Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εγώ θα κάνω τώρα και μου έχει γράψει ovitrelle αλλά δεν ξέρω ακριβώς γιατί. Τώρα είδαμε και 2 ωοθυλακια και ίσως πάω να τα πάρω αν μεγαλώσουν και φαίνονται οκ όπου εκεί σίγουρα θα χρησιμέψει. 

Επίσης σοκαριστικό αυτό με τον γιατρό!!! Δεν ξέρω τι να πω.. σίγουρα δεν θα μπορούσες να γνωρίζεις κάτι..ευτυχώς τον συνέλαβαν! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χμμμμμμμ...

εγω δεν την εχω αποχωριστει ποτε εκτος απο τη μερα που εκανα περιδεση και εμεινα ενα βραδυ στο μαιευτηριο..και μου ειναι αγχος πως θα περασουν τεσσερις μερες και δεν θα τη δω..

εσυ εχεις λειψει και στο παρελθον και υπαρχει μια ..κρυαδα.. εμεις εχουμε στενες επαφες τριτου τυπου και δνε ξερω αν πω να την φερουν τι θα γινει μετα στο σπιτι..

η Jesgk παλιοτερα ειχε πει οτι για τα παιδια ο χρονος ειναι ανυπαρκτος και περναει γρηγορα συνεπως ισως ειναι περισσοτερη δικη μας αναγκη..

δεν ξερω.. ακομη το μαγειρευω.. ισως βλεποντας και κανοντας,..

γειά σας κορίτσια.

Μαεστρία πότε μπαίνεις είπαμε? Στα Γιαννιτσά πάλι? Μη βαράς ξεχνάω...

Α! Αδιάβροχα που έψαχνες είδα στα jumbo αν δε βρήκες αλλού..ότι θυμάμαι χαίρομαι:tongue:

μιαμαμα την ξεπέρασε η ελλη την ιωσούλα, ε? Μπορεί να την τσίμπησε και απο τον παιδότοπο που πήγατε.

Βασικά και αυτός ο καιρός ύπουλος και ο πιο κατάλληλος για κρυολογήματα. Και ο γυναικολόγος μου το είπε, να φυλάγομαι γιατί και ο οργανισμός είναι συνηθισμένος στη ζέστη ακόμα και απομένως πολύ ευάλωτος. Και τη μικρή της φοράω φανελίτσα κάτω απο την μπλούζα για να μην είναι εκτεθιμένη η κοιλίτσα της, έτσι κρυώνουν..και αθλητικά παπουτσάκια γιατί το πόδι κρυώνει πρώτο.

Τι να ΣΕ πω; Ούτε ξέρω απ' αυτά. Εύχομαι όλα καλά να 'ναι. :)

ουτε να μαθεις!!!!

αρκετοι γιατροι δεν κανουν τεστ παπ στην εγκυμοσυνη γενικα.. εμενα μου κανει ειδικα λογω ιστορικου..

Διαφημίσεις

γειά σας κορίτσια.

Μαεστρία πότε μπαίνεις είπαμε? Στα Γιαννιτσά πάλι? Μη βαράς ξεχνάω...

Όχι καλέ, εδώ, στη γειτονιά μου. Πότε μπαίνω, δες παρακάτω, έγραψα. :tongue::tongue::tongue:

Αχ, είδες αδιάβροχα; Απ' τα κλασσικά, τα μακριά ε; Πρέπει να πάω Jumbo, που λέει κι ο Ζουγα. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλως τη Viki!!

ολα καλα??? ειδα που γραφεις και εσυ σε νεο καφε.. γραφω και εγω στον Νοεμβριο.. δικτυωθηκαμε..χαχα!!!

εγω παιδια στη μικρη μονο σε βαρυ χειμωνα βαζω φανελακι απο μεσα.. εσεις εχετε πιο πολυ υγρασια βεβαια και πρεπει να στε πιο προσεκτικες..

τωρα ομως φοραει κλειστο παπουτσι..κραταμε ζεστα τα ποδια..

καλως τη Viki!!

ολα καλα??? ειδα που γραφεις και εσυ σε νεο καφε.. γραφω και εγω στον Νοεμβριο.. δικτυωθηκαμε..χαχα!!!

εγω παιδια στη μικρη μονο σε βαρυ χειμωνα βαζω φανελακι απο μεσα.. εσεις εχετε πιο πολυ υγρασια βεβαια και πρεπει να στε πιο προσεκτικες..

τωρα ομως φοραει κλειστο παπουτσι..κραταμε ζεστα τα ποδια..

Καλά , μια απο τα ίδια...στο πρόγραμμα....

τον χειμώνα της φοράω ΠΑΝΤΑ φανελάκι . και εμένα που με είδε μια φορά ο γυναικολόγος χωρίς φανελάκι Φθινόπωρο με έκραξε άσχημα. Μου λέει 10 παλτό να φοράς και όχι φανελάκι δεν κάνεις τίποτα. Το σώμα πρέπει να διατηρείται ζεστό και ειδικά σε εμάς τις γυναίκες τα γυναικολογικά.

Χθες μου ζήτησε η μικρή να κάνουμε κέικ και μετά 7 και κάτι ξεράθηκε.

