Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και απο μένα!

Και εμένα χθες μου έλεγε η μικρή οτι η φίλη της η Αντριάνα είχε πυρετό στο σχολείο. Τώρα αλήθεια λέει , κάτι άλλο άθελε να πεί...και πάιζουν συνέχεια μαζί με αυτό το κοριτσάκι....να δούμε....

Περαστικά στον Γιαννάκι, αν και νομίζω στο πόδι θα την βγάλει και πρόσεχε την μικρή!

καλύτερα θα κάτσω σπίτι με το παιδί,φαγητό έχω,θα κάνω κάνα ξεκαθάρισμα,θα βάλω το παιδί για ύπνο το μεσημέρι και το απόγευμα θα πάω για τα μικρά.

με 3 παιδιά θα λαλήσω...

από αύριο θα έχω τα δικά μου τρεχάματα...τέρμα οι χάρες!!

τι έγινε με το στόλισμα?στολίσατε όλες?

Διαφημίσεις

τι έγινε με το στόλισμα?στολίσατε όλες?

Mπα. Εγώ γενικώς δε τρελαίνομαι και τελευταία ώρα στολίζω, πιο πολύ για τον Γιάννη. Αλλιώς και καθόλου να μη στόλιζα...

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εγώ υπό άλλες συνθήκες θα είχα στολίσει ήδη!!

φέτος δεν νομίζω δέντρο να έχουμε...άντε κάνα διακοσμητικό να πάρουμε από ικέα!

της μιλάω ήδη της μικρής για το δέντρο,τα δώρα,τον Άη βασίλη κλπ...

το δικό μου σπίτι να δείτε σε τι κατάσταση είναι...ο κάτω όροφος είναι σε καλούτσικη κατάσταση,επάνω έχω κούτες άδειες,γεμάτες...βαλίτσες μες στη μέση...παράθυρα και μπαλκόνια χάλια...θέλω πριν φύγουμε να κάνω ένα τυπικό καθάρισμα στο σπίτι...

χθες πήγαμε κι αγοράσαμε 2 βαλιτσούλες μικρή-μεγάλη για την έλλη,τιρκουάζ με σχέδια λουλούδια!!από κινέζικο 45Ε και οι 2 σε πολύ καλή κατάσταση. για εμάς έχω κάποιες που αντέχουν ακόμα.

υπαρχει μια μεγαλη διαφορα.. εσυ την κοπανας για αλλες πολιτειες..

εγω ειμαι στο σπιτι εγκλειστη και ολο μαζευω και ολα μπαχαλο ειναι.. βαρεθηκα..χαχα!

εχω στησει το δενδρο, του χω βαλει λαμπακια και τωρα βαριεμαι τρελλα το στολισμα οπου με τη μικρη θα μου παιξουν τα νευρα γιατι θα κανει οτι της κατεβει και θα με νευριασει..

ηδη αυτη η φατνη παει βολτες μεσα στο σπιτι.. κανονικα δεν επρεπε να βαλω φετος το μεγαλο δενδρο αλλα δεν μου παει η ψυχη..

Διαφημίσεις

ευτυχώς εμένα το στόλισμα το αναλαμβάνει ο σύζυγος. ένα στολίδι να βάλω στο δέντρο θα το αλλάξει θέση γιατί του χαλάω τη συμμετρία σε σχέση με τα άλλα. δεν με χαλάει καθόλου....Ενώ αυτός στόλιζε εγώ άδειασα τα ντουλάπια της κουζίνας και καθάρισα, αλλιώς ακόμα θα καθάριζα ή ακόμα θα στόλιζα...

ευτυχώς εμένα το στόλισμα το αναλαμβάνει ο σύζυγος. ένα στολίδι να βάλω στο δέντρο θα το αλλάξει θέση γιατί του χαλάω τη συμμετρία σε σχέση με τα άλλα. δεν με χαλάει καθόλου....Ενώ αυτός στόλιζε εγώ άδειασα τα ντουλάπια της κουζίνας και καθάρισα, αλλιώς ακόμα θα καθάριζα ή ακόμα θα στόλιζα...

πες του ομως οτι για το καλο, καθε μελος της οικογενειας οφειλει να βαλει ενα στολιδακι..και να μη του αλλαξει και τη θεση.. ακου εκει..χαχα!!!

μπράβο ο σύζυγος!!!κι εγώ το κάνω αυτό με τις μπάλες!!!όχι σε υπερβολικό βαθμό!!μια χαρά!!!κι έτσι σε απαλλάσσει!!

ωραία κάθομαι στο ίντερνετ,πάω να κάνω καμιά δουλειά...αρκετά χαζολόγησα!!

καλημερα κοριτσια!

ωραια νεα διαβαζω!

μιαμαμα,κλεισατε εισιτηρια?εγινε η αρχη,επιτελους!

καλες ετοιμασιες τωρα κι ευχομαι ολα να σας πανε καλα απο δω και περα!χριστουγεννα στην σουηδια!τελεια!

βικη,με το καλο να ερθει το αγορακι σου!!

μαεστρια περαστικα στο γιαννακη.

πολλα φιλια!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...