Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

viki ο ανδρας μου ακουσε τα καντηλια του προχθες γιατι απο τη δευτερη μερα το παιζει Λουης και φευγει με προσχημα τη δουλεια 8-12 ωρες. Τον εβαλα ποστο τις 3-4 ωρες που βρισκεται σπιτι να ασχολειται μονο με τη μικρη και μετα να κανει οτι θελει. Τις νυχτες προθυμα βοηθαει με τη μικρη αλλα οταν την πιανει υστερια δεν ξερει πως να τη διαχειριστη, πελαγωνει.

Θελει αντοχη το αθλημα..

τουλαχιστον η maestria δεν φαινεται να χει τετοια θεματα με τον Γιαννο αρα μπορεις να ανακουφιστεις στην ιδεα οτι μπορει η κορη σου να ναι πιο δεκτικη απο τη δικη μου με ενα νεο μωρο οπως εκεινος

προς το παρών τουλάχιστον έτσι δείχνει. Παίρνει τις κούκλες της και τις χαϊδεύει, τις φιλάει κλπ και λέει έτσι θα προσέχει και το αδερφάκι της , όπως το μωράκι της αλλα όπως έχω ξαναπέι δεν επαναπαύομαι μόνο σε αυτό απλώς θα προβληματιζόμουν περισσότερο αν έβγαζε αρνητισμό απο τώρα.

Αλλά με την περίπτωση του άντρα σου και πάλι εκπλήσσομαι....δεν ήταν έτσι. Ο δικός μου τα έκανε κάποτε αυτά για ένα διάστημα. τώρα έστρωσε απο μόνος του. και την άδεια μου ζητάει για να πάει για έναν καφέ και στο σπίτι με βοηθάει και με την μικρή ασχολέιται αρκετά. Βέβαια στα δύσκολα μετά πάλι δεν ξέρω τί να περιμένω και απο αυτόν. ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

για την ωρα αντως εμεις δεν εχουμε κλαματα.. μονο τα βογγητα.. σκεψου ομως,, μετα τους κολικους ερχονται τα δοντια και μετα η κριση των 2 ετων με τις παραξενιες τους..και παει λεγοντας..χαχα!!

ρωτας τη maestria αλλα για μενα θα πω οτι εχω για δυο παιδακια για την ωρα...μη το ματιασω.. πιασαμε τα 4 κιλα σε 2,5 εβδομαδες

εσένα δεν σε φοβάμαι σε αυτό....

Αν σου πώ οτι εμένα ούτε με τα δόντια με ταλαιπώρησε? Δεν κατάλαβα πότε τα έβγαλε. Ούτε γκρίνια ούτε κλάματα ούτε ξενύχτια. Μόνο σε ένα δόντι για μια εβδομάδα έδειχνε να ενοχλείται και είχε χάσει και την όρεξή της .Κατα τ'άλλα τίποτα....

εσένα δεν σε φοβάμαι σε αυτό....

Αν σου πώ οτι εμένα ούτε με τα δόντια με ταλαιπώρησε? Δεν κατάλαβα πότε τα έβγαλε. Ούτε γκρίνια ούτε κλάματα ούτε ξενύχτια. Μόνο σε ένα δόντι για μια εβδομάδα έδειχνε να ενοχλείται και είχε χάσει και την όρεξή της .Κατα τ'άλλα τίποτα....

Ούτε εμένα!

Μόνο στο πρώτο γκρίνιαζε ολόκληρη τη μέρα, ο φάδερ ο καημένος (μέναμε τότε στους γονείς) είχε φύγει απ' το σπίτι, δεν άντεξε.

Με το που το έβγαλε, ηρέμησε και τα επόμενα δεν τα κατάλαβα καν.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ο ανδρας μου και στη κορη μου τους πρωτους μηνες ετσι ενεργουσε..η νεα κατασταση τον αγχωνε προφανως.. μετα συνεργαστηκε καλυτερα.. και τωρα αναμενω τα ιδια.. θα στρωσει πιστευω ειδικα οταν θα γυρισω και εγω στη δουλεια

και εγω με τη μικρη δοντια δεν καταλαβα ουτε ιωσεις..

Διαφημίσεις

κι εμείς τίποτα,ούτε κολικούς,ούτε ξενύχτια,γκρίνιες κλπ...

τώρα μας τα έχει ψιλοχαλάσει αλλά θα στρώσει!!

που θα πάει!

