Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλέ θα βάλει internet είπαμε. Κάπου πρέπει να μιλάει η κοπέλα..με τόσους Σουηδούς γύρω τί να λέει και σε ποιόν....?

Και η δικιά μου ένα διάστημα το καλοκαίρι κοντά απο την πεθερά (κακές παρέες:tongue:) είχε μάθει αρκετές ''ωραίες'' λεξούλες και τις έλεγε επιδεικτικά. ¨οσο όμορφα και να της το λέγαμε αυτή το δικό της. Μη δίνοντάς τη κανείς, καμία απολύτως σημασία το έκοψε.

και μεις δεν της λεμε τιποτε οταν το κανει.. προσποιουμαστε σα να μη συναιβει αλλα χθες της ειπα οταν ακουει αλλους να τους μαλωνει..

για να δουμε πως θα τα βρουν εκει τα πραγματα τα παιδια..

miamama ξενοδοχειο βρηκατε να μεινετε μολις πατε?σε ποια πολη θα πατε?

γεια σας κοριτσάκι,να΄μαι κι εγώ...

λοιπόν αύριο και μεθαύριο μας μένει...και την κυριακή το πρωί φεύγουμε.

δεν σας είπα η σπιτονοικοκυρά ενώ της είπαμε ότι σάββατο παραδίδουμε σπίτι,μας φέρνει κόσμο να το δουν...κι εδώ να γίνεται χαμός,άντε ήρθε 12-13.00,οκ,αλλά και στις 16.00? που πριν λίγο είχα βάλει το παιδί για ύπνο?και δεν πτοήθηκε, "λίγο θα κάνουμε ησυχία"!! έχε χάρη που της χρωστάμε νοίκια,αλλιώς πόρτα θα έτρωγε.

μετά από λίγο ήρθαν και κάτι γνωστοί μας,να δουν κάτι πράγματα που τους είπα για χάρισμα,και βέβαια η μικρή δεν κοιμήθηκε,αναστατώθηκε!!

τώρα που τον χρειαζόμαστε τον ύπνο για να προλαβαίνουμε καμιά δουλειά...

λοιπόν έχουμε κλείσει στουντιάκι,2 κρεβάτια μονά,κουζινάκι,μπάνιο,κι ακόμα ένα κρεβάτι σε μια εσοχή.λίγο πιο πέρα.

60Ε την ημέρα,μας βολεύει,είναι κέντρο,και θα μαγειρεύω κάθε μέρα,γιατί έξω τι θα δίνω στο παιδί να τρώει?

για να δείτε το σουηδικό μοντέλο...δεν έχει ρεσεψιόν,μας έδωσαν έναν κωδικό για την κεντρική είσοδο και στο διαμέρισμα θα βρούμε φάκελο με κλειδί.

προφανώς θα έρθουν την επόμενη μέρα να μας ζητήσουν στοιχεία.

μακάρι να έχει και δωρεάν ίντερνετ,αλλά και πάλι έχει στις βιβλιοθήκες και στα εμπορικά.

θα μπαίνω συχνά,όλα μέσω ίντερνετ δουλεύουν και θα το χρειαστούμε.

σήμερα πάντως που έλειπα λαλίστατες όλες!!!

εμείς ακόμα δεν ξέρουμε τι δώρο θα μας φέρει ο άη βασίλης,δεν έχει ζητήσει και κάτι...

ωραία είναι αυτά που σκέφτεστε...

παίζει με playmobile,τα έχω σε κούτες,οπότε ίσως της πάρουμε κάτι...

θέλουμε την κουζίνα την ξύλινη του ικέα(τρελαίνεται να μαγειρεύει), θέλουμε ένα κουκλόσπιτο...

(δλδ εγώ θέλω)χιχι

θέλουμε ποδήλατο...πολλά πράγματα γιατί πολλά παιχνίδια τα χάρισα,κράτησα πολύ λίγα,δεν αξίζει να πληρώσουμε μεταφορική γιαυτά...ούτως ή άλλως ποτέ δεν είχαμε πολλά και ακριβά.

