Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάκια...

χθες το βράδυ το κορίτσι μου ήρθε τη νύχτα και μας είπε ότι θέλει να κάνει τσίσα στη τουαλέτα,και είχε στεγνή πάνα...

πρώτη φορά!!

κατά τα άλλα κοριτσάκια μου ήδη φαίνομαι η κακιά...

γιατί θέλουν να είμαστε επί 24ωρη βάση εκεί!!

κι επειδή η αδερφή μου το έκανε για να δειχτεί(είμαι σίγουρη)

οπότε ποιος δεν είναι σπίτι?εγώ...η αδερφή μου είχε την "εξυπνάδα" να μετακομίσει εκεί με τον άντρα της και τα παιδιά της για μερικές μέρες...που είναι χειρότερο..

η μαμά αυτοεξυπηρετείται,ένα πιάτο φαγητό κι ένα μπάνιο χρειάζεται!!

κι όπως όλοι λένε εγώ είμαι η αναίσθητη!!

αφήστε κορίτσια έχουμε απογοητευτεί πλήρως από τις οικογένειες μας!!

η κουνιαδούλα μου το έβαλε το χεράκι της πάλι...είπε τα πάντα χαρτί και καλαμάρι στα πεθερικά μου για την σουηδία!!

δεν αντέχεται κανείς τους πλέον!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε ξενυχτάει το κορίτσι μαέστρο? Ο Γιάννης χαλαρός με την αδερφούλα, ε?

Μιαμαμα δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι και για αυτό? Είδες τη μάνα σου να στεναχωριέται που δεν ήρθε έστω και μια ώρα να κρατήσει την μικρή για να πάτε για έναν καφέ? δεν σου λέω να κοιμηθεί κι όλας στο σπίτι....

Βρε ασχολήσου με την μετακόμισή σου (ή μήπως θα σε βοηθήσει στο πακετάρισμα?) και στην Ελλάδα ξαναπατάς για διακοπές στα ελληνικά νησιά (πλην της Κέρκυρας:tongue:για Αιγαίο σε βλέπω...)

Διαφημίσεις

εμείς πρέπει να είμαστε έναν κύκλο πίσω...

πως πας βικάκι?η κοιλιά μεγαλώνει? έχεις απόλυτο δίκιο!!!!άστα όλοι την πάρτη τους κοιτάνε!!!

μας βλέπω σαντορίνη και μύκονο που δεν έχω πάει και ποτέ!!

εμείς πρέπει να είμαστε έναν κύκλο πίσω...

πως πας βικάκι?η κοιλιά μεγαλώνει? έχεις απόλυτο δίκιο!!!!άστα όλοι την πάρτη τους κοιτάνε!!!

μας βλέπω σαντορίνη και μύκονο που δεν έχω πάει και ποτέ!!

Η κοιλιά άρχισε να φαίνεται με κολλητά ρούχα. Ακόμα μπορείς να την αποδώσεις σε πρίξημο απλώς , αλλά σε λίγο θα με κρεμάσουν την ταμπέλα της εγκύου...Γιατί δεν μου αρέσει καθόλου αυτό??????

Χαλαρό δε τον λες... :rolleyes:

κατάλαβα......Λίγο πολύ όλοι περνάν έναν γολγοθά με τα μεγάλα:rolleyes: παρ'ότι που ήταν χαλαρός πρίν την άφιξη της αδερφής, σωστά? Στην πράξη αντιλαμβάνονται όλη την αλήθεια:tongue:

προφανως δεν παιρναει αι τις υστεριες της κορης μου ο υιος maestrias.

miamama κουραγιο.. τι αλλο να πω.. εχεις κανει και εσυ σοι απο κουπες..

εμεις βγαλαμε ολα τα χριστουγεννιατικα παραμυθια και διαβαζουμε.. την αλη Δευτερα θα βγει και το δενδρο.. νωρις ειναι και δεν πιστευω οτι θα επιβιωσει αφου δεν αφηνει σε ησυχια τιποτε η μικρη αλλα για την ωρα κατι πρεπει να κανουμε..

