Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!Τί καιρό έχετε? Εδώ χθές το έστρωσε παντού!Κατέβηκα να πάω στη δουλειά και ευτυχώς θυμόμουν πού είχα παρκάρει. Ήταν όλα λευκά. Αλλά σήμερα τίποτα.Έλιωσαν όλα!

Επεξεργάστηκαν by viki 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!Τί καιρό έχετε? Εδώ χθές το έστρωσε παντού!Κατέβηκα να πάω στη δουλειά και αυτυχώς θυμόμουν πού είχα παρκάρει. Ήταν όλα λευκά. Αλλά σήμερα τίποτα.Έλιωσαν όλα!

Κaλημέρα Σαλονικιά!!!! Εδω σήμερα θα κάνω φόνο. Μετά από 2 μήνες που με τραβολογάει η μάνα μου για να βρεί ένα γ@m1m3n0 ρούχο βρήκε εχθες ένα φόρεμα κ ένα μαντό κ σήμερα θέλει να πάμε να το αλλάξουμε, μου έχουν σπάσει όλοι τα νεύρα, τί sk@t@ φταίω εγώ ... Συγνωμη για το λεξιλόγιο αλλά δεν αντέχω άλλο , θα τους πλακώσω όλους στο ξύλο κ θα πάρω τα βουνά

Κaλημέρα Σαλονικιά!!!! Εδω σήμερα θα κάνω φόνο. Μετά από 2 μήνες που με τραβολογάει η μάνα μου για να βρεί ένα γ@m1m3n0 ρούχο βρήκε εχθες ένα φόρεμα κ ένα μαντό κ σήμερα θέλει να πάμε να το αλλάξουμε, μου έχουν σπάσει όλοι τα νεύρα, τί sk@t@ φταίω εγώ ... Συγνωμη για το λεξιλόγιο αλλά δεν αντέχω άλλο , θα τους πλακώσω όλους στο ξύλο κ θα πάρω τα βουνά

καλημερα

η γλυκια σου μανουλα μονη της δεν μπορει να παει???????..δεν ξερει την πολη και τη γλωσσα?

εγω μπηκα σε ενα ταξι και ο οδηγος μιλουσε στο κινητο..καπακι μου τηλεφωνει ενας φιλος που χαμε καιρο να τα πουμε και για κανα 5λεπτο τα λεγαμε..ξαφνικα και αφου εχει κλεισει το κινητο ο οδηγος μου βαζει χερι οτι δεν ειναι τηλεφωνικος θαλαμος το ταξι του...

εχω παρει σπανακορυζο μαζι μου αλλα σκεφθηκα να του το καπελωσω παρ αυτα εκλεισα το τηλεφωνο και ειπα δικιο εχετε δικος σας ειναι ο χωρος...αλλα με υφος που σκοτωνε..και εκεινος απολογηθηκε αλλα εδειξα την αδιαφορια μου και μεχρι να φθασω στον προορισμο μου ηταν μουγκα στη στρουγκα..πω πω κ$#$#ς ο καθενας..

καλημερούδια κορίτσια!!!

πως πάνε τα κέφια σήμερα???

εύα θέλεις τσιγάρα εκεί που είσαι??

στο κελί??

χεχε

cristin πολύ ωραίο το σεμινάριο...να έκαναν κι εδώ καμμιά φορά!!

βίκυ θα ξαναχειωνίσει στα μέρη σας τις επόμενες μέρες!!

έχουμε απώλειες,που είναι τα υπόλοιπα κοριτσάκια??

jesgk ξέρει η μαμά μου πότε είναι η βάφτιση??

έχει χάσει τις μέρες...

στον γάμο σου τα ίδια έκανε??

καλά προσπ χαρά στην υπομονή σου πρωί πρωί με τον ταξιτζή!!!

εγώ θα έπαιρνα κι άλλο τηλ...έχω και what's up!!!!

χεχε

λοιπόν έχω τον άντρα μου πάλι άρρωστο!!!!

είναι στο σπίτι...

3η φορά σε λιγότερο από 2 μήνες..μάλλον το μηχανάκι...

βλέπω να μου κολλάει την μικρή πάλι!!

κι έχουμε και τα γενέθλια το άλλο σάββατο !!!

Διαφημίσεις

Καλημερα....

Μιαμαμα στειλε μου τσιγαρα στο κελι 33.εκει θα με βαλουν σημερα.......

Τζες εγω δεν θα το επετρεπα να μου σπασουν τα νευρα τοσο πολυ οι δικοι μου.Εκει εχω το θρασσος και μιλαω!!

Προσπ επρεπε να ημουν εγω στο ταξι να δεις οχι μονο το σπανακορυζο θα το καπελωνα αλλα και το κινητο θα του το εχωνα στο.......στομα!!!

Αι σι@#$^ιρ τα πηρα παλι.

Ρε κοριτσια τις τελευταιες μερες ολα στραβα και αναποδα μου πανε.....

καλημερα λοιπες κοπελουδες.. ανησυχω για την elenada..που χαθηκε αυτο το παιδι??

δεν παει τιποτε στραβα απλα ολοι εχουν αγχωθει με τα οικονομικα και επικρατει μια τρελλα..φταιει που ναι και κοντα οι γιορτες (για εναν εργοδοτη σημαινει τρελλα εξοδα).. εδω εμεις και δεν τα βγαζουμε περα..ποσο μαλλον οι υπολοιποι..

Miamama ελπιζω να μη κολλησει η μικρη..περαστικα ωστοσο στο συζυγο και βαλτου καμια μασκα οταν πλησιαζει το παιδι..αν και εγω τη μισω αυτη τη τακτικη..

με την κ@$%κρίση έχει τρομάξει ο κόσμος,κι εμείς μια χαρά πηγαίναμε το 2007,και τέλος του 2008 ήρθε η συμφορά!!!

έχουν μαζευτεί,όσοι έχουν τα κάνουν "μασούρια"!!

εβαλε μάσκα το πρωί ο άντρας μου,όχι ότι θα κάνει και πολλά!!

ελενάααααααδα!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

λοιπον μολις μιλησα με Elenada.....

Ολα καλα απλα ειχε κανει format τον υπολογιστη της και γενικως ειναι στο τρεξιμο.Δεν βαζει κωλο κατω μου ειπε!!Θα μπει λιαν συντομως να γραψει!!!

με την κ@$%κρίση έχει τρομάξει ο κόσμος,κι εμείς μια χαρά πηγαίναμε το 2007,και τέλος του 2008 ήρθε η συμφορά!!!

έχουν μαζευτεί,όσοι έχουν τα κάνουν "μασούρια"!!

εβαλε μάσκα το πρωί ο άντρας μου,όχι ότι θα κάνει και πολλά!!

ελενάααααααδα!!!!!!!!!!!!

η τελευταια διετια ειναι δυσκολη και καθοριστικη για πολλους ελευθερους επαγγελματιες

καλημερα!εδω ειμαι κι εγω καλε!

απλως ειχε παρει ιους το λαπτοπ μου,και μου εκανε φορματ ο αντρας μου.

εντωμεταξυ με αφορμη το οτι δεν εχω λαπτοπ,δεν εκατσα καθολου σπιτι και γυρνουσα σαν του παπα τον σκυλο.

επισης η μικρη μου βγαζει τραπεζιτες και τα βραδυα μου ειναι κι αυτα γεματα!αυτα τα νεα μου!εσεις,ολα καλα?

παω να διαβασω τα νεα σας κι επανερχομαι.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...