Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλα, μιλαμε οτι εχουν πολυ γελιο τα μικρακια σας!! ειναι γατονια!!!

παντως παροτι εχω μεγαλωσει διπλα σε γιαγια σκληροπυρινικη με την εκκλησια και εγω κατα καιρους εχω στραφει στη θρησκεια, πλεον μολις βλεπω τη γιαγια μου η τη κουνιαδα μου να κανουν διαφορα εκκλησιαστικα προσπαθοντας να μαθει η μικρη παθαινω μια συγχιση..

νοιωθω οτι δεν θελω και δεν την αφορα περα απο τα τυπικα πχ να παμε εκκλησια και να κανει το σταυρο της και να μενει σε ενα μικρο μερος της λειτουργιας..

θα μου πειτε καπως πρεπει να μαθει και να συνεχιζονται και αυτες οι παραδοσεις.. εμενα μαλλον τελικα δεν με αφορουν τουλαχιστον για αυτη της την ηλικια..

αλλα και παλι οτι και απο αυτα να κανει, στην φαση που ειναι εχει πολυ πλακα γιατι γινονται αφελεστατα και πολυ χαριτωμενα..

καλο μεσημερι σε οσες πατε για ξεκουραση.. εγω πλενω ακομη.. μονο των γιετονων δεν εχω πιασει!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια που δεν ειστε εδω..;):tongue:

σημερα ειναι ημερα για επισκεψη στο γιατρο.. εχω ανυπομονησια.. θα ορισουμε την λυση της περιδεσης απο οτι ξερω..

εγω ακομη πλενω..εντωμεταξυ..χαχα!!

Καλημέρααααααααααααααα.

Εγώ σήμερα λέω να κάνω ελαφριά φασίνα (μην το παρακάνουμε κιόλας). Επίσης ήρθε ο ΟΤΕ και ψάχνει τη βλάβη, γιατί προκύπτει πως όλη η πολυκατοικία δεν έχει σταθερό. Ίντερνετ, παραδόξως, εμείς έχουμε κανονικά! :D

Προσπ εγώ λέω ότι τελείωσα με τα πλυσίματα. Τα μπουκάλια βράζω το σ/κ και πάπαλα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρααααααααααααααα.

Εγώ σήμερα λέω να κάνω ελαφριά φασίνα (μην το παρακάνουμε κιόλας). Επίσης ήρθε ο ΟΤΕ και ψάχνει τη βλάβη, γιατί προκύπτει πως όλη η πολυκατοικία δεν έχει σταθερό. Ίντερνετ, παραδόξως, εμείς έχουμε κανονικά! :D

Προσπ εγώ λέω ότι τελείωσα με τα πλυσίματα. Τα μπουκάλια βράζω το σ/κ και πάπαλα.

εγω δεν βραζω τιποτε..τα εξαρτηματα τα εχω ολα στην ακρη στην ντουλαπα και οτι χρειαστει επι τοπου αφου σκοπευω να θηλασω..

εχω ετοιμασει και τα πραγματα για το μαιευτηριο..μου λειπει να βγαλω την βαλιτσα απο την αποθηκη και να τα φτιαξω να ναι ετοιμα..

σημερα παω γιατρο και πριν τη γιορτη μου εχει δεν εχει ζεστη θα βαλω και χαλια στα υπνοδωματια για να βαλω το λικνο γιατι δεν γινεται να στρωνω και να ξεστρωνω και αντε να μετακομιζουμε παλι..

Eγώ έστρωσα, έστρωσε δηλαδή η γυναίκα όταν ήρθε να καθαρίσει. Τα 'χαμε πλύνει τα χαλιά το καλοκαίρι και είναι επιτέλους καθαρά!

Μπα, εγώ θα 'χω έτοιμο βραστήρα και μπουκάλια, για καλό και για κακό.

Τώρα ποιος βάζει σκούπα; Άρχισα να νυστάζω, ΕΛΕΟΣ, και κοιμόμουνα σχεδόν 10ωρο, με διαλείμματα βέβαια (δεν μπορώ να κοιμηθώ βαθιά με την κοιλούμπα), αλλά ΠΑΛΙ ΝΥΣΤΑΖΩ;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια...

να΄μαι κι εγώ...με την εκκλησία έφαγαν κόλλημα τα μικρά σας βλέπω...

καλά η ατζελίνα έχει πολύ γέλιο...

άκου σταυρώνει τη γιαγιά...ότι βλέπουν...

ούτε κι εμείς τρέχουμε όλη μέρα στις εκκλησίες...

πάμε που και που,πρυσκυνάμε,ανάβουμε κεράκι,κάνουμε το σταυρό μας...προσπαθεί δλδ η έλλη...

ετοιμαστήκατε δλδ κοριτσάκια...

ωραία...προχθές γέννησε και μια φίλη της αδερφής μου...περιμένουμε και την κουμπάρα...

γεννητούρια έχουμε...αχ μπεμπουδίλα!!!

Μπα, ο δικός μου δεν έχει κόλλημα με την εκκλησία. Που να το 'βρει;

Μόνο η γιαγιά του (η μάνα μου) τον έχει πάει εκκλησία στο χωριό μου. Δεν ξέρω αν τα πεθερικά εδώ τον πήγανε καμιά φορά.

