Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Μίλα με τον γιατρό σου πρώτα, αν και συνήθως αυτό γίνεται όταν είσαι στις μέρες περιόδου μερικές γυναίκες βγάζουν λίγα καφέ καθ όλη την διάρκεια εγκυμοσύνης. Πάρε ένα τηλ τον γιατρό σου για να είσαι σίγουρη, υποθέσεις κάνουμε εδώ μέσα με βάση αυτά που ακούμε η μία από την άλλη...

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Θελετε λιγη ζεστη απο μας? εχω ακριβως διπλα μου μια τεραστια σειρα απο θερμαντικο σωμα και βραζω...φευγω με πονοκεφαλο απο τη ζεστη..

θα προτιμουσα να μουν κατω απο τις ζεστες κουβερτες μου τωρα αλλα ουτε και αυτο παιζει να γινει πριν τις 9 το βραδυ...κλαψ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαι βιαστικη καλησπερα και απο μενα..Μολις που προλαβαινω να κανω μπανιο και να

φαω πριν ξαναφυγω..Ατιμη κοινωνια..Θα εβριζα και γω αλλα δεν προλαβαινω τοσα που εχω να πω..

Προσπ κι εγω ελπιζω να μην τυχει τιποτα.

Τζες και Ευα βριζετε αγαπες μου να εκτονωθειτε..

Μιαμαμα και μενα τα γενεθλια συνηθως επεφταν αποκριες (16/2) και παντα εκανα

μασκε παρτυ και ηταν ΤΕΛΕΙΑ!!!!

yRf6p1.png

Kaλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!! Από το απόγευμα που γύρισα σπίτι τώρα κατάφερα να ηρεμήσω λίγο.

Πήρα τη μεγάλη απόφαση, πέταξα το παρκοκρέβατο αφού ο γιός έκανε τον ταρζάν, στράβωσε τα σίδερα κ ήταν πια άθλιο κ έβαλα την κόρη στο μονο κρεβάτι στο κατω της κουκέτας.

Εψαχνα καιρό να βρώ ενα προστατευτικό πλαινό που να κουμπώνει στην τραβέρσα αλλα δεν βρήκα κ με μια βόλτα στο τζάμπο βρήκα ένα πλαινό μακρύ 1,20 το οποίο μπαίνει κλασικά κάτω από το στρώμα αλλα έχει λεπτούς συνδέσμους που δεν θα μου κάνουν ζημιά στο κρεβάτι.

Την έβαλα κατά τις 10:30 έχει ξυπνήσει 2 φορές αλλά ξανκοιμήθηκε αμέσως, όσο να'ναι μέχρι να το συνηθίσει είναι ένα θέμα.

Ενα άγχος μην φάει καμμιά τούμπα την έχω αλλά θα βάλω κ μαξιλαράκια στο πάτωμα, που θα πάει θα μάθει, κατεβαινει άλλωστε από το δικό μας κρεβάτι μονη της.

Εσείς τα νέα σας; Η βάπτιση πλησιάζει ,ο καιρός χάλια, ας πάνε όλα καλά ευχηθείτε μου κ δευτέρα τρίτη θα σας έχω φωτογραφικό υλικό

ουπς!! πρωινη πρωινη Τζεσσικα!!

καλημερα!!

με τη βαπτιση ολα θα πανε καλα...για το καιρο οτι ειναι να γινει θα γινει..απλα το καλυτερο θα ειναι να μη βρεχει απο εκει και περα το κρυο ειναι μεσα στο προγραμμα αλλα ποτε δεν ξερεις

στη δικη μας βαπτιση εκανε κρυο εκεινες τις ημερες και την ιδια μερα απο το πρωι και αναγκαστικα να της βαλω χονδρο ρουχο..και ξαφνικα! μολις φθανουμε στην εκκλησια βγαινει ενας ηλιος και ξεκιναει μια ζεστη ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ!!..ενταξει δεν περιμενω οτι θα σου κανει καλοκαιρι αλλα μπορει οι συνθηκες να ειναι πιο θετικες..αλλα και να μην ειναι δεν θα σκασεις κιολας!! ολα θα γινουν και δεν θα καταλαβεις πως και ποτε εγιναν...

Διαφημίσεις

εμενα η μικρη οπου να ναι θα ξυπνησει, εγω μαγειρευω και ετοιμαζομαι για δουλεια...

παντα οταν ειναι Πεμπτη εκνευριζομαι γιατι η Παρασκευη ειναι ενα βημα μπροστα και ανυπομονω να ρθει η ατιμη..με μρικες εξαιρεσεις το υπολοιπο σκ θα χει παλι φασινα..κλασσικα!!

θα τα πουμε αργοτερα φιλακια!

