας, δεν ξέρω αν έχει γίνει διαφήμιση, που σίγουρα θα έχει γίνει, εγώ το είδα στο κανάλι του nickelodeon και σας το παραθέτω:http://www.nickelodeon.gr/events/i-ntora-zontaneuei-sti-skini-me-olous-tous-filous-tis-se-mia-monadiki-theat

Δυστυχώς απ'ότι βλέπω δεν έχει περιοδίες , αλλιώς θα πηγαίναμε σίγουρα:(

μεσα στη νυχτα μελετουσα το Χριστινακι.. μεγαλη μερα σημερα, η Παναγια μαζι τους.

Δεν ειχα ιδεα για το θεατρικο της ντορας.. μαλλον θα τη στειλω με τον μπαμπα της στα γενεθλια της, θα το σκεφθω...

παντως η ζαχαροπλαστελινα που την ειδα απο κοντα βρε Viki εντελως βλακεια μου φανηκε.. πιο πολυ χωρο θα σου φαει η κουζινα σαν επιπλον παρα οτι εχει εργαλεια της προκοπης.. ενα πλαστη, κατι κουταλες, ενα πραγμα σαν συσκευη βαφλας και ενα σωληναριο που βγαζει τη πλαστελινα σαν μακαρονι.. δεν εντυπωσιαστηκα.. μαλλον χωρο θα πιασει παρα οτι θα εχει μακροπροθεσμα χρησιμοτητα..το σκεφθηκα γιατι ελεγα να της την παρει η μανα μου δωρο.

Διαφημίσεις

μεσα στη νυχτα μελετουσα το Χριστινακι.. μεγαλη μερα σημερα, η Παναγια μαζι τους.

Δεν ειχα ιδεα για το θεατρικο της ντορας.. μαλλον θα τη στειλω με τον μπαμπα της στα γενεθλια της, θα το σκεφθω...

παντως η ζαχαροπλαστελινα που την ειδα απο κοντα βρε Viki εντελως βλακεια μου φανηκε.. πιο πολυ χωρο θα σου φαει η κουζινα σαν επιπλον παρα οτι εχει εργαλεια της προκοπης.. ενα πλαστη, κατι κουταλες, ενα πραγμα σαν συσκευη βαφλας και ενα σωληναριο που βγαζει τη πλαστελινα σαν μακαρονι.. δεν εντυπωσιαστηκα.. μαλλον χωρο θα πιασει παρα οτι θα εχει μακροπροθεσμα χρησιμοτητα..το σκεφθηκα γιατι ελεγα να της την παρει η μανα μου δωρο.

καλημερα!

κι εγω που ηθελα να της παρω την ζαχαροπλαστελινα,την εχει παρει η κουμπαρα μου,το ιδιο μου ειπε.οτι ειναι βλακεια.μονο η κουζινα,η πλαστικη ειναι,και λιγα εξαρτηματα.δηλαδη αν εχεις ηδη κουζινα,δεν λεει να την παρεις.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλημερα!

κι εγω που ηθελα να της παρω την ζαχαροπλαστελινα,την εχει παρει η κουμπαρα μου,το ιδιο μου ειπε.οτι ειναι βλακεια.μονο η κουζινα,η πλαστικη ειναι,και λιγα εξαρτηματα.δηλαδη αν εχεις ηδη κουζινα,δεν λεει να την παρεις.

αυτο λεω και εγω elenada διοτι αν εχεις και αλλα τετοια σκατολοιδια σου πιανουν χωρο.. εγω εχω απο περσι το μπουντουαρ (το εχεις και εσυ) και μια κουζινα hello kitty και μαζι με κατι αλλα εχω τιγκαρει.... και τωρα που μεγαλωνει δυσκολα θα τα ξεφορτωθω..ακομη και στο εξοχικο αν πανε αργοτερα.. θα αποκτησει και ο μπεμπης τα δικα του στους επομενους μηνες.. σωθηκαμε..

αυτο λεω και εγω elenada διοτι αν εχεις και αλλα τετοια σκατολοιδια σου πιανουν χωρο.. εγω εχω απο περσι το μπουντουαρ (το εχεις και εσυ) και μια κουζινα hello kitty και μαζι με κατι αλλα εχω τιγκαρει.... και τωρα που μεγαλωνει δυσκολα θα τα ξεφορτωθω..ακομη και στο εξοχικο αν πανε αργοτερα.. θα αποκτησει και ο μπεμπης τα δικα του στους επομενους μηνες.. σωθηκαμε..

