Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Xristina96 είπε:

Να προσθέσω επίσης ότι τα ciclacur δεν τα παίρνουμε στην διέγερση αλλά στην προετοιμασία του ενδομητρίου για εμβρυομεταφορά. Ciclacur είναι και αντισυλληπτικά αν πάρεις και τα καφέ. Οιστρογόνα είναι. Οιστρογόνα περνούμε και για άλλους λόγους, πχ για να μαλακώσουν τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Ή σε περίπτωση που για κάποιο λόγω μιωθουν και δεν έχει κύκλο. Αντισυλληπτικά περνούμε είτε για προφύλαξη, κάποιοι τα δίνουν για να φύγουν κύστες , για την ακμή και γενικότερα την ομαλή λειτουργία των ορμονών. Οπως λες και εσύ, το τι τρώμε μόνο από αυτό μπορούμε να πάθουμε 10000 δύο. Αντιωβιωσεις, εμβόλια, αναψυκτικά, τα τσιγάρα, το καυσαέριο… ουυυυυυ και λίστα συνεχίζεται. Πλέον μετά από τόσα χρόνια που κάνουμε εξωσωματική, τα φάρμακα είναι πολύ ποιο ασφαλές από ότι ήταν το 80 που έπαιρναν για μήνες φάρμακα για να πετύχουν την διέγερση που πετυχενοθμε εμείς πλέον. 1-2 εβδομάδες.

εμενα η μαστολόγος μου που έχω κάτι στο αριστερό στήθος, μου έχει πει ότι η εξωσωματική δεν θα μου κάνει τίποτα, οι ορμόνες πλέον που περνούμε είναι πολύ λίγες για να προκαλέσουν κάτι. Την εγκυμοσύνη φοβάται. Και τώρα αναμένω το ραντεβού μου μαζί της. 

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

πρίν από 21 λεπτά , little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

βικυ τρελαινομαι να ακουω ατακες της κορης σου!!!:D:D:D:D καλα και εσυ παιδι μου..δεν ξερεις να ξεχωριζεις την πατουσα του τυλανοσαυρου???:tongue:

η μελινα παλι ειπε την εξης ατακα..εχουμε βγει για φαγητο την κυριακη σε ενα ταβερνακι οι 4 μας και μου πεφτει η κοκα κολα στο πατωμα και τα εκανα ολα χαλια...πεταγεται το σκατο μπροστα σε ολο τον κοσμο και μου λεει αυστηρα...ΒΛΕ ΜΑΜΑ!!!!! ΠΟΣΕΧΕ ΛΙΓΟ!!!! ΔΕΝ ΠΕΤΑΜΕ ΤΙΣ ΚΟΚΑ ΚΟΛΕΣ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ!!!! ΚΟΥΛΑΖΕΤΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ!!!!!!:confused::confused::confused: κατι μου θυμιζει αυτη η ατακα μονο που για την παρτη της δεν μετραει βλεπετε....:evil:

εννοειται πως γελουσε ολο το μαγαζι μαζι μας...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Η μικρή απο χθες (τι το μελετάγαμε;) δεν τρώει ιδιαίτερα και είναι λίγο ανήσυχη και σαν κομμένη. Ψάχνω πόση ώρα τον παιδίατρο, που να 'ναι κι αυτός και δε το σηκώνει.

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

της λεω σημερ "γιατι εισαι ξυνη??"

"δεν ειμαι ξυνη μαμα..ειμαι ανθρωπος , οχι λεμονι"

και προχθες ηθελε να μου πει παιζοντας οτι εγω ειμαι ο scooby doo και αυτη η Δαφνη (απο την ομονυμη παρεα) και αντι αυτου μου πε "εισαι ο scooby και εγω αυτη που ριχνουμε στις φακες!!"

Καλημέρα!

Η μικρή απο χθες (τι το μελετάγαμε;) δεν τρώει ιδιαίτερα και είναι λίγο ανήσυχη και σαν κομμένη. Ψάχνω πόση ώρα τον παιδίατρο, που να 'ναι κι αυτός και δε το σηκώνει.

