Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάκια...

είμαι πλέον τελείως κουτσή,χθες το απόγευμα πακετάραμε ένα σωρό πράγματα και σήμερα το πόδι μου είναι χάλια!!το απόγευμα ή αύριο πρέπει να πάω στον φυσιοθεραπευτή,δεν πάει άλλο.με πονάει κι ο λαιμός. αυτά τα ευχάριστα από μένα!!

μαέστρο περιμένουμε νέα...

λέτε για υστερίες...η δική μου κόλλημα με τον πατέρα της, να την πάει τουαλέτα,να την πάει για ύπνο...δεν με χαλάει κιόλας,αλλά δεν μπορώ να τσακώνομαι κάθε φορά με ένα παιδί ούτε 3 χρονών όταν χρειάζεται να γίνει κάτι...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

miamama αν μπορεις να πας πριν φυγεις στο γιατρο η οπου αλλου.. δεν ειναι κατασταση αυτη.. πως θα ανταπεξελθεις στη Σουηδια οταν πατε? και τωρα δηλαδη που σαι τοσο φορτωμενη..

miamama αν μπορεις να πας πριν φυγεις στο γιατρο η οπου αλλου.. δεν ειναι κατασταση αυτη.. πως θα ανταπεξελθεις στη Σουηδια οταν πατε? και τωρα δηλαδη που σαι τοσο φορτωμενη..

ακριβώς αυτό σκέφτομαι κι εγώ...μου είπε ο φίλος μου γιατρός ότι με μερικές φυσιοθεραπείες θα με αφήσει ο πόνος για λίγο καιρό...

περιμένω να πάρουμε το αυτοκίνητο της μαμάς μου και να πάω στον φυσιοθεραπευτή σήμερα αύριο. τώρα ξεκινάει το πραγματικό τρέξιμο...υποφέρω πλέον...και δεν έχω την πολυτέλεια να κάθομαι να ξεκουράζομαι...άντε να βρούμε σπίτι και δουλειά έτσι,έχει πολύ περπάτημα η υπόθεση.

καλημερα και καλο μηνα!

περαστικα σου βρε μιαμαμα,με την μεση.

εμεις σημερα παρε'ίτσα με την κορη σπιτι,γιατι απεργουν παλι.

κι εμενα τα ιδια κανει η μικρη,ολο την μαμα θελει,κι εχθες δεν με αφηνε να φυγω να παω στον οδοντιατρο.αλλα δεν περναει το δικο της,τωρα 2 βραδυα την κοιμιζει ο συζυγος,κι ας ειμαι εκει εγω,κι ας με φωναζει στην αρχη.

οσο για την τηλεοραση,τοσες δραστηριοτητες σας εγραψα,εκει κολλησατε?

εμενα μου αρεσε,σαν σινεμα για μικρα παιδακια ηταν,με την τεραστια οθονη.

παω να δω τι θα μαγειρεψω.bye!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

οσο για την τηλεοραση,τοσες δραστηριοτητες σας εγραψα,εκει κολλησατε?

εμενα μου αρεσε,σαν σινεμα για μικρα παιδακια ηταν,με την τεραστια οθονη.

ελαααααααα μωρεεεεεεεεεεε λεπτομερειες.. παραξενιες χαχα!!

εχεις δικιο..κανουν και αλλα πραγματα.. αλλα ξερουμε εδω στην Αθηνα παιδικους που μονο dvd βλεπουν

ελαααααααα μωρεεεεεεεεεεε λεπτομερειες.. παραξενιες χαχα!!

εχεις δικιο..κανουν και αλλα πραγματα.. αλλα ξερουμε εδω στην Αθηνα παιδικους που μονο dvd βλεπουν

anyway,η κορη σου η γλωσσου τι κανει?δεν ειμαι λεμονι,ανθρωπος ειμαι!χαχα

εμενα με εχει πριξει να κανουμε φαγητο με τα play doh.εγω εκανα το ψωμακι κι εκεινη κανει μακαρονια,με το ειδικο εργαλειο.για δωρο χριστουγεννων,θα παω να της παρω την ζαχαροπλαστελινα dora,αφου ολο με αυτα παιζει οοολη μερα.

anyway,η κορη σου η γλωσσου τι κανει?δεν ειμαι λεμονι,ανθρωπος ειμαι!χαχα

εμενα με εχει πριξει να κανουμε φαγητο με τα play doh.εγω εκανα το ψωμακι κι εκεινη κανει μακαρονια,με το ειδικο εργαλειο.για δωρο χριστουγεννων,θα παω να της παρω την ζαχαροπλαστελινα dora,αφου ολο με αυτα παιζει οοολη μερα.