η έλλη 30 ημερών ήταν 4 κιλά!!

τον κοβω φαγανο αυτον..η κορη εκανε μικρα γευματα αλλα πολυ συχνα.. αυτος αδειαζει δυο στηθη ανετα κοιμαται 2-3 ωρες και ξανα παλι..

ποσοτητα σε κακα δεν εχει πολυ μεγαλη εκτος αν κανω λαθος.. μια κουταλια της σουπας ανα πανα (σχεδον 3-4 πανες το 24ωρο μονο κακα, δεν βαζω μεσα τις μονο βρεγμενες )

καλη ωρα.. τον θηλασα και αφου εχει φαει εχει γλαρωσει στην αγκαλια μου με ενα βλεμμα απολυτης ικανοποιησης και αποχαυνωσης..τα ιδια εκανε και η μικρη.. μετα ειναι να μη τα τρελλαινεις στα φιλακια??? τωρα ειδικα σε αυτη ητν ηλικια που δεν αντιστεκονται τα ατιμα..χαχα

Προσπ υπομονη.. Θα περασει ο καιρος κ θα βρειτε τους ρυθμους σας.. οσο για τον υπνο οτι κ να πεις εχεις δικιο..

Εννοειται οτι δεν εχουν σχεση οι κολικοι με το αν θηλαζει το παιδι η οχι.. Εμενα δεν ειχε καθολου.. Η πεθερα μου επισης εχει μια φοβερη θεωρια.. αν πονεσει η μανα στη γεννα ΔΕΝ ποναει το παιδι μετα με κολικους, ενω αν δεν πονεσει η μανα (σ.σ. ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ) ποναει το παιδι.. Τρεχα γυρευε εχω να πω εγω..

Μιαμαμα θα σου πω κατι που λεω συνεχεια στον αντρα μου.. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ Κ ΟΧΙ κοριτσακι μου!

yRf6p1.png

κι εμείς τίποτα,ούτε κολικούς,ούτε ξενύχτια,γκρίνιες κλπ...

τώρα μας τα έχει ψιλοχαλάσει αλλά θα στρώσει!!

που θα πάει!

η έλλη 30 ημερών ήταν 4 κιλά!!

ο δημητρης 30 ημερων ηταν 5700!!!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused:

προσπ εγω δεν περασα κολικους με κανενα απο τα δυο αλλα ο μητσος για 40 μερες βογγαγε ολη μερα και ολη νυχτα και εγω νομιζα οτι ηταν κολικοι αλλα τελικα ηταν....βαρυστομαχια....μολις σταματησε να τρωει σαν το βοδι (μιλαμε θηλαζε καθε μιση ωρα!! για αυτο και πηρε 1,5 κιλο τον πρωτο μηνα:confused:) τοτε ηρεμησε...και ισως εφταιγε και η αλλεργια γιατι εγω ετρωγα κανονικα γαλακτοκομικα και μπορει να φρικαρε για αυτο το παιδι (που να ξερα η ερμη...)

οι κολικοι ερχονται μετα τις 3 πρωτες εβδομαδες λενε...αν και εγω να σου πω τελικα μαλλον δεν πιστευω οτι υπαρχουν...

οσο για τη μικρη το ξαναλεω...υπομονηηηηη......θα στρωσει δωστε της λιγο χρονο να συνηθισει...

και με τα στεφανια θα δειτε αλλαγες στο δευτερο παιδι..και εγω ειδα...τα εχει φτυσει ο ερμος...και καποιες μερες κανει τον κινεζο και τα παιρνω στο κρανιο αλλα με λιγο κραξιμο επανερχεται:tongue::tongue:

σας φιλω εχω βραδυα goodys delivery και greys anatomy....:wink:κοινως μασαμπουκιασμα και σηριαλ...

αν με αφησει ο μητσος που παλι ξυπνησε τρεχωωωωωωωωω!!!!

Διαφημίσεις

ο δημητρης 30 ημερων ηταν 5700!!!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused:

προσπ εγω δεν περασα κολικους με κανενα απο τα δυο αλλα ο μητσος για 40 μερες βογγαγε ολη μερα και ολη νυχτα και εγω νομιζα οτι ηταν κολικοι αλλα τελικα ηταν....βαρυστομαχια....μολις σταματησε να τρωει σαν το βοδι (μιλαμε θηλαζε καθε μιση ωρα!! για αυτο και πηρε 1,5 κιλο τον πρωτο μηνα:confused:) τοτε ηρεμησε...και ισως εφταιγε και η αλλεργια γιατι εγω ετρωγα κανονικα γαλακτοκομικα και μπορει να φρικαρε για αυτο το παιδι (που να ξερα η ερμη...)

