Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

έχεις απόλυτο δίκιο! έχω φάει και εγώ στην μάπα νοσοκομεία επι 6 μήνες με τον πατέρα μου. όποιος μου έλεγε οτι έχει στεναχώριες τον προέτρεπα να κάνει μια βόλτα στο διάδρομο ενός νοσοκομείου και θα αλλάξει γνώμη.

Έτσι είναι! Που να δεις στην παιδιατρική. Τα κακοποιημένα και εγκαταλελειμένα παιδιά που είδα (τα παίρνει ο εισαγγελέας απ' τους γονείς) αυτές τις μέρες μου μαυρίσανε την ψυχή! :(

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έτσι είναι! Που να δεις στην παιδιατρική. Τα κακοποιημένα και εγκαταλελειμένα παιδιά που είδα (τα παίρνει ο εισαγγελέας απ' τους γονείς) αυτές τις μέρες μου μαυρίσανε την ψυχή! :(

και όλα αυτά γίνονται τόσο κοντά μας , και εμείς τα έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ώς απλά γεγονότα. Δεν πρόκειται να ξεχάσεις ποτέ τα όσα θλιμμένα ματάκια είδες. Αυτοί οι παιδίατροι στα νοσοκομεία πώς κοιμούνται τα βραδυά άραγε? μπορούν? Η κόρη μιας οικογενειακής φίλης που δουλεύει νοσοκόμα σε νοσοκομείο , απ'ότι θυμάμαι που έλεγε η μητέρα της κάθε μέρα έκλαιγε όταν γυρνούσε απο τη δουλειά για περιστατικά που συναντούσε...

καλημέρα κοριτσάκια...

υπέροχα νέα μαέστρο μου!!μπράβο!!!να βγείτε και να μην ξαναμπείτε ποτέ.

κι εγώ τις μέρες που ήμουν στο νοσοκομείο με την μαμά,ήμουν στην πλαστική κλινική,μαζί με την παιδοχειρουργική- παιδοορθοπεδική...και να κλαίνε τα καημένα όλη μέρα.

βίκυ περαστικά στην γαλανομάτα σου!!

προσπ μπράβο για τον μικρό!!η αρχή παίζει πολύ ρόλο,αν ακολουθείς τα ίδια βήματα από την αρχή!!κι εγώ έτσι έκανα,τάισμα και την έβαζα στο ρηλάξ ή στη κούνια και την έπαιρνε ο ύπνος μόνη της.ειδικά στο μαγαζί δεν την πολύ είδε την αγκαλιά μου!!

δεσποινάκι και γιουπάκι οι αλλεργιομάνες!!!φιλάκια

και όλα αυτά γίνονται τόσο κοντά μας , και εμείς τα έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ώς απλά γεγονότα. Δεν πρόκειται να ξεχάσεις ποτέ τα όσα θλιμμένα ματάκια είδες. Αυτοί οι παιδίατροι στα νοσοκομεία πώς κοιμούνται τα βραδυά άραγε? μπορούν? Η κόρη μιας οικογενειακής φίλης που δουλεύει νοσοκόμα σε νοσοκομείο , απ'ότι θυμάμαι που έλεγε η μητέρα της κάθε μέρα έκλαιγε όταν γυρνούσε απο τη δουλειά για περιστατικά που συναντούσε...

Κι εγώ αυτό λέω στις νοσοκόμες όταν κουβεντιάζουμε. Πως αντέχετε; Και οι περισσότερες έχουν και δικά τους παιδιά. Αυτό μου λένε "ΔΕΝ αντέχουμε, εμπλέκεσαι συναισθηματικά θες δε θες". Σκέφτομαι να πάω εδώ στον Άγιο Στυλιανό να δω μήπως υπάρχει πρόγραμμα εθελοντών, αλλά μήπως έχω και χρόνο;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μαέστρο δεν ήξερα ο γεννηματάς έχει παιδιατρική. Είσαι ευχαριστιμένη απο τους γιατρούς? την έχουν σε θάλαμο κανονικό την μικρούλα ή σε τμήμα στυλ εντατικής όπου είναι υπεύθυνοι αυτοί και για την περιποιήση της πέρα την περίθαλψη?

Διαφημίσεις

Μαέστρο δεν ήξερα ο γεννηματάς έχει παιδιατρική. Είσαι ευχαριστιμένη απο τους γιατρούς? την έχουν σε θάλαμο κανονικό την μικρούλα ή σε τμήμα στυλ εντατικής όπου είναι υπεύθυνοι αυτοί και για την περιποιήση της πέρα την περίθαλψη?

Sto Gennhmatas phgame sthn efhmeria, meta mas metaferane Papagewrgiou pou eimaste twra.

