Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Εγώ έκανα τον Νοέμβριο με κατεψυγμένα ωάρια, δεν έκανα ovitrelle, μόνο με παρακολουθούν το ενδομητριο 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Όλη η πολυκατοικία είχε πρόβλημα, οπότε μπορεί να τους πήρανε και κάποιοι που είναι ΟΤΕ ή CYTA ή οτιδήποτε, έχουμε απ' όλα.

Περίπου - δεν τα θυμάμαι κι εγώ ακριβώς - τέτοια πήραμε κι εμείς. Αυτά τα περίεργα όμως ΤΙ τα θέλουνε καλέ;

Ιδέα δεν έχω...

Θα τα φέρνουν σπίτι κάθε φορά που τα κάνουν ή τα βάζουν στο φάκελό τους και τα πάιρνεις στο τέλος? Εσείς πώς λειτουργούσατε πέρισυ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!

Αντέχω καλέ τόσες μέρες χωρίς να τον δω;

δεν αντεχεται....εμενα δεν επιτρεποταν να ερθει (γενικα παιδια κατω απο 12 δεν τα αφηνουν στο ελενα) και κοντεψα να πεθαααανωωωωω!!!!!!!!!!

καλησπερα παλι δεν ειπα....δικαιολογουμαι..δεν ειμαστε καλα παλι μπουχουχουχου...

εγω εχω ιγμοριτιδα και ποναααωωω!!!και ο μικρος ειναι χαλια με βρογχιολιτιδα παλι...μας εχει παει @$@##%# ενα μηνα τωρα....η μελινα που παει και παιδικο μια χαρα ειναι (???τι διαολο???πως γινεται αυτο??)

για τον παιδικο και εμεις μια παρομοια λιστα ειχαμε (πολυ χαρτονι ρε παιδι μου)...ποδια ζωγραφικης δεν μας ζητησαν ομως αλλα αντι αυτου μια μπλουζα του πατερα της! τους εστειλα και εγω μια κόκκινη με τεραστια γυαλιστερα γραμματα των RUN DMC χαχαχαχαχχαχαχα!!!!εχει αποψη το παιδι μου....

παντως πηρα μια τελεια ποδια για το φαγητο απο τα imaginarium...(απιθανο μαγαζι..)

το 70αρι το σκασαμε τελικως...

να ρωτησω κατι ασχετο? προχθες που ηταν η παγκοσμια ημερα των ζωων μας ζητησαν να δωσουμε κατι σχετικο στα παιδια και εστειλα μερικες φωτο απο τα κατοικιδια μας και ενα βιβλιο για τα ζωα που ειχα στη μελινα (το οποιο ειναι τελειο..)...ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ ΠΟΤΕ???

Δεν βλεπω καμια κινηση επιστροφης!!!!και καλα οι φωτο σκασιλα μου αλλα το βιβλιο μας το θελωωωωωωω!!!!!!ειναι γυφτια να ρωτησω?????

τι θα γινει ρε εγκυες?????θα αρχισετε τα γεννητουρια να μην νοιωθουμε μοναξιες εμεις οι δευτερομανες?????αντε ρε μαριαααααααα!!!!!!!!3+σημερα!!!!(μπας και πιασουν και τα κρυα γιατι οσο εισαι εγκυος εσυ ζεστη θα κανει!)

εγω μολις γυρισα απο το γατρο.. ολα καλα για την ωρα, 2600 ο μικρος (οσο γεννηθηκε σχεδον η κορη μου) και σε δυο εβδομαδες θα παω να με ξαναδει και μαλλον η 27 η 29 θα κοψουμε τη περιδεση..

μου πε να σταματησω τα σπασμολυτικα αλλα εγω δεν προκειται να το κανω τουλαχιστον για τις επομενες 3 μερες.. στην κορη μου τα κρατησαμε μεχρι που κοψαμε τη περιδεση, τωρα λεει δεν το βρισκει αναγκαιο γιατι συσπασεςι ουτως η αλλως θα χω λογω ογκου και αν εχω μπορω να παρω κανα buscopan..

δεν ξερω γιατι αλλη τακτικη στα πραγματα ασκουσε στην αλλη μου εγκυμοσυνη και διαφορετικη τωρα..μου πε και το κουλο πως οταν κοψουμε τη περιδεση αν δεν γεννησω αμεσα (την ιδια μερα δηλαδη) και αν δει οτι ο τραχηλος ειναι ωριμος για τοκετο ισως να κανουμε ενα ραντεβου λιγες μερες μετα για να κανουμε προκληση και να ολοκληρωσουμε..