Διαφημίσεις

xmmmmmmmmmεγώ λέω να της πάρεις αυτό:

http://www.google.gr/imgres?q=ferrari&um=1&hl=el&sa=N&biw=1280&bih=855&tbm=isch&tbnid=d_eIRA6CT_6_zM:&imgrefurl=http://ministryofmen.gr/best/ferrari-599-%25CE%25B7-%25CE%25BA%25CE%25BF%25CF%2581%25CF%2585%25CF%2586%25CE%25B1%25CE%25AF%25CE%25B1-ferrari-%25CF%2580%25CE%25BF%25CF%2585-%25CE%25AD%25CE%25B3%25CE%25B9%25CE%25BD%25CE%25B5-%25CF%2580%25CE%25BF%25CF%2584%25CE%25AD/&docid=Hfl65zM3lLPBmM&imgurl=http://ministryofmen.gr/wp-content/uploads/2010/04/ferrari-599-gtb.jpg&w=1600&h=1200&ei=ne3gTqWrHInRhAfr4PH3BA&zoom=1&iact=hc&vpx=795&vpy=188&dur=404&hovh=194&hovw=259&tx=158&ty=83&sig=102912657621098810321&page=1&tbnh=143&tbnw=201&start=0&ndsp=20&ved=1t:429,r:3,s:0

να μην ταλαιπωρειται το παιδί με σχολικά κ βλακειες....

παιδί μου πας καλα??? Στον άντρα σου το πες???:tongue::tongue:

MΩΡΗ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΠΕΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ:lol::lol:Μη με κραζετε ρε, μονο τα χριστουγεννα υπερβαλλουμε λιγο στα δωρα..:tongue::tongue: τελικα θα της παρω το playmobil..βρηκα λυση στην εσωτερικη διακοσμηση...τι να παρω στη μικρη για τα χριστουγεννα (ρωταει μανα πεθερα θεια κτλ..) ΜΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ, ΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ, ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ!!!!! πρακτικο μυαλο..χεχε... ε και αμα δεν μας τα παρουν, θα πεταχτω μεχρι το ικεα να της ψωνισω επιπλα για το σπιτι της:tongue::tongue::tongue::tongue:

http://www.kidkraft.com/furniture-and-decor

αυτό έχει πολύ ωραία κουκλόσπιτα και κουζίνες!!

βρε τιμες ειδες????? ειδα ενα και ειχε 450 δολλαρια!!! ειπαμε !!υπερβολικη ειμαι οχι τρελη!!!!!

παντως ειναι τελεια!

Διαφημίσεις

πρακτικο μυαλο..χεχε... ε και αμα δεν μας τα παρουν, θα πεταχτω μεχρι το ικεα να της ψωνισω επιπλα για το σπιτι της:tongue::tongue::tongue::tongue:

Φτηνια... άκου στο ικέα :tongue::tongue:

Μιαμάμα.... σου στελνω θετική ενέργειααα..

οοοοοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!!

καλέ Δεσπ έχει και πιο φθηνά!!στο πιο ακριβό πήγε το μάτι σου!!

κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και για την θετική σας ενέργεια!!!την χρειαζόμαστε!!(είστε και οι μόνοι που μας δίνετε)!!!!!

Καλημέρα σας!

Σήμερα ρεπάρω και σέρνομαι στο πανβρώμικο σπίτι μου. Δε προλαβαίνει να 'ρθει και η καθαρίστρια, είναι φουλ σεζόν!