Exei paidiatrikh, den exei paidokardiologous, gi' auto kai h metafora.

Htan APSOGOI, opws kai sto Papagewrgiou.

Se kanoniko thalamo eimaste, alla epeidh einai mikrh, exoume diko mas dwmatio.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ευτυχώς που είναι μωρό και δεν θα το θυμάται.το τουρλουμπάκι!!!(έτσι λέω και την δική μου)

η έλλη με άκουσε σήμερα που φώναξα στη φυσιοθεραπεία,γιατί μου έκανε ένα κλακ και με πόνεσε.και μετά η καημένη με ρωτούσε συνέχεια...γιατί μαμά έκανες αααα????

καλημέρα κορίτσια! Τί κάνετε?

Η μικρή χθες το απόγευμα ανέβασε 38,8. Ευτυχώς σε μισή ώρα με υπόθετο dolal έπεσε εντελώς. Μετά στις 12 το βράδυ πάλι έκαιγε. Της έβαλα πάλι υπόθετο , μέχρι τη 1 είχε πέσει στο 37 , περίμενα να ιδρώσει καλά καλά για να την αλλάξω και στις 2 την ξαναπήγα στο κρεβάτι της αφού δεν κάνει εμετούς. Την παρακολουθούσα ανά ώρα και μετά τις έξι σηκώθηκα κι όλας. Η καημένη χάνει και τις πρόβες απο την γιορτούλα. Μου είπε θα είναι καμπανούλα, θα φοράει και στεφανάκι και το πρωί μου έλεγε πως όταν τα άλλα παιδάκια κάνουν ησυχία αυτή θα αφήσει κάτω το καλαθάκι της και θα πει το ποιήμα της στο μικρόφωνο. Της είπα να μου το πει και είπε της 28ης πάλι το πανπόνηρο....

εμεις αγορασαμε εχθες το πρωτο μας Lego ηλικιες 4-7 και η μικρη ανταποκριθηκε πολυ καλα. βεβαια δεν το ολοκληρωσαμε γιατι εχει αρκετα κομματια και συντομα κουραστηκε αλλα φτιαξαμε τη μια απο τις τρεις κατασκευες (ενα σπιτακι) και σημερα τη δευτερη

πολλα κομματια βεβαια και μικρα αλλα θα της το βγαζω και θα της το μαζευω οταν θα ειναι να παιζει, δεν θα το χει ανεξελεγκτα οπως τα αλλα παιχνιδια

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια,

περαστικά στην Γεωργίτσα.

σήμερα 9.30 είχα την τελευταία φυσιοθεραπεία. πόνεσα αρκετά σήμερα,γιατί με έβαλε σε ένα μηχάνημα που με τραβούσε,νόμιζα ότι θα ψηλώσω κιόλας!!

μου είπε στο ταξίδι να βάλω ζώνη,δεν είναι και πολύ σίγουρος ότι θα υπάρξει βελτίωση γιατί δεν είναι ολοκληρωμένη θεραπεία....

έπρεπε να είχα πάει νωρίτερα.

κατά τα άλλα τα ίδια,κι όλο πακετάρουμε,πακετάρουμε.

κι εμένα μου αρέσουν τα λέγκο πολύ,περιμένω να της πάρω κι εγώ σύντομα.

θα την τελειοποιήσεις στη Σουηδία τη μέση. Αφού σύντομα θα έχετε ασφάλεια εκεί.

Εγώ της έχω τα κοινά τουβλάκια και κάνει ελεύθερια ''σχέδια'' . Πιο πολύ τα παζλ μου αρεσουν. Της έχω πολλά και τα κάνει όλα με κλειστά τα μάτια. Πρέπει να της τα ανανεώσω μου φαίνεται...

για την ώρα με προβληματίζει ότι δεν μπορώ να περπατήσω...

κι εμάς τα παζλ επειδή τα έχει καιρό τα έχει μάθει.

μαζί μας δεν μπορούμε να πάρουμε παιχνίδια,οπότε τώρα θα τα ανανεώσουμε τα χριστούγεννα.παζλ,παραμύθια,ζωγραφική,barbie παίρνουμε μαζί μας μόνο.

για την ώρα με προβληματίζει ότι δεν μπορώ να περπατήσω...

κι εμάς τα παζλ επειδή τα έχει καιρό τα έχει μάθει.

μαζί μας δεν μπορούμε να πάρουμε παιχνίδια,οπότε τώρα θα τα ανανεώσουμε τα χριστούγεννα.παζλ,παραμύθια,ζωγραφική,barbie παίρνουμε μαζί μας μόνο.

η δικιά μου ζήτησε τον πίνακα 3d που διαφημίζουν. μπορεί να της τον φέρει ο Αγιος Βασίλης.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...