Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα!!!

Βρε κορίτσια υπάρχει κάτι που δεν το έχω καταλάβει, σε ποια εβδομαδα είμαι, δηλ κάθε Κυριακή αλλάζω εβδομαδα, αυτη τη Κυριακή ήμουν 19η, άρα από Δευτέρα θεωρώ είμαι 19η ή 20ή που τη περπατάω;

Επίσης αγχώνομαι κάπως γιατί δεν καταλαβαίνω αν γίνεται κάποια κίνηση από τα μωρά και δεν κάνω πράγματα μέσα στην ημέρα, περισσότερο κάθομαι.

οταν εισαι 19 κ 1-2-3 περπατας την 20η. και την κλεινεις μετα τις 19.6 κ περπατας την 21 κοκ. ειναι νωρις βρε 19η βδομ να τα νιωθεις συνεχεια. μην αγχωνεσαι.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όλα καλά δηλαδή, ε?

Τίνος μοιάζει καλεεεεεεεεεεεεέ???

Μια χαρα ολα! δεν την ειδα βρε! για τα μαγουλα μου ειπε το στεφανι τρισευτυχισμενο! δεν θυμαται λεει τιποτα αλλο εκτος απο τα μαγουλα!!!!! η μαρια βγαινει σε λιγο για το δωματιο..θα την παρω το βραδυ και θα σας πω και αλλα (τον επρηξα τον ανθρωπο 3 φορες πηρα τηλ!!!)

Μια χαρα ολα! δεν την ειδα βρε! για τα μαγουλα μου ειπε το στεφανι τρισευτυχισμενο! δεν θυμαται λεει τιποτα αλλο εκτος απο τα μαγουλα!!!!! η μαρια βγαινει σε λιγο για το δωματιο..θα την παρω το βραδυ και θα σας πω και αλλα (τον επρηξα τον ανθρωπο 3 φορες πηρα τηλ!!!)

άργησε ρε, εγώ νομιζα πρωί θα τελείωνε. ολική της κάνανε ή επισκληρίδιο? Ξέρεις?

άργησε ρε, εγώ νομιζα πρωί θα τελείωνε. ολική της κάνανε ή επισκληρίδιο? Ξέρεις?

αργησε να μπει...δεν ξερω τι εκανε αλλα μαλλον ολικη γιατι γεννησε στις 1μιση και ο ... μου ειπε οτι την ειδε πριν μιση ωρα και ηταν ακομα ψιλοζαλισμενη..οποτε μαλλον ολικη..

Διαφημίσεις

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΣ..!!!!!

ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!

να μας την χαιρετησεις την Μανουλα και να μας χαιδεψεις το νινακι οταν με το καλο πας..

ετσι οπως μας πανε οι ιωσεις φετος δεν το βλεπω πριν το τριμηνο!!! θα τα μεταβιβασω τηλεφωνικως!!!

ετσι οπως μας πανε οι ιωσεις φετος δεν το βλεπω πριν το τριμηνο!!! θα τα μεταβιβασω τηλεφωνικως!!!

ισως να της τηλεφωνησω και εγω, εχω το κινητο της αν ισχυει.. οχι βεβαια σημερα..

οπως και να χει πες τα εσυ γιατι με τα μυαλα που κουβαλαω..χ#$$ μεσα..

mercii!!

Διαφημίσεις

Να μας ζησει καλε το νινακι..Προσπ η σειρα σου!! 3.750!! παιδι οχι αστεια!!

Μιαμαμα περαστικουλια..

ευχαριστω Μαρακι αλλα εμενα ουτε κατα προσεγγιση δεν θα ναι τοσος.. θα ναι ενα λεπτεπιλεπτο αγορι, το πολυ 3 κιλα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...