Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

λέει "το βήκα να πάμε τότα" (το βρήκα να πάμε βόλτα)

Αχ, η γλυκιά μου!!!! :D

Κολλάνε μια χαρά κορίτσι. Πέρσι ο Γιάννης πήγαινε πρώτη χρονιά παιδικό και η Μελίνα της Δέσποινας ήταν σπίτι. Σε πληροφορώ ότι αρρώσταιναν και τα δύο συνέχεια!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα μαθαίνετε τα νέα μας σίγουρα...

θα τους κοιτάζουμε σαν εξωγήινους τους Σουηδούς!! χεχε

το κορίτσι μου είναι γυριστρούλα...με το που βλέπει το σπίτι...λέει "όκι πίτι"!!!!!!

σε λίγο που δεν θα έχουμε και αυτοκίνητο να δω τι θα κάνουμε εδώ που μένουμε!!

τί κάνετε κορίτσια?

Εσύ μαέστρο περνάς πιο καλά απο όλες, Ε?;):D

Μιαμαμα τσιμουδιά για το αυτοκίνητο. Ακόμα και να πουληθεί μην το μάθει κανείς...Και ας μάθουν ότι φεύγετε μια μέρα πριν πετάξετε. Δεν είναι ανάγκη να το ξέρουν πολύ νωρίτερα. Το επόμενο που σας μένει είναι να βουλιάξει ο αεροδιάδρομος:tongue:

Το πρωί πήρε και ο άντρας μου τα αποτελεσματα του down . έλεγχος αρνητικός έλεγε. έγραφε 1:4000 στον τοκετό και στις σημειώσεις η περίπτωση για σύνδρομο down είναι 1:1000.

Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα 1:22000 στον τοκετό (γιατί τόσο μεγάλη διαφορά?) και στις σημειώσεις εδινε πιθανότητα 1:1300.

Το απόγευμα θα πάω γιατρό, θα μου τα αναλύσει.

σήμερα θα έρθει και το κρεβάτι της μικρής. Τελευταία μου έλεγε παραπονιάρικα: εγώ δεν έχω κρεβάτι...λές και κοιμόταν στο πάτωμα..

τί κάνετε κορίτσια?

Εσύ μαέστρο περνάς πιο καλά απο όλες, Ε?;):D

To παλεύω ΠΟΛΥ Βίκυ! Φτύσε με μη με ματιάσεις. ;):mrgreen:

Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα 1:22000 στον τοκετό (γιατί τόσο μεγάλη διαφορά?) και στις σημειώσεις εδινε πιθανότητα 1:1300.

Μήπως λόγω διαφορά ηλικίας; Πάντως πάλι καλά δεν είναι τα νούμερα;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια!!

ετοιμάζομαι να πάμε για κάτι χαρτιά στην αστυνομία για το αυτοκίνητο...

εννοείται βίκυ μου σε κανέναν τίποτα,μέχρι να το παραδώσουμε.

ποιος ξέρει τι άλλο μπορεί να μας συμβεί...

τι νέα από τον γιατρό?

κι εγώ αυτό πιστεύω,όσο περνάει η ηλικία μας τα νούμερα αλλάζουν.

Καλημέρα Χριστινάκι. Το πουλήσατε τελικά; Άντε, μπράβο!

Κλείσε και εισιτήρια τώρα και οργανωθείτε σιγά σιγά και μην ακούτε κανέναν! Να μπείτε σε μια σειρά, τόσο καιρό είστε στην αναμονή ρε συ, είναι κουραστικό.

Στη Θεσσαλονίκη έχει την κλασσική μαυρίλα σήμερα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημέρα!

όλα καλά στον γιατρό. Μου πως το 1:1000 αντιπροσωπέυει την ηλικία μου και το 1:4000 την εγκυμοσύνη του. Του είπα ανήσυχη πως άλλο 1:22000 που είχα στην πρώτη εγκυμοσύνη και άλλο 1:4000 που έχω τώρα. Μου είπε και 1:500 να είχα αρνητικό θα ήταν πάλι. Μας ρώτησε αν μας είπε το φύλο ο γιατρός στον υπέρηχο και μου είπε εφόσον έβαλε το τρίπλεξ (έτσι λέγεται αυτό με το χρώμα στις περιοχές που αιματώνονται) τότε δεν μπορεί να μπερδεύτηκε με το λώρο. Χωρίς το τρίπλεξ μπερδεύεται άνετα ο λώρος με το τσουτσούνι.

