Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εσυ εχεις δικιο.. εγω τι θα πινω το πρωι????????

Ax τι μου κάνεις...ξαναμπήκα..

Λοιπόν εγ΄ετοιμάζω τώρα τραπέζι για το βράδυ απο το οποίο θα φάω μόνο τη σαλάτα κ ελάχιστο λουκάνικο με φόβο ψυχής...

Ετσι κ εσύ το πρωί θα πίνεις γάλα ρυζιού (έχει κ με ασβέστιο) που είναι πολύ νόστιμο, γαλα αμυγδάλου που δεν μου αρέσει κ μπορείς κ γάλα βρώμης που είναι ουδέτερο κ μοιάζει πολύ στα κοινά γαλατα;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν εγ΄ετοιμάζω τώρα τραπέζι για το βράδυ απο το οποίο θα φάω μόνο τη σαλάτα κ ελάχιστο λουκάνικο με φόβο ψυχής...

Ετσι κ εσύ το πρωί θα πίνεις γάλα ρυζιού (έχει κ με ασβέστιο) που είναι πολύ νόστιμο, γαλα αμυγδάλου που δεν μου αρέσει κ μπορείς κ γάλα βρώμης που είναι ουδέτερο κ μοιάζει πολύ στα κοινά γαλατα;)

μπλιαχ μπλιαχ και μπλιαχ!!! μηπως να πινει μητρικο????αχχαχαχχαχαχαχαχα....(βλακ χιουμορ...)

γιουπι θα σε παρω να εξηγησω την αφανεια...

:o ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ???!!! Εχεις κανει διατριβη βλεπω..

ευχαριστω για τη βοηθεια..θα ψαξω να δω που θα βρω ενα απο αυτα..

μπλιαχ μπλιαχ και μπλιαχ!!! μηπως να πινει μητρικο????αχχαχαχχαχαχαχαχα....(βλακ χιουμορ...)

α) αν σου πω οτι σιχαινομαι να δοκιμασω το γαλα μου????? τρια χρονια τωρα δεν εχω βαλει σταγονα στο στομα μου.. ο ανδρας μου παλι εχει πιει αντλημενο και λεει οτι ειναι σουπερ και γλυκο..

β) πως τα περασες στην Αθηνα καλε??

ευχαριστώ κορίτσια!!

γιουπάκι να χαίρεσαι τον σύζηξ!!!

εμείς εδώ τα ίδια...παλεύουμε με το σπίτι,ο καλός μου δεν κάθεται στιγμή,η έλλη γυροφέρνει...

κι εγώ με ρυθμούς χελώνας κάνω δουλειές.

βίκυ μου της τα έκοψα γιατί ήταν πολύ μακρυά και χάλια...δεν μου αρέσουν καθόλου έτσι όπως είναι,σαν ξεμαλλιασμένη...

βέβαια στους άλλους αρέσουν.3 φορές της τα έχω κόψει μέχρι τώρα.

Διαφημίσεις

:o ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ???!!! Εχεις κανει διατριβη βλεπω..

ευχαριστω για τη βοηθεια..θα ψαξω να δω που θα βρω ενα απο αυτα..

σε καταστηματα βιολογικων θα βρεις και απο τα 3. πηρα και εγω για το μικρο λογω της αλλεργιας.(δεν ηπιε κανενα βεβαια ο μητσος...) το ρυζιου μυριζε ωραια (δεν δοκιμαζω δεν μπορω τα γαλατα μου φερνουν εμετο), το αμυγδαλου το δοκιμασα σε κεικ αλλα εγινε πικρο. το βρωμης δεν το πηρα..

οσο για την αθηνα περασαμε πολυ ωραια αλλα τελειωσε πολυ γρηγορα ρε γμτ...

οι καλυτερες στιγμες ειναι αυτες που περασα με την ειρηνη οταν ξανασυναντηθηκαν οι μικρες μετα απο 13 μηνες και ηταν σαν να μην περασε ουτε μια μερα...συγκινηθηκα παρα πολυ...ειναι πολυ κριμα που δεν ζουμε αυτες τις στιγμες καθημερινα οπως πριν..

