Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Είμαι 18 εβδ κ μια μέρα. Μόνο το έντερο νομίζω κάνει κινήσεις χαχαχα γουργουρητο ακόμη οχι...α κ τα τσιμπήματα 

Και εγώ το έντερο μου έλεγα είναι κ μ έλεγε ο γιατρός πως είναι τα μωρά απλά δε το καταλαβαίνω ακόμα....θα δεις πως σε λίγο θα σου είναι πολύ πιο ξεκάθαρο!!! 🥰

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πιο πολύ το ευχαριστιούνται σε πιο μεγάλη ηλικία εννοείται!!

εδώ δεν κάνουν τίποτα σπουδαίο,μια περέλαση της συμφοράς!!

ούτε στην αθήνα είχα πάει ρέντη...

μπράβο μου!!!

πάντως θέλει προσοχή σε τόσο κόσμο με παιδί!!

jesgk τι έγινε??

ποιον να δείρουμε???

έσπασαν τα νεύρα μου στο γραφέιοοοοοοοοοοοο τους μισώ όλους

εμενα με μισουν οι αλλοι...χαχα!!

οχι σοβαρα και εγω εχω θεματα απο καλοθελητες του παρελθοντος αλλα δεν εχω προβλημα αξιοπιστιας με τους εργοδοτες και αυτο με καθησυχαζει αλλα δεν κανει καλυτερες τις ημερες μου στο γραφειο με τους εναπομειναντες συναδελφους..οταν σας λεω οτι δεν χαρηκαν που επεσε σε εμενα το φλουρι το εννοω..με εφαγαν σημερα.. ειναι αναλογα τι σκοπους εχει ο καθενας..εγω εντωμεταξυ ειμαι η παλαιοτερη εδω μεσα και εχω καλες σχεσεις επειδη ακριβως μιλαω οταν εχω κατι να πω και δεν κρυβομαι. Αυτο σαφως δεν αρεσει στο συναδελφικο επιπεδο..

Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πάντα τους μισούσα.... είμαι η τύπισσα στις αμερικάνικες ταινίες που ειναι nerdάκι κ ότι κ να της κάνουν δεν μιλάει, είμαι η πιο χαμηλόμισθη, δουλεύω πιο πολύ απ' όλους κ ένα πρωί έρχομαι στο γραφέιο με το καλασνικόφ, τους καθαρίζω όλους χωρίς να πω κουβέντα κ μετά κάθομαι ατάραχη μπροστά στο pc κ σερφάρω στο ίντερνετ

(την περιγραφή δεν την έβγαλα από το μυαλό μου, μου την έκανε συνάδελφος που με ξέρει καλά)

Διαφημίσεις

ναι καλέ αυτό θα είναι,σε λίγες μέρες έχετε και την βάφτιση!!!

οχιιιιιιιιιιιιιιιιιι δεν φταίει η βάπτιση η π... α η τύχη μου φταίειιιιιιιιιιι και μιλάω κ σαν φορτηγατζού εδώ που έμπλεξα

Διαφημίσεις

πειναω και βαριεμαι να βγω εξω να παω να ψωνισω να φαω γιατι κρυωνω...τεμπελαααα..

Και εγώ πεινάω αλλά κρατάω όρεξη για τα κολοκυθάκια γεμιστά που με περιμένουν στο σπίτι. Μιαμ μιάμ!

Καλημεραααα!

Τζεσικα,ειλικρινα εχω σκεφτει κι αλλη φορα πως πρεπει να αλλαξεις δουλεια!!!Ακουγεσαι παρα πολυ πιεσμενη και απογοητευμενη μερικες φορες και σκεφτομαι πως ειναι κριμα,να εισαι καπου 8 ωρες τη μερα και να βασανιζεσαι ετσι!Μηπως να πατησεις και λιγο ποδι ρε παιδι μου?γιατι να εισαι εσυ το παιδι για ολες τις δουλειες???και γιατι να εισαι η πιο χαμηλομισθη???μαλλον ηρθε η ωρα ή να επαναστατησεις,ή να αλλαξεις δουλεια-εργασιακο περιβαλλον.....

Αννινα,λυπαμαι πολυ που το νινι σου ειναι αρρωστουλικο και ευχομαι συντομα να περασουν ολα!!!!!Ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο απο καρδιας!!!!!Ειχα διαβασει καποια ποστ που ελεγαν κατι σχετικο,αλλα δεν ηθελα να ρωτησω λεπτομερειες...σημασια εχει ,πως ολα θα πανε καλα να ειστε αισιοδοξοι!!!

Καρναβαλακια,σας ζηλευωωωωω

Εχω κι εγω σκοπο να ερθω Αθηνα πριν ξεκινησω δουλεια τον Απριλη,αλλα οχι ακομα.....ΚΡΙΜΑ!!!!!

προσπερινα,οντως ο μικρος κοιμαται πιο βαθια τελευταια,αλλα νομιζω ειναι επειδη εχει αρχισει και πινει γαλατακι πριν κοιμηθει(ολυμπος),και επειδη το γαλα μου ειναι στα τελειωματα(μισο βυζι εχει μεινει),και ενω το αναζητα δν βγαζει και πολυ πραγμα,οποτε γυρνα απογοητευμενος απο την αλλη και ξανακοιμαται!!!!!Γενικα,νομιζω πως πλησιαζουμε στον αποθηλασμο,και νιωθω πολυ καλυτερα γιάυτο,εφοσον ειχα κουραστει.Τωρα το μονο που απομενει ειναι να το κοψει εντελως και να αρχισει να κοιμαται χωρις στηθος....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ....

Κι αν καταφερουμε αυτο,ε σιγα σιγα θα παει και στο δωματιακι του ευελπιστω....αν και θα μου λειψει η θερμοφορα μου!!!!;)

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...