Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η δικιά μου ζήτησε τον πίνακα 3d που διαφημίζουν. μπορεί να της τον φέρει ο Αγιος Βασίλης.
[/quote

ωραιο!!!!!!!!!!!

περαστικα στη γεωργιτσα! συμπασχουμε και εμεις με το μικρο:(

εμενα η μελ εχει ξεφυγει με τα παζλ..πλεον φτιαχνει με 60 κομματια! ειναι το αγαπημενο της παιχνιδι..(περηφανια η ψωνισμενη μανα...:tongue:)

επισης πολυ παιζει με playmobil (καθεται και στηνει ιστοριες ολοκληρες...μπιρι μπιρι ολη μερα:tongue:

για τα χριστουγεννα μου ζητησε το σπιτι της barbie!!!μπλιαξ!!!!

δεν φτανει που τςη πηρε η νονα της μια ντουλαπα με γκλιτερ της μπαρμπι και μου εχει γεμισει το σπιτι χρυσοσκονη...

εγω μαλλον θα την αγνοησω και θα της παρω ενα κουκλοσπιτο που ειδα της haba και ειναι σουπερ...ειχαμε παει να παρουμε κατι δωρα και δεν ξεκολλησε απο αυτο! τελος η barbie ELEOS!

χριστινα σε 3 μερες φευγετε εε???πωπω!!!:confused::confused:απιστευτο μου φαινεται!

το χω δει.. καλυτερα του χρονου.. η δικια μου δεν προσεχει τα παιχνιδια της...και κατι λαπτοπ της τα εκρυψα..

miamama βαστα γερα..

Εγώ της βάζω ένα παιχνίδι μόνο στο λάπτοπ της. βγάζει τρις εικόνες πχ μια γάτα, ένα άλογο και ένα αυτοκίνητο και καλείται να αναγνωρίσει ποιά εικόνα δεν ταιριάζει με τις άλλες.

ωραιο!!!!!!!!!!!

περαστικα στη γεωργιτσα! συμπασχουμε και εμεις με το μικρο:(

εμενα η μελ εχει ξεφυγει με τα παζλ..πλεον φτιαχνει με 50 κομματια! ειναι το αγαπημενο της παιχνιδι..(περηφανια η ψωνισμενη μανα...:tongue:)

επισης πολυ παιζει με playmobil (καθεται και στηνει ιστοριες ολοκληρες...μπιρι μπιρι ολη μερα:tongue:

για τα χριστουγεννα μου ζητησε το σπιτι της barbie!!!μπλιαξ!!!!

δεν φτανει που τςη πηρε η νονα της μια ντουλαπα με γκλιτερ της μπαρμπι και μου εχει γεμισει το σπιτι χρυσοσκονη...

εγω μαλλον θα την αγνοησω και θα της παρω ενα κουκλοσπιτο που ειδα της haba και ειναι σουπερ...ειχαμε παει να παρουμε κατι δωρα και δεν ξεκολλησε απο αυτο! τελος η barbie ELEOS!

χριστινα σε 3 μερες φευγετε εε???πωπω!!!:confused::confused:απιστευτο μου φαινεται!

η δικιά μου πάλι την barbie δεν τη πολυγουστάρει. Ούτε σαν κούκλα ούτε σαν κινούμενο σχέδιο στην τηλεόραση. δεν της αρέσει λέει...

Και εσείς με πυρετό? Τί να κάνουμε στο πρόγραμμα είναι. ευτυχώς για φέτος πρώτη φορά μου αρρώστησε. Αν μας πάει μια στο τρίμηνο μια χαρά είναι...Το ευτύχημα είναι οτι υποχωρεί ο πυρετός και δεν χρειάζεται μπανάκια , κομπρέσες ή πονσταν στο 4ωρο. Σε διαφορετική περίπτωση αρρωσταίνω και εγώ απο το άγχος όταν δίνω σιρόπι και είναι σαν να μην έδωσα τίποτα, αν και κατέληξα στο οτι το υπόθετο κάνει καλύτερη και γρηγορότερη δουλειά.

για πειτε γνωμη

αυτο της playmobil

http://www.panabook.gr/product_info.php?cPath=8_200&products_id=15504

ή αυτο της haba

http://www.toys.gr/site.php?&file=productdetails.xml&id=16980&categoryid=76&supplier=&agegroup=&pricerange=

(ψεμματα δεν ειναι haba τωρα το ειδα..)

Διαφημίσεις

η δικιά μου πάλι την barbie δεν τη πολυγουστάρει. Ούτε σαν κούκλα ούτε σαν κινούμενο σχέδιο στην τηλεόραση. δεν της αρέσει λέει...

Και εσείς με πυρετό? Τί να κάνουμε στο πρόγραμμα είναι. ευτυχώς για φέτος πρώτη φορά μου αρρώστηκε. Αν μας πάει μια στο τρίμηνο μια χαρά είναι...Το ευτύχημα είναι οτι υποχωρεί ο πυρετός και δεν χρειάζεται μπανάκια , κομπρέσες ή πονσταν στο 4ωρο. Σε διαφορετική περίπτωση αρρωσταίνω και εγώ απο το άγχος όταν δίνω σιρόπι και είναι σαν να μην έδωσα τίποτα, αν και κατέληξα στο οτι το υπόθετο κάνει καλύτερη και γρηγορότερη δουλειά.

δεν μπορεις να φανταστεις ποσο τυχερη εισαι!!εμενα με εχει πρηξει με τη barbie...:confused:

και εγω στη μελ μονο υποθετα depon βαζω..πιανουν πολυ πιο γρηγορα και εμενα η μικρη χτυπαει 40αρια συνηθως...