και ο μικρος της ειρηνης ειναι απιστευτος!!!!

το γιουπακι δεν προλαβα να το δω αφου βρεθηκα και προ εκπληξεων στην αθηνα με καποια προβληματα του συγγενικου μου περιβαλλοντος που δεν ηξερα και μου εφαγαν σχεδον ολο το χρονο κατω...:-(

και ηθελα τοσο πολυ να δω τις μικρες ρε γμτ!!!:(:(

α) αν σου πω οτι σιχαινομαι να δοκιμασω το γαλα μου????? τρια χρονια τωρα δεν εχω βαλει σταγονα στο στομα μου.. ο ανδρας μου παλι εχει πιει αντλημενο και λεει οτι ειναι σουπερ και γλυκο..

ΣΙΓΑ ΜΗ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ!!!!:confused::confused::confused::confused:ΜΠΛΙΑΑΑΞΞΞΞ!!!!!!Και εννοειται οτι και το στεφανι εχει την ιδια αποψη!!!!μπλιαααξξξξξ!!!!

καλημέρα !

τί κάνετε κορίτσια? Απο μαεστρία κανένα νέο?

Η μικρή σήκωσε 38 πυρετό χθες το απόγευμα αλλά όπως έπεσε δεν ξανανέβηκε. Όλη νύχτα ήταν απύρετη. Βέβαια σήμερα δεν την έστειλα σχολείο, έμεινε σπίτι με τη μαμά μου. Ελπίζω να μην ξανανεβάσει εφόσον δεν ανέβασε όλη νύχτα..

σε καταστηματα βιολογικων θα βρεις και απο τα 3. πηρα και εγω για το μικρο λογω της αλλεργιας.(δεν ηπιε κανενα βεβαια ο μητσος...) το ρυζιου μυριζε ωραια (δεν δοκιμαζω δεν μπορω τα γαλατα μου φερνουν εμετο), το αμυγδαλου το δοκιμασα σε κεικ αλλα εγινε πικρο. το βρωμης δεν το πηρα..

οσο για την αθηνα περασαμε πολυ ωραια αλλα τελειωσε πολυ γρηγορα ρε γμτ...

οι καλυτερες στιγμες ειναι αυτες που περασα με την ειρηνη οταν ξανασυναντηθηκαν οι μικρες μετα απο 13 μηνες και ηταν σαν να μην περασε ουτε μια μερα...συγκινηθηκα παρα πολυ...ειναι πολυ κριμα που δεν ζουμε αυτες τις στιγμες καθημερινα οπως πριν..

και ο μικρος της ειρηνης ειναι απιστευτος!!!!

το γιουπακι δεν προλαβα να το δω αφου βρεθηκα και προ εκπληξεων στην αθηνα με καποια προβληματα του συγγενικου μου περιβαλλοντος που δεν ηξερα και μου εφαγαν σχεδον ολο το χρονο κατω...:-(

και ηθελα τοσο πολυ να δω τις μικρες ρε γμτ!!!:(:(

και εμενα η κορη μου εχει ταιριαξει παααααααααααρα πολυ με ενα κοριτσακι το οποιο ομως μενει Σαλαμινα και ετσι το χειμωνα δε βλεπομαστε..εδω στην Αθηνα δεν εχουμε παρεες, τρεις αποπειρες καναμε αλλα ειτε ειχαν διαφορα ηλικιας τα παιδια ειτε δεν τα εβρισκαν..ειναι να κατσει.. δεν ειμαστε και της γυρας καλως η κακως και στο φιλικο περιβαλλον ενω υπαρχουν πολλοι φιλοι με παιδια δεν βρισκομαστε συχνα..

ελπιζω τα συγγενικα προβληματα να επαψαν η να ναι καλυτερα..

καλημέρα !

