Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα!!!

Βρε κορίτσια υπάρχει κάτι που δεν το έχω καταλάβει, σε ποια εβδομαδα είμαι, δηλ κάθε Κυριακή αλλάζω εβδομαδα, αυτη τη Κυριακή ήμουν 19η, άρα από Δευτέρα θεωρώ είμαι 19η ή 20ή που τη περπατάω;

Επίσης αγχώνομαι κάπως γιατί δεν καταλαβαίνω αν γίνεται κάποια κίνηση από τα μωρά και δεν κάνω πράγματα μέσα στην ημέρα, περισσότερο κάθομαι.

οταν εισαι 19 κ 1-2-3 περπατας την 20η. και την κλεινεις μετα τις 19.6 κ περπατας την 21 κοκ. ειναι νωρις βρε 19η βδομ να τα νιωθεις συνεχεια. μην αγχωνεσαι.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

δεν γεννας σε δημοσιο maestria??? επειδη στα δημοσια τα κρατανε οι λεχωνες απο οτι ξερω..

εμενα η κορη μου εχθες ρωτουσε τη θεια της γιατι δεν εχει δικα της παιδακια και της ελεγε να κανει..(απορια τωρα και αυτο..)

τωρα εχουν αναπτυξει και προσωπικη αποψη για τα πραγματα.. αν κατσω να απαριθμησω το τι ατακες πεταει θελω χρονο..

εγω πηγα στο μαθημα ανωδυνου, μετα πηγα μεχρι το εξοχικο να δουμε πως συμπεριφερεται η ταρατσα μετα απο τη μονωση και δυστυχως κραταει νερα σε καποια σημεια αρα θελει και αλλη επεμβαση και μολις γυρισα.. για να δουμε.. θα πεισω τη κορη μου να κοιμηθει μετα το φαγητο της..:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Maestria αν δεν μπεις σημερα αλλη φορα.. και παλι με το καλο να παρετε αγκαλιτσα το μωρακι σας!!

σε ζηλευω και ανυπομονω να ειμαι ειλικρινης.. ομως καθε πραγμα στον καιρο του και ο κολιος τον Αυγουστο..

καλη γεννα και καλο σαραντισμο κοριτσι μου!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΕΣΤΡΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ!!!

Εγω σημερα εφτιαξα αυτο..Πολυ ωραιο, πολυ ευκολο και πολυ ΔΙΑΙΤΗΣ!!!!

http://dietup.gr/syntages/almyres/2370-kotopoulo-fileto-me-manitaria-kai-light-roz-sos.html

Κι εμενα η Ναταλιτσα παθαινει κατι κρισεις, κ μετα παθαινω κ γω μαζι της!! Αλλα ειδα οτι μονο ηρεμα, ηρεμει κ αυτη..

Θελω κι εγω να δω τι μας κανει κ τι οχι..

ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ τις αλλαγες σαιζον;;;;;;;;;; Ανεβαζε, κατεβαζε, πλενε, ξαναπλενε......... Αμα πια!!!!

yRf6p1.png

τα μωρά θα τα έχετε μαζί σας στο δωμάτιο? όχι, ε? Και κοίτα να σου μοιάζει , ε....Μου τη δίνει να γεννάμε τα ομοιόματα αλλωνών...:evil:

Σ' εμένα το λες;;; Που ούτε στάλα δε μου μοιάζει;

Όχι, σ' αυτό το νοσοκομείο απ' όσο έχω ακούσει, δεν το 'χεις μαζί σου.

δεν γεννας σε δημοσιο maestria??? επειδη στα δημοσια τα κρατανε οι λεχωνες απο οτι ξερω..

Όχι σε όλα κορίτσι. Στην επαρχία στα περισσότερα απ' όσο ξέρω, αλλά εδώ Θεσσαλονίκη ποικίλει.

Maestria αν δεν μπεις σημερα αλλη φορα.. και παλι με το καλο να παρετε αγκαλιτσα το μωρακι σας!!
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΕΣΤΡΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

Πριν λίγο έφυγε ο μικρός με τον χάζμπαντ, να πάει να μείνει στα πεθερικά, θα τον πάνε αυτοί αύριο παιδικό, γιατί εμείς έχουμε πολύ νωρίς ξεκίνημα.

Δεν τον άφηνα να φύγει, τον κάτσιασα. Αχ, αχ, αχ, μου κακοφαίνεται λίγο που θα τον αφήσω τόσες μέρες. Που πάω στο νοσοκομείο - όσο να 'ναι φοβάμαι λίγο. Που θα του 'ρθουν τόσες αλλαγές μαζεμένες.

Αχ, άντε, με το καλό να γίνουν όλα και να μπούμε σ' ένα ρυθμό.

Φιλιά πολλά κοπελιές! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

maestriaki μου με το καλό!!

