Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

βροχή????Εδώ ανοιξιάτικος ήταν ο καιρός. Πήγαμε μια βόλτα στην πλατεία Αριστοτέλους όπου είχε τζερτζελε. Τρενάκια, καρουσέλ, κλόουν, μπαλόνια, ζαχαρωτά κλπ. Στο αυτοκίνητο είχαν κουβέντα η μικρή και με τον ξάδερφό της, κάποια στιγμή διαφωνεί μαζί του λέγοντας του μου έσπασες τα νεύλα και συνεχίζει λέγοντάς του: και δεύτελον άλλη φολά δε θα σε πάλουμε μαζί μας....άκου εκεί και τεύτελον:tongue:, το παπαγαλάκι...

Ενώ μαγείρευα φακές μου ζητούσε να της φορέσω φόρεμα για να χορέψει:rolleyes:προκειμένου να το αποφύγω μου'ρθε η ιδέα για την σπορά και ευτυχώς της άρεσε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν είμαστε καλά.... καλά τι κεραμίδα ήταν αυτή με το μωράκι....

Διαβαζα αυτό με τους γιατρούς που ήταν πάνω της κ με πήραν τα ζουμιά..

Γύρισα εντωμεταξύ πίσω να δω τι είχε το παιδάκι κ είδα πως η μαεστρία δεν περιέγραφε κάτι ανησυχητικό... γκρίνια, ανορεξία κτλ...κ σκεφτομαι οτι εγώ με αυτά τα συμπτώματα δεν θα την είχα πάει στο νοσοκομείο κ δεν θέλω να σκεφτομαι τι μπορεί να είχε συμβει, ευτυχώς που αντεδρασε έτσι....... Περαστικά, πολλά περαστικά....Ουφ...μωρε το μπεμπάκι....

Χριστινιό!!!!!Μπράβο μπράβο!!Όχι για τη μέση :tongue:, αλλά για τη δρομολόγηση της νέας ζωής!!Μπράβο σουηντεν μάμα!!!

Δεν θυμάμαι άλλα, φιλιά!!

γεια σας κοριτσάκια...

ευχαριστώ γιουπάκι μου... για την ώρα παλεύουμε να πακετάρουμε...δλδ ο άντρας μου τα κάνει όλα...εγώ μόνο καθιστή πακετάρισμα...λίγα πράγματα...

σήμερα κλαίω από το πρωί...

πήγα για φυσιοθεραπεία,ο γιατρός μου λέει δεν βλέπει βελτίωση,δύσκολη η κοίλη,δεν ξέρει αν προλαβαίνει να το διορθώσει...θα πάω την τετάρτη πάλι...

το άφησα πολύ μου είπε 3 μήνες!!

επίσης ότι αν δεν διορθωθεί ίσως χρειαστεί χειρουργείο κι έπαθα σοκ!!!

γειά σας κορίτσια,

ησυχία σήμερα....

μιαμαμα τί αγχώνεσαι καλέ? Και στη Σουηδία έχει γιατρούς. Ο άντρας μου πάντως με ασκήσεις το γιάτρεψε. είχε εναν πόνο λέει σαν να τον έκαιγες με τσιγάρο. Βέβαια ουκ ολίγοι έκαναν και χειρουργείο αλλά εγώ τις περισσότερες περιπτώσεις που ξέρω το απέφυγαν. Και για τους γιατρούς η τελευταία λύση είναι. Πάλεψέ το με ασκήσεις και στο σπίτι.

αν ήμουν ασφαλισμένη εδώ θα είχα κάρτα υγείας ευρωπαϊκή,οπότε με το που ανέβαινα θα πήγαινα κατευθείαν,τώρα όμως πρέπει να βρω πρώτα δουλειά και μετά θα έχω ασφάλεια...τώρα είναι που με καίει όμως το θέμα!!δεν μπορώ καν να περπατήσω...

κάτι σαν κι αυτό που λέει ο άντρας σου είναι βίκυ μου,εγώ το νιώθω στο πόδι μου στο πλάι από πάνω μέχρι τα 3 δάχτυλα του ποδιού...

