Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

το μονο που ενω μου αρεσει πολυ, πρακτικα με κουραζει τρομερα ειναι οτι το playmobile εχει το παραμικρο στοιχειο σε εξαρτηματα και ποιος τα μαζευει??

ενα μικρο σετ εχω παρει της μικρης και το σκορπαει απο εδω και απο εκει μιας και κανει διαφορα παιχνιδια με αυτο.. και καλα φετος.. του χρονου που θα ναι και ο μικρος στα ποδια της θα πρεπει να κρυφτουν.. πολυ μικρα κομματια..το ιδιο και για τα lego

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεσποινα τώρα είδα και την παρουσίαση 3d του playmobile. καμία σχέση με το άλλο. έχει πολλά περισσότερα μέσα. Καρασυμφέρει μου φαίνεται σε σύγκριση με το άλλο.

τα εσωτερικα πωλουνται χωρια..εχουμε ηδη την κουζινα και το σαλονι αλλα τα υπολοιπα ειναι γυρω στα 20 ευρω ανα δωματιο:confused:

το μονο που ενω μου αρεσει πολυ, πρακτικα με κουραζει τρομερα ειναι οτι το playmobile εχει το παραμικρο στοιχειο σε εξαρτηματα και ποιος τα μαζευει??

ενα μικρο σετ εχω παρει της μικρης και το σκορπαει απο εδω και απο εκει μιας και κανει διαφορα παιχνιδια με αυτο.. και καλα φετος.. του χρονου που θα ναι και ο μικρος στα ποδια της θα πρεπει να κρυφτουν.. πολυ μικρα κομματια..το ιδιο και για τα lego

ειναι μεγαλο προβλημα αυτο...και εγω μονο οταν κοιμαται ο μικρος της τα δινω..

εμενα δεν εχιε κολλημα με καποιο παιχνιδι συγκεκριμενα.. στην προτεραιοτητα της ειναι η barbie αλλα ηδη εχει 6 κουκλες και ποσα αλλα πραγματα, απο dora εχει κατι διαφορα τα οποια την αφηνουν μερικως αδιαφορη και με το disney club μιας και το αναφερατε τα πραγματα ειναι εντελως χλιαρα..

προτιμαει γενικα τα εκπαιδευτικα αλλα δυστχυως διαπιστωνω οτι μολις ασχοληθει το πολυ σε δεκα λεπτα το χει παρατησει το παιχνιδι η το χει κανει κατι αλλο..ελπιζω να μην εινια σταση ζωης αυτη η συμπεριφορα..δικαιολογω τη μικρη λογω ηλικιας για την ωρα

τα εσωτερικα πωλουνται χωρια..εχουμε ηδη την κουζινα και το σαλονι αλλα τα υπολοιπα ειναι γυρω στα 20 ευρω ανα δωματιο:confused:

:confused::confused::confused::confused: :confused::confused::confused::confused: στην ουσία σου βγαίνει όσο ένα δωμάτιο αυτό το σπίτι:mrgreen::mrgreen: δεν έχει κατι πιο μικρό και οικονομικό?

Εγώ τα ψιλολυπάμαι τόσα λεφτά γιατί όπως λέει και η προσπ θα τα μαζεύεις απο όλο το σπίτι και δεύτελον (όπως λέει και η κόρη μου) πιστεύεις οτι θα το παίξει πάνω απο μια βδομάδα????

Διαφημίσεις

:confused::confused::confused::confused: :confused::confused::confused::confused: στην ουσία σου βγαίνει όσο ένα δωμάτιο αυτό το σπίτι:mrgreen::mrgreen: δεν έχει κατι πιο μικρό και οικονομικό?

Εγώ τα ψιλολυπάμαι τόσα λεφτά γιατί όπως λέει και η προσπ θα τα μαζεύεις απο όλο το σπίτι και δεύτελον (όπως λέει και η κόρη μου) πιστεύεις οτι θα το παίξει πάνω απο μια βδομάδα????

να σε ρωτησω..

οταν θες να της εξηγησεις της Γεωργιτσας της λες. Πρωτον αυτο, δευτερον εκεινο?