καλα ειναι η γλωσσοκοπανα.. χθες της μαθαινα για το ανθρωπινο σωμα και εχει κατα ενθουσιαστει.. ειδικα με το οτι εχουμε κοκκαλα..

της ειπα για τον εγκεφαλο, τους πνευμονες, το στομαχι (τρελλο γελιο πως περιγραφει τη διαδικασια πεψης).. τα γεννητικα οργανα ανδρων και γυναικων..ολα της κανουν εντυπωση και τα αναπαραγει..

για πες μου την αποψη σου για τα play doh εργαλεια??

επισης πες μου, αυτες οι δικες τους πλαστελινες δεν στεγνωνουν? και μετα πρεπει να παρεις καινουργιες? η κανω λαθος?

καλα ειναι η γλωσσοκοπανα.. χθες της μαθαινα για το ανθρωπινο σωμα και εχει κατα ενθουσιαστει.. ειδικα με το οτι εχουμε κοκκαλα..

της ειπα για τον εγκεφαλο, τους πνευμονες, το στομαχι (τρελλο γελιο πως περιγραφει τη διαδικασια πεψης).. τα γεννητικα οργανα ανδρων και γυναικων..ολα της κανουν εντυπωση και τα αναπαραγει..

για πες μου την αποψη σου για τα play doh εργαλεια??

επισης πες μου, αυτες οι δικες τους πλαστελινες δεν στεγνωνουν? και μετα πρεπει να παρεις καινουργιες? η κανω λαθος?

της τα δειχνεις σε φωτο καλε ολα αυτα?ή της τα λες εσυ?

δεν ειναι λιγο νωρις?την διαδικασια της πεψης?

τα εργαλεια μια χαρα ειναι.οι πλαστελινες εχουν και κατα και υπερ.τα μειονεκτηματα ειναι οτι γινονται πετρα αν τις αφησεις εξω και δεν τις ξαναβαλεις στο κουτακι τους,κι οτι λερωνουν,λιγο,επειδη ειναι πολυ μαλακες.αλλα εγω την βαζω στο καρεκλακι του φαγητου και παιζει μονο εκει,κι εκει ζωγραφιζει επισης.

ξερω οτι αν την αφησω θα γεμισει ολο το σπιτι play doh,και κολλανε και κατω στο πατωμα οποτε δεν το διακινδυνευω.

αλλα τις αλλες πλαστελινες τις κανονικες,πρεπει παλι να τις μαλακωσω,γιατι γινονται πολυ σκληρες,οποτε προτιμω τις play doh.

Εγώ τις play doh τις πέταξα. γινόταν θρίψαλα και γέμιζε το σπίτι. Της πήρα κάτι οικολογικές , τί στο καλό μου τίς είπαν στο βιβλιοπωλείο...και βρήκα την ησυχία μου. Ούτως ή άλλως εγώ έπρεπε να τις ανοίγω με τον πλαστη για να κάνει σχέδια είτε με αυτές είτε με τις άλλες. αλλά αυτές τουλάχιστον δε λερώνουν.

Διαφημίσεις

της τα δειχνεις σε φωτο καλε ολα αυτα?ή της τα λες εσυ?

δεν ειναι λιγο νωρις?την διαδικασια της πεψης?

εχουμε κατι καρτελες απο ενα παιχνιδι για πιο μεγαλα παιδια και εκει δειχνει το ανθρωπινο σωμα.. ετσι στην ερωτηση της τι ειναι το στομαχι της εξηγησα..

ετσι τωρα λεει: τρωμε το φαγητο μας απο το στομα και απο εδω (δειχνει τον οισοφαγο) παει στο στομαχι μας που εχει ενα καυτο νερακι και εκει λιωνει και παει στο εντερο μας που γινεται πουρες και μετα το βγαζουμε με τα τσισα και τα κακα..:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

καλε, εδω της εχω πει για γεννετικα οργανα.. οτι οι ανδρες εχουν ενα σακουλακι (το μοντελο μας ειναι ο μπεμπης) που οταν ειναι μεγαλοι σαν τον μπαμπα εχουν μεσα μικρα σπορακια τα οποια βοηθανε τις γυναικες να κανουν μωρακια..