οι κολικοι ερχονται μετα τις 3 πρωτες εβδομαδες λενε...αν και εγω να σου πω τελικα μαλλον δεν πιστευω οτι υπαρχουν...

οσο για τη μικρη το ξαναλεω...υπομονηηηηη......θα στρωσει δωστε της λιγο χρονο να συνηθισει...

και με τα στεφανια θα δειτε αλλαγες στο δευτερο παιδι..και εγω ειδα...τα εχει φτυσει ο ερμος...και καποιες μερες κανει τον κινεζο και τα παιρνω στο κρανιο αλλα με λιγο κραξιμο επανερχεται:tongue::tongue:

σας φιλω εχω βραδυα goodys delivery και greys anatomy....:wink:κοινως μασαμπουκιασμα και σηριαλ...

αν με αφησει ο μητσος που παλι ξυπνησε τρεχωωωωωωωωω!!!!

διαβαζω το ποστ αυτο και νομιζω οτι θα συμφωνησω ΣΕ ΟΤΙ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ..

μαλλον βαρυστομαχια τον ταλανιζει αφου πινει δυο στηθη στη καθισια του και ολο αγκομαχαει.. σε μια δοση σε μια υπερπροσπαθεια να ρευτει τελικα το εκανε και ηταν σα να ρευτηκε ο ανδρας μου..τοσο δυνατα..

για τη μικρη δεν εχω να κανω και πολλα εκτος απο υπομονη και μπλα μπλα.. με το στεφανι το εργο το εχω ξαναδει.. οι καταστασεις θα τον οδηγησουν να ασχολειται (ηδη κανει περισσοτερη προσπαθεια..το αναγνωριζω) αλλα και η κατσαδα χρειαζεται που και που για να μη χαλαρωνει..

κατα τ αλλα ολα ωραια και καλα..

παω να κοιμηθω μπας και προλαβω να ξεκουραστω πριν απο την επομενη κριση της κορης η του γιου..

Προσπ... λεω εγώ τώρα... δεν κόβεις τα γαλακτοκομικά μπας κ δεις βελτίωση με τα στομαχικά??? Δοκίμασε κ αν είναι αυτό σε δυο μέρες θα είναι αγνώριστος ο λεβέντης...Ουτε εγώ πιστευω στους κολικούς Εμεις δεν είχαμε κ σε περιπτωσεις που τυχαίνει να γνωρίζω ήταν πολύ αγχωμένη η μαμά κ μάλλον το μετεφερε στο μπεμπέ..

(με έχεις ρωτήσει τι κάνω με τις ζήλιες... όταν βρω κουραγιο θα σου απαντησω....:rolleyes:)

Δυστυχώς το βελουδινάκι μου μάλλον εβγαλε κ εκζεματάκι στη γαμπίτσα από την αλλεργία της...κλαψ...

Κατα τα άλλα μάλλον στο τσακ τη γλίτωσα τη μαστίτιδα...

Να δω πότε πήγε 4 κιλά...είδα στις 30 μέρες.. δηλαδή πήρε 1200 σε 1 μήνα!!

Γκρέυς ανάτομι???????? Εφυγααααααααααααα...

καλημέρα!

Προσπ καλόβολος φαίνεται ο μικρός. γελάω με τον τρόπο που μετράς τα κακάκια του. χαχαχαχαχαχα! Και όντως πρέπει να είναι λίγα. Εγώ θυμάμαι δεν ήταν λίγες οι φορές που βγαίναν έξω απο την πάνα και άντε να τα καθαρίσεις μετά...

καλημερα και εγω θυμαμαι πολλα κακα στη κορη.. εκτος αν θυμαμαι σε μεγαλυτερη ηλικια και μπερδευομαι.. πατως βαρος παιρνει, ενεργειται 3-4 φορες και τα κακα ειναι μουσταρδι... υπαρχουν και πανες ομως που εχει αφησει αερια και διαγραφεται μια πρασινησκια στο εσωτερικο της πανας.. αυτο δεν ξερω τι ειναι..

για τα γαλακτομικα το σκεφθηκα αλλα μετα θα πεθανω..χωρις γαλα το πρωι δεν υπαρχω..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...