Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

α και το κορυφαιο...δειχνω τις φωτο της μπεμπας στη μελινα....

της λεω κοιτα η αδερφουλα του γιαννακη!!!

και σκυβει και φιλαει το λαπτοπ και λεει μαμα εγω αγαπαω τη μπεμπουλα γιαννακη ΤΟΟΣΟ ΠΟΛΥ!!!!!! ειναι αδεφουλα του εε???? και εγω εχω αδεφουλη το μπεμπη...αλλα ειναι χαζος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και σκυβει και φιλαει το λαπτοπ και λεει μαμα εγω αγαπαω τη μπεμπουλα γιαννακη ΤΟΟΣΟ ΠΟΛΥ!!!!!! ειναι αδεφουλα του εε???? και εγω εχω αδεφουλη το μπεμπη...αλλα ειναι χαζος!

ΤΙ ΓΕΛΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!! Απιστευτη ατακα.....................

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα!

Κατάλαβα, θα γκρινιάζουνε μαζί για τ' αδέλφια τους σε λίγο καιρό. :tongue::twisted:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

οταν βρεις χρονο και ορεξη γραψε μας τα σχετικα με τον ερχομο της μικρης και τις ημερες στο μαιευτηριο..

επισης πες μας και για τον Γιαννο ..αντιδρασεις οτα σε ειδε στο μαιευτηριο, οταν γυρισατε κλπ

Κοίτα όπως είχα αναφέρει πήγαινα στα τακτικά ιατρεία του Ιπποκρατείου σ' όλη την εγκυμοσύνη, δεν είχα "δικό μου" γιατρό. Με είχανε προγραμματίσει, λόγω προηγούμενης καισαρικής, πήγα το πρωί που 'χα ραντεβού, κιουρία με το βαλιτσάκι μου. Έκανα τα μποτέ (ξούρα, κλπ) μ' ανεβάσανε πάνω, καθυστέρησαν λίγο οι μικροβιολογικές, αλλά δεύτερο χειρουργείο ήμουνα, οπότε οκ.

Φοβόμουνα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, είχα όμως δυο καλούς αναισθησιολόγους (ειδικευόμενος ο ένας) που μου λέγανε να κάνω κουράγιο, για να μην χρειαστεί να κάνω ολική και χάσω την εμπειρία.

Μου λέει ο ένας χαρακτηριστικά "Κάνε λίγο κουράγιο και μόλις βγάλουνε το μωρό, θα σου κάνω και μια χαλαρωτικούλα, να ηρεμήσεις"! :tongue:

Οντως την έκανε μετά και την είχα ακούσει κανονικά. Μέχρι τις 2-3 είχαμε τελειώσει.

Την άλλη μέρα στις 8 το πρωί ημουνα στο πόδι. Ήμουν αποφασισμένη να συνέλθω και να βγάλω τον καταραμένο καθετήρα.

Παιδιά η Β' Μαιευτική του Ιπποκρατείου είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ πραγματικά. Δεν έχω κανένα παράπονο, μόνο χθες που κάνανε 100 ώρες να μας δώσουν τα παιδιά και περιμέναμε όρθιες έξω απ' τον θάλαμο των νεογνών.

Τελικά τα είχαμε από την αρχή τα μωρά, μόνο το πρωί κάνα δυο ώρες τα δίνεις για μπάνιο κλπ. Εγώ την είχα απ' τη δεύτερη νύχτα, γιατί πιο πριν ήμουνα χάλι μαύρο φυσικά.

Γενικά μια καλή εμπειρία, άσε που δεν πλέρωσα και φράγκο, το ΙΚΑ καλύπτει - ακόμα - την καισαρική. Ούτε δίκλινο πήρα τελικά που λέγαμε κορίτσια, γιατί τα απλά δωμάτια ήταν τρίκλινα και δεν είδα καμιά διαφορά, μια χαρά ήμασταν με τις άλλες κοπέλες.

Ο Γιάννης αποσυντονίστηκε τελείως απ' τις τόσες μέρες που έλειπα. Τον είδα ένα απόγευμα που ήρθε και με κοιτούσε μ' ένα βλέμμα, τρελάθηκα. Βιαζόμουν να 'ρθω σπίτι.

Χθες ήταν σε υπερένταση, σήμερα είναι πιο ήρεμος. Του δίνω πολύ προσοχή και μόνο διαδικαστικά στη μπέμπα όταν είναι παρών, γιατί θέλω να ηρεμήσει το παιδί, να μην φρικάρει με την αλλαγή, να του επιβεβαιώσω ότι είναι όλα όπως ήτανε.

