Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια.. Τι κανετε;

Μαεστρια μπραβο!! Τελεια η μπουμπου ε;

Κι εγω αν ξαναγεννησω, δεν θα κανω επισκληριδιο παντως.. Δεν ειμαι μαζοχα, αλλα τωρα ξερω τι με περιμενει κ δεν με φοβιζει τοσο..

Λοιπον ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ σε κατι.. Περυσι ειχαμε παρει ενα χαλι για τη μικρη το οποιο μας ειπαν απ'το ταπητοκαθαριστηριο οτι δεν ειναι καθολου καλο κ να μην το ξαναβαλω στο παιδι.. Τωρα που ψαχνω τι αλλο να βρω, εχω μπερδευτει.. ΠΟια ειναι καλυτερα; Τα μαλλινα η τα ακρυλικα; Εχω βρει στη Βιοκαρπετ καποια πολυ ωραια αλλα κ αυτα ακριλικα ειναι σαν αυτο που εχουμε... Αν ξερετε κατι πειτε μου

Μιαμαμα να σας ζησει το νινι!!!

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα

εγω δεν ξερω παο χαλια.. ξερω να ξεχωριζω τα ποιοτικα απο τα ακρυλικα και τα συνθετικα επειδη εχω ζησει χρονια με χειροποιητα αλλα δεν ξερω ποια απο τα τελευταιας τεχνολογιας συνθεσης κανουν για ενα παιδικο δωματιο..

viki που χαθηκες? ολα καλα?? πηγες στο γιατρο?

Γεια σας κοριτσακια.. Τι κανετε;

Μαεστρια μπραβο!! Τελεια η μπουμπου ε;

Kαλή είναι, όταν γκρινιάζει, συνήθως έχει αέρια η καψερή, αλλά εντάξ, τι να κάνει κι αυτή;;;

Εγώ δεν ξέρω την τύφλα μου από χαλιά κορίτσι, οπότε αν ξέρει κάποια, ας πει κι εμένα, γιατί κι εγώ θα πάρω χειμωνιάτικα φέτος, στις εκπτώσεις μάλλον.

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημέρα!

Μαεστρία έστρωσε κι όλας η μπουμπού. Δηλαδή στρωμένη την πήρες. Ο Γιαννάκης πώς τα πάει με την αδερφούλα? Η δικιά μου συνέχεια μου λέει πως θέλει κορίτσι. Και το απαιτεί κι όλας:rolleyes:

Μιαμαμα απο συμπτώματα τίποτα. Μάλλον στη γέννα θα το καταλάβω. Ούτε καν κιλά έβαλα ακόμα. Είχα χάσει 2 και ζήτημα να έβαλα το 1,5. Μόνο υπνηλία έχω. Γι' αυτό δεν μπαίνω βράδυα προσπ. Η μικρή κοιμάται στις 8 πλέον επομένως μέχρι τις 10 έχω κοιμηθεί και εγώ. Άντε 10μιση κανένα Σάββατο.:tongue:

Σήμερα θα πάω γιατρό. Λογικά θα μου δώσει εξετάσεις και σίδηρο και ασβέστιο.

Διαφημίσεις

καλημέρα!

Μαεστρία έστρωσε κι όλας η μπουμπού. Δηλαδή στρωμένη την πήρες. Ο Γιαννάκης πώς τα πάει με την αδερφούλα? Η δικιά μου συνέχεια μου λέει πως θέλει κορίτσι. Και το απαιτεί κι όλας:rolleyes:

Κι ο Γιάννης αγοράκι ήθελε αλλά δεν του 'κατσε. Καλά τα πάει, το πρωί πήγαινε πάνω απ' την καλαθούνα και της έλεγε (επειδή γκρίνιαζε λίγο η μικρή) "μη κλαις, μη κλαις είπα"!! :mrgreen:

Στρωμένη την έκανα παιδάκι μου... ;)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

που τετοια μεγαλεια εμεις.. τον περιμενω το ιδιο και ισως περισσοτερο απο τι μικρη ζωηρουλα και ξενυχτουλι.. τον βλεπω απο την κοιλια..

με το καλο σημερα στο γιατρο Βικυ..

Κι ο Γιάννης αγοράκι ήθελε αλλά δεν του 'κατσε. Καλά τα πάει, το πρωί πήγαινε πάνω απ' την καλαθούνα και της έλεγε (επειδή γκρίνιαζε λίγο η μικρή) "μη κλαις, μη κλαις είπα"!! :mrgreen:

Στρωμένη την έκανα παιδάκι μου... ;)

XAXAXA! τον βλέπω μελλοντικά να την σέρνει απο το μαλλί και να της λέει σπίτι, σπίτι είπα!

