Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μητέρα???????χαχαχαχαχα

αστα να πανε...εχω βρει το μπελα μου με τουτη δω...ευτυχως εχω τον αλλο το χαδιαρη που ειναι ολη την ωρα αγκαλιες και φιλια και μαμαμαμαμαμαμμαμα....η μελινα με εχει δουλαρα της!:confused:

το πρωι πινει το γαλα της και μου λεει "μητελαα παλε το μπιμπερο το ηπια ολο το γαλα μου!

πηγαινε το στο νεροχυτη της λεω..

δεν μπολω...κουλαστηκα...πηγαινε το εσυ!:evil::evil: εσκαβε ολο το βραδυ βλεπεις!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δέσποινα έχει παιδιατρική σίγουρα. Ο γιατρός μας τα πρωινά στο ιπποκράτειο είναι. Θα το βρεις μωρέ...και θα σου πουν στην πύλη πού να πας. Έχει κατί γραμμές στους τοίχους ή στο πάτωμα με διαφορετικά χρωματα για κάθε πτέρυγα για να μην χάνεσαι.

Μητέρα.....χαχαχα!

Η δικιά μου λέει πατέρα αλλά όχι στην κλιτική προσφώνιση. Πάω βόλτα με τον πατέλα μου για παράδειγμα. Μάλλον γιατί όταν έχω δουλειά και με πρείζει της λέω πάνε στον πατέρα σου και της έμεινε...

δεν μπολω...κουλαστηκα...πηγαινε το εσυ!:evil::evil: εσκαβε ολο το βραδυ βλεπεις!!!

το ίδιο λέει και η δικιά μου και πώς μου την δίνει.....

Της το φυλάω όμως και όταν μετά απο λίγο ζητήσει κάτι , γιατί συνέχεια όλο κάτι θέλει, της το κοπανάω.

Δέσποινα έχει παιδιατρική σίγουρα. Ο γιατρός μας τα πρωινά στο ιπποκράτειο είναι. Θα το βρεις μωρέ...και θα σου πουν στην πύλη πού να πας. Έχει κατί γραμμές στους τοίχους ή στο πάτωμα με διαφορετικά χρωματα για κάθε πτέρυγα για να μην χάνεσαι.

Μητέρα.....χαχαχα!

Η δικιά μου λέει πατέρα αλλά όχι στην κλιτική προσφώνιση. Πάω βόλτα με τον πατέλα μου για παράδειγμα. Μάλλον γιατί όταν έχω δουλειά και με πρείζει της λέω πάνε στον πατέρα σου και της έμεινε...

θενκ γιου!

ρε σεις να ρωτησω κατι...σας κανουν τιποτα υστεριες τα μικρα για το ποιος πχ θα τα κοιμισει η τετοια????αυτη η μελινα με εχει μουρλανει πια! μονο εγω να της φτιαξω γαλα, εγω να την κοιμισω, εγω να της βαλω να φαει!!! και με υστερια!!! μην τυχον δει τον αντρα μου να της φτιαχνει γαλα γινεται χαμος!!! μονο να την κανει μπανιο θελει τιποτε αλλο.σε ολα τα αλλα τη μητελα:tongue:..μα τι παραξενια ειναι αυτη ρε παιδακι μου!ποτε περναει αυτο οεο???εχω που χω το ενα στο βυζι ολημερις, να μην μπορει και ο χασμπαντ να βοηθησει με τη μικρη γιατι θελει τη μαμαααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!! απαπαπαπαπαππαπαπα!!!τι ταλαιπωρια ειναι αυτη...

το ίδιο λέει και η δικιά μου και πώς μου την δίνει.....

Της το φυλάω όμως και όταν μετά απο λίγο ζητήσει κάτι , γιατί συνέχεια όλο κάτι θέλει, της το κοπανάω.

πολυ κουραση ρε παιδι μου αυτα τα παιδια...μηπως να τα βοηθησουμε λιγο να μην καθαριζουν/σιδερωνουν/μαγειρευουν ολη μερα μπας και ξεκουραστουν????????????? αι στο καλο πια!!!! τρελα με πιανει τρελααααααα!!!!!!!!!!:evil:

Διαφημίσεις

θενκ γιου!