Το σχόλιό του για το μωράκι ήταν "είναι όμορφο το μωράκι". :-D

Τώρα, με δυο παιδιά στο σπίτι ... πολύ κούραση! Προς το παρόν έχει άδεια ο χάζμπαντ, οπότε θα προλάβω να συνέλθω κι απ' την εγχείρηση μέχρι να γυρίσει στη δουλειά.

Αλήθεια, ο καφές πειράζει όταν θηλάζεις;;;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Κοίτα όπως είχα αναφέρει πήγαινα στα τακτικά ιατρεία του Ιπποκρατείου σ' όλη την εγκυμοσύνη, δεν είχα "δικό μου" γιατρό. Με είχανε προγραμματίσει, λόγω προηγούμενης καισαρικής, πήγα το πρωί που 'χα ραντεβού, κιουρία με το βαλιτσάκι μου. Έκανα τα μποτέ (ξούρα, κλπ) μ' ανεβάσανε πάνω, καθυστέρησαν λίγο οι μικροβιολογικές, αλλά δεύτερο χειρουργείο ήμουνα, οπότε οκ.

Φοβόμουνα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, είχα όμως δυο καλούς αναισθησιολόγους (ειδικευόμενος ο ένας) που μου λέγανε να κάνω κουράγιο, για να μην χρειαστεί να κάνω ολική και χάσω την εμπειρία.

Μου λέει ο ένας χαρακτηριστικά "Κάνε λίγο κουράγιο και μόλις βγάλουνε το μωρό, θα σου κάνω και μια χαλαρωτικούλα, να ηρεμήσεις"! :tongue:

Οντως την έκανε μετά και την είχα ακούσει κανονικά. Μέχρι τις 2-3 είχαμε τελειώσει.

Την άλλη μέρα στις 8 το πρωί ημουνα στο πόδι. Ήμουν αποφασισμένη να συνέλθω και να βγάλω τον καταραμένο καθετήρα.

Παιδιά η Β' Μαιευτική του Ιπποκρατείου είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ πραγματικά. Δεν έχω κανένα παράπονο, μόνο χθες που κάνανε 100 ώρες να μας δώσουν τα παιδιά και περιμέναμε όρθιες έξω απ' τον θάλαμο των νεογνών.

Τελικά τα είχαμε από την αρχή τα μωρά, μόνο το πρωί κάνα δυο ώρες τα δίνεις για μπάνιο κλπ. Εγώ την είχα απ' τη δεύτερη νύχτα, γιατί πιο πριν ήμουνα χάλι μαύρο φυσικά.

Γενικά μια καλή εμπειρία, άσε που δεν πλέρωσα και φράγκο, το ΙΚΑ καλύπτει - ακόμα - την καισαρική. Ούτε δίκλινο πήρα τελικά που λέγαμε κορίτσια, γιατί τα απλά δωμάτια ήταν τρίκλινα και δεν είδα καμιά διαφορά, μια χαρά ήμασταν με τις άλλες κοπέλες.

Ο Γιάννης αποσυντονίστηκε τελείως απ' τις τόσες μέρες που έλειπα. Τον είδα ένα απόγευμα που ήρθε και με κοιτούσε μ' ένα βλέμμα, τρελάθηκα. Βιαζόμουν να 'ρθω σπίτι.

Χθες ήταν σε υπερένταση, σήμερα είναι πιο ήρεμος. Του δίνω πολύ προσοχή και μόνο διαδικαστικά στη μπέμπα όταν είναι παρών, γιατί θέλω να ηρεμήσει το παιδί, να μην φρικάρει με την αλλαγή, να του επιβεβαιώσω ότι είναι όλα όπως ήτανε.

Το σχόλιό του για το μωράκι ήταν "είναι όμορφο το μωράκι". :-D

Τώρα, με δυο παιδιά στο σπίτι ... πολύ κούραση! Προς το παρόν έχει άδεια ο χάζμπαντ, οπότε θα προλάβω να συνέλθω κι απ' την εγχείρηση μέχρι να γυρίσει στη δουλειά.

καλο ειναι να αποφευγεται γενικοτερα αλλα αν ειναι ενας την ημερα και ελαφρυς πιστευω οτι ειναι οκ.. απο αυτα που χω κατα καιρους διαβασει διοτι εγω δεν επινα καθολου καφε στη κορη μου.. τα απωθημενα μου τα εβγαλα στον γιο.. ενα καφε ανα δυο μερες τον πινω και στην κυηση.. στο θηλασμο δεν το κοβω..

με λιγα λογια ΟΛΑ πηγαν περιφημα..