χθες στήσαμε και το καινούριο κρεβάτι της μικρής. Χάρηκε πολύ. Εν τω μεταξύ το βράδυ άκουσα κάτι σαν βογγητό-νιαούρισμα. Πάω στο δωμάτιο, νόμιζα ξεσκεπάστηκε και κρύωσε, βλέπω το κρεβάτι άδειο. Κοιτάω στο πάτωμα και τη βρίσκω μπρούμιτα κάθετα στο κρεβάτι. Μάλλον πήγε να σηκωθεί και σαβουρντίστηκε:tongue:

μέχρι να πάρουμε λεφτά στα χέρια μας,τίποτα δεν είναι σίγουρο,έχει ξεκινήσει όμως ο αγοραστής τα χαρτιά,για την αδερφή του το παίρνει,θα πάει στην Κω το αυτοκίνητο,αλβανός το πήρε.

με το που πάρουμε τα χρήματα,κατευθείαν εισιτήρια και πακετάρισμα σε γρήγορους ρυθμούς.

παιδεύομαστε τώρα 3 μήνες με το αυτοκίνητο...

μπράβο βίκυ!!μια χαρά!!

μεγιές και το κρεβατάκι σας!!έτσι έπεφτε και η δική μου,αλλά τώρα έμαθε...δεν της έχω βάλει κάγκελο,είναι μικρό το κρεβατάκι της και πολύ χαμηλό στο πάτωμα.

τελικά βίκυ αγόρι σου έχουν πει ε εώς τώρα?

Διαφημίσεις

να την χαίρεσαι Χριστίνα!

χρόνια πολλά στο κορίτσι!

εμένα να με συμπαθάς αλλά δεν θα πάρω γλυκάκι. Οι καούρες, καταλαβαίνεις....Θα το μετανιώνω για 2 μέρες μετά. Και το αφεντικό μου έφερε κάτι τρίγωνα το πρωί αλλά όσο και να λιγουρεύομαι δεν τα αγγίζω...Με φρουτάκια θα την βγάλω μέχρι το μεσημέρι. ¨εχω συμβιβαστεί πλέον....

Μάλλον πήγε να σηκωθεί και σαβουρντίστηκε:tongue:

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα!

Κλασσικά! Ο Γιάννης την πρώτη φορά που έπεσε, φώναξε πριν (μέσα στον ύπνο του, ε) "πέφτωωωωωωωω" και μετά ακούσαμε το μπαμ! :lol::lol::lol:

1359246msi6rv2kit.jpg

σας κερνάω γλυκάκια για το κοριτσάκι μου που γιορτάζει σήμερα!!

Ωωωωωωωωωωωω, μερσί! Έχει και δεύτερο όνομα, ε; Όλο το ξεχνάω!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΛΑ, να τη χαίρεσαι!! Πάντα γερή και χαρούμενη! :D

party-balloons-glitter.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

miamamα ειχα ξεχασει οτι την εχεις βαπτισει Αικατερινη την Ελλη και ειχα πιασει χθες το ημερολογιο και εψαχνα την Αγιας Ελλισαβετ (που παλι λαθος εψαχνα αφου Ελλη σκετο την εχεις αν δεν κανω λαθος)..

να σου ζησει!!!

βρε viki προστατευτικο της εχεις βαλει στο κρεβατι?? εγω ακομη το χω παροτι δεν κοιμαται στραβα..

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα!

Κλασσικά! Ο Γιάννης την πρώτη φορά που έπεσε, φώναξε πριν (μέσα στον ύπνο του, ε) "πέφτωωωωωωωω" και μετά ακούσαμε το μπαμ! :lol::lol::lol:

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! πολύ γέλασα! Δεν έχει προστατευτικά?

το δικό μας έχει κάποια προστατευτικά και στη μέση είναι το κενό για να ανεβοκατεβαίνει. μπάμ δεν άκουσα και την βρήκα κάθετα στο κρεβάτι γι'αυτό υπέθεσα οτι πήγε να σηκωθεί. Και ούτε καν έκλαψε. Μόνο νιαούρισε και μέχρι να πάω κοιμήθηκε κι όλας στο πάτωμα. Θα συνηθίσει....

Ακόμα γελάω με τον Γιάννη.:lol:

βρε viki προστατευτικο της εχεις βαλει στο κρεβατι?? εγω ακομη το χω παροτι δεν κοιμαται στραβα..

ενσωματωμένο είναι. Αυτό που σας είχα δείξει τις προάλλες:http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=1711

Κάνει άτσαλο ύπνο, δεν την εμπιστεύομαι καθόλου. Και απο το κενό που έχει στη μέση είναι ικανή να φύγει. Είση χθες την βρήκα κάθετα στο κρεβάτι. Αν είχε γυρίσει απο αριστερά θα έσκαγε κάτω. Εκεί θα ακούγαμε και το μπάμ σίγουρα. Είπα να αραδιάσω κάποια μεγάλα λούτρινα εκεί να πέσει στα μαλακά αν τυχόν συμβεί, αλλά απο την άλλη αν πάει να σηκωθεί θα μπουρλουκλωθεί στα αρκούδια .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...