εκνευριστικα ελαφρως..σπαστηκα μαλλον και του πα οτι δεν θελω να κανω καμια προκληση και να περιμενουμε να γεννησω οταν και εφοσον του ρθει.. και πεταξα και το "αν εσεις εχετε αλλο λογο που θελετε να γινει να το συζητησουμε" και αμεσως μου ειπε οτι απλα μου ειπε μια σκεψη και οτι δεν αποφασισε για μενα τι θα κανουμε..αλλωστε πρεπει να περιμενουμε να δουμε πως θα παει με την λυση της περιδεσης και την απουσια σπασμολυτικων.. (η κοινη μας αποψη ειναι οτι θα γεννησω συντομα και δεν θα κρατησει πολλες μερες παραπανω η αναμονη)..

παντως επειδη αλλιως τα χω στο μυαλο μου βασει της προηουμενης εμπειριας μου και επειδη αλλιως τα ακουω εδω με ψιλοχαλασε η κατασταση.. ελπιζω να το ξεπερασω.. θα φταιει και η..υγρασια!!

τελος καναμε και τεστ παπ και κολπικες για τον στρεπτοκοκο αλλα προληπτικα θα κανω αγωγη με κολπικα υποθετα μιας και ειχα μυκητες πριντ η περιδεση..

αυτα.. ειπα τον πονο μου..χαχα!!:tongue:

desp περαστικα.. θετικη σκεψη στην αμεσα ενδιαφερομενη Maestria που γενναει σε πρωτο τραπεζι πιστα!

Διαφημίσεις

Ιδέα δεν έχω...

Θα τα φέρνουν σπίτι κάθε φορά που τα κάνουν ή τα βάζουν στο φάκελό τους και τα πάιρνεις στο τέλος? Εσείς πώς λειτουργούσατε πέρισυ?

Πέρσι τα έφερνε σπίτι, αλλά δεν ήταν τόσα πολλά. Φέτος μας ζητήσανε κι εμάς φάκελο, οπότε δεν ξέρω.

δεν αντεχεται....εμενα δεν επιτρεποταν να ερθει (γενικα παιδια κατω απο 12 δεν τα αφηνουν στο ελενα) και κοντεψα να πεθαααανωωωωω!!!!!!!!!!

Ε, λέω τη δεύτερη, τρίτη μέρα που θα 'μαι πιο καλά, στο διάδρομο θα μπορέσει να τον φέρει, να τον δω λιγάκι.

Δεν βλεπω καμια κινηση επιστροφης!!!!και καλα οι φωτο σκασιλα μου αλλα το βιβλιο μας το θελωωωωωωω!!!!!!ειναι γυφτια να ρωτησω?????

Ε, όχι βέβαια, αυτό μας έλειπε. Φυσικά και θα ρωτήσεις.

τι θα γινει ρε εγκυες?????θα αρχισετε τα γεννητουρια να μην νοιωθουμε μοναξιες εμεις οι δευτερομανες?????αντε ρε μαριαααααααα!!!!!!!!3+σημερα!!!!(μπας και πιασουν και τα κρυα γιατι οσο εισαι εγκυος εσυ ζεστη θα κανει!)

Ναι, ναι, για σένα θα το κάνουμε. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημέρα κοριτσάκια!!

μια χαρά είναι όλα προσπ μην το ψάχνεις πολύ...

σύντομα γεννάς κι εσύ!!

δεσποινάκι φιλάκια στα μπουμπουκάκια σου...περαστικά σας...κι εμείς τώρα είμαστε καλύτερα...είχαμε μια ιωσούλα!!

βικάκι ωραία λίστα,ένα σωρό πραγματάκια θα σου φέρνει!!

(εκεί στα ξένα που θα πάμε έμαθα ότι όλα αυτά είναι δωρεάν!!μέχρι και μολύβια και τετράδια δίνουν δωρεάν στα σχολεία)

ευτυχώς γιατί εδώ δεν θα είχα να της τα πάρω...

οι υπόλοιπες τι κάνετε?

μαέστρο μου κοντεύεις!!δευτέρα πρωί πρωί μπαίνεις?

κατά τα άλλα...σπίτι είμαστε...θα πάνε αργότερα μπαμπάς και κόρη σούπερ μάρκετ κι εγώ θα μαγειρέψω...όλη νύχτα έβρεχε!!και τώρα συννεφιά...

έχει πέσει η θερμοκρασία αρκετά και φοβάμαι ότι θα χρειαστούμε καλοριφέρ σύντομα...

και χαλιά...αλλά δεν γίνεται να στρώσω για λίγες εβδομάδες...πετρέλαιο θα χρειαστούμε σύντομα...ποιος ξέρει πόσο θα κάνει το λίτρο...

αυτά τα λίγα από μένα...

καλημερα miamama

δεν εχεις αδικο, απλα με ξενισε η προταση του γιατρου μου, δεν με εχει συνηθισει σε τετοια.. βεβαια υποθετω οτι το προτεινε για την διευκολυνση ολων αφου υπαρχει συνθηκη ευκολης και γρηγορης γεννας (ειπε εφοσον δει οτι οι συνθηκες του τραχηλου το επιτρεπουν, οχι στα καλα καθουμενα και εφοσον δεχομαι και εγω)

κατα τα αλλα απλα περιμενουμε και εμεις..

