Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χριστινάκι ΜΠΡΑΒΟ και πάλι ΜΠΡΑΒΟ! Εύχομαι να περάσετε τα πιο όμορφα Χριστούγεννα εκεί που θα πάτε! καλό ξεκίνημα λοιπόν στην καινούρια σας ζωή και να βάλεις γρήγορα internet, ε???

Να ήμαστε οι πρώτοι και οι τελευταίοι που μαθαίνουμε για το αυτοκίνητο. γλιτώσατε και τα τέλη κυκλοφορίας στο τσάκ:tongue:

Για τον ορό στο μαιευτήριο μας είχαν πει να ρίχνουμε μια δυο σταγόνες στο κάθε ρουθούνι. Ο παιδίατρος αντίθετα μου είπε να αδειάζω μια αμπούλα στα δυο ρουθούνια πατώντας με δύναμη. Απο τότε χρησιμοποιώ αυτή τη βάρβαρη μέθοδο:mrgreen:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σας ευχαριστώ κορίτσια!!!

τώρα ξεκινάει το μεγάλο τρέξιμο!!

αγάπη κι ενότητα υπάρχει ανάμεσα στους 3 μας!!!οι οικογένειες μας το μόνο που θέλουν είναι να μας ξεφορτωθούν!!!!

αυτό σκεφτόμασταν!!σίγουρα θα είναι ξεχωριστά τα Χριστούγεννα μας!!!!!

ούτε του 2010 πληρώσαμε τα τέλη...ευτυχώς δεν μας τα ζήτησαν στη μεταβίβαση,θα έπρεπε να δώσουμε τα διπλάσια,400Ε.

δώσαμε όμως το κτέο 120Ε...

δόσεις αυτοκινήτου μόνο 2,πάλι καλά!!

Σε 13 μέρες χριστινάκι. Σε γρουσούζικο νούμερο πάνω κλείσατα εισιτήρια:tongue: Βρε άλλη γρουσουζιά και γλωσσοφαγιά να μην σας βρει. Αν έχεις θυμιατό θυμιάτιζε κάθε βράδυ, μην σου πω πρωί βράδυ, να φεύγει το κακό:tongue:

Διαφημίσεις

α ναι.. εσεις που βλεπετε το grays anatomy στον 8ο κυκλο αυτη η κρυοκωλη αντιπαθητικη κινεζα κανει εκτρωση σε παιδι του Χαντ η δε καταλαβα καλα? με τον Μπερκ ενα φεγγαρι δεν ειχε ξαναγκαστρωθει και ξεγκαστρωθηκε??

πειτε μου, μη με αφηνετε στην αγνοια γιατι δεν θελω να σκοτωνω την ωρα μου χωρις νοημα..

Σε 13 μέρες χριστινάκι. Σε γρουσούζικο νούμερο πάνω κλείσατα εισιτήρια:tongue: Βρε άλλη γρουσουζιά και γλωσσοφαγιά να μην σας βρει. Αν έχεις θυμιατό θυμιάτιζε κάθε βράδυ, μην σου πω πρωί βράδυ, να φεύγει το κακό:tongue:

:D:D:D

είδες?ούτε που το σκέφτηκα!!το κυνηγάμε κι εμείς!!:tongue::tongue:

πάλι καλά που δεν κλείσαμε παρασκευή και 13!!!

θα ξορκίσουμε το κακό...ελπίζω το κακό μάτι να μην πιάνει όταν θα είμαστε μακρυά...

πάντως ρε παιδί μου τόσο περίεργους ανθρώπους δεν έχω ξαναδεί...

μόνο εδώ...

τους ενδιαφέρουν όλα...λες "πούλησα το αμάξι"...αμέσως να σε ρωτήσουν πόσο...

βλέπει το πρωί ο σπιτονοικοκύρης που ήταν πλυμένο το αυτοκίνητο με την μπαγκαζιέρα...έρχεται να ρωτήσει αν πάμε ταξίδι,δεν βλέπει το ΠΩΛΕΊΤΑΙ,αμέσως να μάθει αν το πουλήσαμε..

κι ο άντρας μου να λέει όχι,πάω να το δείξω σε έναν...

τώρα που δεν είναι παρκαρισμένο εδώ το κατάλαβαν...

miamama θα σας σκεφτομαστε συνεχεια και θα περιμενουμε νεα σου.. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ θα μου λειψεις και ελπιζω να μη χαθουμε..

ειμαι πολυ χαρουμενη για σας ομως..

