Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια,επιτέλους έχω ξανά ίντερνετ,κομμένο από χθες...

τι έγινε και δεν μπαίνετε κοριτσάκια?κάνα νέο από μαέστρο έχουμε?

εγω δεν ειδα κινηση εχθες και δεν μπηκα να γραψω..καλησπερα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια συγκεντρωθείτε!!κι ελάτε προς τα εδώ...

μην σας παίρνουν άλλα καφέ!!!χαχαχα

κι εγώ γράφω που και που στο καφέ της σουηδίας!!αλλά εδώ είναι το κεντρικό μας...

τι λέτε για αύριο βράδυ κάνα παρτάκι?

ελεναδίτσα δουλεύεις?οι υπόλοιπες?προς τιμή της μαέστρος!!:D:cool:

κορίτσια συγκεντρωθείτε!!κι ελάτε προς τα εδώ...

μην σας παίρνουν άλλα καφέ!!!χαχαχα

κι εγώ γράφω που και που στο καφέ της σουηδίας!!αλλά εδώ είναι το κεντρικό μας...

τι λέτε για αύριο βράδυ κάνα παρτάκι?

ελεναδίτσα δουλεύεις?οι υπόλοιπες?προς τιμή της μαέστρος!!:D:cool:

party??? αν μαζευτει κοσμος why not????

μολις εστησα και στολισα το λικνο με την παντα και τις κουδουνιστρες.. βασικα δεν καιγομουν να το κανω ακομη αλλα αφου στρωσαμε τα χαλια στα υπνοδωματια και επεσε χονδρη γενικη βαλαμε και το λικνο και τωρα ο ανδρας μου το σκεπαζει για να μεινει στην ακρη σε αναμονη του ερχομου του μπεμπη.. νομιζω και στη κορη μου γυρω στα μεσα Δεκεμβρη το χα στησει.. δεν θυμαμαι νωριτερα..αντε με το καλο να ρθει ο υιος!!

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!!που είστε σήμερα? ήρθε και η παρασκευή!!

προσπ με το καλό να σας έρθει ο αγόραρος!!καλά έκανες κι ετοίμασες ήδη τα πραγματάκια του παιδιού...

πείτε για το πάρτυ...γιατί θα πρέπει να ξεκουνήσω τον καλό μου από το λάπτοπ!!

καλημέρα κορίτσια!!που είστε σήμερα? ήρθε και η παρασκευή!!

προσπ με το καλό να σας έρθει ο αγόραρος!!καλά έκανες κι ετοίμασες ήδη τα πραγματάκια του παιδιού...

πείτε για το πάρτυ...γιατί θα πρέπει να ξεκουνήσω τον καλό μου από το λάπτοπ!!

εγω βρε miamama και ναι να σου πω δεν μπορω να ξερω σε τι κατασταση θα ειμαι σωματικα... τελευταια αν και μπαινω μεχρι τις 23.00 παρ αυτα δεν ειμαι για πολλα πολλα.. συνεπως βλεποντας και κανοντας αν σας πετυχω..

καλημερα

παρτυ γιοκ βλεπω.. viki δεν μπαινεις και καθολου τα βραδυα, η jesgk εγινε σπανιο γραμματοσημο.. μαζι με τη χωρα θα κλεισει και το καφε..

maestro Με το καλο οταν επιστρεψεις θα κανουμε μαζι ενα παρτυ τιμητικο και εκτονωτικο..

miamama, γεννησε η Ζυγουλη τον Ρουβα jr σημερα! Αλλα δεν ειναι Σκορπιος..:(:tongue:.. επειδη δεν ειχα διαβασει πολλα δημοσιευματα παντως εν αντιθεση με την γεννηση της κορης τους ειχα την εντυπωση οτι πηγαιναν για Νοεμβριο..

ε..σιγα το πραγμα.. ενα μηνα διαφορα το πολυ θα χουν και σε αυτη τη περιπτωση με τον δικο μου, ενω οι κορες εχουν εναμιση μηνα..

ελπιζω να μην πανε για τριτο..δεν θα μπορω να συμβαδισω..:rolleyes::tongue::tongue:

αργησε να μπει...δεν ξερω τι εκανε αλλα μαλλον ολικη γιατι γεννησε στις 1μιση και ο ... μου ειπε οτι την ειδε πριν μιση ωρα και ηταν ακομα ψιλοζαλισμενη..οποτε μαλλον ολικη..

Φυσικά και δεν έκανα ολική, ραχαία έκανα, μισή δηλαδή, αλλά οχι επισκληρίδιο! :tongue:

Να 'χανα κλάμα; Να 'χανα φιλάκι πρώτο στα χείλια τα ζουμπουρλούδικα;

Κορίτσια είμαι ερείπιο! Περισσότερα προσεχώς. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Φυσικά και δεν έκανα ολική, ραχαία έκανα, μισή δηλαδή, αλλά οχι επισκληρίδιο! :tongue:

καλα μωρεεεεε!!!!δεν εχω εμπειρια απο αναισθησιες!!! σκυλι μαυρο εγω τα εβγαλα σαν τη γιαγια μου....

γουελκαμ μπακ!!!!!! καλα ξενυχτια!!!

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΜΑΝΑ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ!!!!!

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ, ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΝΕΟΓΕΝΗΤΗ.. ΝΑ ΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΣ..

καλα μωρεεεεε!!!!δεν εχω εμπειρια απο αναισθησιες!!! σκυλι μαυρο εγω τα εβγαλα σαν τη γιαγια μου....

Για να δουμε ποσο σκυλα μπορω επισης να ειμαι και εγω.. (εκτος απο τα προφανη...:tongue::tongue:)

καλα μωρεεεεε!!!!δεν εχω εμπειρια απο αναισθησιες!!!

Και να μην αποκτήσεις!!!!

σκυλι μαυρο εγω τα εβγαλα σαν τη γιαγια μου....

Όπως φαντάζεσαι, στη δική μου περίπτωση αυτό ήταν αδύνατον. :mrgreen:

Ευχαριστώ κορίτσι. Καλά πήγε η πρώτη νύχτα. Απ' τις 12.30 - 1 (μέχρι να τελειώσουμε) πήγε μέχρι τις 5 και μετά 7.30, οπότε με τη φασαρία ξύπνησε και ο Γιάννης. Τώρα τον κοίμησα, περιμένω να δώσω και στη μικρή και να ξεραθώ κι εγώ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Και να μην αποκτήσεις!!!!

Όπως φαντάζεσαι, στη δική μου περίπτωση αυτό ήταν αδύνατον. :mrgreen:

Ευχαριστώ κορίτσι. Καλά πήγε η πρώτη νύχτα. Απ' τις 12.30 - 1 (μέχρι να τελειώσουμε) πήγε μέχρι τις 5 και μετά 7.30, οπότε με τη φασαρία ξύπνησε και ο Γιάννης. Τώρα τον κοίμησα, περιμένω να δώσω και στη μικρή και να ξεραθώ κι εγώ.

ρε τελεια σε παει!!!!!! ο δημητρης χρονισε και ακομα ξυπναει πιο συχνα απο τη μπεμπα σου!φτου φτου μη τη ματιασω την κουκλα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...