τωρα τι βλεπεις να κανετε σε αμεσο χρονο με το θεμα Σουηδια?

Γεια σας κοριτσακια.. Ψιλοχαθηκα..

Προσπ τι αγχωνεσαι καλε; Καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη. Κατι ξερει ο γιατρος σου για να το λεει. Ποσο μαλλον οταν του εχεις εμπιστοσυνη..

Μαεστρια ΠΑΕΙ τον εφαγες τον γαιδαρο.. Η μπεμπα ειναι ετοιμη να σκασει μυτη..Με το καλο!

Εγω τα ιδια γενικα, το πρωι με την μικρη το απογευμα μαθηματα..

Μιαμαμα μην σε πτοει τιποτα.. ΑΠΛΑ ΦΥΓΕ!! Τι θα σας κανουν στη Σουηδια;;

Φιλακια σε ολες..

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

καλε τι ψιλοχαθηκες??? εχεις μερες να μπεις..

δεν εχεις αδικο με το θεμα της δικης μου γεννας..

για την ωρα ομως μας απασχολει και χαιρομαστε με το Μαρακι που αυριο με το καλο θα γινει δις μανουλιτσα!!!!! ΠΟΛΥ την σκεφτομαι!!!

ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ να ναι maestro μου και ας ειναι καισαρικη.. ολα καλα να πανε και να κρατησεις τη μπεμπουλα σου αγκαλιτσα..

γεννησε λεει και η Πεγκυ Ζηνα?? Εγω παω με τον Ρουβα! χαχα!!

Αυριο ΓΕΝΝΑΕΙ;;; Νομιζα την Τριτη..Καπου μπερδευτηκα..

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!

Μου πιασατε ολους τους διασημους κ σεις..

Να σου πω την αληθεια με εχουν πιασει τα ψυχολογικο-υπαρξιακα μου κ αντε να δω που θα βγει το χαλι μου.. Δεν εχω ορεξη για πολλα τωρα τελευταια.. Κ δεν εχει νοημα να σας κλαιγομαι συνεχεια..

yRf6p1.png

τα χω παρει στο κεφαλι γιατι ελεγα για μια δευτεροξαδελφη μου χρηστη ουσιων η οποια γεννησε προωρα το μωρο της (ηταν στο προγραμμα της μεθαδονης) με αιμοραγια κλπ και εκεινη νοσηλευεται στο Τζανειο οπου και εκει γεννησε ενω το μωρο ειναι στο Ελενα στην εντατικη οπως και πρεπει να ειναι και λογω προωροτητας και λογω εθισμου στις ουσιες (πρεπει να ακολουθησει προγραμμα αποτοξινωσης το νεογεννητο)

τελος παντων η κοπελα οταν την επιασε η αιμοραγια πηγε αρχικα στο Ελενα και εκει λεει την εδιωξαν λεγοντας της οτι και καλα εδω εχουμε κριση για εσας θα δουλευουμε?? (εννοουσαν τους τοξοκομανεις) και ετσι η κοπελα κατεληξε στο Τζανειο.. παντως παρολιγο να την χασουν και αυτην και το μωρο..τεσπα..

αλλα η απαντηση του μαιευτηριου αν ισχυει (γιατι οχι κιολας??????) ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!!!!

τα μαιευτηρια απο περσι δεν εχουν βιβλιαρια υγειας να δωσουν για τα νεογεννητα και τα δημοσια και τα ιδιωτικα!!!!!

και αυτο γιατι το υπουργειο εχει ελλειψη λενε.. ετσι σπανια δινουν βιβλιαρια, συνηθως δινουν φωτοαντιγραφα απο το εσωτερικο των βιβλιαριων και καποια κοπελα εγραψε προσφατα οτι τα ιδιωτικα (Ιασω, Γαια και αν θυμαμαι Μητερα..δεν ειμαι βεβαιη για το τελευταιο) εκδιδουν δικα τους βιβλιαρια και δινουν στον κοσμο αφου δεν τα βρισκουν με το υπουργειο..αλλα και αυτα μεχρι προσφατα που ειδα απο σχετικες εγγραφες εδιναν φωτοτυπιες και μετα απο μηνες ισως να εστελναν τα κανονικα στις μαναδες..

εμενα η παιδιατρος μου παντως επειδη εχθες την ρωτησα σχετικα μου πε οτι οντως αυτο συμβαινει και οτι εκεινη ως ιδιωτης δεν εχει να μου δωσει αν χρειαστω, αυτο το κανουν μαλλον οσοι εχουν διασυνδεσεις..

για να δουμε τι θα δουμε..:rolleyes::?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...