θα περιμένουμε νέα σας!! σύντομα θα τον έχεις κοντά σου τον γιάννο...

καλύτερα που δεν θα μείνει σπίτι σας τα βράδυα...

γιατί η ανηψιά μου τα βράδυα πήγαινε με τον μπαμπά στο σπίτι κι έψαχνε την μαμά της και στεναχωριόταν.ενώ στους παππούδες μια χαρά θα είναι.

φιλάκια πολλά!!όλα καλά θα πάνε!!

Διαφημίσεις

Σ' εμένα το λες;;; Που ούτε στάλα δε μου μοιάζει;

Όχι, σ' αυτό το νοσοκομείο απ' όσο έχω ακούσει, δεν το 'χεις μαζί σου.

Όχι σε όλα κορίτσι. Στην επαρχία στα περισσότερα απ' όσο ξέρω, αλλά εδώ Θεσσαλονίκη ποικίλει.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

Πριν λίγο έφυγε ο μικρός με τον χάζμπαντ, να πάει να μείνει στα πεθερικά, θα τον πάνε αυτοί αύριο παιδικό, γιατί εμείς έχουμε πολύ νωρίς ξεκίνημα.

Δεν τον άφηνα να φύγει, τον κάτσιασα. Αχ, αχ, αχ, μου κακοφαίνεται λίγο που θα τον αφήσω τόσες μέρες. Που πάω στο νοσοκομείο - όσο να 'ναι φοβάμαι λίγο. Που θα του 'ρθουν τόσες αλλαγές μαζεμένες.

Αχ, άντε, με το καλό να γίνουν όλα και να μπούμε σ' ένα ρυθμό.

Φιλιά πολλά κοπελιές! :D

Mα το θεο ετσι που σε διαβασα τωρα μου ερχεται να σε ξαναπαρω τηλ...(θα καταντησω γραφικη στο τελος...ουτε γκομενα σου να μουν!)....ηρεμησε και απολαυσε την αυτη τη βραδια...και μην αγχωνεσαι...ολα τελεια θα πανε!!!

και βεβαιως επαναλαμβανω...πες στον χασμπαντ αυριο καθε φορα που θα χτυπαει το τηλ να θυμαται οτι ειναι η συμπαθεια μου και να μην βριζει γιατι παλι εγω θα ειμαι....χεχεχχεχεχε....

και επισης να θυμασαι οτι τα δευτερα ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΕΣ ΔΗΛΑΔΗΗΗΗΗΗΗΗΗ?????!!!! Τον καημενο τι εχει να παθει..χαχα!!

οχι ειλικρινα χρονια πριν ελεγα οτι τα παιδια μου ηθελα να μοιαζουν στον μπαμπα τους.. η κορη μου ειναι ΚΑΡΜΠΟΝ ακομη και στα χουγια του..

ο γιος επισης θα θελα να του μοιαζει..

και ας ελπισουμε οτι τα παιδια θα παρουν και κατι καλο απο μενα.. τι θα μου πειτε.. ε..δε μπορει.. κατι θα ξεφυγε και θα μου κατσε..χαχα!!

Διαφημίσεις

καλημερα!

η μαεστρια γενναει σημερα,ε?με το καλοοο!!

εγω δεν δουλευω σημερα,ευτυχως,γτ με τις απεργιες γινεται ο χαμος στο αεροδρομιο.την παρασκευη παλι.

η μικρη ακομα με μυξες και βηχα ειναι..ελεος.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλημέρα κορίτσια!!

έχουμε κάνα νέο από μαέστρο?

χθες έβαλα το πάπλωμα μας,κρύωσε πολύ ο καιρός...ευτυχώς σήμερα έχει ήλιο,θα ζεσταθούμε...

χθες έφτιαξα ένα κέικ,επιτέλους μου πέτυχε!!όλα μου πετυχαίνουν,το κέικ με τίποτα!!

το μίξερ είναι χαλασμένο,αλλά είχα το χέρι του καλού για μίξερ!!χαχα

μιλάμε,μία να κολλάει στη φόρμα σιλικόνης,μία να μου καίγεται από κάτω...μία να μην φουσκώνει...η κατάρα του κέικ...και θέλει και σιγανό ψήσιμο...1 ώρα...ενώ εγώ το άφηνα 40-50 λεπτά...

τώρα έκανα ακριβώς τις οδηγίες που μου έδωσε η αδερφή μου και πέτυχε.

πρέπει να φταίει κι ο φούρνος μου,τόσα υλικά χαμένα πήγαιναν...

αυτά με το κέικ!!

μόλις έβαλα θερμόμετρο στην έλλη,έχει 37.7 πάλι...

από την περασμένη τετάρτη δεν είχε πυρετό και σήμερα πάλι τα ίδια...

δεν έχουμε βγει από το σπίτι μια εβδομάδα τώρα...

τι είναι αυτό πάλι?ουφ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...