Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαρή Δέσπω μην κλαίγεσαι με την αλλεργία... εγώ τι να πω που έμεινα μισή από τους περιορισμούς????

Πώς βγήκε το κεικ??Μπουκια κ συχώριο φαντάζομαι!!!!

Σου¨ηντενμάμα.... αναφέρσου!Όλα καλά με μαμά-προετοιμασία ταξιδιου??

Για τις ζήλιες... ας μην αναφερθώ... εμενα έχει αρχίσει κ τη βαράει...

εδω κλαιγομαι με το οτιδηποτε με αυτο δεν θα κλαφτω????:tongue::tongue::tongue::tongue:

ρε φιλεναδα ωραιο το κεικ αλλα δεν μου θυμισες οτι δεν κανει να βαλω βιταμ!!!!!!!!:confused: οποτε δεν εχει να λαβει ο μπομπος....σημερα ομως εγινε το θαυμα και εφαγε 2 τεραστια αχλαδιααααααααα!!!!!!!!ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!! Ημουν χιτλερ βεβαια απο το πρωι οποτε ερχοταν στο βυζι ετρωγε πορτα!!!! να μαθει να τρωει πρωτα αμα θελει βυζο!!!!!με εχει σκασει πια!!!!!!

η χριστινα ειναι στα γιαννενα ετσι δεν ειναι????

οσο για τη ζηλεια εμεις περασαμε σε νεα φαση....τωρα ζηλευει ο μικρος:?:???: δεν τολμαω να παρω αγκαλια τη μελινα υστερια αυτος!!!!της τραβαει τα πατζακια!!!! το πως δεν του εχει ριξει καμια ποτε ειναι ενα θαυμα!!! ΑΣΕ ΜΕ ΡΕ ΜΠΕΜΠΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΣΕ ΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!ΑΣΕ ΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!(με λιγη φαντασια θα καταλαβετε τι ησυχια επικρατει σε αυτο το σπιτι ολη μερα...:tongue:)

καλημερααααααααααααααααααααααααααααααααα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν μπορώ να με φανταστώ με αγόρι.....

Θα σ' αρέσει, έχει τη γλύκα του κι αυτό. :D

Εγω καφεδιάστηκα με γιαγιάδες και αδελφούλα και τώρα λίγη δουλίτσα στον υπολογιστή.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Βρε τωραειδα τα νεα για τη βικυ!!!!

μπραβο που ολα ειναι καλα! οσο για το οτι ειναι αγορι εχω να πω οτι θα ειναι τελειως διαφορετικη εμπειρια...καμια σχεση λεμε τα αγορια με τα κοριτσια! αλλα ειναι ωραια να εχεις και απο τα δυο!!!

οσο για τη ζηλεια εμεις περασαμε σε νεα φαση....τωρα ζηλευει ο μικρος:?:???: δεν τολμαω να παρω αγκαλια τη μελινα υστερια αυτος!!!!της τραβαει τα πατζακια!!!! το πως δεν του εχει ριξει καμια ποτε ειναι ενα θαυμα!!! ΑΣΕ ΜΕ ΡΕ ΜΠΕΜΠΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΣΕ ΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!ΑΣΕ ΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!(με λιγη φαντασια θα καταλαβετε τι ησυχια επικρατει σε αυτο το σπιτι ολη μερα...:tongue:)

καλημερααααααααααααααααααααααααααααααααα

ετσι παν τα πργματα λενε οι στατιστικες.. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΒΙΚΥ!! Με το καλο!

Σημερα εμαθα κ για μια αλλη φιλη μου που εχει κοριτσι κ θα κανει τωρα αγορι..ΜΟΔΑ ειναι καλε;; ΠΟΛΥ ΑΓΟΡΙ εχει πεσει.. Ευτυχως να βρισκουν γαμπρους τα κοριτσακια μας.. Ολοι οσοι ακουω τελευταια παντως τα εχουν σετ.. Ειτε ειχαν αγορι κ εκαναν κοριτσι, ειτε το αντιστροφο.. ΓΕΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!

Εμεις με το κρεβατι ειμαστε σουπερ, ρωταει για να κατεβει κ ολα μια χαρα..

Δεσποινα για εξηγησε τι κανουν τα αγορια που δεν εχουν τα κοριτσια..

Οσο για τις ζηλειες δεν νομιζω οτι γινονται πολλα πραγματα..Υπομονη κ πειθαρχια

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!!!

μόλις κατάφερα να μπω να δω τα νέα σας,δεν έχω διαβάσει τίποτα,μπήκα σπίτι χθες στις 23.00 πτώμα,μέχρι τις 10.00 σήμερα ήμουν ξαπλωμένη...

η μαμά μου καλά με πατερίτσες βέβαια,δεν το πατάει το πόδι,είναι εγχειρισμένο σε 2 σημεία...

ότι και να σας πω είναι λίγο...

ερείπιο είμαι...

το πόδι μου σε αθλία κατάσταση,οι ενέσεις τσάμπα έγιναν...

3 μέρες κοιμόμουν (που λέει ο λόγος δλδ) σε καρέκλες και πήγαινα για 1 ώρα για ένα ντουζ στους ξενώνες του νοσοκομείου...

