Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τί κάνετε κορίτσια?

Εγώ σήμερα έβγαλα τα χειμερινά της μικρής, τα δικά μας ή μεσοβδόμαδα ή το άλλο σκ Έχω κάποια έξω και τη βγάζουμε τη βδομάδα. Πριν λίγο πέρασα και ένα μαλακτικό τα μπουφανάκια της μικρής να φρεσκαριστούν. τα είχα πλύνει την άνοιξη και τα μάζεψα στη ντουλάπα, ίσα να μωσχομυρίσουν δηλαδή και τώρα περιμένω να τελειώσει το στεγνωτήριο να την πέσω (άργησα σήμερα:tongue:)

Τις προάλλες που λέγαμε για γκρίνιες......

Λοιπόν την Παρασκευή το απόγευμα μου έκανε σκηνικό , άκουσον άκουσον, γιατί λέει δεν θέλει να έχει γαλάζια μάτια και θέλει ρόζ:confused::confused::rolleyes::rolleyes: Τί της λες τώρα??? Βέβαια το απέδωσα στην κούρασή της και προσπάθησα να πάρω το μέρος της μπας και καλμάρει....Τί άλλο θα ακούσω...:?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαέστρο μου κοντεύεις!!δευτέρα πρωί πρωί μπαίνεις?

Όχι κορίτσι, ΤΡΙΤΗ πρωί πρωί μπαίνω. :mrgreen:

Μαεστρια ΠΑΕΙ τον εφαγες τον γαιδαρο.. Η μπεμπα ειναι ετοιμη να σκασει μυτη..Με το καλο!

Ευχαριστώ κοριτσάρα, να 'σαι καλά!

Εδώ ησυχία και ξεκούραση το σ/κ, χρειαζόταν. Έχω αγχωθεί τρελά, μια να περάσει η Τρίτη με το καλό!!!

Καλή εβδομάδα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τις προάλλες που λέγαμε για γκρίνιες......

Λοιπόν την Παρασκευή το απόγευμα μου έκανε σκηνικό , άκουσον άκουσον, γιατί λέει δεν θέλει να έχει γαλάζια μάτια και θέλει ρόζ:confused::confused::rolleyes::rolleyes: Τί της λες τώρα??? Βέβαια το απέδωσα στην κούρασή της και προσπάθησα να πάρω το μέρος της μπας και καλμάρει....Τί άλλο θα ακούσω...:?

ΚΑΛΑ.. τα ιδια κουλα μου λεει και η δικια μου.. τα χει βαλει με τα μαλλια της..

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια!!!

μαέστρο μου κι εγώ όπως σου είπα μπερδεύτηκα!!

με το καλό κοριτσάκι μου!!θα περιμένουμε νέα σου...

έβαλε απότομα κρύο πάντως και το βράδυ με κουβερτούλα πικέ κρύωνα...θα βάλω το πάπλωμα σήμερα...

έξω έχει 18 βαθμούς και μέσα 22-23...δεν ξέρω τι να κάνω με τα χαλιά...

έβγαλα κι εγώ χθες μερικά μακρυμάνικα μπλουζάκια της μικρής...

τζην παντελόνια που πέρσυ με την πάνα ήταν στενά...φέτος μια χαρά...τα μπουφάν της ευτυχώς της είναι οκ το μέγεθος...

χρειάζομαι πυτζάμες,παντόφλες,παπούτσια,φανελάκια...μάλλον θα κάνω υπομονή για την ώρα...

το σκ κλεισμένοι σπίτι γιατί ο καιρός ήταν χάλια,μία έβρεχε,μία συννεφιά...

βίκυ το παιδί έχει άποψη...χαχαχα

πως πάνε από πείσματα τα υπόλοιπα? η δική μου έχει φτάσει στο τέρμα!!! γκρίνια για να κοιμηθεί...γκρίνια για να ντυθεί...πάω να της εξηγήσω γιατί την βάζω τιμωρία και ουρλιάζει...δεν θέλει να ακούσει καμία κουβέντα...και μετά από λίγο συνέρχεται κι όλα οκ..