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!

περαστικα

βρε τα σκατόπαιδα που μας την λένε κιόλας!!!!

η δική μου άμα γελάσω με κάτι,και την κοροιδέψω...μου λέει "μη λελάς μαμά"(μη γελάς)!!!

δεσποινάκι "φεύγωωωωω...κι αφήνω πίσω μου συντρίμια!!!!"

μαέστρο λες να κόλλησε δλδ το μπουμπουκάκι σου?αν κι έχουν γερά αντισώματα από την μαμά...μπορεί να το περάσει στο πόδι!!(που λέει ο λόγος δλδ)

Διαφημίσεις

μαέστρο λες να κόλλησε δλδ το μπουμπουκάκι σου?αν κι έχουν γερά αντισώματα από την μαμά...μπορεί να το περάσει στο πόδι!!(που λέει ο λόγος δλδ)

Κατά 'κει τρέχει κι εμένα ο λογισμός μου... :rolleyes:

Ψάχνω τον παιδίατρο, ΤΩΡΑ βρήκε να μην έχει σήμα κι αυτός;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κι εγώ μικρή όταν έβλεπα στρουμφάκια όλα καλά...με το που έδειχνε τον δρακουμέλ έφευγα από το δωμάτιο μέχρι να φύγει αυτός από την οθόνη...τρελός φόβος...

της έλλης δεν έχω βάλει ακόμα να δεί στρουμφάκια...

είδαμε χθες τα 3 γουρουνάκια,αλλά ευτυχώς ήταν ήπιο...δεν έλεγε πολλά για τον λύκο,ότι θα φάει τα γουρουνάκια κλπ...εκεί που ξεκαθάριζα το βρήκα,δώρο από το "παιδί μου κι εγώ"πως τα λένε αυτά τα περιοδικά,δεν θυμάμαι κιόλας.

Καλημέρα!

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!

αχ βαχ... :(:(δεν μας βλεπω καλα φετος...τουλαχιστον να το περασει ελαφρα η μικρη ρε γμτ...

εχει καθολου πυρετο???? βαζε θερμομετρο συνεχεια ειναι πολυ μικρη ακομα η ζουζου θελει προσοχη...:-(:sad:

ελπιζω να το περασει στο ποδι μαρακι...και που ειναι ο ντοκτορ οεο?????

αχ βαχ... :(:(δεν μας βλεπω καλα φετος...τουλαχιστον να το περασει ελαφρα η μικρη ρε γμτ...

εχει καθολου πυρετο???? βαζε θερμομετρο συνεχεια ειναι πολυ μικρη ακομα η ζουζου θελει προσοχη...:-(:sad:

ελπιζω να το περασει στο ποδι μαρακι...και που ειναι ο ντοκτορ οεο?????

Είναι πολύ δροσερή παιδάκι μου, δεν έχει πυρετό, συνέχεια την κοιτάω!!!

Ο ντόκτορ σε καμιά γέννα θα 'ναι, συνεργάζεται και με μια κλινική τα πρωινά.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημέρα κορίτσια μου!

Εγώ είμαι ένα μάτσο χάλια με το στομάχι μου. δίκιο είχες μιαμαμα, κιλό δεν με βλέπω να βάζω.Απο τους εμετούς που έκανα απο χθες το απόγευμα είμαι είδη μείον ένα κιλό. Με πιάνουν και κάτι κολικοί στο στομάχι που αν ημουν στο μήνα μου θα νόμιζα οτι γεννάω. Πήρα τον γιατρό και μου είπε αφού δεν έχω και δοιάροια κάτι θα με πέιραξε. Το βρωμοστόμαχό μου που δεν χωνεύει....καλά είπα για τους επόμενους μήνες με σούπες και λαπά θα τη βγάλω:confused:

Τρελές ατάκες πετάνε τα σκατόπαιδα. Ειδικά αυτό το βλε μαμά, λε μαμά, δέσποινα με τρελαίνει....

