Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά ήταν!

Το είχα ανάγκη και την έξοδο και .. το άλλο. :D

Εσύ για να συνέλθεις απ' το πόδι πρέπει α) να ξεκουραστείς (δύσκολο, ξέρω), β) να αρχίσεις το περπάτημα, γιατί θεωρώ οτι απ' τη μέση έχεις πρόβλημα και γ) να χάσεις κιλά!

Τα λέω σε σένα να τ' ακούω κι εγώ. Πρέπει να χάσω κατεπειγόντως, σηκώνω τη μικρή τώρα και μ' ενοχλεί πάλι η μέση.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

έχεις απόλυτο δίκιο...

κι έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα...το κόβω χλωμό...

έχουμε μπει σε περίεργη φάση...

κι από τη στιγμή που θα φύγουμε θα μπούμε σε άλλες καταστάσεις...

το μόνο σίγουρο είναι το περπάτημα,πρέπει να βρούμε σπίτι...δουλειά...

τώρα αρχίζει το τρελό γλέντι!!

ελπίζω όταν τακτοποιηθούμε να μπούμε σε άλλους ρυθμούς,τα γυμναστήρια είναι φθηνά...θα πάρουμε και ποδήλατα...

θα πάω και σε κάνα γιατρό...

από τη μέση όλα ξεκινάνε,οσφυαλγία!!

Καλήμ!!!

Εγώ πάντως Χριστινάκι ξεκίνησα να σε λέω Σουήντεν μάμα για γούρι!!!

Βίκι δεν έχει κάνει τέτοια επέμβαση η φιλεναδίτσα μου... Μάλιστα έχει ένα παιδάκι στην ηλικία των δικών μας κ το γέννησε χωρίς προβλήματα. Είχε λίγο δύσκολο τοκετο (με βεντούζα) αλλά στην εγκυμοσύνη της ήταν μια χαρά...Πριν αό την εγκυμοσύνη που γεννησε το παιδάκι της είχε μια παλλινδρομη κ έκανε απόξεση... αλλά τι στο καλό δεν νομίζω να έχει να κάνει...

Προσπ γιατί μιλάς για΄πρόωρο τοκετό?? Ο γιατρός δεν της είπε για περίδεση...της είπε για ξαπλα για να μακρύνει ο τράχηλος...Ουφ...τι στο καλο...

Ξανα καλήμ!

ΥΓ:Δεσπω καλό το κεικ με το αμυγδαλόγαλα??

Διαφημίσεις

το αυτοκίνητο δρομολογήθηκε...

με το που εισπράξουμε κλείνουμε εισιτήρια για 3-4 δεκ.

θα κλείσουμε και ξενοδοχείο ή δωμάτιο με κουζινάκι...

ξεκινάμε τις πρώτες μέρες ψάξιμο για σπίτι,τράπεζα,εφορία...

μετά δουλειά...

διευθύνσεις για διάφορα έχουμε...

δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά από εδώ.μόνο μια καλή ψακτική...

περιοχές που θα ψάξουμε σπίτι έχουμε βρει...

το πρόγραμμα το έχει κανονίσει ο καλός μου!!

το αυτοκίνητο δρομολογήθηκε...

με το που εισπράξουμε κλείνουμε εισιτήρια για 3-4 δεκ.

θα κλείσουμε και ξενοδοχείο ή δωμάτιο με κουζινάκι...

ξεκινάμε τις πρώτες μέρες ψάξιμο για σπίτι,τράπεζα,εφορία...

μετά δουλειά...

διευθύνσεις για διάφορα έχουμε...

δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά από εδώ.μόνο μια καλή ψακτική...

περιοχές που θα ψάξουμε σπίτι έχουμε βρει...

το πρόγραμμα το έχει κανονίσει ο καλός μου!!

Ωραία βρε, να μπαίνετε σε μια σειρά, γιατί αλλιώς είναι πολύ ψυχοφθόρο!

Γεια σου Yupi. Καλημέρα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

thank you yiupi!!!!!!!!!

καλημέρα!!

Καλήμ!!

Ωραία βρε, να μπαίνετε σε μια σειρά, γιατί αλλιώς είναι πολύ ψυχοφθόρο!

Γεια σου Yupi. Καλημέρα.

Καλήμ!!! Τι καλήμ δηλαδή ... η μεγάλη κόλλησε το μωρό. ΠΑΛΙ!!!

Διαφημίσεις

Τις βρίσκει-τις βρίσκει... στο άλσος, στην πλατεία, στις κούνιες, σε θεατράκια για παιδια, σε κουκλοθέατρα, έρχονται παιδάκια στο σπίτι, πηγαίνει αυτή... δεν μπορώ να την μαντρώσω τελείως την καημένη....

τι να κάνεις...

θέλουν κι αυτά να απασχοληθούν...

η δική μου έμαθε κάθε μέρα που πάμε στη γιαγιά,ότι παίζει με τα ανίψια μου και κάθε βράδυ γυρνάμε με κλάματα σπίτι...

χθες δεν την πήρα μαζί μου...και υπήρχε ηρεμία σπίτι μας.

τώρα πήγε σούπερ μάρκετ με τον μπαμπά...

λέει "το βήκα να πάμε τότα" (το βρήκα να πάμε βόλτα)

καλημερα!

yioupi αν ο τραχηλος μικραινει και εχει παρουσιασει αιμα το οτι μπορει να οδηγηθει σε αποβολη (ουσιαστικα προωρος τοκετος χαρακτηριζεται αν και αποβολη ειναι) ειναι πολυ πιθανο.. σου ξαναγραψα οτι αν παρατηρηθει κατι τετοιο εως 2,5 εκ ειναι το οριο ασφαλειας για περιδεση, εκτος αν ο γιατρος της δεν την κανει ουτε στο 2,5 επειδη ενεχει κινδυνους οπως προανεφερα..

και εγω τη κορη μου την ειχα μαντρωμενη, δυο φορες την εχω αφησει μονο να παει παιδικη χαρα την τελευταια μερα σε ωρες που δεν εχει μεγαλη κινηση.. αντε κανα σουπερ μαρκετ με το μπαμπα.. παιδοτοποι μετα τα χριστουγεννα και θεατρα απο Φλεβαρη και επειτα.. παλι καλα που ειμαστε εντελως η αντιπαθητικοι η αντικοινωνικοι (:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:) και δεν μας προτιμουν οι φιλοι με παιδια για να ρχονται σπιτι μας..

μπραβο maestria ωραιο δωρο ο συζυγος.. εμενα μου χε ταξει απο τη γεννα της κορης μου spa και το ξαναταξε και τωρα που γεννησα.. ποτε δεν θα το κανω.. (σας ειχα πει οτι ειχα κερδισει προπερσι spa απο ητ δουλεια και δεν το εκμεταλλευτηκα ποτε? το πασαρα σε αλλον..)

παντως εγω δωρο Spa στον ανδρα μου ειχα κανει το 2008.. μια χαρα περασε..

αντε βρε Miamama να πατε Σουηδια να μας λετε ποσο μπροστα ειναι οι ανθρωποι και εμεις να κλαιμε την καταντια μας.. σε ζηλευω με την πολυ καλη εννοια!!

μιλαμε οτι ξενυχταω επι δυο πλεον.. μια η μικρη, μια ο μικρος..και κανω και γενικη στο σπιτι.. αυριο γιορταζει η κουνιαδα και ολο και καποιος θα κανει εμφανιση και το σκ λεω να αρχισω να στολιζω για τις γιορτες.. ηδη στολισα το παραθυρο της κουζινας αφου εκει εγινε η πρωτη γενικη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...