Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΜΙΛΑΜΕ Γ Ι Α ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ στον παιδικο σας κα maestria!! μια χαρα!! (αυτα τα καναμε και εμεις μαλιστα στο νηπιο..)

εμενα οτι της καπνισει ακουει.. αλλα της αρεσει να κανει διασκευες.. βαζει δικα της λογια..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στον δικό μας σήμερα θα κάνουνε τη "Συννεφούλα" του Σαββόπουλου, ένεκα φθινοπώρου. (μας έχουν δώσει πρόγραμμα)

Ανυπομονώ να 'ρθει, να το βάλουμε στο γιουτουμπ, για να μου δείξει αν κάνανε καμιά χορογραφία. :D

αα,τελεια!κανουν και χορογραφιες?φαση θα εχουν!

πολυ θα ηθελα να εχω μια καμερα να τα βλεπω!:D

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

αα,τελεια!κανουν και χορογραφιες?φαση θα εχουν!

πολυ θα ηθελα να εχω μια καμερα να τα βλεπω!:D

Όντως, τρέλα θα 'ναι!!!

Κάνουνε, κάνουνε, κι εγώ από σπόντα τα καταλαβαίνω, γιατί λέμε ένα τραγούδι που το ξέρει απ' τον παιδικό και τον βλέπω να κάνει διάφορες κινήσεις. :D

Σας αφήνω εγώ κοπελιές. Καλή συνέχεια.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Στον δικό μας σήμερα θα κάνουνε τη "Συννεφούλα" του Σαββόπουλου, ένεκα φθινοπώρου. (μας έχουν δώσει πρόγραμμα)

Ανυπομονώ να 'ρθει, να το βάλουμε στο γιουτουμπ, για να μου δείξει αν κάνανε καμιά χορογραφία. :D

Πολύ ωραίο τραγουδάκι.

Και η δικιά μου μου έλεγε για ένα συννεφάκι που τραγουδούσανε αλλά δεν μου το είπε:-(

Α, τις προάλλες κάθομαι να φάω , με βλέπει η μικρή και μου λέει μην φάς σηκώνοντας το χέρι της απαγορευτικά. Γιατί παιδάκι μου να μην φάω της λέω, γύρισα απο τη δουλειά και πεινάω....κοίτα μου λέει..και κορδώνεται μπροστά μου και κάνει το σταυρό της λέγοντας Άγιος ο Θεός, Άγιος ισχυλός, Άγιος Αθάνατος , ηλέησον ημάς ( το βλαχάκι μου:tongue:) Φαίνεται πριν το πρωινό κάνουν προσευχούλα.

Διαφημίσεις

Πολύ ωραίο τραγουδάκι.

Και η δικιά μου μου έλεγε για ένα συννεφάκι που τραγουδούσανε αλλά δεν μου το είπε:-(

Α, τις προάλλες κάθομαι να φάω , με βλέπει η μικρή και μου λέει μην φάς σηκώνοντας το χέρι της απαγορευτικά. Γιατί παιδάκι μου να μην φάω της λέω, γύρισα απο τη δουλειά και πεινάω....κοίτα μου λέει..και κορδώνεται μπροστά μου και κάνει το σταυρό της λέγοντας Άγιος ο Θεός, Άγιος ισχυλός, Άγιος Αθάνατος , ηλέησον ημάς ( το βλαχάκι μου:tongue:) Φαίνεται πριν το πρωινό κάνουν προσευχούλα.

χαχαχαχ!ολα τα λεφτα!

κι εμενα λεει το ιησους χιστος νικα,κι ολα τα κακα σκορπα!

και σταυρωνει και την γιαγια της οποτε φευγουμε!

χαχαχαχ!ολα τα λεφτα!

κι εμενα λεει το ιησους χιστος νικα,κι ολα τα κακα σκορπα!

και σταυρωνει και την γιαγια της οποτε φευγουμε!

χαχαχαχαχα!