κάψιμο και σαν να με διαπερνάει ρεύμα...πάνω από 5 λεπτά δεν μπορώ όρθια,και τα βράδια δεν κοιμάμαι από τον πόνο.

θα τον ρωτήσω και για ασκήσεις στο σπίτι,για την ώρα μου είπε ξεκούραση.

Διαφημίσεις

αν ήμουν ασφαλισμένη εδώ θα είχα κάρτα υγείας ευρωπαϊκή,οπότε με το που ανέβαινα θα πήγαινα κατευθείαν,τώρα όμως πρέπει να βρω πρώτα δουλειά και μετά θα έχω ασφάλεια...τώρα είναι που με καίει όμως το θέμα!!δεν μπορώ καν να περπατήσω...

κάτι σαν κι αυτό που λέει ο άντρας σου είναι βίκυ μου,εγώ το νιώθω στο πόδι μου στο πλάι από πάνω μέχρι τα 3 δάχτυλα του ποδιού...

κάψιμο και σαν να με διαπερνάει ρεύμα...πάνω από 5 λεπτά δεν μπορώ όρθια,και τα βράδια δεν κοιμάμαι από τον πόνο.

θα τον ρωτήσω και για ασκήσεις στο σπίτι,για την ώρα μου είπε ξεκούραση.

ο άντρας μου θυμάμαι ήταν όταν τον πρωτογνώρισα που έκανε τη θεραπεία. εκεί που καθόταν ξαφνικά ξάπλωνε στο πάτωμα και τέντωνε πόδια και δε θυμάμαι τί άλλο έκανε σε συνδιασμό με εκείνες τις βιταμίνες που σου είχα πει την προηγούμενη φορά για ενδυνάμωση των μυών. όσο καιρό τον ξέρω δεν έχει ξαναδιαμαρτυρηθεί για τη μέση του και κάνει κανονική ζωή, δεν είπε ποτέ δεν σηκώνω αυτό γιατί έχω την μέση μου. Αποτελλέι παρελθόν πλέον.

υπάρχουν άνθρωποι που έχουν δισκοπάθεια και δεν έχουν συμπτώματα...

το δικό μου θέμα κρατάει 6 χρόνια...από το 2005 που έπεσα...

ανά διαστήματα με έπιανε,δεν έκανα τίποτα και να τα αποτελέσματα...

είχα πάει μια φορά σε έναν γιατρό του ίκα,μου λέει οσφυαλγία,πάρε βολταρέν, και τέρμα...

μετά πήρα κιλά, έμεινα έγκυος...καταπονήθηκε η μέση...

αχχ...

εγώ πήγα κομμωτήριο σήμερα με την μικρή...

μέσα σ'όλα είχα και το μαλλί χάλια,κάθισε και η έλλη για κούρεμα αλλά με μούτρα!!

έχει αρχίσει και κατεβαίνει η μπούκλα και ισιώνει το μαλλί...

κατά τα άλλα χθες το βράδυ κοιμήθηκα λίγο καλύτερα,θα δείξει αύριο και η επόμενη φυσιοθεραπεία.

μαέστρο μου πως πάνε τα πράγματα?

οι υπόλοιπες που είστε?

Διαφημίσεις

εγώ πήγα κομμωτήριο σήμερα με την μικρή...

μέσα σ'όλα είχα και το μαλλί χάλια,κάθισε και η έλλη για κούρεμα αλλά με μούτρα!!

έχει αρχίσει και κατεβαίνει η μπούκλα και ισιώνει το μαλλί...

κατά τα άλλα χθες το βράδυ κοιμήθηκα λίγο καλύτερα,θα δείξει αύριο και η επόμενη φυσιοθεραπεία.

μαέστρο μου πως πάνε τα πράγματα?

οι υπόλοιπες που είστε?

με γεια τα μαλλιά μάνα και κόρη. εγώ δεν την έχω κουρέψει ακόμη. Όσες κομμώτριες ρώτησα μου είπαν οτι δεν ισχύει αυτό που λένε οτι δυναμώνουν . Αν αρχίσουν να ψαλιδιάζουν τότε να της τα κλαδέψω.