γιατι το κανω εγω και την εχω μετα να με δουλευει και μου κανει οτι ειναι εκεινη η μαμα και εγω η μικρη και αρχιζει "Ποτον και γευτερο"

εμενα δεν εχιε κολλημα με καποιο παιχνιδι συγκεκριμενα.. στην προτεραιοτητα της ειναι η barbie αλλα ηδη εχει 6 κουκλες και ποσα αλλα πραγματα, απο dora εχει κατι διαφορα τα οποια την αφηνουν μερικως αδιαφορη και με το disney club μιας και το αναφερατε τα πραγματα ειναι εντελως χλιαρα..

προτιμαει γενικα τα εκπαιδευτικα αλλα δυστχυως διαπιστωνω οτι μολις ασχοληθει το πολυ σε δεκα λεπτα το χει παρατησει το παιχνιδι η το χει κανει κατι αλλο..ελπιζω να μην εινια σταση ζωης αυτη η συμπεριφορα..δικαιολογω τη μικρη λογω ηλικιας για την ωρα

καλά κάνεις και τη δικαιολογείς. και η δικιά μου εκεί που κάνει πάζλ ή παίζει ένα εκπαιδευτικό της ντόρας με κάρτες κάποια στιγμή λέει βαλέθηκα.

Της αρέσει πολύ να παίζει με τα μωρα της. τα ταίζει, τα πάει σχολείο και λέει οτι αυτή πάει στη δουλειά, τα κάνει μπανιο, τα βάζει για ύπνο, τα φιλάει...

κοριτσια.. οπως ξαναγραψα.. ειναι ΤΕΛΕΙΑ τα Playmobil και τρελαθηκα οταν τα ειδα στο palymobil fun park οοοολα εκει στημενα αλλα ειχα ξεχασει ποσα πολλα εξαρτηματα εχουν και ιδιαιτερα ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΑ σε μεγεθος..εδω φοβαμαι τη δικη μου μη καταπιει κανενα..που δεν σνηθιζει να βαζει στο στομα..

να σε ρωτησω..

οταν θες να της εξηγησεις της Γεωργιτσας της λες. Πρωτον αυτο, δευτερον εκεινο?

γιατι το κανω εγω και την εχω μετα να με δουλευει και μου κανει οτι ειναι εκεινη η μαμα και εγω η μικρη και αρχιζει "Ποτον και γευτερο"

Να σου πω την αλήθεια δεν το έχω καταλάβει, δηλαδή δεν το έχω σύστημα στο λόγο μου, αλλά μάλλον το κάνω ασυναίσθητα....Και εγώ αναρωτήθηκα όταν άκουσα να το λέει στον ξάδερφο της αν το άκουσε απο μένα και το υιοθέτησε.

Αυτό που υιοθέτησε σίγουρα απο μένα είναι το εξής: Προχθές εκεί που καθόταν (γενικώς ότι και να κάνει μιλάει -παραμιλάει, μπουρου μπουρου δεν το κλείνει...) την ακούω να λέει : Αμαν! Γεωγία και Γεωγία, το κεφάλι μου καζάνι έγινε!:tongue:

εγω που προχθες στα νευρα μου της ειπα.. "μαμααα!!πια!! τσουρεκια μου τα κανες.." και αφου προβληματιστικε μου λεει "εφτιαξα εγω τσουρεκια???"

αντε να εξηγησεις τωρα..χαχα!

καλα.. εγω αυτες τις εβδομαδες εχω ξεφυγει.. εχω ξεχασει οτι ειναι παιδακι.. και αυτο μονο καλο δεν ειναι αλλα ειλικρινα ειναι κατι ωρες που λες πως ΟΝΤΩΣ τα κανει επιτηδες και συνειδητα..τουλαχιστον δεν βριζω αλλα το υφος δεν απεχει και πολυ απο μια βρισια.. εχω τις τυψεις μου..