ευτυχως ο μητσακος μεχρι 38,7 εφτασε..

για πειτε γνωμη

αυτο της playmobil

ή αυτο της haba

http://www.toys.gr/site.php?&file=productdetails.xml&id=16980&categoryid=76&supplier=&agegroup=&pricerange=

με μια πρώτη ματιά το δεύτερο μου έκανε πιο ''θηλυκό'' αλλά αν κρίνεις και απο την τιμή το πρώτο νομίζω αξίζει καλύτερα τα λεφτά του. Τώρα σε φώτισα ε???? πολύ large ο δικός σας Άγιος Βασίλης...:tongue:

με μια πρώτη ματιά το δεύτερο μου έκανε πιο ''θηλυκό'' αλλά αν κρίνεις και απο την τιμή το πρώτο νομίζω αξίζει καλύτερα τα λεφτά του. Τώρα σε φώτισα ε???? πολύ large ο δικός σας Άγιος Βασίλης...:tongue:

ρε εχει και γενεθλια μαζι...

δεν μπορεις να φανταστεις ποσο τυχερη εισαι!!εμενα με εχει πρηξει με τη barbie...:confused:

και εγω στη μελ μονο υποθετα depon βαζω..πιανουν πολυ πιο γρηγορα και εμενα η μικρη χτυπαει 40αρια συνηθως...

ευτυχως ο μητσακος μεχρι 38,7 εφτασε..

την ίδια ίωση πρέπει να έχουμε. Πυρετό και μόνο. Ούτε βήχα , ούτε μύξες , ούτε τίποτα άλλο. 38,8 έκανε η δικιά μου.

Εμείς έχουμε κόλλημα με την ντόρα . ¨οτι παίρνουμε έχει την ντόρα πάνω και απο dvd έχω χάσω το μέτρημα:tongue: Αλλά πλάκα πλάκα έμαθε πραγματάκια παρακολυθώντας την....:mrgreen:

την ίδια ίωση πρέπει να έχουμε. Πυρετό και μόνο. Ούτε βήχα , ούτε μύξες , ούτε τίποτα άλλο. 38,8 έκανε η δικιά μου.

Εμείς έχουμε κόλλημα με την ντόρα . ¨οτι παίρνουμε έχει την ντόρα πάνω και απο dvd έχω χάσω το μέτρημα:tongue: Αλλά πλάκα πλάκα έμαθε πραγματάκια παρακολυθώντας την....:mrgreen:

ειναι πολυ καλη η ντορα!!!και εμενα εμαθε πολλα πραγματα απο εκει αλλα κολλημα μεγαλο εχει με το μικυ κλαμπ...ουρλιαζει καθε πρωι που αρχιζει..:D:D:D παλι καλα που εχουμε και αυτα γιατι ολα τα αλλα παιδικα ειναι αισχος!

Διαφημίσεις

ρε εχει και γενεθλια μαζι...

Εμείς δεν της πάιρνουμε δώρο στα γεννέθλια. το πάρτυ μόνο μας βγαίνει 300-400 ευρώ και μαζεύει ένα σωρό απο εκεί. Εν τω μεταξύ σε λίγο θα αρχίσω να βγάζω έπιπλα απο το δωμάτιο για να βάζω παιχνίδια... Βασικά πήρα δυο μεγάλα αποθηκευτικά κουτιά που τα έβαλα κάτω απο το κρεβάτι της και χώρεσαν πολύυυυυυυυυυυυυ πράμα. Τα λούτρινα είναι μεγάλο πρόβλημα που προσωρινά τα έχω βάλει μέσα στην κούνια αλλά τα βλέπω για πατάρι μεριά...

Εμείς δεν της πάιρνουμε δώρο στα γεννέθλια. το πάρτυ μόνο μας βγαίνει 300-400 ευρώ και μαζεύει ένα σωρό απο εκεί. Εν τω μεταξύ σε λίγο θα αρχίσω να βγάζω έπιπλα απο το δωμάτιο για να βάζω παιχνίδια... Βασικά πήρα δυο μεγάλα αποθηκευτικά κουτιά που τα έβαλα κάτω απο το κρεβάτι της και χώρεσαν πολύυυυυυυυυυυυυ πράμα. Τα λούτρινα είναι μεγάλο πρόβλημα που προσωρινά τα έχω βάλει μέσα στην κούνια αλλά τα βλέπω για πατάρι μεριά...

εμενα ευτυχως τα λουτρινα μετακομισαν στο δωματιο του μητσου...τα κουτια του ικεα με εχουν σωσει!!! παντως φετος θα μαζεψω πολλα να τα παω στο παιδικο χωριο εδω στο πλαγιαρι..

για πειτε γνωμη

αυτο της playmobil

ή αυτο της haba

τα χω δει απο κοντα

τα playmobil εχουν πολλλλλλλλλλλλλλλλαααααααααααααα εξαρτηματα, το αλλο οχι τοσα

εμενα ευτυχως τα λουτρινα μετακομισαν στο δωματιο του μητσου...τα κουτια του ικεα με εχουν σωσει!!! παντως φετος θα μαζεψω πολλα να τα παω στο παιδικο χωριο εδω στο πλαγιαρι..

και εγώ θα το κάνω κάποια στιγμή. Προς το παρών τα έχω χωρίσει, κάποια που θα πάιξει το μωρό και αυτά που πάιζει τώρα αυτή και αργότερα θα κάνω γενικό ξεκαθάρισμα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...