Την κοπελάρα μου την έχουν κατατρυπήσει και τώρα έχει .. αναιμία απ' τις πολλές αιμοληψίες! Αχ, το μωρό μου. Τελικά, απ' ότι δείχνει το πράγμα, δεν έφταιγε αυτό το παραπάνω "καλωδιάκι" για την ταχυκαρδία, γιατί δε το βλέπουν στον υπέρηχο. Ήταν μάλλον από κάποια λοίμωξη και ψάχνουν να βρουν, αν βρουν, ποια. Εύχομαι να μη βρούμε τίποτα και να ησυχάσουμε. Αφού μέχρι κι εγώ έκανα εξετάσεις χθες!!!

Φυσικά θα πάμε και σ' άλλο γιατρό για μια δεύτερη γνώμη, αλλά απ' ότι λένε, μετά από την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή (γιατί επιβαρύνθηκε πολύ η καρδούλα της) θα είμαστε οκ.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως, αν όλα είναι καλά, από Δευτέρα θα 'μαστε όλοι σπίτι μας.

Παρακαλάτε να μη βρούνε ΤΙΠΟΤΕ άλλο!!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα σας!

Σήμερα ρεπάρω και σέρνομαι στο πανβρώμικο σπίτι μου. Δε προλαβαίνει να 'ρθει και η καθαρίστρια, είναι φουλ σεζόν!

Την κοπελάρα μου την έχουν κατατρυπήσει και τώρα έχει .. αναιμία απ' τις πολλές αιμοληψίες! Αχ, το μωρό μου. Τελικά, απ' ότι δείχνει το πράγμα, δεν έφταιγε αυτό το παραπάνω "καλωδιάκι" για την ταχυκαρδία, γιατί δε το βλέπουν στον υπέρηχο. Ήταν μάλλον από κάποια λοίμωξη και ψάχνουν να βρουν, αν βρουν, ποια. Εύχομαι να μη βρούμε τίποτα και να ησυχάσουμε. Αφού μέχρι κι εγώ έκανα εξετάσεις χθες!!!

Φυσικά θα πάμε και σ' άλλο γιατρό για μια δεύτερη γνώμη, αλλά απ' ότι λένε, μετά από την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή (γιατί επιβαρύνθηκε πολύ η καρδούλα της) θα είμαστε οκ.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως, αν όλα είναι καλά, από Δευτέρα θα 'μαστε όλοι σπίτι μας.

Παρακαλάτε να μη βρούνε ΤΙΠΟΤΕ άλλο!!!!

βρε μαρια τι ανατροπη ειναι αυτη??:confused::confused:

παιδι μου μακαρι να ηταν απο λοιμωξη χιλιες φορες!!!ειναι μεγαλη ανακουφιση που δεν βρισκουν τιποτε στην καρδουλα της και μην ανησυχεις τιποτε αλλο δεν θα βρουν...εσενα τι εξετασεις σου εκαναν???

οσο για την αναιμια ειναι αντιμετωπισιμη αλλα ρε μονο που φανταζομαι τη μικρη να την τρυπουν συνεχεια με πιανει η καρδια μου..:-(:-(:-(

αντε να γυρισετε σπιτακι σας και να ειναι καλα η μικρη ρε παιδι μου...:-(:-(

και κατι χριστουγεννιατικο για διασκεδαση με τα μικρα..

εχετε δει τη διαφημιση στο παρεντς για τα στολιδια απο ζυμαρι??

λοιπον τα φτιαξαμε με τη μελ με πηλο ομως αντι για ζυμαρι, κοψαμε σχεδιακια αστερια καμπανες ελατα και τετοια απο αυτα που κοβουμε σχηματα τα κουλουρακια (δεν ξερω πως τα λενε) , τα βαψαμε με τεμπερες και κολλησαμε χρυσοσκονη σε πολλα χρωματα και εγιναν ΤΕΛΕΙΑ!!!!!! τα συνιστω με τα χιλια και η μικρη ξετρελαθηκε...περιμενει πως και πως να στολισουμε το δεντρο αυριο για να τα κρεμασει:D:D (ακομα δεν στολισα η αχρηστη:tongue:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...