Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΟ ΟΙ ΜΑΖΟΧΕΣ ΕΔΩ

καλως την!!! σαν τα χιονια που λενε :tongue::tongue:!!!

οταν το εγραφα το περι μαζοχισμου σκεφτομουν και εσενα!! οντως δυο στο καφε!!

ελπιζω να εισαι καλα!!

Μεγια τα μαλλακια!!!

μια καλημέρα βιαστική...

γέννησε η κουμπάρα χθες και πηγαινοέρχομαι κλινική...

ήταν να γεννήσει με καισαρική 13.30 αλλά το πρωί έσπασαν τα νερά και μπήκε νωρίτερα...

θα σας διαβάσω αργότερα...φιλάκια

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια!!

να΄μαι κι εγώ σπίτι μου,χθες το απόγευμα είχα τρελό πονοκέφαλο...

δεν πήγα στην κλινική,ήμουν χθες το πρωί στο 1ο μπάνιο του μωρού...

τι ωραία που είναι τα μπουμπουκάκια σε αυτή την ηλικία...είδε και η έλλη τον μπέμπη, κοίταζε περίεργα το δωμάτιο,την κουμπάρα στο κρεβάτι,το μωρό της άρεσε!!

μαέστρο μου διάβασα τα νέα σας!!μπράβο σας!!τώρα σιγά σιγά μπαίνετε στους ρυθμούς σας!!

έλα να παίρνουν σειρά οι επόμενες!!

προσπ εσύ δλδ...

βίκυ εσύ πως πας?έχεις κάνα σύμπτωμα εγκυμοσύνης ή θα το καταλάβεις στην γέννα?χιχι

πάντως η ολική στην καισαρική που έκανα εγώ καμμία σχέση με την επισκλιρίδιο...δεν μπορούσα να συνέλθω...δεν είχα δύναμη ούτε στα χέρια μου,η μέση με σακάτεψε από τόσες ώρες ανάσκελα που δεν μπορώ καθόλου...

είδα την αδερφή μου και την κουμπάρα από 2 φορές η καθεμία και πολύ καλύτερα από μένα,στην 2η με το καλό επισκλιρίδιο δαγκωτό(μην μου πουν άλλα).

καλημερα

maestria ειναι ετοιμη , στρωμενη με τον υπνο η κορακλα σου ε??

εγω δεν περιμενω τετοιες χάρες απο τα παιδακια μου..χαχα!!

Miamama ειναι ωραια οταν τα βλεπεις απ εξω τα νεογεννητα..χιχι!

μολις τελειωσα μια μιση γενικη στη κουζινα (διοτι επικεντρωθηκα σε απορροφητηρα, παραθυρο νεροχυτη, ντουλαπια, πατωμα) και τωρα θα παω να καθαρισω την κουρτινα του μπανιου και θα περασω λιγο μπανιερα και λεκανη και τελος με σφουγγαρισμα.. αυτα θα ξαναγινουν και την αλλη εβδομαδα παλι και μετα ας τα κανουν οι αλλοι οταν θα μαι μαιευτηριο για την επιστροφη μας.

Διαφημίσεις

KΩΛΟΦΑΡΔΟ....

Σκάσε εσύ, γρουσούζα! :twisted:

πάντως η ολική στην καισαρική που έκανα εγώ καμμία σχέση με την επισκλιρίδιο...δεν μπορούσα να συνέλθω...δεν είχα δύναμη ούτε στα χέρια μου,η μέση με σακάτεψε από τόσες ώρες ανάσκελα που δεν μπορώ καθόλου...

είδα την αδερφή μου και την κουμπάρα από 2 φορές η καθεμία και πολύ καλύτερα από μένα,στην 2η με το καλό επισκλιρίδιο δαγκωτό(μην μου πουν άλλα).

Δεν έκανα επισκληρήδιο κοριτσάκι. Μισή έκανα, ραχιαία τη λένε, αλλά όχι επισκληρήδιο που είναι με δόσεις και τη βγάζεις σιγά σιγά. Στη ραχιαία σου κάνουν ένεση πάλι στη μέση, μουδιάζεις και μετά από κάποιες ώρες συνέρχεσαι.

Έχω βγάλει το συμπέρασμα ότι είναι καλύτερη τελικά αυτή, γιατί συνέρχεσαι και πιο γρήγορα, αν και πονάς απ' την τομή μετά, αλλά ας είναι καλά τα παυσίπονα. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κι όμως είναι ωραία τα μπουμπουκάκια,εμείς περάσαμε πολύ ωραία και χαλαρά!!!δεν είχα και κανένα άγχος με το παιδί!!!

μαέστρο μου κι αυτό μια χαρά μου ακούγεται...η ολική είναι απαίσια!!

προσπ σιγά σιγά τις δουλειές,ας κάνουν και οι άλλοι τίποτα!!

κι όμως είναι ωραία τα μπουμπουκάκια,εμείς περάσαμε πολύ ωραία και χαλαρά!!!δεν είχα και κανένα άγχος με το παιδί!!!

Δεν ήθελα ολική. Και στις δυο καισαρικές κατάλαβα τα μωρά που τα βγάλανε, τα είδα, τα άκουσα, τα φίλησα. Αυτό δεν το 'χανα με τίποτα. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ναι ναι.. οπως το λες.. τιποτα!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...