Στο σχολείο απ'ότι κατάλαβα ετοιμάζουν γιορτή έκπληξη. Την 28η τους είχαν δώσει ποιηματάκια να μάθουν στο σπίτι για μια κλειστή γιορτούλα που θα έκαναν . Αυτή την εβδομάδα μου λέει μαμά είμαι καμπανούλα. δεν έδινα σημασία. Χθες μου έλεγε κάτι στοιχάκια και μου έλεγε να τα πω και εγώ. Μετά μου έλεγε κάνε υπόκλιση και τώρα κατέβα κάτω. Μάλλον τους μαθαίνουν ποιηματάκια. την ρωτάω και δεν μου λέει. Της λέω πες μου το ποιηματάκι σου και μου λέει της 28ης το πονηρό...

καλησπερα!

μεγια το μαλλι miamama! viki μια χαρα περνανε στον παιδικο σταθμο.. αντε να δουμε εμεις τι θα κανουμε..

εγω αλλη μια βραδυα δεν κοιμηθηκα, ο μικρος με κολικους και ξυπνηματα ανα μια ωρα και η κορη μου μετα απο μερες με..θυμοταν δυο-τρεις φορες και το πρωι εκανα δουλειες, ημουν μονη με τα μικρα και μετα πααααααααααλι θεμα με τις αιμορροειδες και πονους μεχρι τωρα..κοιμηθηκα μιση ωρα και ψιλοσυνηλθα αλλα η κουραση μου δεν περιγραφεται πια..

Καλησπερα κοριτσακια.. Εγω ειχα παει για κατι δωρα κ μου τη δινει πως φευγουν ετσι τα λεφτα ρε γμτ.. Εδω δεν παιρνουμε για μας κ τα δινουμε για βλακειες.. Φετος ομως πολυ οικονομικες αγορες κ σοποιον αρεσουν.. Ειδικα σεναν κουμπαρο που τον εχω αχτι..Παντα του επαιρνα καλα δωρα κ αυτοι μας φερνουν κατι φτηνιαρικα (ενω εχουν λεφτα το τονιζω.......κ μετα σου λενε αυτο μπορουμε.., ισα ισα να βγει η υποχρεωση..).

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΕΤΕ Κ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ.........

Μιαμαμα μεγειες μεγειες..

ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ με το μωρο της ΜΑεστριας, ελπιζω να ειναι ολα καλα τωρα.. Φιλακια

yRf6p1.png

καλησπερα!

μεγια το μαλλι miamama! viki μια χαρα περνανε στον παιδικο σταθμο.. αντε να δουμε εμεις τι θα κανουμε..

εγω αλλη μια βραδυα δεν κοιμηθηκα, ο μικρος με κολικους και ξυπνηματα ανα μια ωρα και η κορη μου μετα απο μερες με..θυμοταν δυο-τρεις φορες και το πρωι εκανα δουλειες, ημουν μονη με τα μικρα και μετα πααααααααααλι θεμα με τις αιμορροειδες και πονους μεχρι τωρα..κοιμηθηκα μιση ωρα και ψιλοσυνηλθα αλλα η κουραση μου δεν περιγραφεται πια..

Κοψε τα γαλακτοκομικά λεμεεεεεεεεεεεεεεεεε......

Α! μπαίνετε κ στο άλμα της 6ης εβδομάδας.... κουράγιο.. εμεις είμαστε στην κορύφωση του άλματος 17η εβδομάδα κ είμαι λιώμαααααααααααα..

Ελπίζω το μωρουλίνι να είναι καλά.... η ψυχούλα μωρε.....

Κοψε τα γαλακτοκομικά λεμεεεεεεεεεεεεεεεεε......

Α! μπαίνετε κ στο άλμα της 6ης εβδομάδας.... κουράγιο.. εμεις είμαστε στην κορύφωση του άλματος 17η εβδομάδα κ είμαι λιώμαααααααααααα..

Ελπίζω το μωρουλίνι να είναι καλά.... η ψυχούλα μωρε.....

εσυ εχεις δικιο.. εγω τι θα πινω το πρωι????????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...