Σήμερα λέμε να την πάμε στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής να κάνει σκούτερ γιατί απο το ΣΚ προβλέπονται καταιγίδες.

Διαφημίσεις

Εγώ σήμερα λέω να παώ παιδότοπο, γιατί έχουν συνέλευση εδώ στην πολυκατοικία και θα πλακωθούνε ΣΙΓΟΥΡΑ!

Βίκη σήμερα είχαμε συναδέλφους του χάζμπαντ σου, μας φτιάξανε τα τηλέφωνα, γιατί τελικά όλη η πολυκατοικία δεν είχε σταθερό όλη τη βδομάδα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εγώ σήμερα λέω να παώ παιδότοπο, γιατί έχουν συνέλευση εδώ στην πολυκατοικία και θα πλακωθούνε ΣΙΓΟΥΡΑ!

Βίκη σήμερα είχαμε συναδέλφους του χάζμπαντ σου, μας φτιάξανε τα τηλέφωνα, γιατί τελικά όλη η πολυκατοικία δεν είχε σταθερό όλη τη βδομάδα.

Αν άνηκες στο κατάστημα της ερμού θα σου έστελνα τον ίδιο. Την επόμενη μέρα θα είχατε τηλέφωνο...έτσι είναι τα μέσα...

Αδιάβροχα είχε διάφορα, πήγα να τα δω γιατί και εγώ ήθελα να πάρω αλλά με μάζεψε ο χάζμπαντ γιατί μόνο τη λίστα που είδε του'ρθε νταμπλάς:tongue:

Η κοπέλα που μας βοήθησε να βρούμε τα πράγματα στους διαδρόμους λέει για την ακρίβεια , καλά την καλών τεχνών θα βγάλουνε και ζητάνε τόσα πράγματα? Αλλά λέει δες το απο τη θετική μεριά...ασχολούνται με τα παιδιά! Εν τω μεταξύ μας ζήτησαν χαρτόνι με ίνες και μαστιχόκολλα , ούτε στα jumbo βρήκα αλλά και σε ένα βιβλιοπωλείο που ρώτησα ιδέα δεν είχε η κοπέλα:rolleyes:

Εν τω μεταξύ μας ζήτησαν χαρτόνι με ίνες και μαστιχόκολλα , ούτε στα jumbo βρήκα αλλά και σε ένα βιβλιοπωλείο που ρώτησα ιδέα δεν είχε η κοπέλα:rolleyes:

Κι εμείς δεν το είχαμε αυτό. :confused:

Εντάξ, προς τιμήν τους δεν αργήσανε, προχθές (Τετάρτη) τους ειδοποίησε η ΧΟΛ και σήμερα πρωί πρωί ήρθανε κι αρχίσανε να το ψάχνουνε.

Πόσο σου βγήκε η λίστα; Είχες πει; Εμένα στα 50? περίπου, αλλά ποδιά ζωγραφικής να δω πότε θα πάρω, πρέπει ή σήμερα ή αύριο να πάρω κι αυτό, να τελειώνει.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κι εμείς δεν το είχαμε αυτό. :confused:

Εντάξ, προς τιμήν τους δεν αργήσανε, προχθές (Τετάρτη) τους ειδοποίησε η ΧΟΛ και σήμερα πρωί πρωί ήρθανε κι αρχίσανε να το ψάχνουνε.

Πόσο σου βγήκε η λίστα; Είχες πει; Εμένα στα 50? περίπου, αλλά ποδιά ζωγραφικής να δω πότε θα πάρω, πρέπει ή σήμερα ή αύριο να πάρω κι αυτό, να τελειώνει.

αν έχετε χολ είναι συνδιαστικά τα ραντεβού. έτσι τα λένε οταν η βλάβη είναι παρόχου. Απλά οι άλλοι δεν μπορούν να ανοίξουν ΚΑΦΑΟ ,μόνο ο ΟΤΕ έχει το δικαίωμα.

γύρω στα 35-40 ευρώ και πήραμε:

8 χαρτόνια κανσον (50*70 cm)

2 μπλοκ ζωγραφικης

2 κολλες uhu υγρές και 2 στικ

1 πακέτο κόλλες Α4

2 κουτιά μαρκαδόρους χοντρούς

1 φάκελο με λάστιχο

1 χαρτόνι γκοφρέ

1 πακέτο πηλό άσπρο

2 χρωματα χρυσόσκονη

1 πακετο φτερά χρωματιστά

1 πακέτο πούλιες χρωματιστές

1 παζλ 20 κομματίων

πλαστικα κουζινικά

Δεν τα θυμάμαι απ'έξω , ξέμεινε η λίστα στην τσάντα μου

+ αυτά που σου είπα νωρίτερα πως δεν βρήκα

αν έχετε χολ είναι συνδιαστικά τα ραντεβού.

Όλη η πολυκατοικία είχε πρόβλημα, οπότε μπορεί να τους πήρανε και κάποιοι που είναι ΟΤΕ ή CYTA ή οτιδήποτε, έχουμε απ' όλα.

Περίπου - δεν τα θυμάμαι κι εγώ ακριβώς - τέτοια πήραμε κι εμείς. Αυτά τα περίεργα όμως ΤΙ τα θέλουνε καλέ;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...