χθες ήρθαν και μας πήραν ο άντρας μου και η έλλη από το νοσοκομείο,είχα να δω το παιδάκι μου 4 μέρες...το οποίο κάθησε πολύ καλά όλες τις μέρες,την τελευταία όμως ψιλοφρίκαρε χωρίς να ρωτάει βέβαια που είμαι.της μιλούσα στο τηλ και ήξερε ότι είμαι με την γιαγιά για μια δουλειά.

κουράστηκε κι αυτή χθες πολύ η καημένη μου...

κι ακόμα έχουμε τρέξιμο...δεν μπορεί να πάει στη δουλειά και τα έχει αναλάβει η αδερφή μου...οπότε εγώ την μαμά μου...

με Σουηδία τίποτα ακόμα,έχουμε μείνει πίσω...το αυτοκίνητο ακόμα απούλητο...

αυτά τα λίγα για την ώρα πάω να σας διαβάσω...

βικάκι μου μπράβο!!!ωραία νέα!!εύχομαι αυτή το φορά να μην σας έχουν κάνει λάθος!!καλού κακού μην πάρεις τίποτα γαλάζιο ακόμα χιχι!!!

1000 σελίδες!!!wow!!

περαστικά στους άρρωστους!!!

θερίζει η γαστρεντερίτιδα στην αθήνα,το αγόρι των κουμπάρων μας εκεί είναι στο νοσοκομείο...έπαθε αφυδάτωση από εμετό και διάρροια...

μακάρι εσείς να το περάσετε πιο light!!

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!!!

μόλις κατάφερα να μπω να δω τα νέα σας,δεν έχω διαβάσει τίποτα,μπήκα σπίτι χθες στις 23.00 πτώμα,μέχρι τις 10.00 σήμερα ήμουν ξαπλωμένη...

η μαμά μου καλά με πατερίτσες βέβαια,δεν το πατάει το πόδι,είναι εγχειρισμένο σε 2 σημεία...

Καλή ανάρρωση στη μανούλα κορίτσι μου, καλή ξεκούραση σ' εσένα εύχομαι!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Γειά σας κορίτσια,

εγώ σχεδόν μόλις τελείωσα με την επιθεώρηση του ISO. Ευτυχώς όλα καλά, δεν βρήκε τίποτα.

κατα τ'αλλα τα ίδια. Η μικρή μου είπε πως στον παιδικό χθες η Μαιρούλα έκανε εμετό. Εν τω μεταξύ την έχω σε καραντίνα απο τη Δευτέρα μη βρεθεί με τον Μάριο γιατί τη Δευτέρα ήταν με γαστρεντερίτιδα (αντί να έχουν αυτόν....:rolleyes:) και προετοιμάστηκα ψυχολογικά οτι θα την βρει στον παιδικό. Εν τω μεταξύ ρώτησα σήμερα τη δασκάλα αν είχαν πολλά κρούσματα και μου είπε πως η Μαιρούλα αναγούλιασε επειδή η μαμά της της έστειλε φακές να φάει τις οποίες δεν τις τρώει. την πηδήξαμε και αυτή τη φορά...

Σήμερα πήρε ο άντρας μου τα αποτελέσματα απο τις γενικές εξετάσεις . Στο τηλ μου είπε πως οριακά είναι ανεβασμένα τα λευκά (12,6 με φυσιολογικές τιμές 4-11) και τα πολυμορφοπύρηνα (76 με φυσιολογικές τιμές 40-75).Ανησύχισα και ψάχνοντας στο internet λέει πως στην εγκυμοσύνη αυξάνονται αυτά. ο σίδηρος λίγο πεσμένος , γι'αυτό ζαλίστηκα μια φορά πριν τον ξεκινήσω και σάκχαρο χαμηλό. Τώρα θελω να δω τα αποτελέσματα να ελέγξω και τα άλλα. Αλλά γι αυτά μου είπε μόνο οτι ήταν ανεβασμένα. Ουφ, με αγχώνουν οι εξέτασεις. Της Α τεστ την Πέμπτη το απόγευμα θα βγουν.

ευχαριστώ κοριτσάκια μου...κοιμήθηκα το μεσημέρι 2 ώρες...

έτσι ήταν και σε μένα βίκυ μου τα λευκά...το είχα ψάξει κι εγώ...είναι στο όριο,δεν είναι υπερβολικά ανεβασμένα,μπορεί να σημαίνει ότι περνάς μια γρίπη στο πόδι,ή πέρασες πρόσφατα...

μην ανησυχείς.

Αν σε άφησε η έλλη να κομηθείς πάλι καλά. Βγήκε και η μαμά δηλ. απο το νοσοκοείο? Θα χρειαστεί και στο σπίτι βοήθεια τώρα, ε?

Πήρα τηλ τον γιατρό μου και μου είπε πως για την εγκυοσύνη είναι φυσιολογικές οι τιμές γιατί επηρεάζονται. Ευτυχώς με σάκχαρο 84 δεν θα με στείλει για καμπύλη γιατί δεν μπορώ να με τρυπάνε.

Αγαπάνε ΠΟΛΥ, πολύ, πολύ, πολύ, ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ όμως τη μαμά. ;):tongue:

Αχ κοριτσακια μου σε αυτο δεν εχω κανενα παραπονο απο το παιδακι μου..

Ολο του λεει αυτη ειναι η μανουλα μου κ φυγε..:)

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...