Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

για την ωρα το καλυτερο που συμβαινει με τον μπεμπη (περαν οτ ειναι καταπληκτικος!!) ειναι επισης οτι κοιμαται μονος.. χωρις αγκαλιες και στηθος.. για τωρα τουλαχιστον

αυτα ειναι παιδια!!!!!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

την μαρια και εγω την πηρα χθες αλλα δεν το σηκωσε..ξερω οτι ειχε λιγο πυρετο η μικρη και την ξεκινησαν αντιβιωση αλλα σε γενικες γραμμες ηταν καλα..θα την παρω παλι σημερα. και θα σας πω αν μαθω κατι..ηθελα να παω αλλα εχω το μικρο με πυρετο και δεν ειμαστε τωρα για τετοια..μακρια απο το μωρο!!

αυτα ειναι παιδια!!!!!:D

μετα απο τρια χρονια αυπνιας και βυζοτραβηγματος θα συμφωνησω καθετα και οριζοντια.. τη θεια φοβαμαι αργοτερα οτι θα του αλλαξει συνηθειες αλλα κανω οτι δεν το σκεφτομαι..

περιπετειούλες..πτέσματα δηλαδή. Ακόμα απύρετη είναι απ'οτι μου είπε η μαμά μου πριν απο λίγο. είχα και τον άντρα μου που ροχάλιζε σαν χαλασμένο τρακτέρ όλη νύχτα, δεν φτάνει που σηκωνόμουν ανα 1-2 ώρες να δω το παιδί, την έβγαλα και στο σαλόνι. Να τον μιλάς και αυτός να ροχαλίζει χειρότερα. Σίγουρα ''αναστάτωσε'' και την κουνιάδα απο κάτω:tongue: Αφού μέχρι το σαλόνι ακουγόταν στερεοφωνικά, του έκλεισα την πόρτα μπας και κλέισω και εγώ το μάτι μου λίγο....

πιστεύω η Μαρία εννοεί σταθερά καλά, Ε? Θα μου πεις βρεφάκι είναι , χρείζει ιδιαίτερης περίθαλψης . Και καλά να πουν οτι είναι δεν το στέλνουν κατευθείαν σπίτι.

εγω στο ροχαλητο χωνω μπουνιες...:tongue::tongue::tongue::tongue:

την μαρια και εγω την πηρα χθες αλλα δεν το σηκωσε..ξερω οτι ειχε λιγο πυρετο η μικρη και την ξεκινησαν αντιβιωση αλλα σε γενικες γραμμες ηταν καλα..θα την παρω παλι σημερα. και θα σας πω αν μαθω κατι..ηθελα να παω αλλα εχω το μικρο με πυρετο και δεν ειμαστε τωρα για τετοια..μακρια απο το μωρο!!

μαλιστα.. μακαρι να πηγαινει καλα το ψυχουλακι

Διαφημίσεις

ΣΚΑΣΕ ΜΑΡΗ ΓΡΟΥΣΟΥΖΑ!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟ???????:confused::confused::confused::confused::confused:ΕΛΕΟΣ!!!:confused::confused::confused:

κοιμαται κανενα τεκνο???σε παιρνω σπιτι...

Ξυπνησε η μικρή τωρα κ την αλλάζω πάρε σε 10 λεπτα. σκουληκι.

Διαφημίσεις

καλημέρα !

τί κάνετε κορίτσια? Απο μαεστρία κανένα νέο?

Καλά είναι άκουσα. :tongue:

πιστεύω η Μαρία εννοεί σταθερά καλά, Ε? Θα μου πεις βρεφάκι είναι , χρείζει ιδιαίτερης περίθαλψης . Και καλά να πουν οτι είναι δεν το στέλνουν κατευθείαν σπίτι.

Ναι, είναι σταθερή, η καρδιά της δηλαδή, απ' την ώρα που σταθεροποιήθηκε στο Γεννηματάς την περασμένη Τετάρτη.

