Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

βρε μαρια τι ανατροπη ειναι αυτη??:confused::confused:

παιδι μου μακαρι να ηταν απο λοιμωξη χιλιες φορες!!!ειναι μεγαλη ανακουφιση που δεν βρισκουν τιποτε στην καρδουλα της και μην ανησυχεις τιποτε αλλο δεν θα βρουν...εσενα τι εξετασεις σου εκαναν???

οσο για την αναιμια ειναι αντιμετωπισιμη αλλα ρε μονο που φανταζομαι τη μικρη να την τρυπουν συνεχεια με πιανει η καρδια μου..:-(:-(:-(

αντε να γυρισετε σπιτακι σας και να ειναι καλα η μικρη ρε παιδι μου...:-(:-(

Άσε, σήμερα είχε πολλές εξετάσεις και της κάνανε αιμοληψία το πρωί. Μετά της βάλανε κάτι στα ματάκια, σταγόνες, για να δει ο οφλαμίατρος το "βυθό", απ' όπου θα μπορούσε να καταλάβει αν έχει μεταβολικό νόσημα (δεν κατάλαβε κάτι τέτοιο), μετά να της πάρουνε πίεση, να της δώσουνε αντιβίωση απ' τη φλέβα. Γενικώς, ΧΑΜΟΣ!

Εμένα μ' εξετάσανε για αυτοάνοσα και κάτι για DNA, δεν κατάλαβα και καλά. Γιατί λέει αν βρούνε στη μικρή κάτι, επειδή ακόμα είναι μικρή, μπορεί να 'ναι και δικό μου, οπότε καλύτερα να κάνω απευθείας εγώ. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άσε, σήμερα είχε πολλές εξετάσεις και της κάνανε αιμοληψία το πρωί. Μετά της βάλανε κάτι στα ματάκια, σταγόνες, για να δει ο οφλαμίατρος το "βυθό", απ' όπου θα μπορούσε να καταλάβει αν έχει μεταβολικό νόσημα (δεν κατάλαβε κάτι τέτοιο), μετά να της πάρουνε πίεση, να της δώσουνε αντιβίωση απ' τη φλέβα. Γενικώς, ΧΑΜΟΣ!

Εμένα μ' εξετάσανε για αυτοάνοσα και κάτι για DNA, δεν κατάλαβα και καλά. Γιατί λέει αν βρούνε στη μικρή κάτι, επειδή ακόμα είναι μικρή, μπορεί να 'ναι και δικό μου, οπότε καλύτερα να κάνω απευθείας εγώ. :rolleyes:

χριστε μου τρελαινομαι μονο που τα διαβαζω!!!πως αντεχεις?????:(:(

maestria εγω ειχα την παιδιατρο στο σπιτι και της ελεγα για σας και η πρωτη κουβεντα ηταν "απο λοιμωξη ε?" βεβαια δεν ηξερα τι να της απαντησω και ουτε ειχα διαβασει αυτα που γραφεις σημερα..

τι να πω? κουραγιο? και εννοειται ελπιζουμε πως δεν θα ειναι κατι αλλο σοβαρο η σοβαροτερο..

Γειά σας κορίτσια!

Αχ βρε Μαεστρία.....άκου και αναιμία απο το πουθενά.....

Λοίμωξη , ε? Δηλαδή και μια απλή ίωση μπορεί να έκανε τη δουλειά?

Πάντως και εγώ νομίζω οτι είναι ευχάριστη αυτή η κατάληξη. Τουλάχιστον ξέρετε οτι δεν έχει τίποτα το παιδί ....

Περαστικά μωρέ στο μπουμπουκάκι!

Διαφημίσεις

καλε.. εδω εμεις και ανησυχουμε για (ας πουμε) ψυλου πηδημα...

εμενα ο μπεμπης στο κεφαλι εχει βγαλει ενα αιμαγγειωμα το οποιο δεν ξερω αν ηταν απο τη γεννα διοτι δεν ηταν εμφανες και ειναι σαν μικρες πιτσιλες κοκκινες μαζεμενες σε μια περιοχη και η παιδιατρος μου πε οτι λογικα θα υποχωρησει αυτο μεχρι καποια ηλικια και οτι δεν συντρεχει λογος ανησυχιας αλλα για να αποκλειστει παν ενδεχομενο μας ειπε να παμε για υπερηχο εγκεφαλου καποια στιγμη στους επομενους μηνες μην τυχον και υπαρχει αιμαγγειωμα εσωτερικο στο κεφαλι (σπανιο αλλα για να εχουμε αποκλεισει καθε περιπτωση)..