Η μικρή σήκωσε 38 πυρετό χθες το απόγευμα αλλά όπως έπεσε δεν ξανανέβηκε. Όλη νύχτα ήταν απύρετη. Βέβαια σήμερα δεν την έστειλα σχολείο, έμεινε σπίτι με τη μαμά μου. Ελπίζω να μην ξανανεβάσει εφόσον δεν ανέβασε όλη νύχτα..

Περαστικά!!!

ΣΙΓΑ ΜΗ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ!!!!:confused::confused::confused::confused:ΜΠΛΙΑΑΑΞΞΞΞ!!!!!!Και εννοειται οτι και το στεφανι εχει την ιδια αποψη!!!!μπλιαααξξξξξ!!!!

Όταν θήλαζα την ''μεγάλη'' δοκίμασα μια σταγονίτσα από περιέργεια (δεν μου αρεσε η ιδεα εννοείται αλλά ήθελα να δω τι του έβρισκε:tongue:) κ ήταν γλυκό κ κάπως αραιό κ είχε κ σαν μεταλλίκή γεύση...:confused:)

ευχαριστώ κορίτσια!!

γιουπάκι να χαίρεσαι τον σύζηξ!!!

QUOTE]

Μερσί!!!!

κανε υπομονή λίγο έμεινε!!!

Σκουλήκι!!!

Μην με πάρεις να κλαφτείς όταν θα έχει αλλεργία το τρίτο παιδί!!Να φύγεις, να πας αλλού!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα !

ειστε και εσεις σε περιπετειες βλεπω.. ας μην ειναι τιποτε..

η Μαρια δεν εχει πει κατι.. μαλλον στο νοσοκομειο θα ναι αφου προχθες εγραψε στα πεταχτα στο fcb οτι η μικρη ειναι σταθερη στο νοσοκομειο.

Σκουλήκι!!!

Μην με πάρεις να κλαφτείς όταν θα έχει αλλεργία το τρίτο παιδί!!Να φύγεις, να πας αλλού!!!!!!!

χαχαααα.. την κοβεις και για τριτο εε?? ειναι που πηρε το κολαι?????

καλημερα και χαιρεσαι τον ανδρα σου λοιπον!!

για την ωρα το καλυτερο που συμβαινει με τον μπεμπη (περαν οτ ειναι καταπληκτικος!!) ειναι επισης οτι κοιμαται μονος.. χωρις αγκαλιες και στηθος.. για τωρα τουλαχιστον

Σκουλήκι!!!

ΣΚΑΣΕ ΜΑΡΗ ΓΡΟΥΣΟΥΖΑ!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟ???????:confused::confused::confused::confused::confused:ΕΛΕΟΣ!!!:confused::confused::confused:

κοιμαται κανενα τεκνο???σε παιρνω σπιτι...

ειστε και εσεις σε περιπετειες βλεπω.. ας μην ειναι τιποτε..

η Μαρια δεν εχει πει κατι.. μαλλον στο νοσοκομειο θα ναι αφου προχθες εγραψε στα πεταχτα στο fcb οτι η μικρη ειναι σταθερη στο νοσοκομειο.

περιπετειούλες..πτέσματα δηλαδή. Ακόμα απύρετη είναι απ'οτι μου είπε η μαμά μου πριν απο λίγο. είχα και τον άντρα μου που ροχάλιζε σαν χαλασμένο τρακτέρ όλη νύχτα, δεν φτάνει που σηκωνόμουν ανα 1-2 ώρες να δω το παιδί, την έβγαλα και στο σαλόνι. Να τον μιλάς και αυτός να ροχαλίζει χειρότερα. Σίγουρα ''αναστάτωσε'' και την κουνιάδα απο κάτω:tongue: Αφού μέχρι το σαλόνι ακουγόταν στερεοφωνικά, του έκλεισα την πόρτα μπας και κλέισω και εγώ το μάτι μου λίγο....

πιστεύω η Μαρία εννοεί σταθερά καλά, Ε? Θα μου πεις βρεφάκι είναι , χρείζει ιδιαίτερης περίθαλψης . Και καλά να πουν οτι είναι δεν το στέλνουν κατευθείαν σπίτι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...