1615100eduqqdc4s0.gif

για σένα μαέστρο!!!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ! Τέλειο! :D

Ατάκα του Γιάννη:

Χθες τρώγαμε στην κουζίνα με τον χάζμπαντ. Ο Γιάννης δεν ήθελε εκείνη την ώρα. Πάει σε κάποια φάση - για πρώτη φορά - ολομόναχος τουαλέτα, κατέβασε, ανέβασε βρακιά, κλπ, πρωτοπορία. Τον ακούμε εμείς που πάει προς το μπάνιο, φωνάζουμε:

Μαμά-Μπαμπάς: Γιάννηηηηηηηηηηη;

Γιάννης: Σταματήστε πια να με φωνάζετε, όλο Γιάννη και Γιάννη!

Πόσο χρονών είπαμε ότι είναι; Ούτε 3;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

σήμερα θα δοκιμάσω μια καινούρια συνταγή...ελπίζω να πετύχει...

κανελόνια με κρέμα κίτρινης κολοκύθας!!ε??καλή??

Τα κανελόνια ναι, αλλά δεν τρελαίνομαι για κολοκύθα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Άπαιχτος ο γιάννης μαέστρο!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Σας την είπε κανονικά. Είναι πρώτος που λέει και η δικιά μου. Όταν κάνει καμιά δουλειά της λέει ο πατέρας της, μπράβο, είσαι πρώτη. Και αν της πω εγώ μπράβο για κάτι συμπληρώνει απο πίσω:είμαι πρώτη??

Μαεστρία με το καλό βρε κορίτσι. Κοιμήσου σήμερα τελευταία μέρα:tongue: Περιμένουμε νέα σου με την πρώτη ευκαιρία...

μιαμαμα ζυμαρικό με κολοκύθι? Δεν μπορώ να το φανταστώ...περιμένουμε εντυπώσεις....

και εγώ πρέπει να στρώσω χαλιά αλλά θέλει λεφτά να πάρω απο το πλυντήριο:rolleyes:

Μαεστρία με το καλό βρε κορίτσι. Κοιμήσου σήμερα τελευταία μέρα:tongue: Περιμένουμε νέα σου με την πρώτη ευκαιρία...

Αμ, θα κοιμηθώ; Γιατί απ' το άγχος δε νομίζω. Μάλλον στο νοσοκομείο με βλέπω να ρίχνω τις τελευταίες "τούφες".

Θα στείλω ομαδικό sms καλέ, όπως οι εταιρίες. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αμ, θα κοιμηθώ; Γιατί απ' το άγχος δε νομίζω. Μάλλον στο νοσοκομείο με βλέπω να ρίχνω τις τελευταίες "τούφες".

Θα στείλω ομαδικό sms καλέ, όπως οι εταιρίες. :tongue:

:tongue::tongue::tongue::tongue:

τα μωρά θα τα έχετε μαζί σας στο δωμάτιο? όχι, ε? Και κοίτα να σου μοιάζει , ε....Μου τη δίνει να γεννάμε τα ομοιόματα αλλωνών...:evil:

θα σας πω πως θα βγει,για την ώρα με παιδεύει το καθάρισμα,σκληρή απέξω είναι πολύ.

γιαυτό δεν τα έδωσα φέτος τα χαλιά στο καθαριστήριο,γιατί δεν θα είχα να τα πάρω πίσω,όπως πέρσυ...

η έλλη μας λέει συνέχεια "μπάβο μαμά-μπαμπά"

να προσπαθήσεις να κοιμηθείς...εγώ πάντως κοιμήθηκα κανονικά το προηγούμενο βράδυ πριν φύγουμε για γιάννενα...χαχα

πες τα βρε βίκυ...μα να μην μας μοιάζουν λίγο...και να μοιάζουν στον μπαμπά,στην πεθερά,στη θεία...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...