εμεις δεν εχουμε κουζινα,αλλα δεν πολυπαιζει με τα κουζινικα.τωρα παιζει συνεχεια με μια κουκλα που περσι δεν της εδινε σημασια,και με τα play doh,πολυυυυυ!

οποτε θα της παρω ενα αλλο κουτι με play doh εξαρτηματα,μαλλον το παγωτατζιδικο,κι απο τον αη βασιλη το κουκλοσπιτο που ειχε παρει περσι η βικη,που εκανε 20ε.

και σκεψου οτι θα παρουν και στα γενεθλια τους αλλα τοσα παιχνιδια παλι!ωχ,αμαν.παντως αν με ρωτησουν συγγενεις θα τους πω να παρουν ρουχα ή βιβλια και παζλ.εκπαιδευτικα τετοια δεν εχουμε,εμεις.

Διαφημίσεις

εμεις δεν εχουμε κουζινα,αλλα δεν πολυπαιζει με τα κουζινικα.τωρα παιζει συνεχεια με μια κουκλα που περσι δεν της εδινε σημασια,και με τα play doh,πολυυυυυ!

οποτε θα της παρω ενα αλλο κουτι με play doh εξαρτηματα,μαλλον το παγωτατζιδικο,κι απο τον αη βασιλη το κουκλοσπιτο που ειχε παρει περσι η βικη,που εκανε 20ε.

και σκεψου οτι θα παρουν και στα γενεθλια τους αλλα τοσα παιχνιδια παλι!ωχ,αμαν.παντως αν με ρωτησουν συγγενεις θα τους πω να παρουν ρουχα ή βιβλια και παζλ.εκπαιδευτικα τετοια δεν εχουμε,εμεις.

και εγω τα ιδια τους λεω.. παιχνιδια μονο εκπαιδευτικα.. play doh δεν εχω παρει ακομη αλλα περιμενω οτι θα ειναι τα εξαρτηματα πιο καλα απο την ζαχαροπλαστελινα..

και εγω τα ιδια τους λεω.. παιχνιδια μονο εκπαιδευτικα.. play doh δεν εχω παρει ακομη αλλα περιμενω οτι θα ειναι τα εξαρτηματα πιο καλα απο την ζαχαροπλαστελινα..

μαλλον θα ειναι πιο καλα.εγω της εχω ηδη παρει αυτο που κανει μακαρονια,ενα αλλο και ξεπατικωνει σχεδιακια,εναν πλαστη και πολλααα κουπ πατ σχεδιακια.τα κουπ πατ ειναι βεβαια απο βιβλιοπωλειο,και τα αλλα απο μια αλλη μαρκα σαν της play doh,αλλα πιο φτηνη.

μαεστρια ευχομαι γρηγορα να πατε στο σπιτι σας κι ουτε να ξαναπερασετε απο νοσοκομειο.

myprincess,περαστικουλια στη ναταλιτσα.

Εγω εχω τη μικρη αρρωστη. Εφτασε 39,9! Πρωτη φορα. Αμυγδαλιτιδα κ επιπεφυκιτιδα στα ματια.. Εχει γινει πολυ γκρινιαρουλα κ δεν θελει ουτε την αντιβιωση να πιει..εχω να κοιμηθω 3 μερες κ σερνομαι γενικα........Φιλακια σε ολες

ζορια η Ναταλιτσα και η μανουλιτσα.. ξουτ παλιο ιωσεις..

Κοριτσια εχω τρελαθει.. Δεν πινει σιροπι ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ομως.. Κ η αντιβιωση δεν ειναι αστειο πραγμα να την παιρνεις οποτε να ναι.. Εχει παθει μεταλλαξη το παιδι μου.. Εδω χτες της ελεγα να παμε να παρουμε δωρο απο το Μουστακα κ εβαλε τα κλαμματα....................................

yRf6p1.png

οσο για τα Play Doh ειναι πολυ ωραια αλλα γινονται κομματακια κ μετα δεν φτιαχνουν ευκολα κ αν πεσουν στα χαλια θα εχετε δραματα σιγουρα.. Εγω εκανα το λαθος κ της πηρα ενα σετ με σκυλακι το καλοκαιρι στο χωριο, ωραιο παιξαμε αλλα.....μαντεψτε! ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ!

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...