Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστώ πολύ ελεναδίτσα μου!!επιτέλους μπαίνουμε σε μια σειρά!!

που χάθηκες εσύ?τι κάνει η τσαπερδόνα σου???

εγω ειμαι συνεχεια αρρωστη αυτον τον μηνα με αμυγδαλιτιδα,κι η μικρη με μυξες και βηχα,αλλα παει σχολειο κανονικα,κι εχουμε μπει σε ενα προγραμμα,ευτυχως.

δεν στολισαμε ακομα γιατι θελω να κανω μια γενικη,αλλα μεχρι τις 6 δεκεμβρη θα εχουμε στολισει.

η μαμα σου,η πεθερα σου,καλα ειναι?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

περαστικά σας!!

η μαμά καλυτερεύει,η πεθερά έχει διάφορα που την ταλαιπωρούν,δεν προσέχει καθόλου...θα δείξει το μέλλον...για την ώρα δεν έχει δύναμη για τίποτα,ο πεθερός μου τα κάνει όλα.

κι εγώ εδώ σπίτι όλο ξεκαθαρίζω...ξεκαθαρίζω...

περαστικά σας!!

η μαμά καλυτερεύει,η πεθερά έχει διάφορα που την ταλαιπωρούν,δεν προσέχει καθόλου...θα δείξει το μέλλον...για την ώρα δεν έχει δύναμη για τίποτα,ο πεθερός μου τα κάνει όλα.

κι εγώ εδώ σπίτι όλο ξεκαθαρίζω...ξεκαθαρίζω...

ευχαριστουμε!

καλα ξετελεματα,μιαμαμα!

φιλια στην ελλη,την μικρη γοργονιτσα-σακιρα!:tongue:

Διαφημίσεις

καλώς την ελενάντα!

περαστικουλια!

Η Αντζελίνα καλά με το σχολείο? το ενέταξε στο πράγραμμά της?

ναι,μια χαρα!της αρεσει πολυ!κι ας νυσταζει 7 η ωρα που ξυπναει.

εχθες βλεπανε τα στρουμφακια το εργο,εχουνε και 2 εξτρα μαθηματα,μουσικη και θεατρικο παιχνιδι και την κυριακη διοργανωνουν δεντροφυτευση

και θα παμε μαζι και θα κανουμε πικνικ.πολυ οργανωμενος παιδικος.

σε λιγο θα παω να την παρω.

ναι,μια χαρα!της αρεσει πολυ!κι ας νυσταζει 7 η ωρα που ξυπναει.

εχθες βλεπανε τα στρουμφακια το εργο,εχουνε και 2 εξτρα μαθηματα,μουσικη και θεατρικο παιχνιδι και την κυριακη διοργανωνουν δεντροφυτευση

και θα παμε μαζι και θα κανουμε πικνικ.πολυ οργανωμενος παιδικος.

σε λιγο θα παω να την παρω.

είναι ωραία που ασχολούνται με τόσες δραστηριότες. εμάς δεν έχουν τηλεόραση. Μόνο μουσική τα βάζουν . Μου κάνει εντύπωση που παρακολουθεί όσα τους λένε. Απο ότι κατάλαβα κάθε βδομάδα έχουν ένα θέμα με το οποίο ασχολούνται. Στις αρχές της περασμένης βδομάδας τη ρώτησα τί έμαθε σήμερα. Μου είπε για τους δεινόσαυρους. ¨οτι και να την ρώτησα ήξερε να μου απαντήσει. πράγμα που σημαίνει οτι παρακολουθεί. Και την Παρασκευή έφερε και εργασία ''τα ίχνη του τυρανόσυρου'' άρα κάθε μέρα κάτι διαφορετικό αναπτύσαν πάνω στο θέμα και στο τέλος της βδομάδας κλείσαν με αργασία. Εν τω μεταξύ όταν το είδα, δεν διάβασα τον τίτλο, της λέω η πατούσα του δεινόσυρου είναι? ¨οχι λε μαμά , λέει, του τυλανόσαυλου...:tongue:

αφήστε με εμένα να γράφω τον πόνο μου εδώ...

αναρωτιέμαι τι έχω κάνει για να αξίζω τέτοια συμπεριφορά...

προφανώς δεν μπορώ να καταλάβω μερικούς ανθρώπους,την ίδια μου την οικογένεια...