πως νοιωθεις περα απο τη κουραση?

πως σου φαινεται η δευτερη φορα με νεογεννητο στην αγκαλια και μλαιστα γενους θηλυκου???

ρε maestro.. ειλικρινα μετραω τις μερες μια μια.. εχω μεγαλη χαρα και ανυπομονησια.. δεν νοιωθω ουτε βαρυα ουτε αφορητα.. απλα θελω να δω τον μπεμπη και να τον φερω σπιτακι μας..η εβδομαδα αυτη θα μου φανει αιωνας..

στην αρχη καλυτερα να τον αποφευγεις ή πινε ντικαφ..μετα τα 40 δοκιμασε κανα ελληνικο ελαφρυ σαν το νεροζουμι που πινω εγω και δες την αντιδραση της μικρης...αλλα παιδια τα πειραζει και αλλα οχι. γενικα μην αποφευγεις τιποτα ουτε απο φαγητα εκτος και σου δειξει το ιδιο το παιδι οτι το πειραζει..

πχ το μητσο δεν τον πειραξε ποτε τιποτα απο φαγητα (ειχε αλλα κουσουρια ο τυπος για να με τρελανει...)

πως νοιωθεις περα απο τη κουραση?

πως σου φαινεται η δευτερη φορα με νεογεννητο στην αγκαλια και μλαιστα γενους θηλυκου???

Ανακουφισμένη που πήγαν όλα καλά.

Δεν μου κάνει διαφορά που 'ναι κοριτσάκι. Απλά τώρα μπορώ ν' απολαύσω μωρουδίκα καλύτερα, γιατί την άλλη φορά ήταν τελείως διαφορετικές οι συνθήκες.

στην αρχη καλυτερα να τον αποφευγεις ή πινε ντικαφ..μετα τα 40 δοκιμασε κανα ελληνικο ελαφρυ σαν το νεροζουμι που πινω εγω και δες την αντιδραση της μικρης...

Ντίκαφ ούτε νεκρή! :twisted:

Γαλλικό πίνω αυτές τις μέρες, αλλά δε βλέπω να κάνει διαφορά, μια χαρά πίνει, αν και μερικές φορές - επειδή μάλλον δεν έχω πολύ γάλα - δεν πιάνει θηλή καθόλου, όσο κι αν την αφήνω.

Θα της δίνω κι όσο έχει, αν και δίνω συμπλήρωμα, δε φτάνει και κάνω και φαγανά μωρά!!!! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημέρα!

Μαεστρία καλώς ήρθες με την κοριτσάρα σου.

Στα σεμινάρια που μας κάναν στην κλινική για το θηλασμό για τον καφέ μας είπαν πως μπορούμε να πιούμε μετά απο έναν θηλασμό ούτως ώστε μετά απο τρις ώρες που θα ξαναφάει να έχει αποβληθεί κάπως απο τον οργανισμό και όχι πριν θηλάσουμε.

έπεσες και σε καλούς γιατρούς. Δεν φτάνει να είναι καλός επιστήμονας αλλά εκείνη τη ώρα θέλεις και ψυχολογική στίρηξη.

Το καλοκαίρι γέννησε μια γνωστή στο ιπποκράτειο. πήγαινε για φυσιολογικό τοκετό αλλά μετά απο αιμοραγία πήγε στα επείγοντα και τη βάλανε για καισαρική. Μου είπε πως έκενε το σταυρό της που δεν γέννησε φυσιολογικά εκεί. Μέχρι να τη βάλουν χειρουργείο την είχαν έξω απο το θάλαμο φυσιολογικών τοκετών. Γεννούσε λέει η μια δίπλα στην άλλη σε καρέκλες χωρισμένες με παραβάν, σε ένα δωμάτιο και άκουγε την μια να ουρλιάζει και την άλλη να φωνάζει βοήθεια:shock::rolleyes:. Και αυτές που είχαν είδη γεννήσει τις είχαν σε ένα κρεβάτι να ξεκουραστούν και μετά τις πιάναν δυο απο τα μπράτσα και τις σέρναν στα δωμάτια αντί να τις βάλουν σε ένα φορίο. Η αλήθεια είναι πως τρόμαξα. Είδες κάτι ανάλογο? Πες χωρίς φόβο και πάθος, στο γένεσις θα γεννήσω:tongue:

Διαφημίσεις

Μέχρι να τη βάλουν χειρουργείο την είχαν έξω απο το θάλαμο φυσιολογικών τοκετών. Γεννούσε λέει η μια δίπλα στην άλλη σε καρέκλες χωρισμένες με παραβάν, σε ένα δωμάτιο και άκουγε την μια να ουρλιάζει και την άλλη να φωνάζει βοήθεια:shock::rolleyes:. Και αυτές που είχαν είδη γεννήσει τις είχαν σε ένα κρεβάτι να ξεκουραστούν και μετά τις πιάναν δυο απο τα μπράτσα και τις σέρναν στα δωμάτια αντί να τις βάλουν σε ένα φορίο. Η αλήθεια είναι πως τρόμαξα. Είδες κάτι ανάλογο? Πες χωρίς φόβο και πάθος, στο γένεσις θα γεννήσω:tongue:

Η αλήθεια είναι ότι το δωμάτιο για τους φυσιολογικούς έχει πολλά κρεβάτια, οπότε ναι, γεννούσαν και 2 μαζί. Αλλά για το μετά δεν ξέρω. Εγώ που είχα δίπλα μου μια κοπέλα που γέννησε με φυσιολογικό, με καροτσάκι τη φέρανε την κοπέλα και μια χαρά ήρεμη ήταν. Επίσης η νοσηλεία ήταν πολύ καλή.

Όσο για τις τσιρίδες, ξέρεις ότι στα νοσοκομεία δύσκολα κάνουν επισκληρίδιο, οπότε περισσότεροι και οι πόνοι. :rolleyes:

Πάντως για τζάμπα ήταν ΣΟΥΠΕΡ κορίτσι! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημερα

σιγα.. ακομη και στο Ιασω που γεννησα ξημερωμα πρωτοχρονιας και ειμασταν 4 τοκετοι δεν παρελειψα να ακουσω τη μια που εσκουζε στον παραδιπλα θαλαμο (το καλο ειναι πως εκει για τις ωδινες η καθε μια ειναι σε διαφορετικο θαλαμο μεχρι να ρθει η ωρα της εξωθησης).. αλλα θυμαμαι και απο το Αλεξανδρας που ειχα κανει την τεχνιτη γεννα στο πρωτο οτι γινοταν μπαχαλο.. πολυ κινηση κιολας ως δημοσια..

μου φαινεται οτι τωρα και με τις νεες εξισωσεις τιμων μεταξυ δημοσιων και ιδιωτικων στα δημοσια η καισαρικη θα ειναι η πιο συμφερουσα αφου το ΙΚΑ επιστρεφει τα νοσηλεια σαν χειρουργειο που το δικαιολογει..αλλιως με φυσιολογικο τοκετο πανε για ξηλωμα στις τσεπες..

Αν γενούσα και εγώ με καισαρική πήγαινα άνετα σε δημόσιο αφού θα μου κάναν αναισθησία θέλουν δε θέλουν:tongue: Για φυσιολογικό τοκετό θα πήγαινα μόνο με τον γιατρό μου που θα ερχοταν αγκαζέ με αναισθησιολόγο.Δε βρίσκω κανένα μα κανέναν λόγο να κάθομαι να πονάω και να τσιρίζω και μάλιστα παρά τη θέλησή μου. Βέβαια αυτά τα λέω γιατί ακόμα έχω να πληρώσω την κλινική . Σε διαφορετική περίπτωση......:rolleyes: μάλλον θα πέθαινα απο τον φόβο μου και απο τον πόνο:tongue:

Αν γενούσα και εγώ με καισαρική πήγαινα άνετα σε δημόσιο αφού θα μου κάναν αναισθησία θέλουν δε θέλουν:tongue: Για φυσιολογικό τοκετό θα πήγαινα μόνο με τον γιατρό μου που θα ερχοταν αγκαζέ με αναισθησιολόγο.Δε βρίσκω κανένα μα κανέναν λόγο να κάθομαι να πονάω και να τσιρίζω και μάλιστα παρά τη θέλησή μου. Βέβαια αυτά τα λέω γιατί ακόμα έχω να πληρώσω την κλινική . Σε διαφορετική περίπτωση......:rolleyes: μάλλον θα πέθαινα απο τον φόβο μου και απο τον πόνο:tongue:

οχι, οχι.. ειμαι μαζοχιστρια του κερατα και θελω να γεννησω φυσιολογικοτατα και χωρις κανενα ιχνος επισκληριδιου.. τοσες φορες το αντεξα, τωρα θα κωλοσω????

οχι, οχι.. ειμαι μαζοχιστρια του κερατα και θελω να γεννησω φυσιολογικοτατα και χωρις κανενα ιχνος επισκληριδιου.. τοσες φορες το αντεξα, τωρα θα κωλοσω????

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΟ ΟΙ ΜΑΖΟΧΕΣ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...