Άμα την δεις να θυμιατίζει κι όλας μην παραξενευτείς.....:lol::lol::lol:

Ελενάντα εσάς σας έδωσαν λίστα με ψώνια?

οχι,αφου σου λεω ειναι σε προσαρμογη ακομα.τιποτα απο κατασκευες δεν κανουν.

μπορει βεβαια επειδη ειναι δημοσιος να μην ζητανε?ιδεα δεν εχω,αλλα ουτε και ρωτησα.

το μονο καλο ειναι οτι τρωνε πρωινο,δεκατιανο και μεσημεριανο εκει,και τρωει απ'ολα.

χαχαχαχαχα!

Άμα την δεις να θυμιατίζει κι όλας μην παραξενευτείς.....:lol::lol::lol:

α,δεν το κανει αυτο η γιαγια,αλλιως οντως δεν θα παραξενευομουν.:tongue:

ρε συ,κανει πως χασμουριεται κιολας οταν την σταυρωνει,οπως κανει κι η γιαγια της.χιχι.

οχι,αφου σου λεω ειναι σε προσαρμογη ακομα.τιποτα απο κατασκευες δεν κανουν.

μπορει βεβαια επειδη ειναι δημοσιος να μην ζητανε?ιδεα δεν εχω,αλλα ουτε και ρωτησα.

το μονο καλο ειναι οτι τρωνε πρωινο,δεκατιανο και μεσημεριανο εκει,και τρωει απ'ολα.

η δικιά μου χθες έφαγε όλη την κρεατόσουπα που της έστειλα, στης πεθεράς όταν σχόλασε ένα πιάτο μακαρόνια με γιαούρτι, το απόγευμα ξαναζήτησε μακαρόνια και μέχρι να βράσουν έφασε μια φετα γαλοπούλα, μια φέτα κιτρινο τυρί και μια φέτα ψωμι του τόστ. Γενικώς τρώει καλά, άνοιξε η όρεξή της.

Διαφημίσεις

α,δεν το κανει αυτο η γιαγια,αλλιως οντως δεν θα παραξενευομουν.:tongue:

ρε συ,κανει πως χασμουριεται κιολας οταν την σταυρωνει,οπως κανει κι η γιαγια της.χιχι.

:lol::lol::lol::lol::lol:

η δικιά μου μια φορά είχε πάρει ένα μακρύ κολιπέ της ήταν? δεν θυμάμαι και αλλώνιζε το σπίτι και έκανε όπως κάνουν οι παπάδες με τα θυμιατά με την αλυσίδα.

η δικιά μου χθες έφαγε όλη την κρεατόσουπα που της έστειλα, στης πεθεράς όταν σχόλασε ένα πιάτο μακαρόνια με γιαούρτι, το απόγευμα ξαναζήτησε μακαρόνια και μέχρι να βράσουν έφασε μια φετα γαλοπούλα, μια φέτα κιτρινο τυρί και μια φέτα ψωμι του τόστ. Γενικώς τρώει καλά, άνοιξε η όρεξή της.

μπραβο,ολα τελεια δηλαδη.και απο θεμα φαγητου,και υπνου,κι απ'ολα.

μπηκατε κι εσεις σε ενα προγραμμα,το καλυτερο.

εμεις με τις αρρωστιες και με τα ωραρια μου,η αυπνια κι η κουραση συνεχιζεται..

τον χειμωνα θα ηρεμησουμε πιστευω..

παω τωρα να κανω νανακια με την κορη.

σας φιλω!

:lol::lol::lol::lol::lol:

η δικιά μου μια φορά είχε πάρει ένα μακρύ κολιπέ της ήταν? δεν θυμάμαι και αλλώνιζε το σπίτι και έκανε όπως κάνουν οι παπάδες με τα θυμιατά με την αλυσίδα.

χαχαχα!τα παπαδοπαιδια μας!!να τα στειλουμε κατηχητικο!!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...