Διαφημίσεις

ζωη να χουν.. οντως ΔΕΝ ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΝ λεπτο το ρημαδι.. και ασε κιολας που οταν μιλαμε οι μεγαλοι πεταγεται οοοοοοοολη την ωρα και αν δεν την ακουμε μας φωναζει η μας βαζει χερι..:rolleyes:

ζωη να χουν.. οντως ΔΕΝ ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΝ λεπτο το ρημαδι.. και ασε κιολας που οταν μιλαμε οι μεγαλοι πεταγεται οοοοοοοολη την ωρα και αν δεν την ακουμε μας φωναζει η μας βαζει χερι..:rolleyes:

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! άκου εκεί, έκανε τσουρέκια....

και τα κακά της όταν κάνει και εκεί μιλάει ή τραγουδάει. Δεν το κλείνει λέμε. μπουρου μπουρου και μόνη της να είναι η φωνή της ακούγεται!

Εγώ χθες καθάριζα τον πάγκο στην κουζίνα και η τηλεόραση ήταν ανοιχτή στο star στην εκπομπή της Τατιάνας. Εκείνη την ώρα έδειχνε τί πρωινό παίρνει Η Σταματέλη, και λέω εγώ αυθόρμητα: χεστήκαμε τί τρώει η σταματέλη. Και πετάγεται η μικρή απο το παιχνίδι της, μαμά γιατί είπες έτσι?

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! άκου εκεί, έκανε τσουρέκια....

και τα κακά της όταν κάνει και εκεί μιλάει ή τραγουδάει. Δεν το κλείνει λέμε. μπουρου μπουρου και μόνη της να είναι η φωνή της ακούγεται!

Εγώ χθες καθάριζα τον πάγκο στην κουζίνα και η τηλεόραση ήταν ανοιχτή στο star στην εκπομπή της Τατιάνας. Εκείνη την ώρα έδειχνε τί πρωινό παίρνει Η Σταματέλη, και λέω εγώ αυθόρμητα: χεστήκαμε τί τρώει η σταματέλη. Και πετάγεται η μικρή απο το παιχνίδι της, μαμά γιατί είπες έτσι?

βρε σου λεω ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΡΦΙΤΣΑ κατω.. εντωμεταξυ οικογενειακως δεν βριζουμε στο σπιτι, η μανα μου σιγουρα το κανει στο δικο της και σπανια σε τρελλα κεφια μπορει να μας ξεφυγει καμια κουβεντα.. προχθες λοιπον κατι παιζαμε μαζι με τη μικρη και την ακουω να μου λεει κοιταζοντας με "γαμωτο"

εκανα πως δεν ακουσα.. αργοτερα ομως της ειπα πως ειναι μια λεξη που δεν πρεπει να αφηνει και τους αλλους να τη λενε οπως δεν πρεπει και εκεινη να τη λεει..συνπεως μπορει να μαλωνει οποιον ακουσει να την λεει..της αρεσε η μεταβιβαση της ευθυνης βεβαια με αυτο το τροπο

miamama μεθαυριο φευγετε τελικα?? πω πωωωωωωωωωω πως περνουν οι ημερες.. και τι θα κανει το καφε χωρις εσενα? τσιμα τσιμα γραφουμε εγω και η viki και τα αλλα κοριτσια μπαινουν οποτε μπορουν πια..

miamama μεθαυριο φευγετε τελικα?? πω πωωωωωωωωωω πως περνουν οι ημερες.. και τι θα κανει το καφε χωρις εσενα? τσιμα τσιμα γραφουμε εγω και η viki και τα αλλα κοριτσια μπαινουν οποτε μπορουν πια..

Καλέ θα βάλει internet είπαμε. Κάπου πρέπει να μιλάει η κοπέλα..με τόσους Σουηδούς γύρω τί να λέει και σε ποιόν....?

Και η δικιά μου ένα διάστημα το καλοκαίρι κοντά απο την πεθερά (κακές παρέες:tongue:) είχε μάθει αρκετές ''ωραίες'' λεξούλες και τις έλεγε επιδεικτικά. ¨οσο όμορφα και να της το λέγαμε αυτή το δικό της. Μη δίνοντάς τη κανείς, καμία απολύτως σημασία το έκοψε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...