εγώ της ζήτησα να με βοηθάει να αλοίφουμε κρέμα στην κοιλιά μου όταν μεγαλώσει και συνεχεία μου λέει πως όταν γεννηθεί το αδερφάκι της θα είναι βοηθός μου και θα το αγκαλιάζει...άντε να δούμε:rolleyes:

καλημέρα κοριτσάκια!

μπράβο μαέστρο,μοιάζει στην δική μου!!κιχ δεν έκανε το γλυκό μου!!!

βίκυ είσαι μια χαρά!!μπράβο,περιμένουμε νέα σου από τον γιατρό!!

πρινσέσα τα μάλλινα προκαλούν αλλεργίες....σίγουρα μην πάρεις τέτοιο,άσε που βγάζουν συνέχεια χνούδια...γιατί σου είπαν ότι δεν κάνει για το παιδί αυτό που έχετε?

εμείς σπίτι,ήσυχα.πήγα χθες κλινική το απόγευμα,σήμερα βγαίνουν...είναι ήσυχο και ζουμπουρλούδικο το μπουμπούκι!!3.490 γεννήθηκε...ενώ το πρώτο είχε γεννηθεί 2.500!!

XAXAXA! τον βλέπω μελλοντικά να την σέρνει απο το μαλλί και να της λέει σπίτι, σπίτι είπα!

εγώ της ζήτησα να με βοηθάει να αλοίφουμε κρέμα στην κοιλιά μου όταν μεγαλώσει και συνεχεία μου λέει πως όταν γεννηθεί το αδερφάκι της θα είναι βοηθός μου και θα το αγκαλιάζει...άντε να δούμε:rolleyes:

Kι εγώ τον έχω βοηθό, φέρε την κρέμα, φέρε τη σαλιάρα, το μπουκάλι, βοηθάει, του αρέσει!

Προσπ κι εμένα στην κοιλιά ησυχία δεν είχε, μη αυτογρουσουζεύεσαι. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

που τετοια μεγαλεια εμεις.. τον περιμενω το ιδιο και ισως περισσοτερο απο τι μικρη ζωηρουλα και ξενυχτουλι.. τον βλεπω απο την κοιλια..

με το καλο σημερα στο γιατρο Βικυ..

πάλι τα ίδια θα λέμε....εσύ με τον αρνητισμό που έχεις μονίμως το έχεις περάσει είδη στο μωρό...είναι σαν να του επιβάλεις ένα πράγμα:mrgreen:

εμένα κάτι μου λέει οτι θα κοιμάται συνέχεια το μπουμπούκι μου...

καλημέρα κοριτσάκια!

μπράβο μαέστρο,μοιάζει στην δική μου!!κιχ δεν έκανε το γλυκό μου!!!

βίκυ είσαι μια χαρά!!μπράβο,περιμένουμε νέα σου από τον γιατρό!!

πρινσέσα τα μάλλινα προκαλούν αλλεργίες....σίγουρα μην πάρεις τέτοιο,άσε που βγάζουν συνέχεια χνούδια...γιατί σου είπαν ότι δεν κάνει για το παιδί αυτό που έχετε?

εμείς σπίτι,ήσυχα.πήγα χθες κλινική το απόγευμα,σήμερα βγαίνουν...είναι ήσυχο και ζουμπουρλούδικο το μπουμπούκι!!3.490 γεννήθηκε...ενώ το πρώτο είχε γεννηθεί 2.500!!

όταν λες οτι η έλλη είδε το μωρό εννοείς στην κλινική?

Εμάς απαγορευόταν τα παιδιά στην κλινική. μόνο στο ισόγειο στην υποδοχή μπορούσαν να κατεβούν οι μητέρες να δουν τα μεγαλύτερα παιδιά τους ή στο κυλικείο. Ούτε καν στους διαδρόμους των δωματίων γιατί απο εκεί διέρχονται τα βρέφη όταν ''μοιράζονται'' στις μητέρες.

Kι εγώ τον έχω βοηθό, φέρε την κρέμα, φέρε τη σαλιάρα, το μπουκάλι, βοηθάει, του αρέσει!

Προσπ κι εμένα στην κοιλιά ησυχία δεν είχε, μη αυτογρουσουζεύεσαι. :mrgreen:

δεν αυτογρουσουζευομαι..

απλα εχει φοβηθει το ματι μου..

και αν θα ειναι φρονιμος υα φταιει οτι 9 μηνες στη κοιλια ο καημενος βαρεθηκε να με ακουει να μαλωνω την αδελφη του, να κανω κηρυγματα ακαταπαυστα και να μην κοιμαμαι καθολου.. αρα κουρασμενος θα ναι..χαχα!!

και εγω στη μικρη ετσι λε.. οτι θα με βοηθαει.. ηδη εχει εναν κουκλο προιστορικο της κουνιαδας μου σε μεγεθος πραγματικου μωρου και της δειχνω πως τον πλενω, τον αλλαζω, τον θηλαζω και τον ντυνω.. και παρακολουθει με ενδιαφερον..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...