Ο πυρετός τελικά μάλλον από ίωση ήταν, έχει τόσα αρρωστούλια στο νοσοκομείο. Οι εξετάσεις βγήκαν όλες καλές.

Μας είπανε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις κρατάνε τα παιδιά τουλάχιστον για 10 μέρες. Μετά το σ/κ θα βγούμε μάλλον.

Δε βιαζόμαστε ΚΑΘΟΛΟΥ!!!

Δεν σε πρόλαβα ρε Δεσποινάκι. Χτυπάει πολύ το τηλ, έχω και τη μικρή να την ταίζω, αλλάζω, έρχονται οι γιατροί, οι νοσοκόμες, μύλος. Σήμερα είμαι σπίτι, οπότε θα μιλήσουμε πιστεύω.

Πολύ καλά έκανες και δεν ήρθες. Ήρθανε οι αδελφές μου με τους άντρες τους μαζεμένα μια μέρα και μας ξέχεσε η γιατρός, δεν κάνει πολύς κόσμος, δεν είμαστε για να κολλήσει πάλι τίποτα η Δανάη.

Φιλιά κορίτσια, είμαι ένα ερείπιο και τώρα με θυμήθηκε κι ο τύπος που μου δίνει απομαγνητοφώνηση, πρέπει ν' αρχίσω να κάνω και λίγη δουλειά!!! :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μπράβο βρε μαεστρία. ωραία νέα. Ήμουνα σίγουρη οτι κάποιες μέρες επιβάλεται να το παρακολουθούν προληπτικά το μωρό. σειρά έχει να ανακαλύψεις τον γκαντέμη - κατσικοπόδαρο της υπόθεσης ή μάλλον των υποθέσεων:rolleyes:

να'ναι η τελευταία φορά που βλέπετε νοσοκομείο απο μέσα τουλάχιστον, τί άλλο να πώ....

μπράβο βρε μαεστρία. ωραία νέα. Ήμουνα σίγουρη οτι κάποιες μέρες επιβάλεται να το παρακολουθούν προληπτικά το μωρό. σειρά έχει να ανακαλύψεις τον γκαντέμη - κατσικοπόδαρο της υπόθεσης ή μάλλον των υποθέσεων:rolleyes:

να'ναι η τελευταία φορά που βλέπετε νοσοκομείο απο μέσα τουλάχιστον, τί άλλο να πώ....

Ο άντρας μου φταίει! Πριν τον γνωρίσω δεν είχα περάσει ούτε απ' έξω από νοσοκομείο. :tongue:

Τι να πω ρε Βίκυ, συμβαίνουν δυστυχώς κι έχω δει ΤΟΣΑ πολλά αυτές τις μέρες στις παιδιατρικές. Όσο περισσότερα μαθαίνω, τόσο λιγότερα θέλω να ξέρω.

Τι κάνει η Γωγώκα;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ο άντρας μου φταίει! Πριν τον γνωρίσω δεν είχα περάσει ούτε απ' έξω από νοσοκομείο. :tongue:

Τι να πω ρε Βίκυ, συμβαίνουν δυστυχώς κι έχω δει ΤΟΣΑ πολλά αυτές τις μέρες στις παιδιατρικές. Όσο περισσότερα μαθαίνω, τόσο λιγότερα θέλω να ξέρω.

Τι κάνει η Γωγώκα;

έχεις απόλυτο δίκιο! έχω φάει και εγώ στην μάπα νοσοκομεία επι 6 μήνες με τον πατέρα μου. όποιος μου έλεγε οτι έχει στεναχώριες τον προέτρεπα να κάνει μια βόλτα στο διάδρομο ενός νοσοκομείου και θα αλλάξει γνώμη.

Η μικρή έκανε δέκατα πριν κανένα δύωρο, τώρα καλά. δεν νομίζω να μας ταλαιπωρήσει. Θα την κρατήσω και αύριο όμως στο σπίτι είτε ξανακάνει είτε οχι πυρετό.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...