ρε σεις να ρωτησω κατι...σας κανουν τιποτα υστεριες τα μικρα για το ποιος πχ θα τα κοιμισει η τετοια????αυτη η μελινα με εχει μουρλανει πια! μονο εγω να της φτιαξω γαλα, εγω να την κοιμισω, εγω να της βαλω να φαει!!! και με υστερια!!! μην τυχον δει τον αντρα μου να της φτιαχνει γαλα γινεται χαμος!!! μονο να την κανει μπανιο θελει τιποτε αλλο.σε ολα τα αλλα τη μητελα:tongue:..μα τι παραξενια ειναι αυτη ρε παιδακι μου!ποτε περναει αυτο οεο???εχω που χω το ενα στο βυζι ολημερις, να μην μπορει και ο χασμπαντ να βοηθησει με τη μικρη γιατι θελει τη μαμαααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!! απαπαπαπαπαππαπαπα!!!τι ταλαιπωρια ειναι αυτη...

Αυτα τα χω μονιμα.. και τωρα πια ακομη περισσοτερο.. κουραγιο

Ρε συ Δέσποινα σαν να ακούω εμένα. Τελικά τα κορίτσια μας πολύ μοιάζουν. Και εμένα τα ίδια κάνει. Δεν δέχεται τίποτα απο τον πατέρα της. Σήμερα μισή ώρα να την πείσω να πάει στο σχολείο με τον μπαμπά της. Να της εξηγώ οτι δεν είμαι καλά και να επιμένει εσύ θα με πας...Και αφού της είπα οτι δεν με κρατάνε τα πόδια μου και αν πέσω κάτω θα με πατήσουν τα αυτοκίνητα ευαισθητοποιήθηκε...

Αν της πω να κάνει μια δουλειά είναι κουλασμένη αλλά αν είναι εδώ ο ξάδερός της και του πόυμε να μας φέρει κάτι κάνει φασαρία γιατί το έφερε αυτος και όχι αυτή. Και αν κάνω εγώ δουλειές τότε θέλει να με βοηθήσει και ανακατεύεται στα πόδια μου...παίρνει πανάκια να ξεσκονίσει και αυτή, ανεβαίνει στην καρέκλα να με βοηθήσει με το φαγητό βάζοντας αυτή τα υλικά στην κατσαρόλα, αλλά απο να την έχω να φωνάζει μαμά νερό, μαμά χυμό , μαμά θέλω να κατουλήσω, μαμά θέλω να κάνω κακά, ας με ''βοηθάει'' καλύτερα.

Ο παιδίατρος λείπει εξωτερικό!!! ΕΛΕΟΣ!

Αν δεν συνέλθει τις επόμενες ώρες με βλέπω να την πάω νοσοκομείο στα εφημερεύοντα. Δεσποινάκι, που ξέρεις, μπορεί να τα πούμε στο Ιπποκράτειο...

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ο παιδίατρος λείπει εξωτερικό!!! ΕΛΕΟΣ!

Αν δεν συνέλθει τις επόμενες ώρες με βλέπω να την πάω νοσοκομείο στα εφημερεύοντα. Δεσποινάκι, που ξέρεις, μπορεί να τα πούμε στο Ιπποκράτειο...

βρε μαέστρο με τρομάζεις...Πέρα απο την ανορεξία έχει και κάτι άλλο το μωρό? δεν έφαγε τίποτα?

Διαφημίσεις

Ο Γιάννης πήγε παιδικό, μια χαρά είναι. Ανορεξία, λίγο χλωμή, λίγη γκρίνια, αλλά κοιμάται κιόλας αρκετά.

Θα την πάω το απόγευμα στον αντικαταστάτη του παιδιάτρου, έκλεισα ραντεβού.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ο Γιάννης πήγε παιδικό, μια χαρά είναι. Ανορεξία, λίγο χλωμή, λίγη γκρίνια, αλλά κοιμάται κιόλας αρκετά.

Θα την πάω το απόγευμα στον αντικαταστάτη του παιδιάτρου, έκλεισα ραντεβού.

καλού κακού πάντην και μακάρι να σου πει οτι δεν είναι τίποτα στην τελική. Και εγώ αυτής της άποψης είμαι, όσον αφορά το παιδί τουλάχιστον.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...