Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

επιτέλους βρήκα τι έχω...(βίκυ εγώ είμαι αυτή που αναβάλει με τους γιατρούς,αλλά λόγω οικονομικών δυσχερειών,κακώς βέβαια)

δισκοπάθεια λοιπόν,και μάλλον από πέσιμο,στη σκάλα των κουμπάρων αθήνα. έκανα την πρώτη μου φυσιοθεραπεία,έβγαλα και ακτινογραφία. 2 ακόμα κι ελπίζει ο γιατρός να καλυτερεύσω. βέβαια μου είπε ξεκούραση,όχι βάρη,την κατάλληλη εποχή!!!

πάω να ξαπλώσω 1-2 ώρες και μετά πακετάρισμα.

τουλαχιστον εμαθες τι ειναι..κατι ειναι και αυτο..επεσε ομως στην..καταλληλη εποχη η ξεκουραση..ατιμα κοκκαλα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι.. στο fcb δεν εχει μπει.. σκεφθηκα να της στειλω μηνυμα στο κινητο αλλα δεν θελω να την ενοχλησω..ελπιζω οτι το βραδυ θα μπει να γραψει τιποτε η αυριο.. λογικα θα πρεπει ολα να ναι καλα.. θα χει ψοφησει και εκεινη απο τη κουραση..:(

αναμένουμε τότε...

δεν μας φτάνει που τρέχουμε σαν τρελοί και βοήθεια καμία,ούτε καν να κρατήσουν το παιδί 2 ώρες...(πακετάρει κι αυτό μαζί μας,της δώσαμε πλαστικά ποτήρια και τα τύλιγε και πολύ ωραία μάλιστα)

ζητάνε κι από μας να τους πάμε κάποια πράγματα σπίτι τους,και σε λίγο θα πάει ο άντρας μου με το φορτηγάκι να πάρει ψάρια από ένα λιμάνι 1 ώρα απόσταση από εδώ...

και η ζωή συνεχίζεται...

και εγώ δεν θέλω να την ενοχλήσω τη μαεστρία. Αν μάθει κάποια ας ενημερώσει.

Μιαμαμα και εγώ για μενα δεν πάω στο γιατρό. Πέρισυ έναν ολόκληρο χειμώνα είχα βήχα και κάθε μέρα άκουγα απο όλους το ίδιο τροπάριο, πάνε στο γιατρό και πάνε στον γιατρό, ακόμα πάω....όσον αφορά το παιδί όμως την πηγαίνω κατευθείαν. Τις προάλλες έκοψε λίγο το δαχτυλάκι της σε ένα λαμαρινένιο κουτί απο μπισκότα, παρόλο που ήταν Κυριακή και μεσημέρι, αφού της σταμάτησα το αίμα και έβαλα μπεταντίν πήρα τηλ τον γιατρό να μου επιβεβαιώσει ότι είμαστε καλυμμένοι για τέτανο και αν χρειάζεται να κάνω κάτι επιπλέον. Και αν έχει πυρετό πάνω απο 2 μέρες πάλι θα τον πάρω τηλ , ας τη δει και ας μου πει οτι είναι ίωση.

Διαφημίσεις

εγω της εστειλα μηνυμα στο κινητο αλλα δεν εχει απαντησει.. δεν μπηκε και το βρδυ στο fcb συνεπως..ειπα να κανω την ενοχληση μου..

miamama σε σκεφτηκα παλι τη νυχτα.. ειχα οοοολη νυχτα πονους απο τις αιμορροειδες και αντανακλασαν συν την σταση θηλασμου στη μεση μου και πονουσα απο τη μεση μεχρι το ποδι κατω δεξια και δεν με επιαναν ουτε παυσιπονα.. το πρωι συνηλθα καπως..

μιλαμε οτι πλεον φοβαμαι να παω να χ@## ετσι οπως παει το θεμα με τις αιμορροειδες..

γεια σας κοριτσάκια...εδώ τα ίδια ερείπιο,δεν ξέρω τι μου έκανε ο φυσιοθεραπευτής χθες...αλλά όλη νύχτα υπέφερα από τον πόνο!!για καλό πάω?

καθιστή μόνο πακετάρω...μου τα φέρνει ο άντρας μου ο οποίος θα ξεμπερδευτεί στο τέλος...

πάνω από 5 λεπτά όρθια δεν αντέχω...

με σκεφτόσουν προσπ????χιχι θα παρεξηγηθούμε στο τέλος!!!χαχαχα

εγώ με την κρέμα είδα βελτίωση,προκτοσυναλάρ. πονάνε οι άτιμες.