Διαφημίσεις

Η κοιλιά άρχισε να φαίνεται με κολλητά ρούχα. Ακόμα μπορείς να την αποδώσεις σε πρίξημο απλώς , αλλά σε λίγο θα με κρεμάσουν την ταμπέλα της εγκύου...Γιατί δεν μου αρέσει καθόλου αυτό??????

Κι εμένα δεν μου άρεσε! Υπομονή, περνάει. :D

κατάλαβα......Λίγο πολύ όλοι περνάν έναν γολγοθά με τα μεγάλα:rolleyes: παρ'ότι που ήταν χαλαρός πρίν την άφιξη της αδερφής, σωστά? Στην πράξη αντιλαμβάνονται όλη την αλήθεια:tongue:

Βρε μια χαρά καταλαβαίνει και μια χαρά μας παιδεύει όταν θέλει προσοχή. Αρχίζει τα "θέλω αυτό, θέλω εκείνο, κατουριέμαι, κλπ", γκρινιάζει και διάφορα τέτοια όμορφα. Ειδικά όταν είναι και κουρασμένος είναι αφόρητο.

Όταν είναι ξεκούραστος τη βλέπει πιο χαλαρά. Γενικώς νομίζω βοηθάει που προσπαθούμε κι εμείς να κρατάμε ισορροπίες, αλλά μωρό είναι κι αυτός, λογικό είναι να ζηλεύει.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

και εγώ την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου συνηθίζω να στολίζω, άρα προφανώς την άλλη βδομάδα. Η μικρή μπήκαν στο κλίμα σιγά σιγά στο σχολέιο. Σήμερα που την πήγα είχαν φωτεινή φάτνη έξω στην πόρτα. Μέσα δεν ξέρω τί κάνανε αλλά μου είπε χθες ότι θα κάνουν ημερολόγια. Άρα σιγά σιγά οι κατασκευές τους γύρω απο τα Χριστούγεννα θα γυρνάνε.

ααα ωραια!! εγω με τη μικρη φτιαχνουμε ευχετηριες καρτες - προσκλησεις γαι τις γιορτες και για τα γενεθλια της μιας και ειναι πρωτοχρονια και θα τις στειλω ταχυδρομικα..

οταν ηρθε ο μπεμπης της ειχα εξηγησει και εφτιαξε γιρλαντες με τη θεια και στολισαν το σπιτι.. σαν παιδικος σταθμος ειμαστε ενα πραγμα!!!

του χρονου θα φτιαξουμε αγγελακια.. φετος δεν θα κανω κατι..εκανα περσι μαζι της γιρλαντες με καμπανες και αστερια..

παροτι ειμαι πλεον επισημως χονδρη με τα ολα της, προσωπικα η ταμπελα της εγκυου πολυ μου αρεσε αν και δεν την εκμεταλλευτηκα σε τριτους ποτε. (μονο εντος σπιτιου και οπου με βολευε)

εχω πιστη οτι θα γινω ξανα κορμαρα..:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:;)

ααα ωραια!! εγω με τη μικρη φτιαχνουμε ευχετηριες καρτες - προσκλησεις γαι τις γιορτες και για τα γενεθλια της μιας και ειναι πρωτοχρονια και θα τις στειλω ταχυδρομικα..

οταν ηρθε ο μπεμπης της ειχα εξηγησει και εφτιαξε γιρλαντες με τη θεια και στολισαν το σπιτι.. σαν παιδικος σταθμος ειμαστε ενα πραγμα!!!

του χρονου θα φτιαξουμε αγγελακια.. φετος δεν θα κανω κατι..εκανα περσι μαζι της γιρλαντες με καμπανες και αστερια..

εγά λέω να κάνουμε φέτος τα στολίδια που λέει πάνω στον πίνακα και να τα χρωματίσει μετά με τους μαρκαδόρους της. Θα με βοηθήσει και με τα μελομακάρονα σίγουρα , μέχρι να βαρεθεί βέβαια. Γιατί έρχεται έρχεται να με βοηθήσει και μετά μου λέει βαλέθηκα τώλα , να φύγω? Την κυριακή με βοήθησε στο ζύμωμα του ζυμαριού για πίτσα, αφού έσφυξε βέβαια για να μην κολλήσει ζυμάρια. πλάκα είχε που το χτυπούσε με τις μπουνιές της μιμούμενη εμένα:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...