Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! πολύ γέλασα! Δεν έχει προστατευτικά?

Έχει το μισό του κρεβατιού, στο κεφάλι του, αλλά κάνει τόσο ανήσυχο ύπνο που το "οργώνει" όλο το κρεβάτι!

Ακόμα δεν έχω καταλάβει πως κατάλαβε, μέσα στον ύπνο του, ότι όντως πέφτει! Γιατί δε ξύπνησε, πήγαμε τον βρήκαμε κάτω και κοιμότανε!

Είναι απ' τις πιο θεικές φάσεις, θα τη θυμάμαι! :lol::lol:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσάκια μου τι κάνετε?

σας ευχαριστώ για τις ευχές!!!

βίκυ δεν σε βλέπω να παίρνεις κιλό στην εγκυμοσύνη έτσι όπως πας...χιχι

Έλλη σκέτο είναι πρσπ, το αρχαίο...το ελισάβετ γιορτάζει 24 απριλίου.

σήμερα από το πρωί ένα σωρό δουλειές...το καλύτερο ξεκαθάρισμα κάνω,τα πετάω όλα στα σκουπίδια!!

κι έτσι δεν θα βγουν πολλά για Σουηδία...χεχε

μα πόση σαβούρα είχα τελικά...όλα άχρηστα είναι...

πέταξα 12 σουτιέν!!!και τώρα έμεινα με 3!!

αυτά...η συνέχεια αύριο...

Διαφημίσεις

καλημέρα!

Ξεπατώθηκα στην γενική το σκ. Άφησα κάτι ψιλά ακόμα. Το σύνθετο απο μέσα και κάτι συρτάρια της κουζίνας. Ο σύζυγος παράλληλα στόλιζε.

Μιαμαμα το κρεβάτι είναι πτυσόμενο. Απο 1,2 έως 2μέτρα και κάτι . Και το στρώμα του σε 3 κομμάτια είναι. Εγώ το έχω στο 1,2 τώρα για εξικονόμηση χώρου ,ή λίγο παραπάνω, θα σε γελάσω. Αν πατήσεις το λίνκ γράφει απο κάτω. Μπορείς να το προμηθευτείς απο τα πάτρια εδάφη του τώρα που θα ανεβείτε Σουηδία. Υπάρχει και σε μαύρο. έβαλα και την κρεμαστή την κουνουπιέρα απο πάνω και η μικρή λέει κοιμάται σαν πριγκίπισσα. Μπορείς να κρεμάσεις και διάφορα τζίντζιρι μίτζιρι στα καγκεκάλια για να γίνει ακόμα πιο όμορφο. εμένα αυτό με βόλεψε πάρα πολύ είναι το μέγεθός του.

καλώς τες...

κι εγώ πακετάρισμα και ξεκαθάρισμα έκανα...πήγα χθες και στη μαμά μου να κάνω κάποιες δουλειές κι εκεί...

πολύ ωραίο το κρεβατάκι βίκυ,μου αρέσει το λευκό,επίσης έχει το ίδιο με κάγκελο στη πλάτη...καναπέ κρεβάτι,κι αυτό ωραίο.είναι όμως κανονικό μονό κρεβάτι.

αλλά το ότι μεγαλώνει το δικό σας είναι πολύ βολικό...

το δικό μας που είναι κούνια-κρεβάτι είναι 1.40χ 0.70...

της έχω κι εγώ την κουνουπιέρα μόνιμη του ικέα...είναι πολύ ρομαντικό!!

μαέστρο και προσπ τι κάνουν τα μπουμπουκάκια σας?

η μεγαλη βομβαρδιζει το σπιτι ενω καταστρεφει το δενδρο που προσπαθω να στολισω

ο μικρος εχει κολικους και αρχιζει να μειωνει τους υπνους..

εγω εχω διαφορα σωματικα και αλλα που με ταλανιζουν

κατα τ αλλα καλα..

καλημεραααααααα........

και εγω γενικη το σκ, μου βγηκε ο πατος να καθαρισω για να στολισω και τελικα εμεινα με 5 πλυντηρια ασιδερωτα και χωρις να στολισω!:confused: ωραια τα καταφερα!!!

την πεμπτη παω αθηναααααα λαλαλαλαλλαλαλαλαλαλαλα!!!!!! πηγα και πηρα δωρακια για τα παιδια των φιλων και τα ανηψια και μου φυγανε 300 ευρα :confused: δεν πρεπει να ξαναπαω συντομα μαλλον!:cool:

ειμαι πολυ χαρουμενηηηηηηη!!!!!!3 μερες ακομα!!!!γιουπιγια για γιουπι γιουπι γιααααααα!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλημεραααααααα........

και εγω γενικη το σκ, μου βγηκε ο πατος να καθαρισω για να στολισω και τελικα εμεινα με 5 πλυντηρια ασιδερωτα και χωρις να στολισω!:confused: ωραια τα καταφερα!!!