βικάκι ευτυχώς ούτε για την μικρή έχει χρειαστεί...τουλάχιστον κάτι σοβαρό...

πως πας με τις καούρες σου?

πάω να ξαπλώσω λίγο να ξεκουράσω το κουτσοπόδαρο!!

απαπα, δεν ήξερα ότι μπορείς να κάνεις χειρουγείο...

με τοπική αναισθησία φαντάζομαι.

έμαθε και η σπιτονοικοκυρά τα μαντάτα...ότι πάμε να μείνουμε στους γονείς μου προσωρινά...τίποτα άλλο για την ώρα.αυτοί νόμιζαν ότι πουλήσαμε το αυτοκίνητο και θα τους δώσουμε τα ενοίκια που χρωστάμε.

Γεια σας παιδες. Το θέμα με τη Δανάη ήταν εξωκοιλιακή ταχυκαρδία τελικά, η οποία συνήθως προέρχεται από πρόβλημα στο "σύστημα" που δίνει το ρυθμο της καρδιάς. Δηλαδή θα το πάθαινε κάποια στιγμή, συνήθως το παθαίνουν βρέφη.

Αν συνέλθει η καρδιά που καταπονήθηκε πολύ, στον επόμενο χρόνο θα παίρνει αγωγή και μετά χωρίς φάρμακα είναι σταθερή, την έχουμε γλιτώσει φτηνά. Αλλιώς θα χρειαστεί καυτηριασμό αυτό το "σύστημα" που έχει προβληματικό, παραπανίσιο δηλαδή, και προκαλεί την ταχυκαρδία.

Δε μπορώ να περιγράψω το ΤΙ πέρασα κορίτσια, ειδικά τις 3-4 ώρες που στο Γεννηματάς ήταν 5-6 γιατροί και νοσοκόμες από πάνω της και προσπαθούσανε να τη σταθεροποιήσουν, μέσα στον πανικό.

ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΠΕΡΑΣΑ!

Αυτά. Είμαστε στο νοσοκομείο τώρα, σταθερή είναι, θέλω να ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα ηρεμήσω. ΚΑΠΟΙΑ στιγμή.

Φιλιά.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ελπιζω στο καλυτερο δυνατον..

δεν πιστευω οτι αγγιζει η φαντασια μου το πως το περασατε ολο αυτο..

ας γινει καλα το μωρακι σας.. μονο αυτο μετραει το δυνατον ανωδυνα..

σας σκεφτομαστε Μαρια, ολη η θετικη μας σκεψη σε εσας ειναι και αν υπαρχει κατι που μπορουμε να φανουμε χρησιμοι ελευθερα να μας το πεις οποια στιγμη..

πω πω βρε Μαράκι μου τι πάθατε...απίστευτο!!!

είστε μέσα ακόμα δλδ.

ευτυχώς που το καταλάβατε νωρίς...πω πω!

περαστικά και να σας πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα! φιλάκια στη κούκλα!

εμείς εδώ θα είμαστε.

Μαράκι σίγουρα είναι απερίγραπτο αυτό που περάσατε! Περαστικά στο αγγελούδι σας το συντομότερο! Βρε μπας και σας ματιάζει και εσάς κανείς? Έγγυος στον Γιάννη έκανες χειρουργείο, ο Γιάννης χειρουργείο και τώρα αυτό...:rolleyes:

μιαμαμα 7 και σήμερα?

το στομάχι μου καλύτερα ,αν κάνω πως τρώω σαν άνθρωπος όμως αρχίζει και τσούζει.

Σήμερα φυτέψαμε με την μικρή σε βαμβάκι φακή και φασόλια να δει πώς φυτρώνουν. τα παρακολουθεί συνέχεια να δει πότε θέλουν πότισμα.

αυτό έλεγα κι εγώ στον άντρα μου χθες βίκυ μου για το Μαράκι...

θα πάω σίγουρα στον Άγιο σπυρίδωνα πριν φύγουμε,γιορτάζει και τις 12 του μήνα,θα ανάψω κι ένα κεράκι για το μωρό.

τέτοια ώρα σε μία εβδομάδα θα έχουμε φτάσει!!μπορεί να χιονίζει κιόλας...αναμένεται χιόνι την πέμπτη εκεί.

ρίχνει μια βροχή σήμερα όλη μέρα,καρέκλες!!

αργότερα θα πάμε και στη κουμπάρα,έχουμε να τους δούμε πάνω από μήνα, και μάλλον και η τελευταία φορά που πάμε,δεν θα προλάβουμε άλλες επισκέψεις να κάνουμε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...