Του αρέσει πάντως ν' ακούει ώρες - ώρες ψαλμωδίες στην τουβου. Νομίζω ότι το 'χει συνδέσει με τη γιαγιά του (πεθερά μου) που ακούει στο εκκλησιαστικό κανάλι. :D

Δεν ξέρω, προσπαθώ να μη φρικάρω, ας διαλέξει ότι γουστάρει όταν μεγαλώσει το παιδί.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κάνει κρύο στα βόρεια?

εμείς καλά είμαστε ακόμα εδώ...μια ωραία δροσούλα έχει...

εγώ φέτος δεν στρώνω...για ευνόητους λόγους!!

αλλά πρέπει να κάνω ξεκαθάρισμα σε ένα σωρό βαλίτσες που έχω με ρούχα που δεν χωράμε πλέον...

η γκαντεμιά μας δεν έχει όρια...

αλλά που θα πάει...θα γυρίσει ο τροχός...

επειδή πουλάμε ένα χωραφάκι...η εφορία θα κρατήσει τα λεφτά που χρωστάει σε φπα η εταιρία του άντρα μου παρόλο που έχει κάνει ρύθμιση...

οι νόμοι αλλάζουν μέρα με τη μέρα...

κι εκεί που θέλουμε να έχουμε ένα ασφαλές ποσό για τους πρώτους μήνες στη σουηδία...όλο κουτσουρεύεται...όσο καθόμαστε εδώ βγαίνουν συνέχεια καινούρια...

Κι εδώ δροσιά ακόμα Χριστίνα. Από Κυριακή λέει θα χαλάσει πολύ ο καιρός. Το βράδυ έχει αρκετή δροσιά, θέλει λεπτή κουβέρτα πλέον.

Άσε, βρήκατε περίοδο να κάνετε ξεκαθαρίσματα, που 'χουν βγει τα λαμόγια στη γύρα να μαζέψουν λεφτά. :(

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

σήμερα εδώ λέει βροχές...

άσε τι να κάνουμε που βρήκαμε ευκαιρία...

μπλέξαμε με τους μα$&%$ που θέλουν να τα αρπάξουν από όπου μπορούν...βέβαια οι μεγάλοι να χρωστάνε...εμείς όμως ούτε 1Ε...

ο άντρας μου τα έχει πάρει...δεν θέλει να ξαναπατήσουμε το πόδι μας...ούτε για διακοπές...

να ρωτήσω ψάρι δίνετε όταν τα μικρά είναι άρρωστα?ισχύει αυτό που λένε ότι δεν κάνει?

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω αν κάνει ή δεν κάνει όταν είναι άρρωστο το παιδί, δεν έχω ακούσει κάτι. Εγώ βασικά ψαροκροκέτες του δίνω, γιατί κι αυτά με το ζόρι τα τρώει.

Ευτυχώς τρώει ψητές σαρδέλες, όταν κάνω.

Ίσως βέβαια είναι λίγο βαρύ φαγητό για άρρωστο παιδάκι. Δεν κάνεις λίγο τραχανά ή χυλοπίτες;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημερα miamama

δεν φευγετε καλυτερα μπας και γλιτωσετε??????

ακου εκει!! απαραδεκτα πραγματα..

τη ψαροσουπα δεν την συστηνουν οι γιατροι οταν ειναι αρρωστα τα μικρα.. λενε οτι η κοτοσουπα ειναι ευεργετικη..δεν ξερω γιατι βεβαια..

και πρεπει να αποφευγονται τα αυγοκομενα..επειδη ανεβαζουν τον πυρετο..

εκει εχετε και πιο πολυ υγρασια Μαρια.. εγω σημερα ενοιωσα το πρι λιγη ψυχρουλα αλλα τωρα σκαμε παλι.. με ραντακι κυκλοφορω.. ειλικρινα..να δουμε απο βδομαδα τι θα κανει..

οπως και να χει παντως τα χαλια θα μπουν σε δυο εβδομαδες γιατι δεν θα μπορουμε να κανουμε αλλη μεγαλη φασινα..

σκεφτόμουν να της κάνω λίγη σουπίτσα με κριθαράκι και φρέσκια ντομάτα...

της έχει κοπεί και η όρεξη δεν τρώει...

πυρετό είχε τελευταία φορά τετάρτη απόγευμα...

κι εμείς ψάρι...

κι εγώ αυτό έχω ακούσει για ψάρι και αυγό...

η έλλη τρελαίνεται για γαύρο!!!

αυτό θέλουμε, να φύγουμε γρήγορα γιατί σε λίγο θα μας ζητήσουν και τα βρακιά μας!!!!από παντού να τα αρπάξουν...

και μετά "μην τον είδατε,μην τον απαντήσατε"!!!!

Ουφ τελείωσα και με τη σκούπα.

Μιαμαμα δεν ξέρω για την ντομάτα, είναι λίγο βαριά για το στομάχι, αν ακόμα δεν ειναι καλά η Έλλη. Καλύτερα νερομπούλε, με λίγο λάδι ή βούτυρο και τυράκι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...