ΠΩΣ το κατάφερες αυτό παιδάκι μου;! :confused:

ειμαι πολυ χαρουμενηηηηηηη!!!!!!3 μερες ακομα!!!!γιουπιγια για γιουπι γιουπι γιααααααα!!!!!!!!!

Καλά να περάσεις!!! :D

μαέστρο και προσπ τι κάνουν τα μπουμπουκάκια σας?

Καλά είναι η μανδάμ! Μεγαλώνει κι ομορφαίνει. :D

Μόνο που 'ναι μπουκωμένη γμτ και τρελαίνομαι όταν την ακούω να ζορίζεται. Το πρωί ήταν αρκετά μπουκωμένη και της έβαλα φυσιολογικό ορό. Ελπίζω να μην έκανα βλακεία, γιατί είναι μικρή και δεν ξέρω αν κάνει από τώρα. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλά είναι η μανδάμ! Μεγαλώνει κι ομορφαίνει. :D

Μόνο που 'ναι μπουκωμένη γμτ και τρελαίνομαι όταν την ακούω να ζορίζεται. Το πρωί ήταν αρκετά μπουκωμένη και της έβαλα φυσιολογικό ορό. Ελπίζω να μην έκανα βλακεία, γιατί είναι μικρή και δεν ξέρω αν κάνει από τώρα. :rolleyes:

πρεπει να της βαζεις ορο καθε μερα και ας μην εχει μπουκωμα.. κραταει τη μυτη καθαρη και υγρη, εικαζεται οτι ετσι αποφευγονται και τα συναχωματα..

κοριτσάκια..........

είμαι πολύ χαρούμενη!!!!!γιούπι!!!

επιτέλους πουλήσαμε το αυτοκίνητο...τελείωσε!!είστε οι πρώτοι που το μαθαίνετε!!

είναι επίσημο,είμαστε με τα λεφτά στο χέρι...

κλείσαμε και εισιτήρια...

11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ!!!!!!

οπότε τώρα τρέξιμο να τα προλάβουμε όλα!!!

δεσποινιώ θέλω κι εγώ δώρο!!!χιχι καλά να περάσεις!!φιλιά στο ειρηνάκι!!

μαέστρο θέλουμε φώτο του κοριτσιού!!!

κάνει καλέ ο φυσιολογικός ορός,όποτε είναι μπουκωμένη εγώ θα πρότεινα...αν βάζεις συνέχεια μπορεί να πάει στα αυτιά και δεν κάνει.κάτι τέτοιο έχω ακούσει.

εγώ της έβαζα που και που όταν ήταν μπουκωμένη phisiomer (θαλασσινό νερό είναι)

και vix σε ένα βαμβάκι πάνω στο καλοριφέρ για να μυρίζει ο χώρος και να της ανοίγει την αναπνοή...

μπορεί να της ξεραίνει την αναπνοή και το κλιματιστικό.

κοριτσάκια..........

επιτέλους πουλήσαμε το αυτοκίνητο...τελείωσε!!είστε οι πρώτοι που το μαθαίνετε!!

11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ!!!!!!

οπότε τώρα τρέξιμο να τα προλάβουμε όλα!!!

δεσποινιώ θέλω κι εγώ δώρο!!!χιχι καλά να περάσεις!!φιλιά στο ειρηνάκι!!

μαέστρο θέλουμε φώτο του κοριτσιού!!!

κάνει καλέ ο φυσιολογικός ορός,όποτε είναι μπουκωμένη εγώ θα πρότεινα...αν βάζεις συνέχεια μπορεί να πάει στα αυτιά και δεν κάνει.κάτι τέτοιο έχω ακούσει.

εγώ της έβαζα που και που όταν ήταν μπουκωμένη phisiomer (θαλασσινό νερό είναι)

και vix σε ένα βαμβάκι πάνω στο καλοριφέρ για να μυρίζει ο χώρος και να της ανοίγει την αναπνοή...

μπορεί να της ξεραίνει την αναπνοή και το κλιματιστικό.

πρωτα απο ολα ΜΠΡΑΒΟ MIAMAMA για τα καλα σας νεα και ελπιζω ειλικρινα σε μια τολμηρη, νεα και τυχερη καλη αρχη στη ζωη σας.. οπου υπαρχει αγαπη και ενοτητα δεν υπαρχει τιποτε ανικητο..

οσο για τον φυσιολογικο ορο ειναι και αυτος αλατονερο ουσιαστικα.. δεν εχω ακουσει αυτο για τα αυτια που λες.. παντως εγω συστηματικα βαζω στα παιδια ειδικα ως μωρα καθε βραδυ, και στον μικρο ειδικα που ειναι ολο βραχναδα απο τις γουλιες..

κοριτσάκια..........

11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ!!!!!!

MΠΡΑΒΟ κορίτσι!

Σε καλή μεριά, καλά μαζέματα, καλό ταξίδι και με το καλό να τακτοποιηθείτε!!! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...