αα..και για το κρεβατι το θεωρω καλη φαση να μαθει απο τωρα..εμενα αφενος δεν εχει μαθει να κοιμαται μονη αφετερου στριφογυριζει πανω στο κρεβατι και δεν θα την εμπιστευομουν..κοινως θα βαζα προστατευτικα σε ολο το μηκος!!

Αντε! Σειρα εχει να μαθει το γιο γιο!!

εχθες σε ενα φιλικο σπιτι συναντησα μια τυπισσα με ενα παιδακι 5 μερες μικροτερο της κορης μου και η οποια μεχρι πολυ προσφατα θηλαζε (μεχρι τωρα δεν εργαζεται) και ενω ξεκινησε απο μονη της να μου μιλαει για το θηλασμο ξαφνικα μολις αρχισα να της λεω οτι η μικρη εμενα θηλαζει μεσα στη νυχτα συν αλλες δυο-τρεις φορες μεσα στη μερα και οτι δεν τρωει στερεες τοσο ικανοποιητικα οσο τα αλλα συνομηλικα μονο που δεν με εφαγε..Παναγια μου..αρχισε να στραβωνει μουρη και να μου λεει με δασκαλιστικο υφος οτι το παιδι μου εχει προβλημα και καλο ειναι να διακοψω τωρα το θηλασμο γιατι θα παθει εξαρτηση (εκεινη εχει αγορι και φοβαται μην εχει προβληματα τυπου εξαρτησης και οτι αλλο Οιδιποδιο..) και μου δινε συμβουλες και θεωριες..εγω προσπαθουσα να της πω το σκεπτικο μου περι του αποθηλασμου αλλα ματαια..μεχρι και ο ανδρας μου που γενικα κραταει χαρακτηρα εκνευριστηκε μαζι της και της την ειπε..λες και το δικο της παιδι τα ζουσε αυτα..που να της ελεγα οτι κοιμαται και μαζι μας..στην πυρα...

απιστευτο..

μετα με πηρε λιγο απο κατω και ενοιωσα useless μεχρι που ο συζυγος στο αυτοκινητο μου τα χωσε και συνηλθα..

το τι κανει ο καθενας με το παιδι του νομιζα οτι ειναι προσωπικη ευθυνη και λογαριασμος, δεν ηξερα οτι πρεπει να λογοδοτησω..και που να με γνωριζε κιολας..

εχθες σε ενα φιλικο σπιτι συναντησα μια τυπισσα με ενα παιδακι 5 μερες μικροτερο της κορης μου και η οποια μεχρι πολυ προσφατα θηλαζε

δλδ αυτή που θήλασε μέχρι πρόσφατα τί το διαφορετικό έκανε με εσένα;; Το Οιδιπόδειο σύμπλεγμα δεν το γλυτώνει ούτως ή άλλως με το γιό είτε θηλάζει είτε όχι.

Πάντως η Ελλάδα ειναι η μόνη χώρα παγκοσμίως που ο καθένας λέει την γνώμη του χωρίς να τον ρωτήσεις, αλήθεια σας λέω

δλδ αυτή που θήλασε μέχρι πρόσφατα τί το διαφορετικό έκανε με εσένα;; Το Οιδιπόδειο σύμπλεγμα δεν το γλυτώνει ούτως ή άλλως με το γιό είτε θηλάζει είτε όχι.

Πάντως η Ελλάδα ειναι η μόνη χώρα παγκοσμίως που ο καθένας λέει την γνώμη του χωρίς να τον ρωτήσεις, αλήθεια σας λέω

Η τυπισσα ξεκινησε απο μονη της μολις εμαθε απο τη φιλη μου οτι ειμαι θηλαζουσα..

δεν ξερω αν εκανε κατι διαφορετικο..παντως ισχυριζεται οτι ο γιος της απο 2 1/2 μηνων με αποκλειστικο θηλασμο κοιμοταν σερι τις νυχτες..που οκ το δεχομαι και οτι το γαλα απο μονο τους της εχει μειωθει απορριπτοντας την θεωρια περι ζητησης και προσφορας οπως λενε οι συμβουλοι θηλασμου...

ναι ναι..ο καθενας βαδιζει με αυτα που γνωριζει αλλα ειναι κριμα να κλεινεις τα ματια στην περαιτερω γνωση..

η Ελλαδα ειναι η χωρα του ξερολα και δεν εξαιρουμαι..χαχα

Διαφημίσεις

δεν ξερω αν εκανε κατι διαφορετικο..παντως ισχυριζεται οτι ο γιος της απο 2 1/2 μηνων με αποκλειστικο θηλασμο κοιμοταν σερι τις νυχτες..που οκ το δεχομαι και οτι το γαλα απο μονο τους της εχει μειωθει απορριπτοντας την θεωρια περι ζητησης και προσφορας οπως λενε οι συμβουλοι θηλασμου...