είμαι καλή μόνο όταν τους εξυπηρετώ..

αλλιώς μπαίνω στη μαύρη λίστα...

όλοι δουλεύουν υπογείως και κοιτάνε μόνο την πάρτη τους!!

μα πως μετά να μην ρίξω μαύρη πέτρα πίσω μου????????

είναι ωραία που ασχολούνται με τόσες δραστηριότες. εμάς δεν έχουν τηλεόραση. Μόνο μουσική τα βάζουν . Μου κάνει εντύπωση που παρακολουθεί όσα τους λένε. Απο ότι κατάλαβα κάθε βδομάδα έχουν ένα θέμα με το οποίο ασχολούνται. Στις αρχές της περασμένης βδομάδας τη ρώτησα τί έμαθε σήμερα. Μου είπε για τους δεινόσαυρους. ¨οτι και να την ρώτησα ήξερε να μου απαντήσει. πράγμα που σημαίνει οτι παρακολουθεί. Και την Παρασκευή έφερε και εργασία ''τα ίχνη του τυρανόσυρου'' άρα κάθε μέρα κάτι διαφορετικό αναπτύσαν πάνω στο θέμα και στο τέλος της βδομάδας κλείσαν με αργασία. Εν τω μεταξύ όταν το είδα, δεν διάβασα τον τίτλο, της λέω η πατούσα του δεινόσυρου είναι? ¨οχι λε μαμά , λέει, του τυλανόσαυλου...:tongue:

εγω προτιμω να μην υπαρχει τηλεοραση.. αντε και αν υπαρχει στη χαξη και στη φεξη να παιζουν κανενα ντοκυμαντερ αντι για παιδικες ταινιες.. αν ειναι ετσι την κραταω και στο σπιτι να βλεπει..

αφήστε με εμένα να γράφω τον πόνο μου εδώ...

αναρωτιέμαι τι έχω κάνει για να αξίζω τέτοια συμπεριφορά...

προφανώς δεν μπορώ να καταλάβω μερικούς ανθρώπους,την ίδια μου την οικογένεια...

είμαι καλή μόνο όταν τους εξυπηρετώ..

αλλιώς μπαίνω στη μαύρη λίστα...

όλοι δουλεύουν υπογείως και κοιτάνε μόνο την πάρτη τους!!

μα πως μετά να μην ρίξω μαύρη πέτρα πίσω μου????????

μαυρη πετρα δεν θα ριξεις, μια τυπικη επαφη θα χεις, απλα θα εισαι πιο ελευθερη και σε χωρα με λογικα αλλη νοοτροπια..

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια...

μια γρήγορη καλημέρα...πακετάρω,ξεκαθαρίζω...

σήμερα είμαι λίγο καλύτερα...γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια κόσμο και κοσμάκι...

με την μικρή δεν ξέρω τι να κάνω που την έχω μες τα πόδια και μου ανακατεύει αυτά που πακετάρω...

εγω προτιμω να μην υπαρχει τηλεοραση.. αντε και αν υπαρχει στη χαξη και στη φεξη να παιζουν κανενα ντοκυμαντερ αντι για παιδικες ταινιες.. αν ειναι ετσι την κραταω και στο σπιτι να βλεπει..

συμφωνω και εγω...ειδικα για να βλεπουν παιδικα..υπαρχουν τοσες δραστηριοτητες που μπορουν να κανουν στον παιδικο..η τηλεοραση συγνωμη κιολας αλλα εμενα μου μυριζει βαριεστημενες παιδαγωγους..(ελενη μη βριζεις σε ακουω!:tongue:)

οσο για τα στρουμφακια την πηγε σινεμα ο αντρας μου να τα δει και φυγανε στο δεκαλεπτο γιατι τα χρειαστηκε την ωρα που κυνηγουσε ο δρακουμελ τα στρουμφακια και φωναζε ¨θελω τη μαμα μουυυυ!!!!" ΘΑΡΑΛΛΕΟ το παιδι μου!:tongue:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΝΑ!!!!!!!!!!!! Και σε ολους τους εορταζοντες φιλους και συγγενεις!!!!!!

χριστινακι βαστα γερα!!!! σε λιγες μερες ολη η γκρινια θα μεινει χιλιοοομετρα μακρια!!!!

αυριο παω αθηνα λαλαλαλαλλαλαλα (το χαβα μου εγω....)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...