που ξέρεις,μπορεί τώρα να ερχόμαστε πιο συχνά αθήνα!!:wink:;-)

α ναι.. εσεις που βλεπετε το grays anatomy στον 8ο κυκλο αυτη η κρυοκωλη αντιπαθητικη κινεζα κανει εκτρωση σε παιδι του Χαντ η δε καταλαβα καλα? με τον Μπερκ ενα φεγγαρι δεν ειχε ξαναγκαστρωθει και ξεγκαστρωθηκε??

πειτε μου, μη με αφηνετε στην αγνοια γιατι δεν θελω να σκοτωνω την ωρα μου χωρις νοημα..

δεν είδα τα τελευταία επεισόδια,γιατί ήμουν στο νοσοκομείο,τα έχασα γμτ!!

ΧΡΙΣΤΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

Φιλακια στα μπεμπακια..

ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!με τόσες ευχές όλα καλά θα μας πάνε!!!

Διαφημίσεις

:D:D:D

είδες?ούτε που το σκέφτηκα!!το κυνηγάμε κι εμείς!!:tongue::tongue:

πάλι καλά που δεν κλείσαμε παρασκευή και 13!!!

θα ξορκίσουμε το κακό...ελπίζω το κακό μάτι να μην πιάνει όταν θα είμαστε μακρυά...

πάντως ρε παιδί μου τόσο περίεργους ανθρώπους δεν έχω ξαναδεί...

μόνο εδώ...

τους ενδιαφέρουν όλα...λες "πούλησα το αμάξι"...αμέσως να σε ρωτήσουν πόσο...

βλέπει το πρωί ο σπιτονοικοκύρης που ήταν πλυμένο το αυτοκίνητο με την μπαγκαζιέρα...έρχεται να ρωτήσει αν πάμε ταξίδι,δεν βλέπει το ΠΩΛΕΊΤΑΙ,αμέσως να μάθει αν το πουλήσαμε..

κι ο άντρας μου να λέει όχι,πάω να το δείξω σε έναν...

τώρα που δεν είναι παρκαρισμένο εδώ το κατάλαβαν...

πολυ καλα κανατε και δεν ειπατε τιποτε.. αει σιχτιρ πια με την παραξενια ολων..

εγω εβλεπα ενα διαφημιστικο σχετικα με την Ελβετια (ενας φιλος που ναι απο εκει την αποκαλει την πιο βαρετη χωρα ολου του πλανητη) αλλα η ζωη ειναι αλλιως και εκει.. αλλες παραστασεις, αλλη οργανωση... ποσο ζηλευω ωρες ωρες..

καλημερα

ειναι εντυπωσιακο οτι μπορουν και κατανοουν απλα πραγματα πλεον.. και το βαφτηστηρι μου που ναι 3 ετων κλεισμενα καταλαβαινει ποτε ειναι αρρωστος..

καλημέρα κορίτσια...

περαστικά μαέστρο μου...

αυτό σκεφτόμουν χθες...πάω να ξαπλώσω για μεσημέρι και κρύωνα,η έλλη στη τουαλέτα με τον μπαμπά της,φωνάζω στον άντρα μου ότι ξέχασα τη ρόμπα μου κάτω...

μου απαντάει η έλλη "μαμά θες τη κακέτα σου?(ζακέτα),έχεις το λάλωμα σου(πάπλωμα)!!

μπαίνει σε όλες τις κουβέντες πλέον κι εμείς γελάμε!!παίρνει και ύφος!!

σήμερα θα πήγαινα με τη μαμά μου και τον Σ Γιάννενα στον γιατρό,και αφού ετοίμασα χθες τα ρούχα μας,τα πράγματα του παιδιού, μαγείρεψα,μου το άλλαξαν το πρόγραμμα το πρωί...θα πάω το απόγευμα στο σπίτι της μαμάς μου να κρατήσω τα ανίψια...

έχει αναλάβει η αδερφή μου τα της δουλειάς...

θα μάθουν σήμερα ότι φεύγουμε κιόλας...

οπότε θα κάνω καμιά δουλειά γιατί δεν έχουμε και πολλές μέρες μπροστά μας...

έχω νευριάσει που δεν έχουμε ούτε μηχανάκι,ούτε αυτοκίνητο...

προσπ για την ελβετία δεν ξέρω τίποτα...

αλλά όλα είναι σχετικά...άλλα πράγματα ζητάς όταν είσαι νέος,χωρίς παιδιά,κι άλλα όταν έχεις οικογένεια...

και η αγγλία ως φοιτητές βαρετή ήταν!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...