το παιδί αν είναι να κοιμηθεί θα το κάνει τόσο με το ξένο όσο κ με το μητρικό. Ο γιός που ήπιε μητρικό μέχρι 3 μηνών κοιμόταν σερί από τις 40 ημέρες κ η κόρη που θήλασε αποκλειστικά 10 μήνες κοιμάται σερί από 2 μηνών, δεν είδα καμμια αλλαγή στις συνήθειες του ύπνου.

Οσο αφορά το γιο γιό μου είναι πολύ νωρίς να της ξεκινήσω γυμνάσια, το καλοκαίρι κ άν

εμεις αδιαφορουμε τωρα για το γιογιο και δειχνουμε ενδιαφερον για το πλυσιμο των δοντιων...μαλιστα προχθες δεν την εκανα μπανιο και δεν της "βουρτσισα" τα δοντια και στο κρεβατι μου το δειχνε με τα χερια της..μαλλον ανακουφιζεται..

Καλημερα κοριτσακια μου.....!!!

Τζες ολα καλα θα πανε με τη βαπτιση,μην αγχωνεσαι αλλο με αυτο το θεμα.Αλλιωνεσαι χωρις λογο!!!Ενταξει δεν ειναι και ο καλυτερος καιρος αλλα οτι ειναι να γινει θα γινει!!!!:tongue::tongue::tongue:Σημασια εχει να περασετε καλα,ολα τα αλλα........

Prosp μην χαλιεσαι οταν ακους τις διαφορες γνωμες.Στο λεω γιατι κι εγω τις ακουγα καποτε και στεναχωριομουν και αισθανομουν αχρηστη,μεχρι που μια ωραια πρωια μου την ειπε ο ανδρας μου για τα καλα και με εβαλε στη διαδικασια της γαϊδουργιας!!!

Αν θυμασαι ειμαι αυτη που πραγματικα στεναχωρηθηκα που μου κοπηκε το γαλα νωρις και δεν ειχα να θηλασω τη μικρη μου(κατι που μου εχει στοιχισει πολυ θελω να πω).Κατακριθηκα λοιπον οτι εγω φταιω που μου κοπηκε το γαλα και οτι πραγματικα δεν ηθελα να θηλασω.Κανεις ομως δεν αναρρωτηθηκε πως χρειαζομουν συμβουλες γιατι ημουν απειρη και δεν ηξερα....

ειναι ασχετα αυτα που εγραψα απλα στα λεω γιατι ειδα που στεναχωρηθηκες με αυτα που σου ελεγε η αλλη κοπελα και θελω να πω πως το τι κανει η καθε μανα στο παιδι της ειναι αποκλειστικα και μονο δικος της λογαριασμος.Δεν μπορουμε να κατακρινουμε τους αλλους....

Οποτε μπαινακης βγαινακης σε αυτα που μας λενε.Καλω ειναι απλα να τα ακουμε αλλα ως εκει!!!!

καλημέρα κορίτσια!!!

τι κάνετε σήμερα?

καλύτερα δεν είναι τα πράγματα???

εμείς εδώ τα ίδια,λίγη γκρίνια η μικρή,της έχω φέρει ένα σωρό παιχνίδια,

παίρνει το πρώτο,πάιζει λίγο,το πετάει,της δίνω το επόμενο!!!

έχω μια τσάντα και βγάζω συνέχεια παιχνίδια!!!

marry poppins!!!

κι εγώ λέω την γνώμη μου σε μια κουβέντα πάνω,αλλά δεν προσπαθώ να την επιβάλω κιόλας!!

θηλάζουν δεν θηλάζουν μερικά παιδιά ξυπνάνε την νύχτα για γάλα ή για κάποιον άλλο λόγο.

βέβαια πιστεύω προσωπικά ότι είναι από συνήθεια!!

κάπου διάβασα ότι μέχρι τον 5ο μήνα ξυπνάνε τα περισσότερα παιδιά τη νύχτα,από εκεί και πέρα ίσως είναι κάτι άλλο,συνήθεια,ανασφάλεια και διάφορα άλλα δεν τα θυμάμαι.

δεν είναι βέβαια κάτι πιο σοβαρό!!

είναι κρίμα όμως να ταλαιπωρούνται οι γονείς!!

οι κουμπάροι στην αθήνα με 2 παιδιά έχουν να κοιμηθούν 4 χρόνια!!

ειδικά το 1ο πολύ δύσκολο στον ύπνο,μέχρι πρόσφατα ξυπνούσε για γάλα τη νύχτα!!

όταν ήταν πιο μικρό άκουγες μες τη νύχτα..."γκάγκα"!!!

προχθές ας πούμε δεν γίνόταν να μη πω στον άντρα της εξαδέλφης μου που έχουν ένα μωρό 5 μηνών να το βάλουν στη κούνια!!!!

κοιμόταν στη καλαθούνα μέχρι τώρα...

τους λέω κρίμα είναι να μην κοιμάται σε στρώμα ορθοπαιδικό!!

ούτε καν χωρούσε μέσα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...