επισης ξερει οτι τα κοριτσακια εχουν 3 τρυπες.. μια για τα τσισα, μια για τα κακα και μια που βγαινουν τα μωρα οταν ειναι μεγαλη σαν τη μαμα..

αφου με ρωταει .. ψεμματα να πω?????

εμείς δεν έχουμε φτάσει αυτό το επίπεδο ακόμα...

έχει περιέργεια για απλά πραγματάκια!!

και η έλλη τα λατρεύει τα playdoh,παίζει μόνο στο τραπεζάκι της και μετά μαζεύω ότι έχει πέσει κάτω...

αν στεγνώσουν στα μάρμαρα,τα μαζεύω με την ηλεκτρική...

έχουμε κι εμείς αυτό το μηχανηματάκι και της αρέσει να φτιάχνει μακαρόνια,κουλουράκια,τούρτα κλπ...

κάπως πρέπει να απασχοληθεί σπίτι...

χθες το απόγευμα που πακετάραμε πάνω βρήκε κάτι τσάντες μου,τις κρέμασε όλες στον ώμο και μας έλεγε ότι πάει κολείο!! και περιφερόταν στα δωμάτια ήσυχη!!

πάλι καλά...

γιατί συνήθως μου ανακατεύει τα πάντα...

πάω να συνεχίσω όσο μπορώ...

εμείς δεν έχουμε φτάσει αυτό το επίπεδο ακόμα...

έχει περιέργεια για απλά πραγματάκια!!

και η έλλη τα λατρεύει τα playdoh,παίζει μόνο στο τραπεζάκι της και μετά μαζεύω ότι έχει πέσει κάτω...

αν στεγνώσουν στα μάρμαρα,τα μαζεύω με την ηλεκτρική...

έχουμε κι εμείς αυτό το μηχανηματάκι και της αρέσει να φτιάχνει μακαρόνια,κουλουράκια,τούρτα κλπ...

κάπως πρέπει να απασχοληθεί σπίτι...

χθες το απόγευμα που πακετάραμε πάνω βρήκε κάτι τσάντες μου,τις κρέμασε όλες στον ώμο και μας έλεγε ότι πάει κολείο!! και περιφερόταν στα δωμάτια ήσυχη!!

πάλι καλά...

γιατί συνήθως μου ανακατεύει τα πάντα...

πάω να συνεχίσω όσο μπορώ...

εμεις επειδη ειμαστε 3 και ο καθε ενας με αλλο χαρακτηρα και ενδιαφεροντα εισπραττει τα αναλογα..

με εμενα κανει πολλα εκπαιδευτικα παιχνιδια.. τωρα πχ εχει επιστρατευσει ΟΟΟΛΛΑ τα μαξιλαρια του σαλονιου πανω στο στρωμα που της εχω στο χαλι και φτιαχνουμε την κατοψη ενος διαμερισματος και κανει σα να ειναι μεσα στο δικο της σπιτι.. εχει ονομασει και χωρους..κουζινα, κρεβατοκαμαρα κλπ

με τη θεια παιζουν ολο κουζινικα, κουκλες, κανουν πικ νικ.. πχ μεταφερουν το τραπεζακι της και την καρεκλα στο χωλ οπου τα πρωινα βαραει το φως και καθονται πανω σε μαξιλαρες και κανουν πικ νικ.. και τωρα πανε μερα παρα μερα και παιδικη χαρα..

με τον μπαμπα κανουν παιχνιδια σωματικης δυναμης και αυτη τη περιοδο την βγαζει και βολτες..

εντωμεταξυ επειδη η θεια εχει τα απειρα στολιδια, ρουχα, τσαντες σκατουλακια ολο της βγαζει (και εγω απο πισω μαζευω και ειτε τα ξαναεπιστρεφω ειτε τα καταχωνιαζω για να μην τα ξαναβρουν και οι δυο τους..) και η μικρη ολο κανει μοντελινγκ..

ακριβώς με τα ίδια παιχνίδια παίζει και η δική μου....μα ακριβώς όμως...εμείς πάμε προς την διακόσμηση πιο πολύ όμως!!χεχε

ο μπαμπάς μας φτιάχνει σκηνή με διάφορα,καρέκλες,σεντόνια,γιατί η σκηνή μας χάλασε που είχαμε...ή σπίτι με τραπουλόχαρτα,διάφορες κατασκευές ή με τα τουβλάκια τον πύργο του άιφελ κλπ...

εμάς μας αρέσει το σουαρέ!!!!πολύ τσάι!!tea time!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...