Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , linaa είπε:

Επειδή είναι δυο μωρά είναι πιο μικροκαμωμένα οπότε ίσως να μην τα νιώθεις ακόμα τόσο καλά. Μόνο ανάσκελα μπορείς να τα καταλάβεις . Ένα τιπ είναι να φας κάτι γλυκό Κ να ξαπλώσεις ανάσκελα Κ να περιμένεις . Είναι σαν να πετάει το μάτι σου μην φανταστείς κλωτσιά... Όπως πετάει το μάτι μια αίσθηση 

Τρώω σοκολάτα κάθε μέρα χαχαχαχα σε σημείο ο άντρας μου να με μαλώνει για την ζάχαρη χαχαχχα

Κάποιες φορές νιώθω στιγμιαία σαν ανθρακικό να το πω, αλλά λέω το έντερο θα είναι 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

E, είπα ένα πάνω πάνω ξεσκόνισμα (με το φτερό), λίγο το μπάνιο και σκούπα, να μην τ' αφήσω αχούρι, γιατί θα τα κάνουν που θα τα κάνουν όταν θα λείπω.

Αν κι ο χάζμπαντ βάζει σκούπα, αλλά άντρες τώρα, για να το κάνουν, πρέπει να τους το "θυμίσεις" εσύ. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχω μια δευτεροξαδελφη απο το σοι της μανας μου γυρω στα 25 η οποια ειχε μπλεξει με ναρκωτικα και ειχε μεινει εγκυος και θα γεννουσαμε την ιδια περιοδο περιπου..

η κοπελα γεννησε προωρα πριν λιγο με μεγαλη αιμοραγια και αναγκαστικα χειρουργειο πριν λιγη ωρα ενα μωρακι 1960 γρ. αλλα και λογω προωροτητος και λογω οτι η μαμα του ηταν στο προγραμμα μεθαδονης σε ολη την διαρκεια της κυησης θα μεινει στην εντατικη για κανα 20ημερο ισως και περισσοτερο αφου εκτος της προωροτητος πρεπει να το παρακολουθουν για τα συμπτωματα εθισμου απο τις ουσιες..:( δυστυχως ετσι πανε αυτα..

το θεμα ειναι να γινει καλα και η μαμα απο την επεμβαση και να ειναι και οι δυο καλα γενικοτερα.. ο μπαμπας του μωρου ειναι ενας πρωην ναρκωμανης δεν ξερω τι εθνικοτητος ο οποιος θα αναγνωρισει και το παιδακι..

δηλαδη εμεις μια χαρα ειμαστε σας λεω..:?

και παλι καλα που θα μου στειλουν πισω ενα σωρο πραγματα της κορης μου η βαφτιστηρα του ανδρα μου η οποια αφου ξεδιαλεξε οσα ηθελε αρκετα μου πε οτι δεν τα θελει και ετσι θα τα στειλω σε αυτη τη κοπελα..

ουφ..

Διαφημίσεις

κι εγώ έτσι έκανα πριν γεννήσω,γενική και τα άφησα όλα στην εντέλεια...

κι ο δικός μου τα πάντα κάνει,αν του πω όμως...

5-6-10 φορές!!

Eγώ στο πρώτο δεν έκανα τπτ, ήμουνα στη μάνα μου. :tongue: Τι ωραίες μέρες.

Προσπ όλα καλά να πάνε. Δυστυχώς δεν επιλέγουν τα παιδιά ποιος θα τα γεννήσει, γμτ! Αλλά θα 'πρεπε να επιλέγουν οι γονείς καλύτερα. Τι να πεις;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Έπρεπε να με βοηθήσει η μάδερ, της είχα φορτωθεί, γιατί ο χάζμπαντ ήταν Αθήνα τότε. Οπότε με φορτωθήκανε ετοιμόγεννη οι καημένοι οι γονείς και είχανε ένα απίστευτο άγχος!!! Τους λυπήθηκα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ετσι ειναι οπως τα λετε αλλα αφου γεννιουνται ας εχουν μια καλυτερη μοιρα..ξερω και εγω?? στα Εξαρχεια εχω δει πολλα μικρα να τραβιουνται απο τοξικομανεις γονεις.. και στο προγραμμα μεθαδονης να εισαι δεν σημαινει οτι γλιτωσες..

τεσπα.. Miamama εσυ τραβας ζορια που δεν εχεις καμια βοηθεια οντως..

maestria σε πιο νοσοκομειο γεννας?

ποια μερα? Δευτερα?? ολα με το καλο!!

το Γιαννο ποιος θα τον φροντιζει?

πως τον εχεις προετοιμασει? τι λεει?

maestria σε πιο νοσοκομειο γεννας?

ποια μερα? Δευτερα?? ολα με το καλο!!

το Γιαννο ποιος θα τον φροντιζει?

πως τον εχεις προετοιμασει? τι λεει?

Την Τρίτη κορίτσι.

Ο Γιάννης ξέρει ότι θα πάει η μαμά νοσοκομείο, να βγάλει ο γιατρός το μωράκι και μετά θα 'ρθουμε μαζί. Του το 'λεγα το πρωί, επειδή κοντεύουνε οι μέρες και μου λεγε "ναι, κι εγώ θα 'ρθω να 'δω απ' το παράθυρο". Δεν ξέρω πως του κόλλησε αυτό, ίσως να το συζήτησε και με καμιά δασκάλα. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

παω να κανω μπανιο και να αρχισω την αποπειρα..ξυρισμα απο κατω.. ε ρε γλεντια!!!καμια επικοινωνια με το νοτιο ημισφαιριο.. σημερα θα μπει χερι σαν πρωτη δοση για τις κολπικες και το τεστ Παπ.. για να δουμε.. θα ξαναχαπακωθω πριν τη γεννα????:rolleyes:

Την Τρίτη κορίτσι.

Ο Γιάννης ξέρει ότι θα πάει η μαμά νοσοκομείο, να βγάλει ο γιατρός το μωράκι και μετά θα 'ρθουμε μαζί. Του το 'λεγα το πρωί, επειδή κοντεύουνε οι μέρες και μου λεγε "ναι, κι εγώ θα 'ρθω να 'δω απ' το παράθυρο". Δεν ξέρω πως του κόλλησε αυτό, ίσως να το συζήτησε και με καμιά δασκάλα. :rolleyes:

θα ζητησεις να σου τον φερουν τις μερες που θα εισαι στο μαιευτηριο για να σε δει????

εγω δεν ξερω ειλικρινα τι να κανω.. εχει και την οξεια μαμακιαση και δεν ξερω αν θα της κανει καμια ..παρενεργεια οταν θα επιστρεψει σπιτι χωρις εμενα..:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...