Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

και εμενα τα φεντικα εχουν δουλεια, εγω κανω οτι εχω δουλεια..χαχα!!

αντε jesgk καλο τροχαδιν..

πότε θα κερδίσω το λόττο μου λες;;; Αλλα μου έταξες εσύ... ότι θα κάθομαι σπίτι κ δεν θα δουλεύωωωωωω

Διαφημίσεις

Kαλησπερα!Μεσημεριασε κιολας!Μολις τελειωσα τις χοντρες δουλειες και σας επισκεφτηκα!Λοιπον,διαβαζω αυτα που λεμε περι αποθηλασμου ,για μεταφορα των παιδιων στα δωματια τους κλπ,και ξερετε τι καταλαβαινω???κοριτσια,εχουν μεγαλωσει πολυ τα μικρουλια μας....σιγα σιγα,μπαινουν σε νεα σταδια και ειλικρινα μου φαινεται σαν χθες ,που ηταν μια σταλιτσα μωρουλινι που καλα-καλα δεν εβλεπε,και τωρα επικοινωνουμε κανονικα!!!

Χθες ,πηγα σε ενα σεμιναριο συμβουλευτικης,με θεμα παιδια ανυπακουα-επιθετικα και συναισθηματικη σχεση με τους γονεις.Ακουσα πραγματα,που απο μονη μου δεν θα μπορουσα να ειχα σκεφτει ισως και ποτε,οσο εμπειρος γονιος κι αν νομιζει καποιος πως ειναι....

σε γενικες γραμμες με εντυπωσιασαν τα εξης

1.οταν μαλωνει ο μπαμπας το παιδι(ακομα κι αν υπερβαλλει κατα τη γνωμη μας),δεν πρεπει ποτε να τρεξουμε να κανακεψουμε το μωρο επειδη εκλαψε λιγακι,γιατι ειναι σαν να ακυρωνουμε το μπαμπα!!!!εγω ,το εχω κανει ηδη αρκετες φορες.....

2.ποτε μα ποτε ,δεν πρεπει να κακιζουμε τον αλλο γονιο στο παιδι μας,ουτε αστειευομενοι,διοτι ετσι εμπλεκουμε το παιδι σε πραγματα που δεν μπορει συναισθηματικα να επεξεργαστει

3.τα πιο επιθετικα παιδια,ειναι αυτα που εχουν περισσοτερο αναγκη τον επαινο,εστω κι αν δεν μας δινουν αρκετες ευκαιριες για να τα επιβραβευουμε.

4.οταν τους κανουμε ολα τα χατιρια,τα παιδια το εισπραττουν σαν αδιαφορια....!δηλαδη,περιμενουν απο μας να τους βαζουμε ορια,κι ας αντιδρουν σε αυτα

και 5.ελεγε πως μεχρι την ηλικια των 4-5 ετων,τα παιδια εχουν βρει 14 διαφορετικους τροπους για να εκβιασουν συναισθηματικα τους γονεις με σκοπο να περασει το δικο τους

Ειπα,να τα αναφερω,ελπιζω να μην εγινα κουραστικη,αλλα ισως δωσουν αφορμη για κουβεντουλα:wink:

εμαθα μεσα σε λιγες ωρες ,παρα πολλα πραγματα,και ακομα κι αν τα περισσοτερα δεν με αφορουσαν επειδη το παιδακι ειναι ακομα μικρο,ηταν τοσο διαφωτιστικα καποια .....

α,και για τα μωρακια στην ηλικια των παιδιων μας,ειπε πως το μονο που μπορουμε να κανουμε προς το παρον ,για να τα βοηθαμε να μαθαινουν,ειναι να τους λεμε ΟΧΙ,οταν κανουν κατι λαθος και ξανα και ξανα και ξανα....περιττο να σας πω ,πως απαγορευεται το ξυλο!!!εστω και ενα απαλο χτυπηματακι στο χερι......τα θυμωνει αυτο,και τα κανει επιθετικα

τα περισσοτερα τα γνωριζετε ηδη,δεν κανω τη δασκαλα:tongue::tongue::tongue:

αν ποτε ακουσετε για σεμιναρια ,τρεξτε ασυζητητι!!!!!!

τζες ,πια μερα βαφτιζετε????παντως σημερα στα χανια εχει ηλιο!επιτελους!ευχομαι κι εγω να κανει ηλιο στη βαφτιση,μεσημερακι ή απογευμα θα την κανετε....?αν ειναι μεσημερι ,ισως ειναι λιγο πιο γλυκος καιρος!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

τα περισσοτερα τα γνωριζετε ηδη,δεν κανω τη δασκαλα:tongue::tongue::tongue:

αν ποτε ακουσετε για σεμιναρια ,τρεξτε ασυζητητι!!!!!!

τζες ,πια μερα βαφτιζετε????παντως σημερα στα χανια εχει ηλιο!επιτελους!ευχομαι κι εγω να κανει ηλιο στη βαφτιση,μεσημερακι ή απογευμα θα την κανετε....?αν ειναι μεσημερι ,ισως ειναι λιγο πιο γλυκος καιρος!

πολύ όμορφα όσα έγραψες κ σε ευχαριστούμε, η βάπτιση ειναι στις 6 το απόγευμα αλλά ειμαι αισιοδοξη

μπραβο cristin

καλα εκανες και πηγες στο σεμιναριο και πολυ περισσοτερο που μας τα μεταφερεις γιατι οφειλουμε στα παιδια μας και στους εαυτους μας να βελτιωνομαστε και να ανοιγουμε τα αυτια και τα ματια μας..

η αληθεια ειναι πως στην πραξη ολα ειναι δυσκολα αλλα οχι ακατορθωτα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...