χθες που ήμουν ξαπλωμένη στον καναπέ σαν την καημένη ερχόταν και μου χάιδευε τα μαλλιά και κάποια στιγμά μου φέρνει το χυμό της και μου λέει, έλα πιες να γίνεις καλά:tongue:

μιαμαμα τί σκοτίζεσαι? αφού μετράς αντίστροφα πλέον....

χρόνια πολλά στην Ανδρείνα!

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια μου!

Εγώ είμαι ένα μάτσο χάλια με το στομάχι μου. δίκιο είχες μιαμαμα, κιλό δεν με βλέπω να βάζω.Απο τους εμετούς που έκανα απο χθες το απόγευμα είμαι είδη μείον ένα κιλό. Με πιάνουν και κάτι κολικοί στο στομάχι που αν ημουν στο μήνα μου θα νόμιζα οτι γεννάω. Πήρα τον γιατρό και μου είπε αφού δεν έχω και δοιάροια κάτι θα με πέιραξε. Το βρωμοστόμαχό μου που δεν χωνεύει....καλά είπα για τους επόμενους μήνες με σούπες και λαπά θα τη βγάλω:confused:

Τρελές ατάκες πετάνε τα σκατόπαιδα. Ειδικά αυτό το βλε μαμά, λε μαμά, δέσποινα με τρελαίνει....

χθες που ήμουν ξαπλωμένη στον καναπέ σαν την καημένη ερχόταν και μου χάιδευε τα μαλλιά και κάποια στιγμά μου φέρνει το χυμό της και μου λέει, έλα πιες να γίνεις καλά:tongue:

μιαμαμα τί σκοτίζεσαι? αφού μετράς αντίστροφα πλέον....

χρόνια πολλά στην Ανδρείνα!

σε προσεχει μωρε το κοριτσι!!!:D

και εγω τρελαινομαι για το βλε μαμα!!!!

αλλα πιο πολυ με τρελαινουν τα "βεβαια μαμα!!! φυσικά!!!!":lol::lol: μεγαλωνουν τα σκατουλια:D

ρε συ βικυ ξερεις αν το ιπποκρατειο εχει ξεχωριστη παιδιατρικη κλινικη??εχω σημερα ραντεβου για το μικρο με παιδοαλλεργιολογο και δεν εχω ιδεα που θα παω (ουτε καν που ειναι το ιπποκρατειο δεν ξερω αλλα αυτο θα το βρω:tongue:)...και η μαεστρο εχει ξαπλαρει και βλεπει σηριαλ και δεν μου απανταει στο φατσοβιβλιο:evil:

περαστικά βικάκι!!σε βλέπω να μένεις κόκκαλο με μπάλα για κοιλιά!!μινιόν!!!

εύχομαι να μην σε πάει έτσι μέχρι τέλος γιατί είναι άσχημο συναίσθημα,νιώθεις άρρωστη κι όχι έγκυος!!

έτσι ήμουν εγώ κι έκλαιγα την μοίρα μου!!!

εμένα με τρελαίνει το "μαμά μου"!!!το λέει με μια γλύκα!!

περαστικά βικάκι!!σε βλέπω να μένεις κόκκαλο με μπάλα για κοιλιά!!μινιόν!!!

εύχομαι να μην σε πάει έτσι μέχρι τέλος γιατί είναι άσχημο συναίσθημα,νιώθεις άρρωστη κι όχι έγκυος!!

έτσι ήμουν εγώ κι έκλαιγα την μοίρα μου!!!

εμένα με τρελαίνει το "μαμά μου"!!!το λέει με μια γλύκα!!

εμενα μου εχει κοψει το μαμα μου (εκτος και κλαιει οποτε αρχιζει τα μαμα μαμακα μου) και οταν θελει κατι μου λεει με ενα υφακι ¨μητερααααα...ελα λιγο!!!!!" κριση με πιανει αμα το ακουω...:confused:το παλιοσκατο ολο με ειρωνευεται! που εχω μπλεξει!:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...