μια αγωνια την εχω στο πισω μερος του μυαλου μου και ας ξερω οτι κατα μεσο ορο ειναι ανυπαρκτος ο κινδυνος..

χριστινάκι ελπίζω να προλαβαίνουμε να σε χαιρετήσουμε, ή μάλλον καλύτερα να σου ευχηθούμε για την νέα σας αρχή, εφόσον και πάλι ''εδώ'' θα είσαι, ε?

Σου εύχομαι να έχετε ένα καλό ταξίδι, μια ευχάριστη διαμονή, και να έρθουν όλα γρήγορα βολικά!

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΑΣ ΖΩΗ

480779v7js35ofql.jpg

εμεις οριζουμε τη μοιρα μας θελημενα η αθελα μας χωρις να ξεχναμε οτι μερικα πραγματα δεν μπορουμε να τα προλαβουμε η να τα αναλαβουμε συνεπως θα σε χαιρετησω Χριστινακι και εσενα και την οικογενεια σου με πολλες ελπιδες για οτι καλυτερο στη νεα σας ζωη και για αλλη μια φορα να σας δωσω συγχαρητηρια που μαχεστε για να προχωρησετε και να εξελιχθειτε με βαση την αγαπη σας για σας και για τη ζωη γενικοτερα..

να στε παντα καλα, θα σας σκεφτομαστε και περιμενουμε παντα και με αγωνια τα νεα σας..

σε οποια δυσκολια να μη τοβαλετε κατω.. εχετε περασει σιγουρα και χειροτερα!

φιλακια!!

Διαφημίσεις

με συγκινήσατε κορίτσια μου!!!σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!!!

θα ξαναμπώ το βράδυ από την μαμά μου.

απο Κερκυρα πετατε, τι ωρα?

σε ποια πολη θα πατε να μεινετε?

11.00 το πρωί πετάμε από κερκ.

13.00 από αθήνα.

Μάλμο,νότια,κοντά στην Κοπεγχάγη...

τόσες μέρες εγώ καθιστή κι ο Σ κάνει τα πάντα.

ωραία να κάθομαι και να έχω τα νεύρα μου που δεν μπορώ να βοηθήσω...

11.00 το πρωί πετάμε από κερκ.

13.00 από αθήνα.

Μάλμο,νότια,κοντά στην Κοπεγχάγη...

τόσες μέρες εγώ καθιστή κι ο Σ κάνει τα πάντα.

ωραία να κάθομαι και να έχω τα νεύρα μου που δεν μπορώ να βοηθήσω...

σε κατανοω αλλα αφου δεν γινεται αλλιως.. ειναι στο προγραμμα και αυτο..

εχετε ερθει σε επαφη με καμια εταιρεια για συνεντευξη? διοτι καποιος θα πρεπει να τρεχει και καποιος να κραταει την Ελλη..

ισοθερμικα ρουχα αγορασατε η εχει ηπιο καιρο?? σας βλεπω με τη μια εξοδα εκει..

11 απο Κερκυρα αρα θα χετε και χρονο για την μετεπιβιβαση.. πωπωωω.. πρωτο ταξιδι της Ελλης με αεροπλανο να υποθεσω ε??για να δουμε..

Αχ, Χριστίνα, τέρμα τα ψέματα! Η ώρα περνάει...

Η αλήθεια είναι οτι δεν μπορώ να σε νιώσω, δεν ξέρω ποιά θα ήταν τα συναισθήματά μου σε ανάλογη περίπτωση, πάντως ξέρω οτι για να πάρει κανεις την απόφαση που πήρατε και μάλιστα χωρίς κανέναν να σας περιμένει πάνω θέλει όχι μόνο θάρρος αλλά και θράσος (με την καλή έννοια) απέναντι στη ζωή και είμαι σίγουρη πως θα πάτε μπροστά!!!

Φιλιά πολλά και καλή δύναμη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...